Πώς να διαμορφώσεις μια αξιόλογη προσωποικότητα;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Senior Member

Πώς να διαμορφώσεις μια αξιόλογη προσωποικότητα;

μου κάνει εντύπωση πως ορισμένοι άνθρωποι βγάζουν πανεπιστήμια και σχολές και δεν τους φαίνεται καθόλου και άλλους κάνει μπαμ η μόρφωση από μακρυα!

Member
    μορφωση η γνωση? καμια σχεση το ενα με το αλλο.

Member
    καποιος μπορει να εχει τελειωσει ολες τισ σχολες του κοσμου και να ειναι κακος η χαζος.Και καποιος αλλος μπορει να μην εχει παει καν σχολειο και να ειναι μορφωμενος, ενδιαφερον και εξυπνος.

Απλωσ δεν πρεπει ποτε να κρινουμε απο το εξωφυλλο.

Senior Member
    Ειναι λιγο πιο αφηρημενο, παιζουν ρολο τα στοιχεια αυτα αλλα θελει συμβατοτητα με σενα και ειναι και θεμα χαρακτηρα.
    Ενταξει ορθογραφια,μορφωση,γνωσεις ,συνταξη κειμενου μιας και γραφουμε φορουμ ολα παιζουν το ρολο τους αλλα...και ο χαρακτηρας.Μαλλον ας πουμε ενα συνολο στοιχειων που διεπουν τον ανθρωπο.
    Σιγουρα μερικοι δεν θα ηταν σε θεση να γραψουν στο φορουμ λογω ελλειπως γνωσεων και να ειναι αξιολογοι real life.

Μην με παρετε με τις πετρες αλλα πιστευω των θετικων επιστημων ειναι πιο...ανοιχτομυαλοι ανθρωποι ,αυτοι οι φιλολογοι ειναι βρασε ορυζα (μεταξυ μισοαστειου-μισοσοβαρου).
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    ο χαρακτηρας πρεπει να παιζει ρολο

Senior Member
    Και πώς οριοθετείται η \'αξιόλογη\' προσωπικότητα;... τα δεδομένα του καθενός διαφέρουν. Κηπ, δε ξέρω, αλλά κι εμένα ο φιλόλογός μου - νά \'ναι καλά εκεί που είναι - δεν ήθελε να με δει φιλόλογο... ;) ... μαζί του αγάπησα τη γλώσσα και λάτρεψα το γράψιμο...

:)

Senior Member
    αξιολογη προσωποικότητα είναι αυτή που ξεχωρίζει από τον μέσο όρο, που φαίνεται

Senior Member
    το τι θεωρει αξιολογο ο καθενας μας ειναι διαφορετικο ...

Senior Member
    αξιολογη για μένα είναι η προσωποικότητα που αντέχει παρα τις δυσκολίες που μπορούν να έρθουν και που μπορεί να συνεχίζει χωρίς να αλλοιώνεται

Senior Member
    ειχε γραψει ο Σωκρατης ενα κειμενο για το ποιους θεωρει αξιολογους.Ενα απο στοιχεια του κειμενου ειναικαι αυτο που πιστευεις εσυ :)

http://vatopaidi.wordpress.com/2009/12/13/%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%83%CF%89%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%C E%BF%CF%85/

μια σελιδα που απλα τα αναφερει

Senior Member
    λεω και έξυπνα που και που

Senior Member
    εχεις σκεφτει πως εχουν περασει απο τοτε 2300 χρονια,εχουν αλλαξει τοσα πραγματα ,τεχνολογια,τροπος διασκεδασης,ειδη μουσικης,τροπος ζωης,και ομως αυτα παραμενουν ιδια και απαραλαχτα,πραγματα που σκεφτοντουσαν τοτε,φιλοσοφιες για τον ανθρωπο,τα σκεφτομαστε και εμεις σχεδον ιδια και απαραλλαχτα

Senior Member
    βασικά καθε προσωποικότητα είναι αξιόλογη και μοναδική

Senior Member
    κατ\'αρχάς πως ορίζεται μια αξιόλογη προσωπικότητα? ο κάθε άνθρωπος πιστεύω έχει διαφορετικά κριτήρια.
    κατά δεύτερον, το χτίσιμο της προσωπικότητας είναι κάτι που διαρκεί μια ζωή, δεν σταματά ποτέ....

Senior Member
    Τα κριτήρια είναι απολύτως εξατομικευμένα,οπότε και τα συμπεράσματα δεν θα είναι ασφαλή.
    Η ερώτηση όμως θα μπορούσε να έχει εν προκειμένω περισσότερη σημασία από την απάντηση,το γιατί ρωτάμε έχει από μόνο του τη δική του σημαντική.Γιατί λοιπόν ρωτώ τους άλλους για κάτι που η δική μου άποψη έχει κυρίως σημασία;

Έχω σχηματίσει δική μου άποψη;
    Έχω εμπιστοσύνη στα δικά μου κριτήρια;
    Έχω σαφή κριτήρια;
    Mήπως πίσω από την ερώτηση υπάρχει η ανασφάλεια για το αν κατέχω τα \"προσόντα\"μίας αξιόλογης προσωπικότητας;
    Πιστεύω πως αν δεν τα κατέχω κάποιος άλλος εκτός από εμένα μπορεί να μου τα προσφέρει σε μορφή απάντησης;
    Κάποιες αρχικές σκέψεις για το ερώτημα.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Page 1 of 2 12 LastLast