ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟ ΜΟΥ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 52
    Senior Member
    μήπως παίρνεις πολύ προσωπικά το οτιδήποτε?
    απορώ πως είναι δυνατόν να λες ότι είσαι νέο μέλος και έχεις διαβάσει πράγματα που σε πείραξαν τόσο πολύ.
    ποιος σε ήξερε για να γράψει τόσο ενοχλητικά πράγματα?
    τι ηλικία έχεις? 16-20 να υποθέσω?

Member
    δεν με πειραξε τιποτα προσωπικα .Αυτο που με ενοχλησε ηταν αν δεν σου αρεσει φυγε ,ετσι ειμαστε εμεις.γιατι το συνεχιζεις

Member
    ισως μεγαλη στα χρονια ..................μικρη στο μυαλο.jucifer

Senior Member
    υπάρχει η πιθανότητα μερικοί να μπαίνουν με διαφορετικά ψευδώνυμα?

Member
    ναι οταν εχουν μεινει πισω,απο την νεανικη ηλικια που δεν εχουν ζησει ποτε ,,,,,,ε ναι τοτε μπαινουν με διαφορετικο ψευδωνυμο ηλικια και εμπειρειες τρελες αποθημενα θυμο λυπη οργη αγανακτηση επιθετικοτητα απογοητευση

Senior Member
    Originally posted by Boltseed
    Σε λίγο μπορεί να μπει και καμία ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ(η οποία ασφαλώς και θα κάνει εγγραφή όλως τυχαίως σήμερα ή αύριο) και να πει ότι συμφωνεί με την ΗΛΙΑΝΑ που συμφωνει με την ΔΕΣΠΟΙΝΑ.

ότι να ναι.
    (το quote είναι από άλλο thread)

Boltseed, βλέπω τα πας καλά στις προβλέψεις! :D

Member
    τι να πω για την απαντηση...ο μικροκοσμο σας.. δεν δεχεστε τιποτα και κανεναν .....τι κια αν εκανε εγγραφη η Μαριαλενα Ηλιανα,πιο εινα το προβλημα ....Οταν μπηκα στο φορουμ δεν ελεγε οτι απαγορευετε η μαριαλενα και...κτλ.Μη μους κυκλους ταρατε....αποχωρω........ και ευχαριστω για την συμπαρασταση

Senior Member
    a, ναι, απαγορεύεται, δεν το ήξερες? μπορείς να διαβάσεις τους όρους χρήσης. ένα login ανά άτομο.

Senior Member
    ε?πειραζει που δεν εχω καταλαβει τπτ απο ολο το θεμα?
    After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind

Member
    Και γω διβαζωντας με σημερα δεν καταλαβαινω.Ειχα μια δυσκολη μερα εχθες και επρεπε να κατηγορησω καποιον.Πνιγωμουν και για να μην κανω κακο στον εαυτο μου,οπως κανω συνηθως....Το εστρεψα σε σας .........ζητω συγνωμη....Προσπαθω να βρω το αερακι που θα μου αναψει παλι την φλογα για να υπαρχω.....

Senior Member
    η διαφωνια ειναι πιο παραγωγικη απτη συμφωνια ( εκτος αν ειναι του Μπετοβεν που τοτε ολοι συμφωνουμε !)
    Καλωσηρθες ΜΕΛΙΝΑ , αν θες γραψε τι σε απασχολει

Senior Member
    Αν ήταν αυτό το πρόβλημα μου θα εκανα εγγραφή σε σχολή πολεμικών τεχνών!!!Βγάζεις τρελλή ενέργεια!!!!!

Member
    ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ.ΑΝ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΥΟ.. ΣΚΕΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥς ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ..ΑΠΟ ΕΣΑς........Δεν ειμουν καλα, αλλη μια μερα που οι σκεψεις εισβαλουν ,ολες μαζι στο μυαλο μου σαν τρικυμια. Αισθανομαι ενα απιστευτο σφιξιμο στον λαιμο,η ανασα μου κοβετε,μικρες κοφτες αναπνοες,το στομαχι μου αρχιζει να ποναει.Αυτο μπορει να κρατησει και 1 και 2 μερες.Οταν ηρεμω προσπαθω να εντοπισω εστω και μια σκεψη που εκανα ...και δεν θυμαμαι καμια..Μετα εχω τρομερα νευρα γιατι δεν μπορω να θυμηθω,νευριαζω με μενα, με τους γυρω,θελω να τα σπασω ολα.....(.αλλα επειδη εγω θα τα πληρωσω μια και μενω μονη μου, το αναβαλω)........Ειχα μειζων καταθλιψη και κρισεις πανικου πριν 4 χρονια ,πηρα φαρμακα για 9 μηνες,και ολα καλα...Αυτο που αισθανομαι τωρα δεν ειναι τα ιδια συμπτωματα με τοτε αυτο με τρελενεΙ.Βλεπω μια ψυχολογο εδω και 3,5 μηνες,αλλα δεν ξερω αν με βοηθαει αυτο.

Member
    Καπως ετσι αρχιζω να αισθανομαι και σημερα δεν ξερω πως να το σταματησω.Τι μου συμβαινει δεν καταλαβαινω, και με ενοχλουν ολα ολοι τα παντα.Μεσα σ αυτη τη δυνη σκεφτομαι να βαλω τελος....τρελαινομαι?????????????? ??????????

Senior Member
    πηρες φαρμακα για 9 μηνες κ φτιαξαν ολα ?? δεν ειμαι πολυ ειδικος αλλα δεν ηξερα οτι τα χαπια απο μονα τους σε κανουν καλα !Εχω την αισθηση οτι απλα τα παθητικοποιησες οτι ειχες. με την ψυχ κανεις βαθυτερη δουλεια, μπορει να παρει λιγο καιρο ομως γιαυτο αραξε κ απολαυσε το .
    Μηπως να καταγραφεις τις σκεψεις ενω τις κανεις για να μη τις ξεχνας ?

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast