ΘΕΛΩ ΝΑ...ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΖΩ.... - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 220
    Senior Member
    Αμελί, ανθρώπινα είναι το καταλαβαίνουμε πόσο την αγαπάς δεν χρειάζεται να πέφτεις περισσότερο ψυχολογικά.Αλλοίμονο αν όλοι εννοούσαμε ότι λέμε πάνω στα νεύρα μας.Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση που περιγράφεις δεν είναι και ότι το καλυτερο, εκείνο που προέχει είναι η δική σου ηρεμία και αυτή να προσπαθήσεις να προστατεύσεις.Βγες βρε Αμελί έστω και με το ζόρι μια βόλτα, το να είσαι μέσα συνέχεια σου δημιουργεί επι πλέον εκνευρισμό.

Senior Member
    εχω καιρο να σας γραψω....με πεθυμησατε?
    λοιπον τα νεα μου ειναι και ευχαριστα και δυσαρεστα.
    τα δυσαρεστα ειναι οτι εξακολουθω να επηρεαζομαι απο τα προβληματα της αδερφης μου και το αγχος μου δεν εχει μειωθει ιδιαιτερα.(βεβαια υπαρχουν και στιγμες που ειμαι χαλαρη αλλα ειναι σχετικα λιγες)
    τα ευχαριστα ειναι οτι βρηκα μια παρτ-ταιμ δουλιτσα(φυλλαδια) γιατι το χαρτζιλικι μου ειναι περιορισμενο και τα εξοδα μου αρκετα-ειδικα τωρα που αυξηθηκαν και οι τιμες στα τσιγαρα
    πιστευω οτι οσο και αν ζοριστω στη δουλιτσα,το εξτρα εισοδημα και το γεγονος οτι θα φευγω απο το σπιτι καποιες ωρες,θα ανεβασουν την αυτοπεποιθηση μου καπως.

Senior Member
    η δουλεια μας κανει να αισθανομαστε πιο χρησιμοι ενεργητικοι και με αυτοπεποιθεση!

καλη αρχη αμελιιιιι! ! !

χαιρομαι τοσο για αυτα που γραφεις!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!

μπραβο ρε αμελι
    θα δεις τωρα με την απασχοληση σου ποσο πιο ψυχραιμα θα αντιμετωπιζεις τα προβληματα
    βγαινοντας απο το σπιτι!
    καλη εργασιοθεραπεια λοιπον κοριτσι μου και καλα κερδη
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Originally posted by olgaki82
    μπραβο ρε αμελι
    θα δεις τωρα με την απασχοληση σου ποσο πιο ψυχραιμα θα αντιμετωπιζεις τα προβληματα
    βγαινοντας απο το σπιτι!
    καλη εργασιοθεραπεια λοιπον κοριτσι μου και καλα κερδη
    σ\'ευχαριστω πολυ Ολγακι μου.
    οντως η εργασιοθεραπεια βοηθαει πολλαπλως.
    το εχω διαπιστωσει και στο παρελθον.

Senior Member
    Αμελι,

νομιζω πώς κάτι ευχαριστο που συμβαινει μπορει να γινει πηγη δυναμης για τα υπολοιπα που μας στεναχωρουν. Για να μπορουμε να τα αντιμετωπισουμε πιο αποτελεσματικα κ με μεγαλυτερο θαρρος Κι εγω αυτο προσπαθω να κανω, να παρω δυναμη απο οτι καλο υπάρχει γυρω μου ή μεσα μου....

Περιμενουμε και τα επομενα ευχαριστα λοιπον

Κ βεβαια: συγχαρητηρια για τη νεα δουλεια!
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    ναι σαι καλα Σοφια μου.
    ετσι ελπιζω και γω να λειτουργησει η ολη φαση....
    θα δειξει...

Senior Member
    παιδια εχω ψιλοπελαγωσει.
    απο δευτερα αρχιζω δουλεια και η καθηγητρια των αγγλικων μου εχει βαλει απιστευτη υλη.

δεν θελω με τιποτα να μην παω στη δουλεια γιατι ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα μου κανει καλο, ουτε ομως να αφησω τα αγγλικα μου γιατι ειναι ενα εφοδιο για το μελλον....

βασικα θελω να ειμαι οκ στις υποχρεωσεις των αγγλικων,να δουλευω και να εχω και ελευθερο χρονο για να χαλαρωνω...

την λυση την βρηκα:P
    θα αφησω ακαλυπτο ενα μικρο κομματι του homework και θα της εξηγησω οτι βρηκα δουλεια.
    πως σας φαινεται η ιδεα?
    ειναι πολυ συνενοησιμος και γλυκος ανθρωπος και ειμαι σιγουρη οτι θα με καταλαβει.
    αν και με ψιλοτρωνε οι τυψεις γιατι ειμαι τελειομανης...
    τεσπα αυτο θα κανω!

Senior Member
    και η καντεμια εχει τα ορια της.
    πανω που ειπα οτι βρηκα μια δουλεια στα μετρα μου(λιγες ωρες-πολυ κοντα στο σπιτι μου,σε σταθερο σημειο και οχι πορτα-πορτα), δεν μου εκατσε η φαση.
    την πηρα χθες τηλ. οπως ειχαμε συμφωνησει για να μοιρασω φυλλαδια και μου λεει παρε με αυριο.
    την παιρνω σημερα και μου λεει \"παρε με απο βδομαδα...ή μαλλον θα σε παρω εγω οταν μπορεσω\".
    τον πουλο δλδ.
    η αληθεια ειναι οτι δεν θα πεινασω χωρις δουλεια,αλλα την συγκεκριμενη δουλεια την ηθελα ρε γαμωτο γιατι αν και πολυ χαμηλα αμοιβομενη μου ηταν βολικη....(εχω ξαναμοιρασει στην συγκεκριμενη και παλιοτερα).

Senior Member
    Λοιπον φυλλαδια ναι ειναι μια δουλεια αλλα δεν ειναι το παν.

Κατι για εξτρα εισοδημα ισως?

Μην φοβαστε να βουτηξετε και πιο βαθια , καθε δουλεια καλη , αλλα μην επαναπαυεστε. (χρησιμοποιω πληθυντικο γιατι μου τα εχει αναφερει και αλλος τα φυλλαδια).
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    χμμμ....σιγουρα τα φυλλαδια δεν ειναι το παν κιπ μου,απλα στη φαση που ειμαι με βολευει απο την αποψη του χρονου(π.χ. αν εχω μαθημα αγγλικων εχω την δυνατοτητα να μην παω για δουλεια).

αρχισα παλι τα τηλεφωνα και βρηκα παλι φυλλαδια κοντα στην περιοχη μου...αλλα πορτα-πορτα 4-ωρακι.
    μου ειπαν θα με ειδοποισουν αμεσα.
    βασικα με βασανιζουν σκεψεις του στιλ αν θα αντεξω τοσο ποδαροδρομο,αν θα με αφηνουν τα πηγαινω τουαλετα σε καποια καφετερια λολ(επειδη λογω των φαρμακων εχω ξηροστομια και πινω πολλα νερα)...
    τεσπα...δεν εχω να χασω τπτ να το δοκιμασω...
    φφφ...αγχωθηκα παλι....

Senior Member
    Καλύτερο από το τίποτε αμελί,θα σε βοηθήσει αυτό να αισθανθείς περισσότερο ανεξάρτητη,να έχεις και διαφορετικές παραστάσεις εκτός σπιτιού και οικογένειας,ένα έστω και κάτω από τις απαιτήσεις σου και τις ικανότητές σου χαρτζηλίκι,για τα μικροέξοδά σου,νομίζω πως θα αποβεί θετικό για σένα.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    μακαρι ολα να πανε καλα rain μου....
    απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι!

Senior Member
    Θα πάνε όλα καλά αμελί μου,γιατί να μην πάνε..

Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast