Τα ορφανά της Αιτής - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    Μωρέ βοήθεια να στείλουνε, αλλά αυτό με τους σταρς (αμερικανούς και έλληνες) που υιοθετούν και καλά παιδάκια δεν είναι λίγο \"fucking pretentious\"?
    Τι εννοεις...δεν βλεπω τηλεοραση και δεν ξερω.
    Εννοεις οτι απο τη στιγμη που αρχισαν προβληματα στην Αϊτη οι σταρ αρχισαν να υιοθετουν παιδακια?

Να σου πω , μπορει πολυς κοσμος που εχει την οικονομικη ανεση να το κανει αυτο αλλα δεν μας νοιαζει αν ο χψζ υιοθετησε παιδακι μας νοιαζει αν ο σταρ ταδε υιοθετησε παιδακι και αφου μας νοιαζει αυτο, νοιαζει και τα ΜΜΕ , οποτε μπορει να νοιαξει και κανα σταρ επιπλεον αν το βλεπουν ως προβολη (ορισμενοι φανταζομαι μπορει).
    It is fucking ridiculous...

Αν υπεθεσα σωστα βεβαια.
    Να σας πω την αληθεια μονο κατι εχει παρει το αυτι μου για τον σεισμο , ειμαι εκτος τοπου και χρονου χωρις τιβι και δεν διαβασα εδω και αρκετο καιρο ειδησεις απο το web.
    Τωρα δεν δικαιουμαι να μιλαω ιδιαιτερα , γιατι δεν εχω κανει και καμμια ενεργεια για βοηθεια των κατοικων της Αϊτης, οποτε προσφερω λιγη θεωρια...οπως οι περισσοτεροι και δεν μπορω να κρινω αυτους που προσφερουν και το παραμικρο επιπλεον.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    ... κι αφού νιώσουμε ενοχές για τρεις μέρες το πολύ, ας χαϊδέψουμε το κεφάλι του Γιαννάκη... θα ξοδέψουμε μια μέρα για να αναλογιστούμε πόσο τυχεροί είμαστε που δε συνέβη σε ΜΑΣ υψώνοντας εντελώς ασυναίσθητα το κεφάλι μας στον ουρανό... την επόμενη θα αναλογιστούμε πόσο τυχερός είναι ο Γιαννάκης που χαίρεται τα παιχνίδια του στη φύση - ενώ γράφουμε στα παπάρια μας τον πλανήτη κανονικά - ... και την τελευταία θα τολμήσουμε να σκεφτούμε πώς θα αντιδρούσαμε εμείς αν χρειαζόταν να ανακουφίσουμε τον πόνο των ανθρώπων που βρωμάνε, πεινάνε, διψάνε, είναι μες στη μπίχλα και στα αίματα, βογγάνε, ουρλιάζουν και ελπίζουν... μάλλον ο εγκέφαλος θα μας κάνει τη χάρη να... επαναφέρει τη σκέψη μας σε... τάξη κι έτσι θα βγούμε μια βόλτα με τον τυχερό Γιαννάκη και το βράδυ θα στείλουμε μήνυμα υποστήριξης μέσω του τηλεμαραθώνιου... εκεί μάλιστα θα υπάρχει ισονομία και ισοτιμία... θα μετρήσουμε το ίδιο με έναν άνεργο, ή πρώην χρήστη που θα προσφέρει τον οβολό του - σόρυ, αλλά ο καθένας στον τομέα του ε; - καθώς επίσης και με τον... καπνοβιομήχανο... Γιαννάκη μην ανησυχείς... άλλωστε αυτός ο κόσμος - σε έχουν πείσει με περίοπτο ζήλο και στοργή - πως δε θα αλλάξει από σένα ποτέ...

Originally posted by Winston_man
    Originally posted by Alobar
    ... κι αφού νιώσουμε ενοχές για τρεις μέρες το πολύ, ας χαϊδέψουμε το κεφάλι του Γιαννάκη... θα ξοδέψουμε μια μέρα για να αναλογιστούμε πόσο τυχεροί είμαστε που δε συνέβη σε ΜΑΣ υψώνοντας εντελώς ασυναίσθητα το κεφάλι μας στον ουρανό... την επόμενη θα αναλογιστούμε πόσο τυχερός είναι ο Γιαννάκης που χαίρεται τα παιχνίδια του στη φύση - ενώ γράφουμε στα παπάρια μας τον πλανήτη κανονικά - ... και την τελευταία θα τολμήσουμε να σκεφτούμε πώς θα αντιδρούσαμε εμείς αν χρειαζόταν να ανακουφίσουμε τον πόνο των ανθρώπων που βρωμάνε, πεινάνε, διψάνε, είναι μες στη μπίχλα και στα αίματα, βογγάνε, ουρλιάζουν και ελπίζουν... μάλλον ο εγκέφαλος θα μας κάνει τη χάρη να... επαναφέρει τη σκέψη μας σε... τάξη κι έτσι θα βγούμε μια βόλτα με τον τυχερό Γιαννάκη και το βράδυ θα στείλουμε μήνυμα υποστήριξης μέσω του τηλεμαραθώνιου... εκεί μάλιστα θα υπάρχει ισονομία και ισοτιμία... θα μετρήσουμε το ίδιο με έναν άνεργο, ή πρώην χρήστη που θα προσφέρει τον οβολό του - σόρυ, αλλά ο καθένας στον τομέα του ε; - καθώς επίσης και με τον... καπνοβιομήχανο... Γιαννάκη μην ανησυχείς... άλλωστε αυτός ο κόσμος - σε έχουν πείσει με περίοπτο ζήλο και στοργή - πως δε θα αλλάξει από σένα ποτέ...
    Μην ανησυχεις υπαρχουν πολλοι μαλακες που πιστευουν οτι βοηθανε και θα αλλαξουν το κοσμο. Σημερα ειχα παει βολτα στο The mall στη Νερατζιωτισα και ηταν ενας με ενα γυαλινο κουτι γεματο λεφτα \"για βοηθεια προς την Αιτη\"... Υπήρχε τοσο χρημα εκει που θα πραγματοποιουσα καθε επιθυμια μου. Μαλακες υπάρχουν μην ανησυχεις. Και να πηγαιναν στην Αιτη να παει στο διαολο-οχι οτι δινω δεκαρα απλα λεω... Ομως δεν θα πανε ποτε θα τα φανε οι εξυπνοι οπως γινεται παντα.

Εντιτ: ΠαπαΝτοκ εφυγες νωρις...

Ρε συ γουινστον έλεος! Μη σκορπάς τη δυστυχία σου ακόμη και σε παιδάκια που έχουν ανάγκη έστω και ένα ποτήρι νερό.
    Εσυ μη δίνεις ούτε τον πυρετό σου. Δεν σε υποχρέωσε κανείς άλλωστε.

Senior Member
    Το ξερετε οτι η Αιτη ειναι υπερχρεωμενη απο την Δυση εδω και πολλα πολλα χρονια και ο λαος της πεθαινει απο την πεινα για να ξεπληρωθει το ατελειωτο κρατικο χρεος, ε?

Τωρα που εγινε και η καταστροφη, ου, οτι πρεπει για ακομα ενα δανειο προς Αίτη με τίτλο \"operation rebuild Haiti\".
    .

Το τραγικο ειναι οτι η Αιτη εδω και παρα πολλα χρονια εχει γυρευε ποσα προβληματα αλλα κανενας δεν ενδιαφερθηκε να τα λυσει, ουτε οι γειτονες Αμερικανοι (η Αιτη δεν εχει πετρελαιο για να κανει καμια εισβολη) , αλλα τωρα που εγινε -ακομα ενα- κακο , τοτε ξαφνικα ολοι συγκινηθηκαν.

Και μιας και λεμε για συγκινηση , κοιταγα στο φατσοβιβλιο τις προαλες γκρουπακια με τιτλο \"στειλε βοηθεια στην Αιτη με ενα κλικ\" που μαζευανε γυρευε ποσο κοσμο. Αηδια σκετη οι ιδιοκτητες του γρκουπ που το κανανε για να μαζεψουν κοσμο , iq αμοιβαδας ο κοσμος που μπαινει εκει και νομιζει οτι στελνει βοηθεια με ενα κλικ.

Η σωστη βοηθεια ειναι να εισαι μελος στους Γιατρους χωρις συνορα, ερυθρο σταυρο κτλ , και να παρεις τον πωπουλη σου να πας εκει να βοηθησεις, οχι να ζητιανευεις λεφτα απο τον κοσμο για να τα στειλεις εσυ ο εξυπνος , που σιγα μην τα στειλεις.

Senior Member
    Eσυ μπορει να παραδεχεσαι οτι δεν σου καιγεται καρφι οταν ανθρωποι υποφερουν.Γουστα ειναι αυτα.
    Αλλα μπορεις επισης να παραδεχτεις οτι εχεις την ικανοτητα να \"διαβαζεις\" την σκεψη των αλλων ωστε να λες οτι δεν ενδιαφερονται με τοση σιγουρια την ωρα που τους κατηγοριες οτι προσποιουνται?

Originally posted by Boltseed
    Eσυ μπορει να παραδεχεσαι οτι δεν σου καιγεται καρφι. Αλλα μπορεις επισης να παραδεχτεις οτι εχεις την ικανοτητα να \"διαβαζεις\" την σκεψη των αλλων ωστε να λες οτι δεν ενδιαφερονται με τοση σιγουρια την ωρα που τους κατηγοριες οτι προσποιουνται?
    Δεν εννοουσα εσενα. Και οσον αφορα το μελος Θεοφανια πιστεψε με κατι παραπανω ξερω για το \"ποιον\" του. Έχουμε παρελθον βλεπεις... Δεν χρειαζονται μαντικες ικανοτητες.
    Ενδιαφερον. Ποιο \"ποιον\" μου γουινστον?
    Ξέρεις άραγε εσύ τι βοήθεια μπορεί να έχω προσφέρει στα παιδια της Αιτής?

Επίσης. Εγω δεν έχω παρελθόν με κανένα. Αν εσένα σε κάνει να νιώθεις καλά ότι έχεις παρελθόν μαζί μου, νο πρόμπλεμ.

Originally posted by Θεοφανία
    Ξέρεις άραγε εσύ τι βοήθεια μπορεί να έχω προσφέρει στα παιδια της Αιτής?
    οχι δεν ξερω και ουτε θελω να μαθω. Κρινω καθεναν με βαση τα ποστς του συνολικα αυτο εννοουσα. Ολη τη διαδρομη μεχρι τωρα...

Ωραία. Οπότε περιορίσου στη δική σου την πορεία και άσε την κριτική για τους άλλους.

Δεν θυμαμαι να ζητησα τη συμβουλη σου...
    Ούτε εγώ θυμάμαι να σου ζήτησα ποτέ τη δική σου.

Επειδή όμως δεν έχω κάνει ακόμη λοβοτομή δεν θα μου απαγορευσει κανείς να λέω την άποψη μου όταν διαβάζω ναζιστικές απόψεις.

Δεν θυμαμαι να ζητησα τη συμβουλη σου...
    Ούτε εγώ θυμάμαι να σου ζήτησα ποτέ τη δική σου.

Επειδή όμως δεν έχω κάνει ακόμη λοβοτομή δεν θα μου απαγορευσει κανείς να λέω την άποψη μου όταν διαβάζω ναζιστικές απόψεις.
    Οντως δεν τη ζητησες ειναι αληθεια αλλα αν θυμασαι εσυ το ξεκινησες κανοντας κυρηγμα σε μενα.

Λοβοτομη δεν εχεις κανει? Ισως θα πρεπε. Καληνυχτα.
    Απ ότι φαίνεται δεν βοήθησε και πολύ εσένα, οπότε δεν θα την προτιμήσω.
    Καληνύχτα.

Δεν θα εχεις τη πολυτελεια να επιλεξεις εκει που θα πας συντομα...
    Οπως?

Οπως?

Καληνυχτα Θεοφανια.-
    Έτσι μπράβο. Καληνύχτα γουινστον.

Page 2 of 2 FirstFirst 12