HELP!Δεν τελειώνω!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Originally posted by miranta
    ναί άνετα.Συνήθως βλέπω τα προκαταρκτικά από κάποιο βίντεο.Και μαζί τού τελειώνω,λίγο πιό δύσκολα,αρκεί βέβαια να μην εισχωρήσει.Μ\'ερεθίζουν πολύ κάποια σκηνικά από american beauty και 9 1/2 εβδομάδες ή να βλέπω να χαιδεύουν μια γυναίκα όπως και να την ακούω
    Οπότε, μήπως έχεις συνηθίσει να τελειώνεις μόνη σου και επειδή δεν έχεις νιώσει απόλαυση από τη διείσδυση δεν τη θέλεις?

Junior Member
    Originally posted by Remedy
    δηλαδη, στην αρχη ηταν καλο το σεξ και δεν συνεβαιναν αυτα που μας περιγραφεις, η ηταν παντα ετσι,αλλα το ανεχοσουν χωρις να την βρισκεις?
    η αλήθεια είναι πως ποτέ δε μου άρεζε,εκτός από κάποιες μικροεξαιρέσεις

Junior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Οπότε, μήπως έχεις συνηθίσει να τελειώνεις μόνη σου και επειδή δεν έχεις νιώσει απόλαυση από τη διείσδυση δεν τη θέλεις?
    Το σκέφτηκα κι αυτό.Σίγουρα δεν με ευχαριστεί μόνη μου,είναι πιο έντονο μαζί του,αλλά όπως λες μήπως συνήθισα να βλέπω;Απόλαυση έχω νιώσει από τη διείσδυση αλλά ελάχιστες φορές κι αυτό όταν ήμουν υπό την επείρια κάποιων ουσιών

Banned
    miranta, το θέμα σου λέει \'δεν τελειώνω\', αλλά απ\' όσα περιγράφεις φαίνεται ότι το θέμα είναι πως σε απωθεί η διείσδυση...λογικό είναι όταν κάτι σε απωθεί να μην το ευχαριστιέσαι κιόλας. Λες επίσης ότι στην αρχή σιχαινόσουν το σπέρμα. Ενώ φαίνεται να σου αρέσουν αισθησιακές σκηνές που όμως δεν φτάνουν στη διείσδυση. Τέλος λες ότι έχεις απολαύσει τη διείσδυση όταν ήσουν υπό την επήρεια ουσιών.

Από αυτήν την περιγραφή, νομίζω πως για κάποιο λόγο έχεις συνδέσει το σεξ και ειδικότερα τη διείσδυση με κάτι αρνητικό...ίσως το σκέφτεσαι σαν κάτι βρώμικο, σαν παραβίαση, σαν απειλή...δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να είναι. Και δεν ξέρω για ποιο λόγο μπορεί να έχει συμβεί κάτι τέτοιο...ίσως από τον τρόπο ανατροφής και τις αξίες, από συζητήσεις στην οικογένεια, από κάποια δική σου ανάγκη-ανασφάλεια (π.χ. να ασχολούνται μαζί μου, να κρατάω αποστάσεις, να μην \'εισβάλλουν\' στο χώρο μου...). Το βέβαιο είναι πως κάτι συμβαίνει που σε αγχώνει και σε μπλοκάρει και γι\' αυτό ξεμπλοκάρεις μόνο υπό την επήρεια ουσιών. Έχεις σκεφτεί καθόλου από πού μπορεί να προέρχεται αυτή η απέχθεια που νιώθεις?

Junior Member
    Originally posted by marina38
    miranta, το θέμα σου λέει \'δεν τελειώνω\', αλλά απ\' όσα περιγράφεις φαίνεται ότι το θέμα είναι πως σε απωθεί η διείσδυση...λογικό είναι όταν κάτι σε απωθεί να μην το ευχαριστιέσαι κιόλας. Λες επίσης ότι στην αρχή σιχαινόσουν το σπέρμα. Ενώ φαίνεται να σου αρέσουν αισθησιακές σκηνές που όμως δεν φτάνουν στη διείσδυση. Τέλος λες ότι έχεις απολαύσει τη διείσδυση όταν ήσουν υπό την επήρεια ουσιών.

