Results 31 to 33 of 33
Thread: Διαζύγιο και παιδιά
-
25-06-2008, 19:15 #31
Στο χωρισμό όταν υπάρχουν παιδιά το ζόρι το τραβάει η μάνα. Καλό θα είναι λοιπόν η μάνα να είναι όσο καλύτερα γίνεται ψυχολογικά για να έχει να προσφέρει και στο-στα παιδιά.
Και εγώ χωρισμένη είμαι με 10 χρόνο γιο. Τον πρώτο καιρό ήμουν σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Αποφάσισα λοιπόν να του μιλήσω. Του εξήγησα ότι η νέα μας ζωή χωρίς τον μπαμπά θα γίνει καλή , αλλά η μαμά έχει ανάγκη να βρει την ισορροπία της με το νέο καθεστώς. Και όταν δεν ήμουν καλά του έλεγα <<μπα.....με έπιασε το άγχος πάλι για αυτό αν δεν θες να με βλέπεις έτσι μπορείς να κάνεις κάτι άλλο , να πας στον μπαμπά στα ξαδέρφια κτλ. με λίγη ηρεμία θα επανέλθω ....- τι λες ????>>>
Είναι απίστευτο πόσο καλύτερα το αντιμετώπισε που του μίλαγα καθαρά και δεν κρυβόμουν.
- 25-06-2008, 19:40 #32
σίγουρα το ότι δεν κρυβόσουν κ του εξηγούσες τι συνέβαινε είναι πιο καλό απο το να παριστάνεις ότι ολα είναι καλά
μην ξεχνάτε οτι τα παιδία σήμερα είναι πολύ πιο έξυπνα κ καταλαβαίνουν πολλά περισσότερα απο την δική μας γενιά
σε κοντινό χωρίο βρισκεσαι.. χα, χα
26-06-2008, 09:57 #33
Originally posted by mmaria
μην ξεχνας ομως οτι το εικονικο ηταν ψευτικο κ οσο κ αν προσπαθησες να πνιξεις ότι ενιωθες για καλο των παιδιων κατεστρεφοσουν ασυναισθητα μεσα σου
νομιζεις οτι ενα παιδι δεν μπορει να καταλαβει αν η μαμα του ή ο μπαμπας του είναι καλα;
κ στο κατω κατω τι ειναι η ζωη ενος παιδιου; το θεατρο που βλεπει;
παρολαυτα αν εδωσες την ευκαιρια να μεγαλώσουν μέσα σε ένα φυσιολογικο περιβάλλον κ στην πορεία δεν έχασες τον εαυτό σου, τοτε αξίζεις συγχαρητήρια..
συμφονω
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση