Results 16 to 17 of 17
Thread: Update
-
26-01-2010, 21:32 #16
Originally posted by anwnimi
Μου άρεσε αυτό που λες και περνώ τον τελευταίο καιρό μια φάση, πρώτη φορά θα έλεγα, που δε με πειράζει να τρώω και πεσίματα και σφαλιάρες αν θέλεις, παλιά το απέφευγα γιατί φοβόμουν τη δοκιμή.εγω δεν ενθουσιαστηκα που το εγραψα κ κυριως οταν το συνειδητοποιησα!
Χαιρομαι που δεν σε πειράζει, που εισαι ριψοκίνδυνη πλεον κ τολμάς, αλλά προσεχε!
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
- 27-01-2010, 19:05 #17
Originally posted by alexandros3
Η ικανοποιητική αίσθηση του εαυτού είναι μία δυναμική ισορροπία... Έτσι την καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον.
Τα δύο τελευταία χρόνια πάλεψα για όσα ήθελα. Η καρδιά μου χτύπαγε σαν το ταμπούρλο, τα δόντια μου πηγαίνανε να σπάσουν μερικές φορές, αλλά εγώ εκεί. Και κατάφερα όλα όσα ήθελα να κάνω.
Δεν ήταν εύκολο, αλλά με τη βοήθεια της αγάπης, με όλη τη σημασία της λέξης, τα κατάφερα.
Ήμουν τυχερός να έχω πλάι μου μια κοπέλα που έδινε και με την οποία επικοινωνούσαμε κι ήρθαμε ίσως κοντύτερα από ποτέ.
............
Αυτό που θέλω να δω είναι γιατί εγώ βάζω την ελευθερία μου τόσο πάνω από όλα.
Νομιζω πώς στο θεμα της αγαπης, περα απο τυχερος πρεπει να εισαι και ικανος. Να δεχεσαι κ να δινεις. Κ να ρισκαρεις. Να νιωθεις κ να διεκδικεις. Να ερχεσαι κοντα κ να δινεις χωρο κ χρονο.
Λες πώς βαζεις την ελευθερια σου πανω απο ολα...απο τον τροπο που το γραφεις, νιωθω πώς το λες σαν παραπονο...Οποτε ισως στη θεση σου να σκεφτομουν, αν βλεπω την ελευθερια σαν εμποδιο στις υπολοιπες επιθυμιες μου. Κι αν ναι, πώς μπορει η ελευθερια μου να στεκεται εμποδιο κ οχι βοηθεια σε οτι θελω στη ζωη μου.
Γραφεις για μια ζωη χωρις εξαρσεις. Εγω εχω στο νου μου εξαρσεις με θετικη χροια κ με αρνητικη. Δεν ξερω λοιπον, αν εννοεις πώς εχεις πετυχει κατι τετοιο, κι αν τελικα αυτο ήταν πραγματι το ζητουμενο. Μπορεις να δοκιμασεις και να δεις πώς μπορει να διαφοροποιησεις τους στοχους σου με βαση τα οσα πετυχες, μεχρι τωρα. Φανταζομαι οτι πλεον, εχεις μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στον εαυτο σου κ στις δυναμεις σουπάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
Τρώω από στενοχώρια
13-07-2025, 00:02 in Συναισθηματική Υπερφαγία, Ψυχογενής Βουλιμία