Από αυτήν την περιγραφή, νομίζω πως για κάποιο λόγο έχεις συνδέσει το σεξ και ειδικότερα τη διείσδυση με κάτι αρνητικό...ίσως το σκέφτεσαι σαν κάτι βρώμικο, σαν παραβίαση, σαν απειλή...δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να είναι. Και δεν ξέρω για ποιο λόγο μπορεί να έχει συμβεί κάτι τέτοιο...ίσως από τον τρόπο ανατροφής και τις αξίες, από συζητήσεις στην οικογένεια, από κάποια δική σου ανάγκη-ανασφάλεια (π.χ. να ασχολούνται μαζί μου, να κρατάω αποστάσεις, να μην \'εισβάλλουν\' στο χώρο μου...). Το βέβαιο είναι πως κάτι συμβαίνει που σε αγχώνει και σε μπλοκάρει και γι\' αυτό ξεμπλοκάρεις μόνο υπό την επήρεια ουσιών. Έχεις σκεφτεί καθόλου από πού μπορεί να προέρχεται αυτή η απέχθεια που νιώθεις?
    πολύ ενδιαφέρουσα η προσέγγισή σου Μαρίνα.Το έχω σκεφτεί πολλάκις αλλά δεν κατάφερα να καταλήξω κάπου.Δεν έχω ταμπού και δεν θεωρώ το σεξ κάτι βρόμικο,ίσα-ίσα μου αρέσει πολύ.Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει,αυτό που γνωρίζω όμως είναι πως έχω την ανάγκη από ένα καλό σεξ (δηλαδή να τελειώσει και να σκεφτώ πως ήταν συγκλονιστικό).Ξέρω πως σίγουρα υπάρχει ενοχοποιητικός παράγοντας αλλά δεν μπορώ να τον βρώ,γι\'αυτό και στράφηκα σε εσάς.Έχω σκεφτεί επίσης μήπως είναι και το άγχος του να τελειώσω και πάλι όμως κάπως δεν μου κολλάει αφού μόλις αντιληφθώ πως πάει να εισχωρήσει αισθάνομαι πως θέλω να φύγω εκείνη τη στιγμή.Βέβαια δεν μπορώ να του πω κάτι τέτοιο γιατί θα πιστέψει πως φταίει αυτός και θα τον πληγώσω,οπότε συνεχίζω προσποιούμενη οτι δεν συμβαίνει τίποτα κι ότι μου αρέσει.Μερικές φορές πείθω ακόμη και τον εαυτό μου

Banned
    Μπορεί ο ενοχοποιητικός παράγοντας που λες να υπάρχει όντως...Εσύ συνειδητά και λογικά, αλλά και σαν άνθρωπος με ανάγκες και επιθυμίες, αποδέχεσαι το σεξ. Κάποια όμως πλευρά του εαυτού σου το θεωρεί ίσως \'μη σωστό, ανήθικο, ανεπίτρεπτο\'. Ίσως από αυτή την οπτική, να \'επιτρέπεται\' μόνο όταν κάποιος σε αγκαλιάζει και σε φιλάει, πράγμα που μπορεί να σου περνάει το μήνυμα ότι νοιάζεται για εσένα, έχει συναισθήματα, έχει καλές προθέσεις κλπ. Ίσως αυτό να συμβαίνει επειδή έχεις μάθει πως το σεξ με στόχο την απόλαυση και μόνο ή το σεξ σαν σωματική ανάγκη δεν είναι αποδεκτό, παρά μόνο στο πλαίσιο μιας σχέσης με συναίσθημα ή με προοπτική. Μπορεί αυτό να το έχεις \'μάθει\' προτού καν μπορέσεις σαν ενήλικη να επεξεργαστείς λογικά τα δεδομένα και τις ενήλικες ανάγκες σου...οπότε πιθανώς να μην έχεις καν ανάμνηση των γεγονότων ή των συζητήσεων που σε οδήγησαν σε αυτό το συμπέρασμα. Είναι δηλαδή ένα συμπέρασμα που έβγαλες σαν παιδί, αλλά κουβαλάς και στην ενήλικη ζωή σου.

Βέβαια, με αυτό που γράφεις τώρα, σκέφτομαι ότι ίσως το θέμα δεν είναι το σεξ καθαυτό, ή ίσως όχι μόνο το σεξ. Μπορεί να είναι ένα γενικότερο θέμα που απλά εκφράζεται στη σεξουαλική ζωή γιατί εκεί βρίσκει πρόσφορο έδαφος. Αυτό το \'γενικό θέμα\' προκύπτει από αυτό που γράφεις \'μόλις αντιληφθώ πως πάει να εισχωρήσει αισθάνομαι πως θέλω να φύγω εκείνη τη στιγμή\'. Αυτό λοιπόν είναι ένας γενικότερος φόβος \'εισβολής\'. Εισβολής στον προσωπικό χώρο, σε προσωπικά δεδομένα, φόβος να αφεθώ, φόβος να φανώ ευάλωτη, φόβος να με γνωρίσουν καλύτερα-να δημιουργηθεί οικειότητα (μήπως με απορρίψουν) και διάφορα τέτοια. Όλα αυτά σου λένε κάτι?

Junior Member
    Έχω απορρίψει το ενδεχόμενο του φόβου της εισβολής στον προσωπικό μου χώρο γιατί μου αρέσει να με φιλάει,να μ\'αγγαλιάζει,να με χαιδεύει.Νομίζω πως ήδη μπαίνει έτσι στον προσωπικό χώρο μου (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος).Τώρα που το λες όμως έχω μία μανία με το βάρος και το σώμα μου αλλά πάλι δεν νομίζω να φταίει αυτό μιας και συνήθως κυκλοφορώ στο σπίτι με τα εσώρουχα και δεν το σκέφτομαι τόσο πολύ όταν κάνουμε έρωτα

Senior Member
    Καθώς η διείσδυση είναι-καλώς ή κακώς-ταυτισμένη με το αρσενικό στοιχείο,θα έλεγα πως η άρνηση της διείσδυσης έχει τις εξής προεκτάσεις.1)Φόβος για το αρσενικό φύλο,γιατί ενδόμυχα η διείσδυση έχει ταυτιστεί με επιθετικότητα,2)τιμωρία όλου του αρσενικού φύλου,στο πρόσωπο του συντρόφου,3)αυτοτιμωρία μέσω της άρνησης ενός πολύ σημαντικού κομματιού της σεξουαλικής πράξης(διείσδυση ίσον αποδοχή επίσης,δεν πράττει μόνο το πέος,αλλά και ο κόλπος που υποδέχεται και το αγκαλιάζει),οπότε αυτό συνεπάγεται και το 4)άρνηση της ίδιας της θηλυκότητας,αφού η \"υποδοχή\"του πέους έχει ταυτιστεί με άσχημα συναισθήματα προφανώς.
    Πιθανότατα μία κακή σχέση με το ίδιο το σώμα να έχει οδηγήσει στην ενασχόληση με το βάρος και την εμφάνιση,οπότε η \"μη αποδοχή\"της θηλυκότητας θα μπορούσε να είναι η αιτία για την \"μη υποδοχή\"του πέους.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member

Senior Member
    Τι συμβαίνει στην αντίθετη περίπτωση?
    Δηλαδή αν της άρεσε η διείσδηση αλλά όχι να την αγγίζουν ..να μην ασχολείτε δλδ ο σύντροφος μαζί της στα προκαταρκτικά.
    Ξερω τι ΘΑ συνεβαινε. Κακο και επιπονο σεξ. πως το λενε.. τοιχος...

Senior Member
    η αυτο που λενε : ΨΕΚΑΣΤΕ ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ !

Senior Member

Page 2 of 2 FirstFirst 12