ΧΩΡΙΣΜΟΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Junior Member
    Εχεις δίκιο, έτσι όπους μου το λές.Δεν θα το κάνω!!!!!Μια σκέψη έκανα!!!Αλλα και αυτή δεν σκέφτηκε το δικό μου ψυχισμό!!!Μου την έπεσε και μετά μου είπε δεν μπορώ έχω σχέση.Αυτό ήταν σωστό;;;gia pes mou!!!!!

Senior Member
    Εμ οχι...δεν ηταν σωστο,αναλογως το timing κτλ δεν μπορω να ξερω.
    Μηπως ηταν πιωμενη...μηπως ειχε τραβηξει κανα γερο καυγα...μηπως το να μπεις στο κεφαλι της καθεμιας γυναικας ειναι ανεφικτο και σταματαω να πληκτρολογω εδω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Junior Member
    Δεν θα το κάνω όντως, μπορεί να πληγωθεί!Εχετε δίκιο.,Μαλ.....κια που το σκέφτηκα!!!!!!!αμα είσαι ερωταυμένοσ σκέφετεσαι βλακίες!!!!!

Senior Member
    κατι τετοιο ειναι τρομερα ανανδρο..ασε που ενας τσακωμος μπορει να τους φερει και πιο κοντα και ο μονος χαμενος της υποθεσης να εισαι εσυ..

Senior Member
    είναι πολύ άσχημο αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις κατά τη γνώμη μου. θα σου άρεσε να σου το κάνουν? ποτέ μην κάνεις αυτά που δεν θες να σου κάνουν!

Senior Member
    Fear the volepsi solution,λολ.
    Ποιος καθορίζει το κέρδος;Και ποιος βλέπει τη χασούρα;Είναι πολύ υποκειμενικά όλ\'αυτά,γιατί το σύστημα αξιών του καθενός μας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
    Το δικό μου σύστημα αξιών μου σφυρίζει στο αυτί να μην πέσω στα σκατά,όχι για διαχωρισμούς καλού-κακού,αλλά για να κρατήσω τον αυτοσεβασμό μου αλώβητο.
    Θα έπεφτα στα δικά μου μάτια εάν \"κέρδιζα\"εύκολες νίκες βασισμένες πάνω σε κατινιές,και τα δικά μου μάτια είναι πολύ πιο σημαντικά για μένα από τα μάτια όλων των άλλων.
    Θα με βαθμολογούσα χαμηλά.
    Το θέμα δεν είναι αν μπορώ να κάνω κάτι για να κερδίσω με τέτοιο τρόπο,το θέμα είναι πως δεν θέλω,γιατί δεν το θεωρώ κέρδος.;)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Junior Member
    Είπαμε δεν πρόκειτε να το κανω!!!!!!!!!Αμα είχα σκοπό δεν θα έστελνα e-mail δεν θα ρωτούσα, θα το είχα κάνει ήδη.Μια σκέψη έκανα και τέρμα!!!!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12