ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟ ΜΟΥ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 52 of 52
    Member
    θελεις να μιλησουμε salin, η να σου πω οτι ειμαι η παναγιωτα η Δσποινα η Αννα η Κωνσταντινα.Αφου δεν μπορω να πεισω κανεναν ποιος ο λογος να απολογουμαι οτι με βαφτησαν μελπομενη , και το εκανα μελινα . και γιατι με χτυπατε ολες αυτες τις μερες .. ειναι ευκολο να μαθετε αν εχω 500 ονοματα η ενα .Ρωτηστε απλα επιθετο (σε e-mail kai διευθυνση σπιτιου και τηλ )γιατι ολος αυτος ο ντορος για κατι τοσο απλο, δεν εχω τιποτα να κρυψω .

Senior Member
    δεν μπορώ αλήθεια να καταλαβω ουτε και εγω γιατί έγινε όλη αυτή η φασαρία με σένα. Από ότι διάβασα εσύ δεν συμφωνούσες με αυτό που έγραφαν κάποιο στο φαρουμ και προσπάθησαν τα παιδιά να σε πείσουν ότι κάνεις λάθος και εσύ νόμισες ότι άρχησαν να σου κάνουν επίθεση. Μάλλον έγινε παρεξήγηση πιο πολύ από σένα που νόμιζες ότι σε επιτήθονταν χωρίς να συμβαίνει κάτι τέτοιο

Senior Member
    Mελίνα10,αντί να ασχολείσαι με το γιατί και ποιοι και πότε σε χτύπησαν,γιατί δεν ανοίγεις ένα thread με το θέμα που σε απασχολεί;
    Eγώ σε όλα αυτά που γράφεις διακρίνω ανασφάλεια και χαμηλή αυτοπεποίθηση.Πώς,θα με ρωτήσεις δικαίως.Όταν η γνώμη των άλλων βαραίνει τόσο που κάθομαι και ασχολούμαι συνεχώς με αυτήν,τότε η αυτοιδέα μου είναι εύθραυστη και γι αυτό ακριβώς με απασχολεί πρωτίστως η αποδοχή των άλλων.Καμία αποδοχή δεν μπορεί να σου δώσει την ικανοποίηση που πηγάζει από το ισχυρό εγώ.Αυτό θα μπορούσε να στο διδάξει η ιστορία της Mέριλυν Μονρόε.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Μελίνα,μόλις διάβασα αυτό που έγραψες σε ένα άλλο thread,που αφορά την κακοποίηση.Ίσως αυτή σου λοιπόν η αίσθηση πως όλοι σε χτυπάνε να οφείλεται σε ένα μεγάλο μέρος και σ\'εκείνο που συνέβη.Θα ήθελα να γνωρίζεις πως όποτε είσαι έτοιμη να συζητήσεις γι αυτό,μπορείς να το κάνεις και κανείς δε θα σε κρίνει.Καλημέρα.:)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Member
    Ισως εχεις δικιο,για το ισχυρο εγω. Νομιζα ολα αυτα τα χρονια οτι υπηρχε .Αλλα μαλλον δεν υπηρξε ποτε.

Senior Member
    Δεν πειράζει κοπέλα μου.Ποτέ δεν είναι αργά για να το φτιάξεις.Εξάλλου οι δυσκολίες στη ζωή μπορεί,αν τις δούμε ως ευκαιρίες,να μας βοηθήσουν να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας,τα θεματάκια του και να μάθουμε να συζητάμε μαζί του βαθιά και αληθινά.Να είσαι αισιόδοξη και να σκέφτεσαι πως κι αν σου συνέβησαν πράγματα που δεν ήθελες,παρολαυτά τον εαυτό σου μπορείς να τον φτιάξεις όπως εσύ ορίζεις.Θέλει δουλίτσα,δε λέω,αλλά για σκέψου το μετά...:)
    Σπύρος Μπιμπίλας

Member
    Οταν εχεις φτιαξει και σμιλευσει εναν εαυτο δηθεν προς τους αλλους και πιο πολυ, προς την ιδια σου τη υπαρξη ,αρκετα δυσκολο να τα αφησεις. Αυτο σημαινει οτι θα πονεσεις ξανα , θα κλαψεις ξανα ,θα κατηγορησεις ,θα κατηγορηθεις,θα ψαξεις πιος φταιει ,και ποιος δεν φταιει ..Ξερω οτι κατι με πειραζει και με ενοχλει κατι λιγο απροσδιοριστο, αλλα συναμα τοσο γνωριμο.Φοβαμαι τελικα μηπως ερθω αντιμετωπη με μενα,μηπως το φταιξιμο ειναι ολο δικο μου,γιατι δεν ειδα χρονια πριν οτι βουλιαζω,και εφτιαξα μια ψευτικη δυνατη Μελινα που τιποτα, και κανενας δεν μπορει να ακουμπησει

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234