Αυτοκτονία μαθητή σε ιδιωτικό σχολείο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 51
    Senior Member
    Xμ κανεις δεν αποκλειει οτι μπορει να εχει δικιο ο Winston...αλλα κατα πασα πιθανοτητα εχει αδικο.
    Δεν υπαρχει κατα καποιο τροπο ουτε ενα ςπου να αυτοκτονησε και να μην αρχιζουν οι φρουδικες...αναλυσεις...γιατ ι ολοι θελουν μια αιτια.
    Οι δημοσιογραφοι λενε πχ οτι δεν ηταν καλος μαθητης ειχε δυσλεξια κλπ κλπ.

Αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν ξερουν τιποτα...αυτος που ξερει ειναι αυτος που αυτοκτονησε.

Με ενα πασοστο 2% του πληθυσμου να πασχει πχ απο ψυχωσεις ειναι πολυ πιο λογικο να συμβαινει αυτο...γιατι ειναι σκετο μαρτυριο το πρωτο επεισοδιο...δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο.

Οι φρουδικες αναλυσεις του να προσπαθεις να μπεις στο μυαλο του αλλου που αυτοκτονει...ειναι αγνοια των ανθρωπων και εμεις τουλαχιστον οφειλουμε να ξερουμε καλυτερα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by salin
    Δεν μου αρέσει καθόλο ο τρόπος που μιλάς για τον καημένο τον πατέρα του που πενθεί για τον μονάκριβο γιο του δεν του αξίζει κάτι τέτοιο.
    Εμενα παλι μου αρεσει και πολυ μαλιστα

Senior Member
    Originally posted by Winston_man
    Όπως και να χει μικροτερη ή μεγαλυτερη η κυριοτητα της ευθυνης βαραινει αποκλειστικα τον πατερα. Και πρεπει να τιμωρηθει με σισυφια μαρτυρια.
    Ποιος το λέει αυτό;

Senior Member
    Ποιος το λέει αυτό;
    Εξεφρασα την προσωπικη μου αποψη. Οποιος θελει την ασπαζεται. Οποιος δεν θελει οχι.

Senior Member
    Αυτό μου θυμίζει την ιστορία του John Travolta που πέθανε ο 16χρονος γιός του από την σπάνια νοσο καβασάκι που είχε και κατηγορούσαν τον πατέρα ότι δήθεν εκείνος έφταιγε που δεν τον φρόντιζε καλά. Είπαν 2-3 χωρικοί εκεί ότι φταίει ο πατέρας και αρχήσαμε τώρα τις κατηγόριες.

Senior Member
    Αυτό μου θυμίζει την ιστορία του John Travolta που πέθανε ο 16χρονος γιός του από την σπάνια νοσο καβασάκι που είχε και κατηγορούσαν τον πατέρα ότι δήθεν εκείνος έφταιγε που δεν τον φρόντιζε καλά. Είπαν 2-3 χωρικοί εκεί ότι φταίει ο πατέρας και αρχήσαμε τώρα τις κατηγόριες.
    Ναι αλλα εδω δεν πεθανε απο π.χ καρδια αλλα απο σφαιρα στο κεφαλι του αυτη ειναι η διαφορα. Και οπου υπάρχει καπνος υπάρχει και φωτια λεει η παροιμια...

Senior Member
    Originally posted by Winston_man
    Ναι αλλα εδω δεν πεθανε απο π.χ καρδια αλλα απο σφαιρα στο κεφαλι του αυτη ειναι η διαφορα. Και οπου υπάρχει καπνος υπάρχει και φωτια λεει η παροιμια...
    Στην περίπτωση όμως αυτή είναι φως φανάρι ότι ο πατέρας δεν έφταιγε τόσο δηλαδή μέσα σε μια οικογένεια δεν θα διαφωνούμε.

Senior Member
    Στην περίπτωση όμως αυτή είναι φως φανάρι ότι ο πατέρας δεν έφταιγε τόσο δηλαδή μέσα σε μια οικογένεια δεν θα διαφωνούμε.
    Αυτο λες εσυ εγω απο αυτα που ακουσα απο πρωτο χερι εβγαλα αλλο συμπερασμα. Και δεν μιλαμε για απλη διαφωνια εδω αλλα προσπαθεια επιβολης του πατερα-τυραννου στα θελω του γιου του.

Senior Member
    ........και στην περίπτωση του John Travolta δεν ισχύει και η παροιμία όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Senior Member
    ........και στην περίπτωση του John Travolta δεν ισχύει και η παροιμία όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.
    Στη περιπτωση του τζον τραβολτα βγηκαν γιατροι και ειπαν απο τι πεθανε... Εγω το ειδα στο cnn με τα ματια μου να γραφουν απο τι πεθανε με σχολιο.

Senior Member
    Ολο ακούω για τύραννους πατέρες που κακοποιούν τα παιδιά τους, που θέλουν να επιβάλλουν την γνώμη τους εγώ με αυτά τα πράγματο δεν συμφωνώ. Δεν συμφωνώ ότι ποτέ ένας πατέρας θέλει το κακό του παιδιού του προσπαθεί με λάθος τρόπο γιατί τόσο τον κόβει να επιβάλει την γνωμη του για κάτι που θεωρεί ότι θα κάνει καλό στο παιδί του. Φυσικά και οι γονείς κάνουν λάθη.

Senior Member
    Μερικές φορές τελικά κάτι που εμείς νομίζουμε ότι κάνουμε για καλό , μπορεί να μην είναι απαραίτητα καλό για τους άλλους ή ακόμα και για τον εαυτό μας..

Senior Member
    Η θετική πρόθεση μπορεί να υπάρχει.

Αλλά η πρόθεση κάποιες φορές από μόνη της δεν σημαίνει και πολλά...

Senior Member
    Εμένα το ερώτημα μου είναι:

κι άλλοι είναι μέτριοι μαθητές (η πλειοψηφία μάλιστα, γιατί αυτό είναι ο ορισμός του μέτριου), κι άλλοι έχουν δυσλεξία, γιατί τότε δεν αυτοκτονούν όλοι αυτοί οι μέτριοι με δυσλεξία?

το ίδιο και με το γιο: ο μόνος ήταν με καταπιεστικό πατέρα?

νομίζω ότι έχει μερίδιο ευθύνης και ο αυτόχειρας, με την έννοια ότι φαίνεται να επεξεργάζεται τα εξωτερικά ερεθίσματα, συνθήκες, προβλήματα, -όπως θέλετε πείτε το- με τρόπο που τον οδηγούν σε προσωπικό αδιέξοδο.

Senior Member
    Originally posted by Boltseed
    Η θετική πρόθεση μπορεί να υπάρχει.

Αλλά η πρόθεση κάποιες φορές από μόνη της δεν σημαίνει και πολλά...
    Συμφωνώ αλλά δεν μπορουμε να κατηγορήσουμε τους γονείς που το παιδί δεν τα κατάφερε. Τουλάχιστον όχι σε αυτή την περίπτωση που γράφει ο Winston_man, σε κάποιες άλλες πολύ σπάνιες ναι.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast