ΘΕΛΩ ΝΑ...ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΖΩ.... - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 15 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 220
    Banned
    Originally posted by amelie74

λειτουργει και σαν ημερολογιο οπου καταθετω τα εσωψυχα μου,προκειμενου να λυτρωθω.

αν σε ενδιαφερει,
    δεν το βλεπω να λυτρωθεις κατω απο αυτο το σκεπτικο.

Senior Member
    Originally posted by krino

λειτουργει και σαν ημερολογιο οπου καταθετω τα εσωψυχα μου,προκειμενου να λυτρωθω.

αν σε ενδιαφερει,
    δεν το βλεπω να λυτρωθεις κατω απο αυτο το σκεπτικο.
    Συμφωνώ απολύτως.Αν χρησιμοποιείς σαν ημερολόγιο ένα forum,τότε δεν κάνεις σωστή χρήση του,που είναι να δεις μέσα από τις οπτικές άλλων τι είναι αυτό που κάνεις ή δεν κάνεις και σου δημιουργεί θέμα.Μη γίνεσαι αμυντική Amelie,ξέρεις τι διαπίστωσα εγώ;Πως αμυντικοί γινόμαστε όταν οι άλλοι μας λένε την αλήθεια που ξέρουμε αλλά δε θέλουμε να δεχτούμε και πως μπορεί να μας βοηθήσει άπειρα όταν αυτό μπορέσουμε να το δούμε δίχως εγωισμό.

Γράφεις λοιπόν πως η αδερφή σου είναι και δοτική.Δεν αμφιβάλλω καθόλου.Αλλά εκτός από δοτική,είναι και προστακτική.:PΚαι ενώ το δοτική δεν προκαλεί πρόβλημα,το προστακτική προκαλεί.Άρα,φτιάχνεις τη δική σου στάση στην προστακτική και έληξε.Κρατάς τη δοτική,ελέγχεις εσένα στην προσταγή\"ασχολήσου μαζί μου ΤΩΡΑ\"και βρίσκεις τη λύση σου.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    χμ...ας κανω εναν μικρο προλογο.
    η αδερφη μου δεν ειναι μονιμως ταραγμενη.
    υπαρχουν και στιγμες που ειναι πολυ ηρεμη και τοτε γινεται πολυ δοτικη απεναντι μου.
    υπαρχουν στιγμες που εχω την αναγκη της και εγω.
    οποτε εδω δεν εχουμε να κανουμε με μια σχεση εξαρτησης μονο της αδερφης μου απο μενα,αλλα με μια ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΗΛΕΞΑΡΤΗΣΗΣ.
    ισως αυτο να εξηγει πολλα....

λουσιφερ ο λογος που ανακυκλωνομαι ειναι οτι ειμαι \"μπλοκαρισμενη.\"
    δεν ειναι τοσο ευκολο να αλλαξει κανεις απο την μια μερα στην αλλη,απλα διαβαζοντας χρησιμες συμβουλες απο το φορουμ.
    αν συνεβαινε αυτο τοτε οι ψυχοθεραπευτες θα ειχαν βαλει λουκετο:P
    αν σε ενοχλει να διαβαζεις τα ιδια και τα ιδια και οποιον αλλον τον ενοχλει και τον κουραζει ας μην διαβαζει το thread μου.
    τοσο απλο!
    αλλα ξερεις κατι?το να γραφεις τα προβληματα σου, ειναι απο μονο του λυτρωτικο μερικες φορες.
    το φορουμ για μενα περα απο την βοηθεια που εχω
    παρει,λειτουργει και σαν ημερολογιο οπου καταθετω τα εσωψυχα μου,προκειμενου να λυτρωθω.

αμελι,
    εγω καταλαβαίνω οτι θελεις την επαφή με την αδερφή σου,αλλα η καταστασή σου δεν σε βοηθάει να της συμπαραστέκεσαι οπως θα ηθελες.
    απο την αλλη εχει και εκείνη τοσα προβλήματα που κι αν ηθελε να ειναι εκει για σενα ,δεν το μπορεί.
    Ειναι θεματάκι και για τις δυο σας.
    Μαζι ,συσπειρωθείτε,μη χασετε την αγάπη σας η μια για την αλλη,παλεψτε το με κοινό τρόπο.
    Κατω απο ολα αυτα εγω βλεπω δυο αγαπημενες αδερφές.

Senior Member
    Originally posted by Αφωτεινή

αμελι,
    εγω καταλαβαίνω οτι θελεις την επαφή με την αδερφή σου,αλλα η καταστασή σου δεν σε βοηθάει να της συμπαραστέκεσαι οπως θα ηθελες.
    απο την αλλη εχει και εκείνη τοσα προβλήματα που κι αν ηθελε να ειναι εκει για σενα ,δεν το μπορεί.
    Ειναι θεματάκι και για τις δυο σας.
    Μαζι ,συσπειρωθείτε,μη χασετε την αγάπη σας η μια για την αλλη,παλεψτε το με κοινό τρόπο.
    Κατω απο ολα αυτα εγω βλεπω δυο αγαπημενες αδερφές.
    πολυ σωστα τα λες Φωτεινη μου.
    επεσες μεσα σε ολα!!!
    νιωθω πως με καταλαβες απολυτα!
    δεν μπορεις να φανταστεις ποσο με βοηθησε το μηνυμα σου.
    ειλικρινα σε ευχαριστω καλη μου!

Senior Member
    Εχω νιώσει και εγω ετσι κοριτσάκι μου,απλα δεν ηταν ετσι και απο τη μερια της αδερφής μου ή εστω να πω οτι διάλεξε αλλο δρόμο.
    Ηθελα να σου πω επίσης οτι δεν χρειαζεται να την βλέπεις σαν βάρος,αλλα να βλέπεις την αδυναμία σου να εισαι διπλα της.Γιατι αυτό χρειαζεται να εισαι εσυ καλά,αλλιως η συμπαράστασή σου μπορεί ,εκτος απο το να σε κουράζει,να της κανει και κακό.Οπως γίνεται με εκείνη.Σου κάνει αθελά της κακό ,με το να σε φορτίζει η καταστασή της.
    Αν εσυ βοηθησεις τον εαυτό σου και εκεινη τον δικό της,θα βελτιωθεί και η επαφή σας ,θα πάτε ανεμελες για καφεδάκι,θα κανετε μαζι ολα οσα σας ελειψαν,χωρις να νιωθει καμια σας οτι η σχεση δεν ειναι ισοτιμη.

Senior Member
    ο λογος που σημερα ειμαι ιδιαιτερα ταραγμενη,περα απο αυτα που εγραψα παραπανω ειναι οτι ειχαμε δωσει ραντεβου με τον πατερα μου σε ενα σημειο και εγω καταλαβα λαθος με αποτελεσμα να περπαταει επι 1 ωρα πανω-κατω χωρις να με βρισκει.
    απο την ταραχη του τρακαρε ελαφρως και μου εριξε την ευθυνη οτι τρακαρε εξαιτιας μου.
    αν ειχε συμβει κατι παρομοιο με την αδερφη μου δεν θα την ειχε ενοχοποιησει 1000%.
    γιατι να μου φερθει τοσο σκληρα?
    δεν καταλαβαινει οτι υποφερω?

Senior Member
    απο την ταραχη του τρακαρε ελαφρως και μου εριξε την ευθυνη οτι τρακαρε εξαιτιας μου.
    αν ειχε συμβει κατι παρομοιο με την αδερφη μου δεν θα την ειχε ενοχοποιησει 1000%.
    γιατι να μου φερθει τοσο σκληρα?
    δεν καταλαβαινει οτι υποφερω?
    Ο θυμός του που περίμενε αδίκως μίλησε αμελί μου,σιγά να μην το εννοεί..αλλά ακόμα κι αν το εννοεί σημασία έχει τι πιστεύεις εσύ.
    Όσο για την αδερφή σου....καταρχάς δεν ξέρεις αν θα αντιδρούσε το ίδιο,καλύτερα,χειρότερα γιατί δε συνέβη αλλά κ πάλι τι σημασία έχει για σένα?Συγκρίνεις το ενδιαφέρον του για σένα με αυτό της αδερφής σου,νιωθεις αδικημένη στη σύγκριση της συμπεριφοράς του απέναντί σας,τι?

Senior Member
    νιωθω καλυτερα τωρα γιατι πηρα τηλ στο 197(γραμμη κοινωνικης βοηθειας) και με στηριξε αφανταστα τηλεφωνικως ενας ειδικος.
    αμεσως πηγα στους γονεις και τους ειπα πως νιωθω καλυτερα και ελαμψε το προσωπακι τους.
    ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΟΣΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ

Senior Member
    αυτό εννοείται

ωραία που ηρέμησες

Senior Member
    εγω παντοσ αυτο που εχω καταλαβει για τουσ γονεισ ειναι οτι προσαρμοζονται σε καθε παιδι αναλογα με το αν κρινουν οτι χρειαζεται στηριξη η οχι μαλλον οταν σου μιλανε ετσι ειναι γιατι βλεπουν οτι μπορεισ να κανεισ πραγματα και για καποιο λογο ανεξηγητο γι αυτουσ δεν μπορεισ να τα κανεισ μαλλον δηλαδη εισαι σε καλυτερη θεση απο οτι η αδερφη σου αν σε απασχολει αυτο το αλλο που εχω καταλαβει ειναι οτι ποτε δεν κανουν λαθοσ οτι και να γινει και εχει σχεση με σενα θα φταισ παντα εσυ ή αδερφη σου παντα θα σου πουν γιατι δεν εκανεσ αυτο η το αλλο κρινοντασ εκ του αποτελεσματοσ

Senior Member
    σας εχω νεα!

ας κανω εναν προλογο....
    στα αγγλικα εχω παρει παρα πολλα βιβλια εκ των οποιων σε δυο που αφορουν στα phrasal verbs βρισκονται πισω και οι λυσεις.
    παρατηρουσα λοιπον οτι ολο αυτο το διαστημα που εκανα ιδιαιτερα τρωγαμε περιτο χρονο στο να διορθωνουμε αυτα που ηδη ειχα μαθει και εμπεδωσει μεσω της δικης μου προετοιμασιας.
    σκεφτηκα λοιπον για καποιο διαστημα να κατσω μονη μου να βγαλω ολη την υλη των phrasal verbs καθως και των ανωμαλων ρηματων και να διακοψω προσωρινα με την καθηγητρια.
    το ειπα στην καθηγητρια και δεχτηκε,αλλα το προβλημα ειναι οι γονεις μου και ιδιαιτερα ο πατερας μου.
    μου ειπε οτι το κανω για αλλους λογους και οχι για οικονομια χρηματων και χρονου....
    μου μιλησε πολυ απαξιωτικα και με υψηλο τονο φωνης και με πληγωσε.

απο την μια νιωθω ανακουφισμενη γιατι παρολες τις αντιδρασεις των γονιων μου πηρα μια αποφαση που εγω θεωρω σωστη και απο την αλλη νιωθω για μια ακομη φορα πως ο πατερας μου μονιμως με επικρινει ,κατακρινει και δεν καταλαβαινει....

Senior Member
    Εξηγησέ του πως εχεις βρει μια μέθοδο να προχωρήσεις καλύτερα.
    Αν χρειάζεσαι κατι στελε μου u2u, εχω κάνει την προετοιμασία για το proficiency σχετικά πρόσφατα,έκανα μαθημα με Αγγλο και τα βιβλία που κάναμε ειναι πολυ καλά.Αν θες να ανταλλάξουμε ιδέες που ισως σε διευκολύνουν.

Senior Member
    σε ευχαριστω πολυ Φωτεινη μου.
    αν χρειαστω κατι θα σου στειλω μηνυμα.
    παντως του το εξηγησα οτι ετσι ειναι μια μεθοδος να προχωρησω καλυτερα και επιμενει οτι το κανω απο τεμπελια ή για καποιον αλλο λογο.

Senior Member
    Μα ειναι αλήθεια αυτο που λες.Πες του πόσοι διαβάζουν ετσι..
    Νομίζω οτι ειναι πολύ χρήσιμο αυτο που θα κάνεις..
    Ο καθένας προσαρμόζει το διάβασμα στα μέτρα του.
    Οταν σε δει να εφαρμόζεις αυτα που λές,θα αναθεωρήσει,εντωμεταξύ μη παίρνεις βαρέως καθε διαφωνία.
    Στο λέω γιατι σε βλέπω να το σκεφτεσαι πολύ...
    Δεν πιστεύει ή δεν καταλαβαίνει ,μην ασχολήσαι,επικεντρώσου στο στόχο σου.
    Εσυ νιωθεις να προχωρας?Σου αρέσει αυτο που κάνεις?ειναι ωραια η μάθηση μιας ξένης γλώσσας.Καντο οσο πιο ευχάριστα μπορείς.
    Σε χαιρετώ,πάμε με τα μικρά για ζωγραφική.

Senior Member
    φιλακια

Page 8 of 15 FirstFirst ... 678910 ... LastLast