Πλαστικές επεμβάσεις
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
    Senior Member

Πλαστικές επεμβάσεις

Σκέφτομαι να κάνω πλαστική στήθους.Λέω για ανόρθωση-αυξητική.Μετά τη δευτερη εγκυμοσύνη έχασα (ακομα το ψαχνω)το στηθος μου..μπουχουυυ..?
    Εχει κανει καμια σας?ή εχετε ακουσει φίλες που εχουν προχωρήσει σε τέτοια επεμβαση?

Senior Member
    δεν εχω κανει και φοβαμαι τις επεμβασεις γενικοτερα.
    απο φιλη ομως που εκανε, ξερω οτι η ανορθωση αφηνει μεγαλες τομες ενω η αυξητικη, οχι.
    δεν ξερω αν κατι εχει αλλαξει απο τοτε, παντως ειχε κανει σμικρυνση και ανορθωση για ιατρικους κυριως λογους(κουραση στην πλατη κλπ) και δεν την ενοχλουσε το θεμα των μεγαλων τομων.

Senior Member
    αν σου δημιουργεί πρόβλημα να κάνεις. πλέον αυτές είναι επεμβάσεις ρουτίνας. απλά να φροντίσεις να βρεις καλό γιατρό.

πάντως νόμιζα πως μετά τις εγκυμοσύνες το στήθος μεγαλώνει....

Αφωτεινή...
    Εγώ είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων φτάνει να μην είναι αλλαγές που αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά μας, αλλα \"φρεσκάρισμα\" που δίνουν αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση ειδικά στις γυναίκες.
    Ένα θα σου πω και πρόσεξε το ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Επειδή έχω τρανά παραδείγματα και μάλιστα στον κύκλο μου που έπαθαν ζημιά από \"πλαστικούς χειρουργούς\", πρόσεχε τι γιατρό θα επιλέξεις για να το κάνεις.
    Μη λυπηθείς τα χρήματα. Κοίτα να βρεις τον καλύτερο και φυσικά οι καλύτεροι δεν είναι οι επώνυμοι. Κάνε μια έρευνα πρώτα και μετά να προχωρήσεις.

Senior Member
    Χμ,δεν τις συμπαθώ μα τον Τουτάτις.Για ποιο λόγο να βάλεις κι εσύ τον εαυτό σου σε τέτοια διαδικασία;Έχεις μικρό στήθος,ε και;Mπορείς να φοράς τιραντάκια και τοπς χωρίς σουτιέν.Ρώτα και μας τις πλούσιες στα ελέη,λολ.Γενικά νομίζω πως επιθυμούμε αυτό που δεν έχουμε τελικά,λοολ:P:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Ρώτα και μας τις πλούσιες στα ελέη,λολ
    Ενδιαφερον:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Originally posted by RainAndWind
    Χμ,δεν τις συμπαθώ μα τον Τουτάτις.Για ποιο λόγο να βάλεις κι εσύ τον εαυτό σου σε τέτοια διαδικασία;Έχεις μικρό στήθος,ε και;Mπορείς να φοράς τιραντάκια και τοπς χωρίς σουτιέν.Ρώτα και μας τις πλούσιες στα ελέη,λολ.Γενικά νομίζω πως επιθυμούμε αυτό που δεν έχουμε τελικά,λοολ:P:P
    Ρειν, δεν νομίζω πως μετά από δυο γέννες το στήθος μικραίνει απλά, και γι αυτό ίσως θέλει η Αφωτεινή να το φτιάξει. Προφανώς έχει υποστεί αλλοίωση και όχι σμίκρυνση.

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    χαχαχαχα,χαζό,έριξα τρελό γέλιο.:P

Για τη χαλάρωση btw υπάρχουν ειδικές ασκήσεις και κρέμες σύσφιξης,πάλι δε χρειάζονται τόσο παρεμβατικές μέθοδοι,αλλά εντάξει,όπως αισθάνεται καθένας και όπως επιθυμεί.
    Πάντως κι εγώ είμαι πολύ επιφυλακτική,συγγενής μου έκανε κοιλιοπλαστική κι έπρεπε να ξανακάνει μετά χειρουργείο,γιατί ο πλαστικός της μετέθεσε τον αφαλό κι ήταν όχι στο κέντρο,αλλά ελαφρώς δεξιότερα.Απαπαπα.Και ο πλαστικός ήταν από τα γνωστά ονόματα του χώρου υποτίθεται,και είχε πληρώσει κι ένα κάρο χρήμα.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    οι ειδικές ασκήσεις είναι για να προλάβεις την χαλάρωση και την πτώση. άπαξ και έχει πέσει πολύ, μόνο πλαστική σε σώζει...

Originally posted by keep_walking
    χαχαχαχα,χαζό,έριξα τρελό γέλιο.:P

Για τη χαλάρωση btw υπάρχουν ειδικές ασκήσεις και κρέμες σύσφιξης,πάλι δε χρειάζονται τόσο παρεμβατικές μέθοδοι,αλλά εντάξει,όπως αισθάνεται καθένας και όπως επιθυμεί.
    Πάντως κι εγώ είμαι πολύ επιφυλακτική,συγγενής μου έκανε κοιλιοπλαστική κι έπρεπε να ξανακάνει μετά χειρουργείο,γιατί ο πλαστικός της μετέθεσε τον αφαλό κι ήταν όχι στο κέντρο,αλλά ελαφρώς δεξιότερα.Απαπαπα.Και ο πλαστικός ήταν από τα γνωστά ονόματα του χώρου υποτίθεται,και είχε πληρώσει κι ένα κάρο χρήμα.
    Εγω έχω δει στήθος γνωστής μου να έχουν πάθει μόλυνση οι τομές και να είναι πραγματικά εφιαλτική εικόνα. Επειδή την έχω χάσει, δεν ξέρω αν τελικά βρήκε άκρη, αλλα και σε αυτή την περίπτωση, πολύ γνωστός χειρουργός την πετσόκοψε.
    Γι αυτό άλλωστε είπα στην Αφωτεινή να κάνει έρευνα για καλό πλαστικό και όχι επώνυμο.

Senior Member
    καλό χειρουργό και μάλιστα σε νοσοκομείο. όχι σε ιδιωτική κλινική....

Originally posted by Αφωτεινή
    Σκέφτομαι να κάνω πλαστική στήθους.Λέω για ανόρθωση-αυξητική.Μετά τη δευτερη εγκυμοσύνη έχασα (ακομα το ψαχνω)το στηθος μου..μπουχουυυ..?
    Εχει κανει καμια σας?ή εχετε ακουσει φίλες που εχουν προχωρήσει σε τέτοια επεμβαση?
    Για ποιο λόγο να βάλεις κι εσύ τον εαυτό σου σε τέτοια διαδικασία;Έχεις μικρό στήθος,ε και;Mπορείς να φοράς τιραντάκια και τοπς χωρίς σουτιέν. Γενικά νομίζω πως επιθυμούμε αυτό που δεν έχουμε τελικά,λοολ:P:P
    Originally posted by RainAndWindΓια τη χαλάρωση btw υπάρχουν ειδικές ασκήσεις και κρέμες σύσφιξης,πάλι δε χρειάζονται τόσο παρεμβατικές μέθοδοι,αλλά εντάξει,όπως αισθάνεται καθένας και όπως επιθυμεί.
    Εμένα με κάλυψε απόλυτα η RainAndWind.

Senior Member
    Αφωτεινή γιατί να μπεις σε αυτή τη διαδικασία να αλλάξεις το σώμα σου με τέτοιο τρόπο;
    Τι ακριβώς σημαίνει ένα μεγαλύτερο στήθος για σένα; Τι θα αλλάξει μέσα σου;

Την ανόρθωση και γενικα τη νεανικότητα του σώματός σου μπορείς να τη διατηρήσεις με άλλους τρόπους, πιο ολοκληρωμένοςυ που θα συμβάλλούν και γενικότερα στην ψυχική και σωματική σου ισορροπία.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Originally posted by anwnimi
    Αφωτεινή γιατί να μπεις σε αυτή τη διαδικασία να αλλάξεις το σώμα σου με τέτοιο τρόπο;
    Τι ακριβώς σημαίνει ένα μεγαλύτερο στήθος για σένα; Τι θα αλλάξει μέσα σου;

Την ανόρθωση και γενικα τη νεανικότητα του σώματός σου μπορείς να τη διατηρήσεις με άλλους τρόπους, πιο ολοκληρωμένοςυ που θα συμβάλλούν και γενικότερα στην ψυχική και σωματική σου ισορροπία.
    Ανωνυμη,
    Οπως ειπαν και τα κορίτσια παραπάνω,η κατάσταση ειναι ανεπανόρθωτη!!
    Δεν επιθυμώ μεγαλύτερο στήθος απο αυτό που είχα,σκεφτομαι μαλιστα να το κάνω ακριβώς οσο ηταν(εχω εκατο σουτιεν χαχαχαχα).
    Απλά επειδή κατα την εγκυμοσύνη μεγάλωσε περισσότερο,μετα, επειδη δεν θήλασα οσο ηθελα (κανει γυμναστική ο θηλασμός και το στήθος επανέρχεται),το στήθος μου \"άδειασε\".
    Η ανόρθωση με τον συνδυασμό της αυξητικής(ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΑΜΕΛΑ ΕΛΕΟΣ),ελαχιστοποιει τις ουλές..

Senior Member
    Γενικά είμαι αντίθετη στις πλαστικές παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις.. Δεν παύει να έιναι ένα χειρουργείο έτσι δεν είναι? Η αδερφή μου έκανε πλήρη αποκατάσταση στήθους γιατί έιχε καρκίνο στους μαστούς και δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.. Βέβαια θα μου πεις, άλλη περίπτωση. Σκέψου το καλά, υπάρχουν και άλλοι τρόποι να το καλύψεις αν σε ενοχλεί..
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Page 1 of 2 12 LastLast