Results 31 to 45 of 52
Thread: ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟ ΜΟΥ
-
27-01-2010, 21:29 #31
Το προβλημα ειναι οτι δεν το απολαμβανω,οποτε ειναι να παω με πιανει αγχος ταραχη.. λεω οτι μου ρθει χωρις συνειρμο,και φευγω.. και καθετε αταραχη απροσωπη χωρις να μιλαει και μολις περασουν τα 50 λεπτα (κοιταει συνεχεια και το μεγαλυτερο ρολοι που εχω δει στην ζωη μου σε ενα δωματιο 3* 3=9)....μου λεει θα τα πουμε την επομενη εβδομαδα
- 27-01-2010, 21:44 #32
και ο πλυθηντικος με ενοχλει .. μεσα στο τριμηνο προς το τελος ειπα μια ιστορια στο ψυχ...εκει λοιπον στην αφηγηση μουδιασα. απλως δεν λειτουργουσε τιποτα ουτε στο σωμα μου ,απειδη τελειωσε η ωρα.... μου λεει ..... (τελειωσαμε για σημερα θα τα πουμε την αλλη εβδομαδα),οταν βγηκα απο το γραφειο και εφτασα ουτε εγω δεν ξερω μεχρι το αμαξι και μπηκα μεσα εχασα της αισθησης μου black aout
27-01-2010, 22:18 #33
βοηθεια ρε παιδια κατι δεν παει καλα με μενα.
28-01-2010, 00:54 #34
Originally posted by ΜΕΛΙΝΑ10
ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ.ΑΝ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΥΟ.. ΣΚΕΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥς ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ..ΑΠΟ ΕΣΑς........Δεν ειμουν καλα, αλλη μια μερα που οι σκεψεις εισβαλουν ,ολες μαζι στο μυαλο μου σαν τρικυμια. Αισθανομαι ενα απιστευτο σφιξιμο στον λαιμο,η ανασα μου κοβετε,μικρες κοφτες αναπνοες,το στομαχι μου αρχιζει να ποναει.Αυτο μπορει να κρατησει και 1 και 2 μερες.Οταν ηρεμω προσπαθω να εντοπισω εστω και μια σκεψη που εκανα ...και δεν θυμαμαι καμια..Μετα εχω τρομερα νευρα γιατι δεν μπορω να θυμηθω,νευριαζω με μενα, με τους γυρω,θελω να τα σπασω ολα.....(.αλλα επειδη εγω θα τα πληρωσω μια και μενω μονη μου, το αναβαλω)........Ειχα μειζων καταθλιψη και κρισεις πανικου πριν 4 χρονια ,πηρα φαρμακα για 9 μηνες,και ολα καλα...Αυτο που αισθανομαι τωρα δεν ειναι τα ιδια συμπτωματα με τοτε αυτο με τρελενεΙ.Βλεπω μια ψυχολογο εδω και 3,5 μηνες,αλλα δεν ξερω αν με βοηθαει αυτο.Originally posted by ΜΕΛΙΝΑ10
και ο πλυθηντικος με ενοχλει .. μεσα στο τριμηνο προς το τελος ειπα μια ιστορια στο ψυχ...εκει λοιπον στην αφηγηση μουδιασα. απλως δεν λειτουργουσε τιποτα ουτε στο σωμα μου ,απειδη τελειωσε η ωρα.... μου λεει ..... (τελειωσαμε για σημερα θα τα πουμε την αλλη εβδομαδα),οταν βγηκα απο το γραφειο και εφτασα ουτε εγω δεν ξερω μεχρι το αμαξι και μπηκα μεσα εχασα της αισθησης μου black aout
τελικα ανδρας η γυναικα ειναι η ψυχολογος σου? αποφασισε...
28-01-2010, 01:03 #35
Γυναικα ειναι Remedy.. ευχαριστω που απαντησες .. αυτο για μενα σημαινει οτι υπαρχω
28-01-2010, 01:09 #36
Originally posted by ΜΕΛΙΝΑ10
Γυναικα ειναι Remedy.. ευχαριστω που απαντησες .. αυτο για μενα σημαινει οτι υπαρχω
δεν νομιζω να σου ειπα και κατι πολυ ουσιαστικο.
και λυπαμαι αν νοιωθεις οτι σε αγνοουμε.
για να ειμαι ειλικρινης, νομιζω οτι οι περισσοτεροι εχουν νοιωσει οτι μας κοροιδευεις και γι αυτο δεν σου απαντουν...
28-01-2010, 01:11 #37
ευτυχως δεν εχω καμερα μεσα στο σπιτι για να δω τα χαλια μου αυριο.Δεν θα αντιστεκωμουν στον πειρασμο να με φτυσω για την λιγοψυχια μου.Απλως ο πονος ειναι μεγαλος και δεν ξερω γιατι ειναι εκει δεν θα επρεπε οχι σε μενα
28-01-2010, 01:20 #38
με λυπει οτι νιωθουν ετσι ,και εχουν δικιο . Τι αλλο πρεπει να πω για να καταλαβεις οτι δεν το χω το θεμα ,δεν θελω να με δω ξανα στην ακρη ενος γκρεμου
28-01-2010, 01:57 #39
Απλά ζήτα συγνώμη!!
Πολύ πλάκα έχεις ΜΕΛΙΝΑ10!!!!Να είσαι καλά γελάσαμε
Το φάρουμ μας είναι μια χαρα γιατι:
1. ακούς σωστές συμβουλές
2. μπορείς να εξωτερικεύσεις το προβλημά σου γιατί δεν σε ξέρει κανείς
μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου.
μην το παίρνεις κατάκαρδα που μαλώσαμε μαζί σου. Ελπίζω σύντομα να ξεχαστεί αν αλλάξεις βέβαια και εσύ συμπεριφορά. Καλή συνέχεια
Εγω πάντως θα σου έδινα ευκαιρία δεν έκανες τίποτα λίγο ανώριμη
Επισης ευχομαι τα ψυχολογικα σου να περάσουν
28-01-2010, 02:43 #40
[quote]Originally posted by ΜΕΛΙΝΑ10
Δεν ειμουν καλα, αλλη μια μερα που οι σκεψεις εισβαλουν ,ολες μαζι στο μυαλο μου σαν τρικυμια. Αισθανομαι ενα απιστευτο σφιξιμο στον λαιμο,η ανασα μου κοβετε,μικρες κοφτες αναπνοες,το στομαχι μου αρχιζει να ποναει.Αυτο μπορει να κρατησει και 1 και 2 μερες.Οταν ηρεμω προσπαθω να εντοπισω εστω και μια σκεψη που εκανα ...και δεν θυμαμαι καμια..Μετα εχω τρομερα νευρα γιατι δεν μπορω να θυμηθω,νευριαζω με μενα, με τους γυρω,θελω να τα σπασω ολα.....(.αλλα επειδη εγω θα τα πληρωσω μια και μενω μονη μου, το αναβαλω)........Ειχα μειζων καταθλιψη και κρισεις πανικου πριν 4 χρονια ,πηρα φαρμακα για 9 μηνες,και ολα καλα...Αυτο που αισθανομαι τωρα δεν ειναι τα ιδια συμπτωματα με τοτε αυτο με τρελενεΙ.Βλεπω μια ψυχολογο εδω και 3,5 μηνες,αλλα δεν ξερω αν με βοηθαει αυτο. [quote]Originally posted by ΜΕΛΙΝΑ10
παω χαλια και φευγω χειροτερα ... αλλα μποπει να φταιω εγω... γιατι το συνεχιζιζω δεν ξερω..Α λλα αν στις επομενες βδομαδες συνεχιστει ,θα σταματησω και υα ψαξω για κατι αλλοOriginally posted by ΜΕΛΙΝΑ10
λεω οτι μου ρθει χωρις συνειρμο,και φευγω.. και καθετε αταραχη απροσωπη χωρις να μιλαει και μολις περασουν τα 50 λεπτα (κοιταει συνεχεια και το μεγαλυτερο ρολοι που εχω δει στην ζωη μου σε ενα δωματιο 3* 3=9)....μου λεει θα τα πουμε την επομενη εβδομαδα
28-01-2010, 10:31 #41
Κι εγώ έχω καταλάβει πως κάποιο/α άτομα μπαίνουν με διαφορετικά nicknames.Βασικά όμως δε με πειράζει.Κατανοώ τις ενστάσεις,αλλά επίσης κατανοώ τις ανάγκες.Συνήθως μπορώ να διαδώ μέσω του περιεχομένου των posts με ποιο ακριβώς άτομο συνομιλώ διαδικτυακά.
Παίζει ένα θέμα εδώ.Η διαδικτυακή προσωπικότητα που κάποιος έχτισε και λόγω κάποιων\"ειδικών\"συνθηκών ντρέπεται,κολλάει να μπει με το ίδιο nickname.Λόγω συγκρούσεων,λόγω ενοχών,λόγω οτιδήποτε,δε θέλει να ξαναμπεί αγκαζέ με \"προηγούμενα\".Aλλά τα ίδια θέματα ακόμη το βασανίζουν.Του αρνούμαστε τη συζήτηση λόγω της διπλοτριπλοεγγραφής του;
Φυσικά και θα προτιμούσα να έχει ο καθένας το θάρρος να αντιμετωπίζει τις συνέπειες της όποιας συμπεριφοράς του στο παρελθόν,γιατί αυτό εγώ πιστεύω πως θα το βοηθούσε ουσιαστικά.Η διπλοτριπλοταυτότητα είναι μία αποφυγή των συνεπειών,βασισμένη σε φόβο.Παρολαυτά κάποια βοήθεια χρειάζεται για να βρίσκεται εδώ,έτσι δεν είναι;
Aς γνωρίζει λοιπόν πως θα τη βρει,έτσι ίσως σκεφτεί γιατί του χρειαζόταν άραγε το διαφορετικό nickname.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
28-01-2010, 11:39 #42
σωστα ολα αυτα που λες ρειν, υπαρχει ομως και ενα αλλο θεμα.
δεν ξερω αν εσυ καταλαβαινεις και ποιο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ατομο ειναι αυτο που καθε φορα μας μιλα, εγω δεν το καταλαβαινω, η τουλαχιστον ,οχι παντα...
οταν λοιπον δεν καταλαβαινεις ποιος σου μιλαει, εχεις ομως την σαφη εντυπωση οτι σε δουλευει, δεν ξερεις ΚΑΝ αν μιλαει για πραγματικο προβλημα του, που οπως λες , ειναι καλο να το πει και ενδεχομενως να βοηθηθει, Η, μας δουλευει ΕΝΤΕΛΩΣ. δεν εχει τιποτε σχετικο δλδ πλα θελει καποιους να απασχολει για να περναει την ωρα του.
απο την στιγμη που καποια τετοια υποψια σου περναει απ το μυαλο λοιπον, συνηθως δεν εχεις την διαθεση να ασχοληθεις καν, οποτε ο διπλο-τριπλο-κλπ χανει την ευκαιρια της οποιας στηριξης (?) σου...
28-01-2010, 19:39 #43
Απογοητευση αισθανομαι,ζητησα συγνωμη αν φανηκε οτι ειμαι ο ανθρωπος με τα χιλια προσωπα.Αλλα ειμαι η Μελινα και και μονο η Μελινα. Και ισως κακος που μπηκα εκεινο το βραδυ που τα παντα και τους παντες τους εβλεπα σαν εχθρους.Δεν ηθελα να αναστατωσω κανεναν μεσα στο φορουμ .Αλλα σας περασε απο το μυαλο , σκεφτηκατε οτι μπορει ενα της 1οο να κανατε λαθος.Εσεις που εχετε περασει δια πυρος και σιδηρου ,που πονεσατε ,κλαψατε υποφερατε ,που μαθενετε καθε μερα τη σημαινει αγαπη συγχωρεση,κατανοηση,,, γιατι τοση προκαταληψη αμυνα αποκλεισμος¨??? Μια μικρη βοηθεια ηθελα μονο ,τιποτα αλλο. Αλλα γενικα μαλλον δεν εχω την κοινωνικη δεξιοτητα για συζητηση ,και διαλογο. Μια επιθεση δεν καθηστα αυτοματα τον αλλον σαν τον χειροτερο εχθρο,που ολοι συσπειρωνονται για αντεπιθεση ,σκεφτεσαι λιγο οτι ισως υπαρχει και αλλος τροπος να προσεγγισεις τον ανεπιθυμητο εχθρο χωρις να τον πληγωσεις πολυ.. και μενα απο καρδιας μιλαω με κανατε κομματια.. Ισως μαθω στο μελλον
28-01-2010, 19:42 #44
Απογοητευση αισθανομαι,ζητησα συγνωμη αν φανηκε οτι ειμαι ο ανθρωπος με τα χιλια προσωπα.Αλλα ειμαι η Μελινα και και μονο η Μελινα. Και ισως κακος που μπηκα εκεινο το βραδυ που τα παντα και τους παντες τους εβλεπα σαν εχθρους.Δεν ηθελα να αναστατωσω κανεναν μεσα στο φορουμ .Αλλα σας περασε απο το μυαλο , σκεφτηκατε οτι μπορει ενα της 1οο να κανατε λαθος.Εσεις που εχετε περασει δια πυρος και σιδηρου ,που πονεσατε ,κλαψατε υποφερατε ,που μαθενετε καθε μερα τη σημαινει αγαπη συγχωρεση,κατανοηση,,, γιατι τοση προκαταληψη αμυνα αποκλεισμος¨??? Μια μικρη βοηθεια ηθελα μονο ,τιποτα αλλο. Αλλα γενικα μαλλον δεν εχω την κοινωνικη δεξιοτητα για συζητηση ,και διαλογο. Μια επιθεση δεν καθηστα αυτοματα τον αλλον σαν τον χειροτερο εχθρο,που ολοι συσπειρωνονται για αντεπιθεση ,σκεφτεσαι λιγο οτι ισως υπαρχει και αλλος τροπος να προσεγγισεις τον ανεπιθυμητο εχθρο χωρις να τον πληγωσεις πολυ.. και μενα απο καρδιας μιλαω με κανατε κομματια.. Ισως μαθω στο μελλον
28-01-2010, 21:35 #45
τελικα ΜΕΛΙΝΑ10 μηπως είσαι και η ΠΑΝΓΙΩΤΑ;
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....