Results 1 to 15 of 27
Thread: HELP!Δεν τελειώνω!!!
-
24-01-2010, 03:37 #1
HELP!Δεν τελειώνω!!!
Καλησπέρα,
ενώ με τον σύντροφό μου είμαστε καλά κι ενώ συζητάμε για την ερωτική μας ζωή και του λέω τι μ'αρέσει και τα εφαρμόζει κάτι δεν πάει καλά.Όσο διαρκούν τα προκαταρκτικά όλα είναι ο.κ.,μόλις όμως περάσουμε στο κυρίως χαλιέμαι.Ειδικά αν δεν νοιώσω τα χέρια ή τα χείλη του πάνω μου,αρχίζω να εκνευρίζομαι...Πως μπορώ να το διορθώσω αυτό;
Ευχαριστώ
- 24-01-2010, 10:29 #2
διαβασε κοσμοπολιταν
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
24-01-2010, 11:05 #3
Originally posted by miranta
Καλησπέρα,
ενώ με τον σύντροφό μου είμαστε καλά κι ενώ συζητάμε για την ερωτική μας ζωή και του λέω τι μ\'αρέσει και τα εφαρμόζει κάτι δεν πάει καλά.Όσο διαρκούν τα προκαταρκτικά όλα είναι ο.κ.,μόλις όμως περάσουμε στο κυρίως χαλιέμαι.Ειδικά αν δεν νοιώσω τα χέρια ή τα χείλη του πάνω μου,αρχίζω να εκνευρίζομαι...Πως μπορώ να το διορθώσω αυτό;
Ευχαριστώ
24-01-2010, 18:47 #4
βασικά νομίζω ότι με απωθεί το αρσενικό φύλλο.Δοκίμασα με xxx movies αλλά κι εκεί όταν φτάνουν στο κυρίως...απλά το γυρνάω.Η αλήθεια είναι πως του λέω και του δείχνω αυτό που θέλει ν\'ακούσει και να δει.Όταν με ρωτάει αν μου άρεσε κι αν ήταν καλό απαντάω καταφατικά,μιάς και αν ήταν άλλη στη θέση μου θα είχε καταευχαριστηθεί.Είναι αδύνατο να ζητήσω όλα τα υπόλοιπα εκτός της δίεισδυσης,είναι επίσης αδύνατο να συνεχίσω να υποκρίνομαι.Και ρωτώ λοιπόν,τι πρέπει να κάνω ώστε να μου αρέσει αυτό που σιχαίνομαι;
Ευχαριστώ που μπαίνετε στον κόπο να μου απαντήσετε
24-01-2010, 19:13 #5
βασικά νομίζω ότι με απωθεί το αρσενικό φύλλο.Δοκίμασα με xxx movies αλλά κι εκεί όταν φτάνουν στο κυρίως...απλά το γυρνάω.Η αλήθεια είναι πως του λέω και του δείχνω αυτό που θέλει ν\'ακούσει και να δει.Όταν με ρωτάει αν μου άρεσε κι αν ήταν καλό απαντάω καταφατικά,μιάς και αν ήταν άλλη στη θέση μου θα είχε καταευχαριστηθεί.Είναι αδύνατο να ζητήσω όλα τα υπόλοιπα εκτός της δίεισδυσης,είναι επίσης αδύνατο να συνεχίσω να υποκρίνομαι.Και ρωτώ λοιπόν,τι πρέπει να κάνω ώστε να μου αρέσει αυτό που σιχαίνομαι;
Υπάρχει κάποιος λόγος που σιχαίνεσαι αυτό το κομάτι? Μήπως είχες κάποτε καμιά άσχημη εμπειρία που σε επηρέασε περισσότερο απ όσο νομίζεις?
24-01-2010, 19:25 #6
Originally posted by Θεοφανία
γειά σου μιράντα...:)
Υπάρχει κάποιος λόγος που σιχαίνεσαι αυτό το κομάτι? Μήπως είχες κάποτε καμιά άσχημη εμπειρία που σε επηρέασε περισσότερο απ όσο νομίζεις?
24-01-2010, 19:27 #7
μηπως ντρέπεσαι, μήπως έχεις ενοχές;
24-01-2010, 19:33 #8
γειά σου μιράντα...:)
Οχι, δεν νομίζω. Απλά μου κάνει εντύπωση αυτό που λες. Κάπου είπες πως δεν σου αρέσουν οι άντρες. Αυτό έχει δυο τινά. Ή κάτι έχει γίνει που σε έχει αγριέψει απέναντι στη διείσδυση, ή εχεις σεξουαλικές προτιμήσεις που δεν έχεις ανακαλύψει.
Έχεις σκεφτει πχ να κάνεις σεξ με γυναίκα?
Δεν λέω απαραίτητα πως σου αρέσουν οι γυναίκες, αλλά μήπως βρούμε μια άκρη μέσα απ την κουβέντα.
24-01-2010, 19:43 #9
δεν το καταλαβαινω αυτο.
ΒΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ.
το σεξ δεν το κανουμε απο υποχρεωση, το κανουμε γιατι μας ευχαριστει. εσυ μιλας γι αυτο σαν να ειναι πικρο φαρμακο.
24-01-2010, 20:02 #10
Originally posted by Calin
μηπως ντρέπεσαι, μήπως έχεις ενοχές;
24-01-2010, 20:09 #11
Οχι, δεν νομίζω. Απλά μου κάνει εντύπωση αυτό που λες. Κάπου είπες πως δεν σου αρέσουν οι άντρες. Αυτό έχει δυο τινά. Ή κάτι έχει γίνει που σε έχει αγριέψει απέναντι στη διείσδυση, ή εχεις σεξουαλικές προτιμήσεις που δεν έχεις ανακαλύψει.
Έχεις σκεφτει πχ να κάνεις σεξ με γυναίκα?
Δεν λέω απαραίτητα πως σου αρέσουν οι γυναίκες, αλλά μήπως βρούμε μια άκρη μέσα απ την κουβέντα.
24-01-2010, 20:13 #12
Originally posted by Remedy
και για ποιον λογο πρεπει να να σου αρεσει να κανεις κατι που σιχαινεσαι????
δεν το καταλαβαινω αυτο.
το σεξ δεν το κανουμε απο υποχρεωση, το κανουμε γιατι μας ευχαριστει. εσυ μιλας γι αυτο σαν να ειναι πικρο φαρμακο.
24-01-2010, 20:37 #13
Οκ, ας το πάρουμε αλλιώς. Μόνη σου τελειώνεις? Και αν γίνεται αυτό, τι σκέφτεσαι για να σε φτιάξει?
24-01-2010, 20:49 #14
ναί άνετα.Συνήθως βλέπω τα προκαταρκτικά από κάποιο βίντεο.Και μαζί τού τελειώνω,λίγο πιό δύσκολα,αρκεί βέβαια να μην εισχωρήσει.Μ\'ερεθίζουν πολύ κάποια σκηνικά από american beauty και 9 1/2 εβδομάδες ή να βλέπω να χαιδεύουν μια γυναίκα όπως και να την ακούω
24-01-2010, 20:50 #15
Originally posted by Remedy
και για ποιον λογο πρεπει να να σου αρεσει να κανεις κατι που σιχαινεσαι????
δεν το καταλαβαινω αυτο.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία