Results 121 to 135 of 220
-
09-03-2010, 15:40 #121
Αμελί μου εμπιστεύσου το δικό σου ένστικτο... Έτσι θα μάθεις να εμπιστεύεσαι περισσότερο εσένα. Μην επηρεάζεσαι τόσο από τη γνώμη του μπαμπά σου σχετικά με τα δικα σου θέλω.
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
- 09-03-2010, 16:27 #122
Originally posted by anwnimi
Αμελί μου εμπιστεύσου το δικό σου ένστικτο... Έτσι θα μάθεις να εμπιστεύεσαι περισσότερο εσένα. Μην επηρεάζεσαι τόσο από τη γνώμη του μπαμπά σου σχετικά με τα δικα σου θέλω.
16-03-2010, 22:51 #123
Αμελι, τα ιδια παιρναμε, μονο που εγω δεν εχω φιλες. Θα ελεγα να μην αρνεισαι την επαφη με ανθρωπους και ηδη καπιοος σε ρωτησε μηπως κατι τρεχει με αυτο. Εγω τις παρατησα πληγωμενη απο αυτες και τωρα ειμαι καταμονη ,ειναι χειροτερα ομως (σε πιανει η τρελα). Επι χρονια δεν εβγαινα ,τωρρα κανω μικρες βολτες με αυτοκινητο και καποιες φορες και με τα ποδια και φοραω τα γυαλια μου ακομη και απογευμα. Κατι πρεπει να κανουμε, καθε μικρη κινηση ειναι μια νικη, κι ας την βλεπουν ισως σαν ενα τιποτε ολοι οι \'φυσιολογικοι ανθρωποι\'. Τα φαρμακα να τα προσεχεις, εγω δεν μπορουσα να σπυδαζω και να τα παιρνω οποτε τα σταματησα κι ας ειμαι νευρολογικα ενα ρακος (επηρεαζουν και τη μνημη).
17-03-2010, 11:28 #124
καλη μου april οντως μοιαζουμε...
και γω νιωθω αυτη τη μοναξια που νιωθεις και ας εχω 3 φιλους.εξαλλου λογω αποστασης τους βλεπω παρα πολυ σπανια.
παλια ημουν πολυ κοινωνικο ατομο,ειχα αρκετες φιλες που πλεον δεν εχω (δεν θα ηθελα να αναλυσω τους λογους γιατι πεφτω ψυχολογικα οταν τα σκεφτομαι).
τους αληθινους ομως φιλους, αυτους που εμειναν δεν τους αρνουμαι οπως ανεφερες.τις προαλλες ειχε ερθει σπιτι μου ενας φιλος,ενας ανθρωπος που τον εκτιμαω αφανταστα.αυτος ο ανθρωπος ειναι για μενα ο ορισμος της φιλιας.παρολο που ημουν χαλια περασα καλα.
δυστυχως μενει σε αλλη πολη.
οσο για τα φαρμακα που λες σιγουρα εχουν παρενεργειες αλλα και ενεργειες.ετσι υφισταμαι τις πανερνεργειες,προκειμενου να εχω τις ενεργειες.
και δεν προκειται ποτε να τα μειωσω ή κοψω χωρις την συμφωνη γνωμη του γιατρου μου.
και γω κανω βολτιτσες μονη μου ή με την αδερφη μου,με τα γυαλακια ηλιου οπως και συ καθημερινα και μου κανει εστω και προσωρινα καλο.ειναι οπως το λες και συ μια μικρη νικη,παρολο που πολλοι το θεωρουν ενα τιποτα ειτε επειδη δεν μπορουν να καταλαβουν τι νιωθουμε,ειτε επειδη ειναι \"ξερολες\" και το μονο που τους ενδιαφερει δεν ειναι να μας βοηθησουν αλλα να κανουν επιδειξη \"γνωσεων\"....(υπαρχουν πολλοι απο αυτους και στη ζωη και στο φορουμ....)
17-03-2010, 18:38 #125
παντως εμενα καποια τετοια ατομα εδω μεσα που εβγαλαν μπολικη \"ξερολιαση\" και αποτομο-σχεδον εχθρικο υφος-με απετρεψαν απο το να γραψω για καποιο διαστημα εδω τον πονο μου....
και εκανα λαθος γιατι μεσα απο αυτο το φορουμ εχω βοηθηθει απο παρα πολλους οπως η ανωνυμη,η αρσουλα μου,η σοφια,το ολγακι μου,ο καλοκαρδος και σοφος κιπακος και πολλοι ακομα....
τεσπα...ισως να μην το εκαναν απο κακη προθεση,παντως με εριξαν ψυχολογικα.(οχι τοσο με τα λεγομενα τους αλλα με το αποτομο και απαξιωτικο υφος τους)....
18-03-2010, 15:39 #126
Αμελί μου, θα σου πω κάτι που το έχω σκεφτεί πολλές φορές.
Πολλές φορές τα σκληρά λόγια μπορεί να μας ωφελήσουν όσο και τα γλυκά γεμάτα νιώσιμο λόγια.
Σημασία έχει όταν γράφονται ή κυρίως οταν λέγονται, να μη λέγονται με σκοπό να μας αποπροσανατολίσουν, να μας πληγώσουν, να μας υποβιβάσουν ή απλά να μας κάνουν να νιώθουμε μια ψεύτικη ευδαιμονία. Αν λέγονται με σκοπό να μας βοηθήσουν, τότε αξίζει να τα ακούσουμε, ακομα κι όταν είναι σκληρά. Αλλά το timing και η προσωπικότητα του καθένα είναι διαφορετικά και φυσικά μέσα από ένα τέτοιο μέσο, που κανείς δε βλέπει τον άλλο, αλλά ούτε και τον γνωρίζει, δεν μπορεί να ξέρει ούτε το timing του άλλου ούτε και τις προθέσεις του. Γι\'αυτό τα πράγματα περιπλέκονται πολλές φορές.
Από όσα διαβάζεις, κράτα και προβληματίσου με ότι σου κάνει εσένα, την Αμελί.
Αλλά πάνω από όλα, εκφράσου. Αυτό δεν μπορεί και δεν πρέπει κανείς να στο στερει-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
18-03-2010, 18:26 #127
Αλλά πάνω από όλα, εκφράσου. Αυτό δεν μπορεί και δεν πρέπει κανείς να στο στερει
οι φορες που εχω πληγωθει απο το φορουμ,ειναι ελαχιστες σε σχεση με τις φορες που εχω βοηθηθει.
οσων αφορα εσενα θελω να ξερεις οτι εισαι ενα απο τα ατομα που με εχουν βοηθησει παρα πολυ με τα λεγομενα σου.
θα ηθελα πολυ να ειχα μια φιλη σαν και σενα in real life
19-03-2010, 14:13 #128
βρε παιδια αντιμετωπιζω ενα σοβαρο προβλημα.
απο τη μια δεν μπορω να αποχωρηστω την καφεινη(κοκα-κολες-γαλλικος καφες) και απο την αλλη με ταραζει με αποτελεσμα να πλακωνομαι μετα στα φαρμακα.
το ξερω οτι ειναι στο χερι μου να τα κοψω ομως μου ειναι τρομερα δυσκολο να τα στερηθω...
χμ...ισως να δοκιμαζα σοδα αντι για κοκα-κολα για να εχω την αισθηση του ανθρακικου?
οι ποτοκαλαδες και οι χυμοι μου φερνουν αηδια....
19-03-2010, 14:41 #129
Originally posted by amelie74
απο τη μια δεν μπορω να αποχωρηστω την καφεινη(κοκα-κολες-γαλλικος καφες) και απο την αλλη με ταραζει με αποτελεσμα να πλακωνομαι μετα στα φαρμακα.
το ξερω οτι ειναι στο χερι μου να τα κοψω ομως μου ειναι τρομερα δυσκολο να τα στερηθω...
χμ...ισως να δοκιμαζα σοδα αντι για κοκα-κολα για να εχω την αισθηση του ανθρακικου?
τυγχανει να εισαι λιγο εως πολυ επιρρεπης
ελπιζω παντως να δουλεψει η ιδεα σου
παντως
πολυ σε παω αμελι
στο προσωπο σου στα ποστ σου
βλεπω ποσο πολυ η επιγνωση μας αλλαζει τη ζωηΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
19-03-2010, 19:08 #130
προς researcher--->ναι ειμαι κουκλα μου επιρεπης σε πασης φυσεως εξαρτησεις.
