Results 61 to 75 of 79
-
31-01-2010, 15:53 #61
Originally posted by salin
Αν είμαι σε έναν χώρο που κακώς βέβαια αλλά αισθάνομαι μειονεκτικά παρατηρώ ότι όλοι οι άλλοι αντι να αδιαφορήσουν προσπαθούνε να με μειώσουν περισσότερο λένε ότι αυτή είναι ευάλωτη και το εκμεταλλέύονται εις βάρος μου σαν να θέλουν να παίξουμε η γάτα με το ποντίκι ενώ ξέρω άτομα που είναι στην ίδια κατάσταση με εμένα και αντιμετωπίζουν διαφορετικά αυτές τις καταστάσεις ή αδιαφορούν ή προσπαθούν να προωθήσουν τον εαυτό τους και να αναδείξουν τα χαρίσματά τους για να τους αποδείξουν ότι είναι ανώτεροι από αυτούς και το πετυχαίνουν. Εκεί που προσπαθούσανε να τους μειώσουνε μετά τους θαύμαζαν. Για μένα η μόνη λύση είναι η φυγή και αναρωτιέμαι αν είναι λύση σωστή αυτή. Μπορώ να μάθω την γνώμη σας;
αλλά ακόμα κι αν μειονεκτείς, τι γνώμη σχηματίζεις για κάποιον που \"χτυπάει\" τους πιο αδύνατους? μήπως το πρόβλημα βρίσκεται σε αυτούς που σε προσβάλουν?
επίσης, η φυγή δεν είναι πάντα η σωστή λύση. κάποις φορές ναι, πρέπει να φεύγουμε, αλλά άλλες πρέπει να παλεύουμε για να αποδείξουμε την αξία μας.
- 31-01-2010, 19:06 #62
να σας ρωτήσω άν κάποιος σε μειώνει για μεγάλο χρονικό διάστημα και για το άτομο αυτό είναι πολύ ενοχλητικό υπάρχει περίπτωση να πάθει τίποτα το άτομο; Αυτό που τμειώνεται
31-01-2010, 19:21 #63
να σας ρωτήσω άν κάποιος σε μειώνει για μεγάλο χρονικό διάστημα και για το άτομο αυτό είναι πολύ ενοχλητικό υπάρχει περίπτωση να πάθει τίποτα το άτομο; Αυτό που τμειώνεται
Σαν τι να πάθει δηλαδή?
31-01-2010, 20:24 #64
να τα παίρνεις μεσα σου και να στενοχωριέσαι πχ να πάθεις κανένα κόμπλεξ
31-01-2010, 20:35 #65
να τα παίρνεις μεσα σου και να στενοχωριέσαι πχ να πάθεις κανένα κόμπλεξ
Μπορεί, από σένα εξαρτάται. Αν πεις \"α αυτός με μειώνει οπότε θα έχει δίκιο θα είμαι χαζή (η οτιδήποτε)\" τότε θα αισθανθείς άσχημα. Αλλά μπορεί να πεις \"α αυτός με μειώνει αλλά αυτό είναι δικό του θέμα γιατί εγώ προσπαθώ να δεχθώ τον εαυτό μου και με τα θετικά και με τα αρνητικά του και να τον αγαπήσω\" τότε δεν θα σε νοιάζει. Και να σε \"κομπλεξάρει\" που λέμε εσύ θα προσπαθήσεις να μην \"κομπλεξάρεσαι\".
Αλλά φοβάμαι salin μήπως ότι και αν σου απαντάμε εσύ πάλι θα βρίσκεις κάτι. Έχεις σκεφτεί μήπως σου παίζει τρικ το μυαλό σου? Ο ψυχίατρος που είχες πάει τι σου είχε πει?
31-01-2010, 21:11 #66
οτι χρειάζομαι ψυχοθεραπείες από αύριο ξεκινάω ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια
31-01-2010, 21:27 #67
Αγαπητη salin οι ανησυχιες σου θυμιζουν εμενα σε μικρη ηλικια εννοω 20 και 30 αλλα εγω αντιμετωπιζα προβλημα \"συστολης\" οπως καποιος φιλος εχει αναφερθει πρωτυτερα νομιζω ειναι θεμα κοινωνικης δεξιοτητας περισσοτερο το να αναλωνεται καποιος σε σκεψεις στο αν γινεται αποδεκτος η αν καποιοι τον μειωνουν.Με το χρονο ανακαλυψα οτι παντα θα υπαρχουν ανθρωποι που θα ειναι \"ενοχλητικοι\" για μας αλλα αυτο δεν μας ενοχλει καθολου εξαλου και μεις δεν τους δεχομαστε ολους!σου τρωνε χρονο αυτες οι σκεψεις και γινεσαι εγωκεντρικος το θεμα ειναι να ξεχαστεις και να αποροφηθεις απο κατι εξω απο σενα
31-01-2010, 22:06 #68
υπάρχουν άτομα πολύ ενοχλητικά πως θα γίνει να απαλλαγούμε από αυτά; μια φορά που προσπάθησα να αποφύγω ένα από αυτά βρήκα τον μπελά μου
31-01-2010, 22:47 #69
αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μάθεις να μην επηρεάζεσαι τόσο από τους ενοχλητικούς. δηλαδή να κάνεις δουλειά με τον εαυτό σου. γιατί να αλλάξεις αυτούς δεν γίνεται!
31-01-2010, 23:26 #70
ενοχλητικους τους βλεπεις τωρα σε μερικα χρονια ισως τους αγνοεις, απο ολα μαθαινουμε για τον εαυτο μας.
01-02-2010, 10:11 #71
Τι εννοείς καταρχήν με το ενοχλητικά άτομα;Γιατί τον καθένα μας τον ενοχλούν άλλα πράγματα.Κάντο πιο συγκεκριμένο αν θες.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
01-02-2010, 12:04 #72
άτομα πχ που σε \"πειράζουν\" ενώ εσύ πχ τους αντιπαθείς που κάνουν κρύο χιούμορ που σου την \"μπαίνουν\" δηλαδή
είναι ένα άτομο το οποίο με πειράζει συνέχεια όποτε τυχαίνει να βρεθούμε με πειράζειι και αυτό γίνεται για πολλά χρόνια έχει καταλάβει ότι με ενοχλεί και το συνεχίζει πιο πολύ
01-02-2010, 14:24 #73
ε είδες? έχει καταλάβει ότι σε ενοχλεί και γι αυτό το συνεχίζει. μωρέ μήπως το κάνει για πλάκα κι εσύ το παρεξηγείς? εσύ για ποιο λόγο τον αντιπαθείς?
01-02-2010, 15:24 #74
άτομα πχ που σε \"πειράζουν\" ενώ εσύ πχ τους αντιπαθείς που κάνουν κρύο χιούμορ που σου την \"μπαίνουν\" δηλαδή
είναι ένα άτομο το οποίο με πειράζει συνέχεια όποτε τυχαίνει να βρεθούμε με πειράζειι και αυτό γίνεται για πολλά χρόνια έχει καταλάβει ότι με ενοχλεί και το συνεχίζει πιο πολύ
Αδιαφόρησε καλύτερα.
Ετσι θα ηρεμήσει κι εκείνος.
Γενικότερα, καλό είναι να καθορίζεις τον εαυτό σου και την αξία σου πέρα απο τις γνώμες του καθενός.
Θα σε ωφελήσει πιστεύω :)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
01-02-2010, 16:00 #75
Με αυτό το άτομο είστε φίλοι;-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή