Results 76 to 90 of 220
-
25-02-2010, 19:19 #76
ναι... ναι... πανω απο ολα να εισαι καλη κοπελα....
πατ... πατ....
:P:P
- 25-02-2010, 19:24 #77
Originally posted by krino
ναι... ναι... πανω απο ολα να εισαι καλη κοπελα....
πατ... πατ....
:P:P
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?
ναι
να ειμαι καλη κοπελα
να μαζευω γρηγορα γρηγορα αυτα που λεω
αλλα και συ πολυ κριτης βρε παιδακι μου
φορουμοταιριαζουμε
ο ενοχοποιημενος με τον κριτικαρο λεβεντη
φοβαμαι μη μου ρθει παντοφλια τωρα
αλλα ποσταρω ατρομητη
ναι ναι καταχωρηση λεμε....Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
25-02-2010, 19:44 #78
παρακληση προς researcher και krino
αν θελετε νακανετε chat καντε το σε αλλο thread.
αρκετα threads εχουν μαμηθει με συζητησεις οι οποιες ειναι εντελως ασχετες με το θεμα του θεματοθετη.
εδω μιλαμε για τα προβληματα μου και προσπαθουμε να βρουμε λυσεις.
σας παρακαλω σεβαστειτε αν οχι το φορουμ,την ψυχολογικη μου κατασταση και την αναγκη μου για να συζητησω για τα προβληματα μου.
25-02-2010, 19:46 #79
ενταξει amelie
και συγγνωμη
απο μενα εδω δε θα δεις ξανα ασχετο ποστ το υποσχομαιΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
25-02-2010, 19:59 #80
http://www.freeimagehosting.net/uploads/631525070e.jpg
αρπα την
χμμμ εγω δεν προλαβα να δω την παρακληση,
και την εχωσα.
25-02-2010, 20:14 #81
never mind krino...
researcher σε ευχαριστω.
25-02-2010, 20:57 #82
Originally posted by amelie74
Originally posted by lucifer
μια ιδέα είναι να κάτσεις να διαβάσεις τα παλιά σου threads όλα μαζί πακέτο, τώρα που έχει περάσει και κάποιος καιρός από κάποια γεγονότα και έχεις κάποια χρονική και συναισθηματική απόσταση από αυτά. δες τον εαυτό σου σαν κάποιον τρίτο και προσπάθησε να δεις τι είναι αυτό που κανεις συστηματικά λάθος.
λοιπον...
1.με διαλυουν οι ψυχωσικες υποτροπες της αδερφης μου.
αυτο ομως πιστευω να εριχνε τον οποιονδηποτε ποσο μαλλον εγω που εχω να αντιμετωπισω και τα δικα μου προβληματα.
βεβαια οταν τα εχω καλα με το μεσα μου οφειλω να ομολογησω οτι δεν πεφτω τοσο πολυ και ειμαι σε θεση να την στηριξω οσο και οπως μπορω...
2.το φλεγον θεμα του αισθηματος απορριψης που νιωθω το οποιο ειναι συνιφασμενο με την ταση τελειομανιας.
ξερω πολυ καλα που οφειλεται αλλα δεν ξερω πως μπορω να το ξεπερασω....
οφειλεται αφενος στον τροπο που μεγαλωσα-με εναν πατερα που ναι μεν με λατρευε αλλα ειχε παρα πολλες απαιτησεις απο μενα(βαθμοι κλπ).εν μερη τον δικαιολογω γιατι και κεινος μεγαλωσε με μια μητερα που τον πιεζε να ειναι παντα \"πρωτος\".
επισης οφειλεται και στην φυση της ασθενειας μου(διπολικη διαταραχη).ολοι οι διπολικοι μολις αντιμετωπισουν την απορριψη ή αποτυχια διαλυονται και υποτροπιαζουν.
ουφ...αρκετα με την αυτο-ψυχαναλυση μου.
by the way σχετικα με το θεμα του ψυχολογου που εθιξες,νομιζω οτι κανω την καταλληλη ψυχοθεραπεια η οποια ειναι υποστηριχτικου τυπου και εχω αριστη επικοινωνια και σχεση με τον γιατρο μου.γενικα εχει παρα πολλα πλεονεκτηματα σαν γιατρος.
πιστευω λοιπον ακραδαντα οτι αυτο που χρειαζομαι ειναι υποστηρικτικου τυπου θεραπεια.να φανταστεις οταν πριν απο χρονια πηγα σε ψυχαναλυτρια μου ειπε τα εξης \"κανω ψυχαναλυσεις στο ντιβανι,κανω ψυχαναλυτικου τυπου θεραπειες αλλα εσυ αυτο που χρειαζεσαι ειναι υποστηρικτικου τυπου θεραπεια,γιατι η ψυχαναλυση ποναει πολυ και εσυ εχεις ηδη πολυ πονο και αναστατωση μεσα στην ψυχη σου.η ψυχαναλυση ειναι για ασθενεις με ηπιοτερες παθησεις.\"
παντως απο τους 20 γιατρους που εχω γυρισει αυτον που μου ταιριαζει καλυτερα ειναι ο τωρινος.για τις υποτροπες μου δεν ειναι υπευθυνος αυτο(δεν ειναι θεος),αλλα καποιες αλλες συγγιριες σε συνδιασμο με την ψυχοσυνθεση μου.
αυτα....ελπιζω να μην σας κουρασα.
θα χαρω να λαβω καποια απαντηση ειτε απο την λουσιφερ ειτε απο τον οποιονδηποτε
γεια σου αμελιε,
οπως λες εντοπισες τις καταστασεις που σε διαλυουν..
ειναι η κατασταση τις αδερφης σου και η απορριψη που δεχεσαι καποιες φορες.
οι καταστασεις αυτες ομως δεν θα αλλαξουν,η αδερφη σου δε θα παψει να χει ψυχωσικες υποτροπες κα ιεσυ δεν θα σταματησεις να δεχεσαι απορριψη ειτε αυτη προερχεται απο τους γονεις σου ειτε απο φιλους και γνωστους.η απορριψη υπαρχει παντα και παντου γυρω μας.
οποτε αυτο που μενει ειναι εσυ να αλλαξεις τροπο αντιμετωπισης σε αυτες τις καταστασεις.να το δουλεψεις μεσα σου ωστε εσυ να προχωρας ανεξαρτητα απο αυτα τα προβληματα.να μπορεις να ζεις καλα με αυτες τις καταστασεις εφοσον δεν αλλαζουν.Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
25-02-2010, 21:05 #83
Αλλο ο εντοπισμος και αλλο η επιλυση 2 πραγματα διαφορετικα και απεχουν πολυ.Δεν σημαινει εντοπισα ελυσα ,σοβαρη εργασια μακροχρονη και επιπονη
26-02-2010, 11:37 #84
@olgaki εχεις απολυτο δικιο οτι πρεπει να αλλαξει η δικη μου σταση μου απεναντι σε αυτα τα προβληματα.
δυσκολο ομως...πολυ...ειχα αρχισει να το προσεγγιζω πριν κατι μηνες οπως θυμαστε,αλλα τωρα εχασα παλι την μπαλα.
που θα παει ομως θα την ξαναβρω.
προς το παρον κανω υπομονη.μεγαλη υπομονη....
@soft αυτο που λες ειναι αυτονοητο.
ομως το να εντοπισεις ενα προβλημα ειναι το πρωτο βημα προκειμενου να το επιλυσεις.
ξερεις ποιον \"εχθρο\" εχεις να αντιμετωπισεις...
26-02-2010, 16:05 #85
...
26-02-2010, 16:21 #86
Aμελί μου,
ναι χρειάζεται εσύ να αλλάξεις τρόπο αντιμετώπισης απέναντι στις καταστάσεις κι αυτό σημαίνει να μπορέσεις να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου ώστε να έχεις πιο πολλές επιλογές π.χ. κάποια στιγμή να ζήσεις στο δικό σου χώρο,να είσαι πιο πολλές ώρες εκτός σπιτιού κ.λ.π.
Βάλε τους κοντινούς στόχους,όπως και τους βάζεις αλλά και έναν μεγάλο εσωτερικό ότι κάποια μέρα παλεύοντας θα καταφέρεις να φτιάξεις τη ζωή σου όπως τη θες.
Κάνε υπομονή και πάρε δύναμη απ\'την εικόνα ότι όλα αυτά θα είναι μια μέρα παρελθόν...
Εντομεταξύ,μπορείς να το δεις κι αλλιώς.Να σε πεισμώσει η κατάσταση και να κυνηγήσεις να φτιάξεις τη ζωή σου μια ώρα αρχίτερα
27-02-2010, 14:58 #87
ναι καλη μου Αρσι ετσι ειναι οπως τα λες.
προς το παρον απολαμβανω την ολη διαδικασια εκμαθησης αγγλικων(αν εξερεσουμε το listening)
μετα απο δυο μηνες που κανω ιδιαιτερα κατεληξα στα εξης συμπερασματα.
1.διαβαζοντας απασχολειται το μυαλο σου και μενει μακρυα απο αρνητικες σκεψεις.
2.μαθαινοντας νεες φρασεις,νεες λεξεις κλπ νιωθεις ενα αισθημα πληροτητας.
3.η καθηγητρια μου με βοηθαει κατα καποιο τροπο στην κοινωνικοποιηση μου και ειναι ενας πολυ αξιολογος και γλυκος ανθωπος.
οκ δεν ειναι φιλη ομως περα απο την διδασκαλια υπαρχει και το στοιχειο της ανθρωπινης επικοινωνιας
28-02-2010, 19:51 #88
ειμαι ζηλιαρα
ζηλευω:
1.οσους εχουν ηρεμο οικογενειακο περιβαλλον.
2.οσους κανουν μια δουλεια που γουσταρουν και βγαζουν καλα λεφτα απο αυτη την δουλεια.
3.οσους μπορουν να απολαμβανουν εξοδο με φιλους,χωρις να χρειαζεται να πιουν αλκοολ προκειμενου να καταστειλουν το αγχος τους.
4.οσους εχουν μια ερωτικη σχεση στην οποια να υπαρχει αλληλοκατανοηση,αλληλοστη� �ιξη και αγαπη!!!!
ο γιατρος μου,μου εχει πει οτι η ζηλεια ειναι ενα φυσιολογικο συναισθημα.
η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η ζηλεια ειναι ενα συναισθημα που δειχνει εναν ανθρωπο στερημενο,με πολλα κομπλεξ και σιγουρα μη ολοκληρωμενη προσωπικοτητα....
28-02-2010, 19:59 #89
Αμελί μου,
όλοι λίγο πολύ επιθυμούμε αυτό που δεν έχουμε...είναι φυσιολογικό...
Και ξέρεις τι μου αρέσει; Που \"ζηλεύεις\" πράγματα που κάνουν πραγματικά έναν άνθρωπο ευτυχισμένο, χωρίς υπέρογκα ΄ποσά στον τραπεζικό λογαριασμό, πολυτελή αυτοκίνητα, κτλ κτλ...
Πάντως, όλα αυτά, εκτός απο το πρώτο, μπορείς να τα καταφέρεις μια μέρα. Να είσαι σίγουρη. Αρκεί να μην το βάλεις κάτω.
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
28-02-2010, 20:03 #90
ειμαι 35 χρονων καλη μου ανωνυμη.
ποτε θα καταφερω ολα αυτα?
στα 40-50-60-ποτε?
νιωθω οτι φευγει το τρενο της ζωης μου και εγω δεν το προλαβαινω,γιατι ειμαι τοσο μα τοσο κουρασμενη για να τρεξω και να το προφτασω...
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....