HELP!Δεν τελειώνω!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
    Junior Member

HELP!Δεν τελειώνω!!!

Καλησπέρα,
    ενώ με τον σύντροφό μου είμαστε καλά κι ενώ συζητάμε για την ερωτική μας ζωή και του λέω τι μ'αρέσει και τα εφαρμόζει κάτι δεν πάει καλά.Όσο διαρκούν τα προκαταρκτικά όλα είναι ο.κ.,μόλις όμως περάσουμε στο κυρίως χαλιέμαι.Ειδικά αν δεν νοιώσω τα χέρια ή τα χείλη του πάνω μου,αρχίζω να εκνευρίζομαι...Πως μπορώ να το διορθώσω αυτό;
    Ευχαριστώ

διαβασε κοσμοπολιταν
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Originally posted by miranta
    Καλησπέρα,
    ενώ με τον σύντροφό μου είμαστε καλά κι ενώ συζητάμε για την ερωτική μας ζωή και του λέω τι μ\'αρέσει και τα εφαρμόζει κάτι δεν πάει καλά.Όσο διαρκούν τα προκαταρκτικά όλα είναι ο.κ.,μόλις όμως περάσουμε στο κυρίως χαλιέμαι.Ειδικά αν δεν νοιώσω τα χέρια ή τα χείλη του πάνω μου,αρχίζω να εκνευρίζομαι...Πως μπορώ να το διορθώσω αυτό;
    Ευχαριστώ
    Καλή σου μέρα miranta. Καταρχήν είναι πολύ σημαντικό που συζητάτε για την ερωτική σας ζωή… Έτσι μπορεί να βρεθεί και λύση! Πιστεύεις ότι αν νιώθεις και στο κυρίως τα χέρια και τα χείλη του πάνω σου, θα είναι οκ για σένα, θα μπορέσεις να τελειώσεις; Του το έχεις πει; Αν το δοκιμάσατε και αυτό και χαλιέσαι πάλι, τότε θα πρέπει να σκεφτείς- να βρεις τι άλλο είναι αυτό που σε χαλάει εκείνη την στιγμή, για να διορθωθεί!

Junior Member
    βασικά νομίζω ότι με απωθεί το αρσενικό φύλλο.Δοκίμασα με xxx movies αλλά κι εκεί όταν φτάνουν στο κυρίως...απλά το γυρνάω.Η αλήθεια είναι πως του λέω και του δείχνω αυτό που θέλει ν\'ακούσει και να δει.Όταν με ρωτάει αν μου άρεσε κι αν ήταν καλό απαντάω καταφατικά,μιάς και αν ήταν άλλη στη θέση μου θα είχε καταευχαριστηθεί.Είναι αδύνατο να ζητήσω όλα τα υπόλοιπα εκτός της δίεισδυσης,είναι επίσης αδύνατο να συνεχίσω να υποκρίνομαι.Και ρωτώ λοιπόν,τι πρέπει να κάνω ώστε να μου αρέσει αυτό που σιχαίνομαι;
    Ευχαριστώ που μπαίνετε στον κόπο να μου απαντήσετε

βασικά νομίζω ότι με απωθεί το αρσενικό φύλλο.Δοκίμασα με xxx movies αλλά κι εκεί όταν φτάνουν στο κυρίως...απλά το γυρνάω.Η αλήθεια είναι πως του λέω και του δείχνω αυτό που θέλει ν\'ακούσει και να δει.Όταν με ρωτάει αν μου άρεσε κι αν ήταν καλό απαντάω καταφατικά,μιάς και αν ήταν άλλη στη θέση μου θα είχε καταευχαριστηθεί.Είναι αδύνατο να ζητήσω όλα τα υπόλοιπα εκτός της δίεισδυσης,είναι επίσης αδύνατο να συνεχίσω να υποκρίνομαι.Και ρωτώ λοιπόν,τι πρέπει να κάνω ώστε να μου αρέσει αυτό που σιχαίνομαι;
    γειά σου μιράντα...:)
    Υπάρχει κάποιος λόγος που σιχαίνεσαι αυτό το κομάτι? Μήπως είχες κάποτε καμιά άσχημη εμπειρία που σε επηρέασε περισσότερο απ όσο νομίζεις?

Junior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Υπάρχει κάποιος λόγος που σιχαίνεσαι αυτό το κομάτι? Μήπως είχες κάποτε καμιά άσχημη εμπειρία που σε επηρέασε περισσότερο απ όσο νομίζεις?
    όχι,ποτέ.Κι αυτό είναι το παράξενο.Στην αρχή της ερωτικής μου ζωής σιχαινόμουν πολύ το σπέρμα,μήπως έχει κάποια σχέση κι αυτό;

Senior Member
    μηπως ντρέπεσαι, μήπως έχεις ενοχές;

όχι,ποτέ.Κι αυτό είναι το παράξενο.Στην αρχή της ερωτικής μου ζωής σιχαινόμουν πολύ το σπέρμα,μήπως έχει κάποια σχέση κι αυτό;

Οχι, δεν νομίζω. Απλά μου κάνει εντύπωση αυτό που λες. Κάπου είπες πως δεν σου αρέσουν οι άντρες. Αυτό έχει δυο τινά. Ή κάτι έχει γίνει που σε έχει αγριέψει απέναντι στη διείσδυση, ή εχεις σεξουαλικές προτιμήσεις που δεν έχεις ανακαλύψει.
    Έχεις σκεφτει πχ να κάνεις σεξ με γυναίκα?
    Δεν λέω απαραίτητα πως σου αρέσουν οι γυναίκες, αλλά μήπως βρούμε μια άκρη μέσα απ την κουβέντα.

Senior Member
    και για ποιον λογο πρεπει να να σου αρεσει να κανεις κατι που σιχαινεσαι????
    δεν το καταλαβαινω αυτο.
    ΒΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ.
    το σεξ δεν το κανουμε απο υποχρεωση, το κανουμε γιατι μας ευχαριστει. εσυ μιλας γι αυτο σαν να ειναι πικρο φαρμακο.

Junior Member
    Originally posted by Calin
    μηπως ντρέπεσαι, μήπως έχεις ενοχές;
    είμαστε μαζί χρόνια και αισθάνομαι πολύ άνετα μαζί του,όταν λες ενοχές τι ακριβώς εννοείς;

Junior Member
    Οχι, δεν νομίζω. Απλά μου κάνει εντύπωση αυτό που λες. Κάπου είπες πως δεν σου αρέσουν οι άντρες. Αυτό έχει δυο τινά. Ή κάτι έχει γίνει που σε έχει αγριέψει απέναντι στη διείσδυση, ή εχεις σεξουαλικές προτιμήσεις που δεν έχεις ανακαλύψει.
    Έχεις σκεφτει πχ να κάνεις σεξ με γυναίκα?
    Δεν λέω απαραίτητα πως σου αρέσουν οι γυναίκες, αλλά μήπως βρούμε μια άκρη μέσα απ την κουβέντα.
    Το έχω σκεφτεί και μάλιστα μου την είχε πέσει η κολλητή μου τότε αλλά δεν έγινε κάτι.Εφυγα γιατί με πήραν τηλ. κι από τότε χαθήκαμε.Έχω κατάστημα με γυναικεία ρούχα και καθημερινά βλέπω αρκετές γυναίκες αλλά δεν μου κάνουν \"κλικ\".

Junior Member
    Originally posted by Remedy
    δεν το καταλαβαινω αυτο.
    το σεξ δεν το κανουμε απο υποχρεωση, το κανουμε γιατι μας ευχαριστει. εσυ μιλας γι αυτο σαν να ειναι πικρο φαρμακο.
    Είμαστε μαζί χρόνια και περνάμε καλά,γενικά.Δεν θέλω να χαλάσω τη σχέση μου για κάτι που νομίζω πως αντιμετωπίζεται

Οκ, ας το πάρουμε αλλιώς. Μόνη σου τελειώνεις? Και αν γίνεται αυτό, τι σκέφτεσαι για να σε φτιάξει?

Junior Member
    ναί άνετα.Συνήθως βλέπω τα προκαταρκτικά από κάποιο βίντεο.Και μαζί τού τελειώνω,λίγο πιό δύσκολα,αρκεί βέβαια να μην εισχωρήσει.Μ\'ερεθίζουν πολύ κάποια σκηνικά από american beauty και 9 1/2 εβδομάδες ή να βλέπω να χαιδεύουν μια γυναίκα όπως και να την ακούω

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    δεν το καταλαβαινω αυτο.
    Είμαστε μαζί χρόνια και περνάμε καλά,γενικά.Δεν θέλω να χαλάσω τη σχέση μου για κάτι που νομίζω πως αντιμετωπίζεται
    δηλαδη, στην αρχη ηταν καλο το σεξ και δεν συνεβαιναν αυτα που μας περιγραφεις, η ηταν παντα ετσι,αλλα το ανεχοσουν χωρις να την βρισκεις?

Page 1 of 2 12 LastLast