μια απο αυτες ειναι και η εξαρτηση μου απο τα φαρμακα.
σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια
και γω σε παω
προς rain_and_wind---->θελω να σε ευχαριστησω που μου επισημανες το γεγονος οτι πρεπει να θεσω ορια στην αδερφη μου.της μιλησα τις προαλλες ηρεμα,για το οτι δεν θελω να μπαινει στο δωματιο μου οταν ξεκουραζομαι.
απο τοτε δεν εχει ξαναμπει.
παντως πρεπει να εισαι πολυ δυνατος ανθρωπος.ξαναδιαβασα τα οσα μου εγραψες.το τι περασες στην παιδικη σου ηλικια και το ποσο ειχες επιφορτιστει με τον ρολο του προστατη της μητερας σου.και παρολα αυτα τα καταφερες.
ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΑΙΠΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΠΑΣΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ.
προς ολους---->σημερα σημειωσα μια μικρη νικη.
παρολο που ειχα αγχος δεν πηρα επιπλεον φαρμακα απο τα καθορισμενα.(παιρνω ηδη πολλα).
μπορει να ζοριστηκα λιγο αλλα νιωθω καλα με τον εαυτο μου.
να ειστε ολοι καλα και σας ευχαριστω για οσα μου εχετε προσφερει σε αυτη την διαδυκτιακη φωλιτσα μας
19-03-2010, 21:51 #131
δοκιμασε παγωμενη σπραιτ η καμια σοδαΟτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
19-03-2010, 22:15 #132
Αμελί μου (μου θυμίζει την υπέροχη ταινία Αμελί),
εχεις δοκιμάσει ελληνικό καφέ?Κι εμενα με πειράζει ο γαλλικός ,δοκίμασα ελληνικό και μου άρεσε.
Να εισαι καλά εύχομαι.
20-03-2010, 00:47 #133
προς rain_and_wind---->θελω να σε ευχαριστησω που μου επισημανες το γεγονος οτι πρεπει να θεσω ορια στην αδερφη μου.της μιλησα τις προαλλες ηρεμα,για το οτι δεν θελω να μπαινει στο δωματιο μου οταν ξεκουραζομαι.
απο τοτε δεν εχει ξαναμπει.
Πόσο καιρό παραπονιόσουν ότι σε ενοχλούσε η συγκεκριμένη συμπεριφορά της αδερφής σου....κ φάνταζε στα μάτια σου αδιέξοδη η κατάσταση,
τελικά ήδη έγινε μια σημαντική αλλαγή.
Προσωπικά το θεωρώ σημαντικό βήμα
20-03-2010, 02:17 #134
Αλλά πάνω από όλα, εκφράσου. Αυτό δεν μπορεί και δεν πρέπει κανείς να στο στερει
οι φορες που εχω πληγωθει απο το φορουμ,ειναι ελαχιστες σε σχεση με τις φορες που εχω βοηθηθει.
οσων αφορα εσενα θελω να ξερεις οτι εισαι ενα απο τα ατομα που με εχουν βοηθησει παρα πολυ με τα λεγομενα σου.
θα ηθελα πολυ να ειχα μια φιλη σαν και σενα in real life
Σ\'ευχαριστώ τόσο για τα καλά σου λόγιαΚι εμένα μου αρέσει να περιστοιχίζομαι στην πραγματική μου ζωή και από γλυκούς και συναισθηματικούς ανθρώπους
Συνέχισε τις προσπάθειες σου-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
20-03-2010, 11:05 #135
@ολγακι μου σημερα θα παρω απο το σουπερ-μαρκετ μερικες σοδες για το απογευμα....προς το παρων παντως εχω πιει μια κοκα-κολα:P
@Φωτεινη μου ο Ελληνικος δεν μου αρεσει κοριτσι μου καθολου....ενω για γαλλικο τρελαινομαι!!!
@Αρσι μου οντως ειναι ενα βημα αυτο που εγινε με την αδερφη μου αν και πρεπει να γινουν και μερικα ακομα βηματα.
@ανωνυμη δεν εχω λογια!
σε ευχαριστω και γω με την σειρα μου για τα καλα σου λογια
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία