Results 16 to 22 of 22
-
29-01-2010, 13:48 #16
Originally posted by keep_walking
Ο αστεριξ μου αρεσει σαν κομικ...οχι να το δω τιβι με τιποτα, αν και προσωπικα προτιμουσα το Λουκυ λουκ.
Ο Bud Spencer μαζι με Τerence Hill ηταν σκετη απολαυση σε κατι ταινιες που εβλεπα τα εφηβικα μου χρονια...απιστευτοι και οι δυο,πλεον οχι αλλαξαν τα γουστα.
Δεν μου αρεσει ατελειωτες κλωτσοπατιναδες και αποφευγω τσακυ τσαν και ολες τις σχετικες μπαρουφες με ταατελειωτα χορευτικα ή τις ατελειωτες σκηνες δρασης.
Με ενδιαφερουν πολλοι οι διαλογοι και η υποθεση σε μια ταινια πλεον:)
Παντως οτι εχει καταφερει να σου κανει καποιο κλικ και δεν εχει διαγραφει απο την μνημη σου απο την στιγμη που το ειδες ειναι καλο για σενα:)"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
- 29-01-2010, 14:07 #17
Monty Python flying circus,μέγιστη αγάπη.Αυτό το γουάκο,σουρεαλιστικό χιούμορ αγαπώ.British humour rulez!:P
A,εγώ πάω με τρέλα Αστερίξ μα τον Τουτάτις.Ο tempora,O mores,λολ.Γιατί είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι,τοκ τοκ τοκ,χαχα.
Γενικά Goscinny,φανταστικός,πχ Μικρός Νικόλας,η επιτομή της ανάλυσης των επιπέδων στην μεσοαστική οικογένεια.;)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
29-01-2010, 14:19 #18
http://www.scribd.com/group/21657--922-lucky-luke-in-greek-language
http://www.scribd.com/group/18089--923-asterix-in-greek-language
Στα ελληνικα pdf με τευχη lucky luke και asterix:)[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
29-01-2010, 17:04 #19
Μερικές φορές είναι απλώς να επιβιώνουμε. άλλες να κρατάμε το κεφάλι μας από την ευτυχία και να θέλουμε να ουρλιάξουμε, άλλες κάτω στα βάραθρα να προσπαθούμε να μην σκεφτούμε τίποτα, άλλες άλλες, ατελείωτες στιγμές που όταν τις ζεις έντονα δεν χάνεις ποτέ. (παράξενο που δεν με έχουν διαγνώσει με μανιοκατάθλιψη ;) ) Άλλες με μία νηφαλιότητα και ειρήνη που αφοπλίζει όλον τον κόσμο. Ήθελα η ζωή μου να είναι ένα βουνό και μισούσα τη θάλασσα αλλά η ζωή είναι μια θάλασσα :)
29-01-2010, 17:06 #20
(κι εμείς καπεταναίοι κι είναι στα αλήθεια Ατυχοι όσοι πεθαίνουν νέοι ;) )
29-01-2010, 21:01 #21
Χαχαχα, κι εμένα μου άρεζε η miss piggy, μες στην υπερευαισθησία της, το συναίσθημά της, την υπερβολή της, την εκκρηκτικότητά της!
Αλλά και ο βάτραχος, ήρεμος αλλά και ...ξενέρωτος, προσπαθούσε όλους να τους μαλακώσει...
Α εγώ με τους γέρους τσατιζόμουν τότε!!!%^$*&*()@# Τώρα που είδα 2-3 γέλασα πολύ μαζί τους:)
Κι όμως ήταν οι πιο εύστοχοι...
Αλλά γιατί; Γιατί ήταν έξω από όλο το σκηνικό, θεατές.
Αχ η miss piggy, σνιφ...
Και το χιούμορ του Αρκά βρίσκω, όχι πάντα αλλά τις περισσότερες φορές, αρκετά εύστοχο...
Τελικά πολλές εκπομπές και κόμικς μιλούν τόσο ουσιαστικά για τη ζωή:) Αλλά και για μας τους ίδιους ανάλογα με το με ποιους χαρακτήρες ταυτιζόμασταν ή όχι...-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
29-01-2010, 21:10 #22
Originally posted by alexandros3
Μερικές φορές είναι απλώς να επιβιώνουμε. άλλες να κρατάμε το κεφάλι μας από την ευτυχία και να θέλουμε να ουρλιάξουμε, άλλες κάτω στα βάραθρα να προσπαθούμε να μην σκεφτούμε τίποτα, άλλες άλλες, ατελείωτες στιγμές που όταν τις ζεις έντονα δεν χάνεις ποτέ. (παράξενο που δεν με έχουν διαγνώσει με μανιοκατάθλιψη ;) )
Ναι η ζωή περιέχει και ακρότητες...
Και είναι ωραίο πολλές φορές να περιέχει...
Αλλά μερικές φορές αυτές μας κουράζουν... Κι ότι μας κουράζει ή μας ενοχλεί είναι στο χέρι μας να το αλλάξουμε ή έστω να το τροποποιήσουμε.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....