S.O.S S.O.S - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23

Thread: S.O.S S.O.S

Senior Member
    :)...χαρηκα που εγινα ενα μικρουλικο κομματι της ζωης σου...ειναι πολυ ομορφο να σε σκεφτονται εστω και λιγο...:)

Ναι ακριβως...
    Ξερεις το πιο σημαντικο ειναι ομως οτι δεν σου ελεγαν και οι ανθρωποι που προσπαθουσες για εκεινους οτι ειναι οκ, κανεις οτι μπορεις και σε ευχαριστω γιαυτο...ενα μην αγχωνεσαι και μην πιεζεσαι ολα θα γινουν...παντως σε ευχαριστω...Απεναντιας σε τραβουσαν πιο κατω φορτωνωντας σε σενα και τις δικες τους ανασφαλειες και προβληματα...και οι ενοχες σου γινοταν εμμονες...
    Εγω απο οσο εχω καταλαβει μεχρι στιγμης στη ζωη μου ειναι οτι κανεις δεν θα καταλαβει τι κανεις για εκεινους, επομενος για να εισαι εσυ καλα με τον εαυτο σου να κανεις οτι νομιζεις εσυ χωρις να στο επιβαλλουν με τον τροπο τους...Ναι σε καταλαβαινω...ηθελες ολους να τους βοηθησεις να κανεις τα παντα για εκεινους, αλλα ξεχασες εσενα...και εγω το εχω κανει και προσπαθω να το αλλαξω...αλλα ας μην εχουμε αυταπατες ως ενα ορισμενο σημειο θα αλλαξουμε...αυτην την στιγμη παντως το μεσα σου, σου ειπε στοπ και εχεις χρεος να το ακουσεις ...
    ΝΑΙ αν το εχεις αναγκη να μεινεις λιγο μακρυα να ηρεμισεις να τα βρεις με τον εαυτο σου, γιατι τον κουρασες πολυ και μην ξεχνας αυτος θα ειναι για παντα συνοδοιπορος σου...

Senior Member
    Είχες μερες να μπεις....την τελευταία φορά λέγαμε για ελληνικές ταινιες-γέλιο-ψυχοθεραπεια.Πως τα πήγες?

Δεν είχα καταλάβει οτι αυτό ηταν το σημαντικότερο πρόβλημά μου,νόμιζα οτι έχω κατάθλιψη ή έψαχνα να ταυτιστώ με διαφόρου τύπου διαταραχές.Η πλάκα είναι οτι νιώθω και ηλίθια συν τοις αλλοις..Αλλα δεν μπορώ να το \"πετάξω\" απο πάνω μου ετσι απλά.Μπορώ να σου πω οτι και μόνο που \"διευθετώ\" σιγα-σιγα τα συναισθήματα μου,παίρνω μια ανάσα!
    Η αλήθεια είναι οτι δεν θέλω να χάσω ουτε τη συμπόνια μου,ουτε να γίνω κατι αλλο απο αυτό που είμαι,ξερεις τι θελω Ανοιξούλα μου?
    Θέλω ισορροπια..

Senior Member
    Ναι ισχυει αυτο...Δεν αρχισα ακομα να βλεπω ελληνικες ταινιες, καποια στιγμη!!!

Δεν πειραζει ομως...σημερα ξερεις τι εκανα;;;Σαν τις γιαγιαδες επλεκα...και τωρα κουραστικα και ειπα να μπω στο σιτε, γιατι μου ελλειψε...Ειπες κατι σοφο...εψαχνες να βρεις την διαταραχη...ηθελες και εσυ να φορτωσεις καπου το πως αισθανοσουν...Δεν ειχες δυναμη να δεις το προβλημα ησουν εξουθενωμενη και τωρα βλεπεις λιγο πιο καθαρα και σιγα σιγα μπορεις να το παλεψεις...γνωριμο μου ακουστηκε αυτο...:)...οχι ηλιθια μην νιωθεις, γιατι ηταν λογικο οτι δεν εβλεπες, αφου ηταν σκοταδι γυρω σου...Ακριβως επεξεργασου τα μεσα σου, αυτο εχει σημασια τωρα και βρες τι σε κανει να νιωθεις καλα με τον εαυτο σου...
    Δεν προκειτε να τα χασεις, ουτε να αλλαξεις...ειμαστε οτι ειμαστε, απλα τωρα ξερεις ως που μπορεις να πας...δεν ειναι τελικα εγωιστικο να κοιταμε και λιγο τον εαυτο μας, αφου ειμαστε ανθρωποι που γεμιζουμε απο αυτο...απο το να δινουμε πραγματα στους γυρω μας...απλα πρεπει να ξερουμε ως που...νομιζω δηλαδη :)

Senior Member
    Πλέκεις?Εγω ειμαι κουλή.Οταν ημουν μικρή με ειχε μάθει η μαμα μου αλλα δεν το ειχα!Εχω ακουσει ομως οτι ειναι θεραπευτικό!

Ενιωθες και εσυ ετσι?Δεν βρηκα ακομα ψυχολόγο..Οπως ειπες ειχα ξεχάσει να σκέφτομαι εμένα,με ειχαν πεισει κανονικα οτι δεν το χρειάζομαι..Η κατάσταση αυτή δεν ξερω πως,γιατι τοσα χρόνια τωρα εχει παγιωθει μεσα μου,αρχισε να με πιέζει ,ηταν σαν να κουβαλάω ενα βουνό!!

Senior Member
    Γενικα πιανουν τα χερια μου...:)...ε και εγω με λιγη βοηθεια της μαμας...χαχα...και οτι βγει...γκετες φτιαχνω η μαλλον προσπαθω να φτιαξω...Προσπαθω να κανω πραγματα ωστε να μην σκεφτομαι τα ιδια συνεχως...ετσι κατελειξα και εκει...θελει πολυ συγκεντρωση και ναι εκεινη την ωρα δεν σκεφτεσαι...ειναι καλο...χαχαχα...

Σε καποια φαση ναι νομισα οτι ειχα μεγαλο προβλημα και εψαχνα να βρω και εγω την διαταραχη μου...κοιταζα τα συμπτωματα και τα συγκρινα με αυτα που ενιωθα...τωρα μου περασε αυτο...πνιγμενη σε θολο νερο...τωρα με πολυ επιμονη το ξεκαθαρισα λιγο το τοπιο...Ολα πηγαζουν απο μας και πως τα περνουμε...

Τους βολευε ετσι...εφοσον κουβαλουσες εσυ τα βαροι τους...

Senior Member
    Εγω δεν ψαχνω πια να παω σε ψυχολογο, αφου ξεπερασα την πιο σκοτεινη φαση...ξερω οτι εχω την δυναμη και μονη μου...με βιβλια, με το νετ, με σας εδω μεσα...αν δεν ηταν αυτο το σιτε δεν ξερω που θα ημουν τωρα...παρολο που ωρες ωρες δεν μπορω να μιλησω και εδω...αλλα τουλαχιστον οταν το χρειστηκα ηταν εδω...

Senior Member
    Αφωτεινή θέλω τόσα να πω. Αλλά πάει τώρα, δε τό \'χω!... :D ... επιφυλάσσομαι και καλή μέρα να έχεις!...

:)

Senior Member
    Originally posted by anoiksi
    εγω παλι αναρωτιεμαι αν τελικα τα δακρυα ηταν ενα μειγμα απο τον πονο που σου εχουν προκαλεσει και απο την απελευθερωση που ενιωσες...εκανες αυτο που ηταν το καλυτερο για σενα Φωτεινουλα μου...!!!Συνεχισε να κανεις αυτο που σου λεει η καρδια σου :-)...
    \'Ετσι.Είναι ένα μείγμα.Χάρηκα όμως ρε Φωτεινή για την ανατροπή σου.Γιατί ανατρέπω σημαίνει αλλάζω,σημαίνει μπορώ,σημαίνει επιλέγω διαφορετικά,τροποποιώ συμπεριφορές απέναντι σε όσα χρόνια ένιωθα να με καταπιέζουν.

Εγώ βέβαια είμαι σε διαφορετικό στάδιο,έχω κάνει σε μεγάλο μέρος την συναισθηματική αποδέσμευση και έχω περάσει στο τι με απειλεί πραγματικά ή όχι.Χτες,που ο πατέρας μου έφευγε για κάποιο ταξίδι,τον φίλησα στο μάγουλο.Και ένιωσα πολύ καλά με αυτή μου την πράξη.Γιατί κατάλαβα πως μπορώ και να δείχνω αγάπη κρατώντας τα όριά μου σαφή,να μην σκιάζομαι πως αν αγγίξω θα με τουμπάρουν,you know what I mean.
    Ένιωσα ελεύθερη και δυνατή.:)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Page 2 of 2 FirstFirst 12