Results 1 to 15 of 26
Thread: Τα ορφανά της Αιτής
-
02-02-2010, 09:43 #1
Τα ορφανά της Αιτής
Τα παιδιά της Αιτής.Τα πεινασμένα,διψασμένα,ορφαν ά παιδιά.Τα χτυπημένα,φοβισμένα και βορά στα θυμικά εγκλημάτων ελεημοσύνης.
Η ιδανική σακούλα για το ξεφόρτωμα των ενοχών και της αρρώστιας του δυτικού πολιτισμού.
Ο σάκκος όπου παιδόφιλοι,ελεήμονες ενοχικοί λευκοί και σαλτιμπάγκοι της ευκαιρικής ευαισθησίας,θα χώσουν το χεράκι τους για να αποδείξουν για άλλη μία φορά πόσο κοντά βρισκόμαστε στα ένστικτα,παρόλο που το αρνιόμαστε με σθένος.
Άκουσα το τραγικό από γονιό θρησκόληπτο και ελαφρώς φασιστοειδές μεταλλαγμένο,λολ,πως επιθυμεί να υιοθετήσει ένα παιδί από την Αιτή.Αλλά ψηφίζει κόμμα ξενοφοβικό.Ωιμέ της ευαισθησίας μας,αλί και τρισαλί για τον προσηλυτισμό στην ευκαιριακή σωτηρία των ψυχών,λολ.
Είμαι κυνική ε;Kαλά κάνω.Τουλάχιστον o κυνισμός δε θα με οδηγούσε στο να ξεριζώσω ένα παιδί από την κουλτούρα του,εκμεταλλευόμενη τη φρίκη της πραγματικότητας μίας τεράστιας φυσικής καταστροφής για να το φέρω σε μία ξενοφοβική,ρατσιστική χώρα,να το ξεριζώσω από τον τόπο του,για να γεμίσω δικά μου κενά και να πάρω το σχωροχάρτι μου.Φτηνές τακτικές εξιλέωσης...Πολύ φτηνές,πολύ \"διακριτικά\"για άλλους,για μένα εξώφθαλμα εμπίπτουσες στο καθαρματικό μας πρότυπο ελέους και αλληλοβοήθειας.
ΟΥΣΤ."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
- 02-02-2010, 10:04 #2
Ποια παιδιά κορίτσι μου και ποιοι κατατρεγμένοι και δυστυχισμένοι.
Εδώ χώρισε η Μενεγάκη και έχουμε σοβαρό θέμα και μας λες για τα παιδάκια της Αιτής.
Εδώ η Ελλάδα όλη τρέμει τους μαυρούκους που μας ξεφορτώνουν καραβιές κάθε ημέρα οι λαθρέμποροι της λευκής σαρκός και εσύ ασχολείσαι ακόμη με την Αιτή.
Εδώ είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τα λάβαρα και να βγούμε στους δρόμους ενάντια σε όλου του Βάρβαρους ανθέλληνες και πάσης φύσεως προβοκάτορες που μας φθονούν και μας οδηγούν συστηματικά με μαθηματική ακρίβεια στην εξαφάνιση. Και εσύ μου μιλάς για την Αιτή.
Αχ πόσο μικροί είμαστε και βάζω μέσα σε αυτούς και τον ******** τον εαυτό μου που κάθομαι και περιορίζομαι σε τέσσερις τοίχους, περιμένοντας υπομονετικά το δικό μου τέλος, το οποίο ουδόλως θα απέχει από αυτό των ανθρώπων που ανέφερες.
Μέσα στις εικόνες αυτές βλέπουμε τις δικές μας και των παιδιών μας.
Μέσα στις εικόνες αυτές βλέπουμε το μέλλων μας.
Μέσα στις εικόνες αυτές βλέπουμε την ίδια μας την ύπαρξη.
Σε ένα ρεπορτάζ ειδήσεων που έβλεπα εχθές αναφέρθηκε ότι στην Νέα Υόρκη υπάρχει κατάστημα το οποίο ασχολείται με τον καλλωπισμό(χτένισμα λούσιμο βάψιμο μαλλιών, μανικιούρ πεντικιούρ) στις κούκλες που τους πηγαίνουν οι πελάτες τους. Και όλα αυτά με κόστος 10 και 15 δολάρια και σκεφτόμουνα την πολύ μεγάλη διαφορά των δύο εικόνων. Υπάρχει ένα τεράστιο κενό. Αυτό που δεν έχουμε όμως καταλάβει είναι ότι στην φύση δεν υπάρχουν κενά. Και όπου υπάρχουν η ίδια η φύση φροντίζει να τα πληρώσει.
Αυτό το πλήρωμα φοβάμαι.
Θα είναι βίαιο και καταστροφικό γιατί η φύση δεν καταλαβαίνει από ανθρώπινες ευαισθησίες.
02-02-2010, 10:28 #3
Εδώ ο Άνθιμος,πρωτοστάτης του επιλεκτικού χριστιανικού ελέους,δεν επιθυμεί την ενσωμάτωση παιδιών γεννημένων από \"ξένους\"στον κοινωνικό ιστό,δεν θέλει να έχουν την περισπούδαστη,τιμημένη,ξεχ ωριστή,μεγαλόπνοη ελληνική ιθαγένεια,ούτε ίσα δικαιώματα με τα τροφαντά ελληνόπουλα.Πόση μεγαλοψυχία ρε γμτ,δεν αντέχω τόση.:P
Συμφωνώ knoulp,όταν σε κάθε κανάλι βλέπεις κι έναν ελληναρά πρώην κομμάντο να στα πρήζει με τους φόβους του που προβάλει πάνω σε ομάδες,όταν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης δίνουν χώρο σε μισαλλοδοξίες και ρήτορες εχθρότητας,τότε κάτι πρέπει να διδασκόμαστε,κάτι πρέπει να τροποποιήσουμε.Ντροπή μας για την τόση μας υποκρισία.
Ντροπή και για τον \"πολιτισμό\"μας και για μας που γινόμαστε απλοί θεατές σε τέτοιους θεατρινισμούς και σκετς ποιος αγαπά περσότερο τη χώρα του.Εσύ ρε,πάρε ένα λουκουμά τώρα.:P"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
02-02-2010, 11:29 #4
δες εδω πως εκμεταλευεται το θεμα,
Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, ένας Αμερικανός ο οποίος παγιδεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα στα ερείπια του ξενοδοχείου του, είχε την βοήθεια από μια εφαρμογή του iPhone για να επιβιώσει.
Εγκλωβισμένος για 65 ώρες βρισκόταν ο Dan Woolley και ενώ είχε κάποιους τραυματισμούς θυμήθηκε πως στην συσκευή του είχε κάνει download μια εφαρμογή για παροχή πρώτων βοηθειών, την οποία άνοιξε και αναζήτησε λύσεις για τα χτυπήματα του, αλλά και την αιμορραγία που είχε. Χρησιμοποίησε το πουκάμισο του για να σταματήσει την αιμορραγία στο πόδι του και μια κάλτσα για να σταματήσει την αιμορραγία από το χτυπημένο κεφάλι του. Η εφαρμογή επίσης του έδωσε οδηγίες να μην κοιμηθεί αν ένοιωθε πως θα έπεφτε σε σοκ, οπότε ενεργοποίησε το ξυπνητήρι του iPhone να χτυπάει κάθε 20 λεπτά.
Ανέφερε επίσης πως μέσα στο σκοτάδι για να μπορέσει να δει τα τραύματα του χρησιμοποίησε την dSLR μηχανή του, ενώ στην συνέχεια την χρησιμοποίησε με τον ίδιο τρόπο για να μετακινηθεί μέσα στα συντρίμμια και να φτάσει στο φρεάτιο ενός ανελκυστήρα όπου και τον εντόπισαν Γάλλοι διασώστες. Ο Wooley είχε μόλις επιστρέψει από την βιντεοσκόπηση για ένα ντοκιμαντέρ που ετοίμαζε μαζί με τον συνάδελφο του David Hame και δυστυχώς ακόμα ο συνάδελφος του αγνοείται.
http://laptopblog.gr/laptop-news/%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-iphone-%CF%83%CF%8E%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%8A%CF%84%CE%AE
αμερικανιες χειριστου ειδους,
σε λιγο θα γινεται σεισμος και θα εχουμε λαπτοπ, iphone και οτι αλλη παπαρια εχει βρεθει και ειναι δηθεν χρησιμη για να γλυτωσουμε.
ο φοβος και η εκμεταλευση του, σε πλειστηριασμο....
02-02-2010, 12:44 #5
Πολύ σωστή κι η επισήμανσή σου Κρίνο.Θα δούμε κι άλλα τέτοια τραγικά να αναδύονται,υπό μορφή εκμετάλλευσης,σε σύντομο χρόνο.Εμπόριο του πόνου,εκμετάλλευσή του με σκοπό το κέρδος.Ποιες πολυεθνικές θα επενδύσουν στην ανοικοδόμηση άραγε;Ποιανών χωρών οι οικονομίες θα ωφεληθούν από τις δανειοληψίες,βρίσκοντας έναν εύκολο στόχο,υποβαθμίζοντας εις το άπειρον με τεράστια χρέη μια ήδη και πριν την καταστροφή πάμφτωχη χώρα;
Ποιοι ήταν υπεύθυνοι για την υδροκεφαλία του Πόρτ ο Πρινς,αφού για να βρεθεί χώρος στην αγορά αμερικάνικων αγροτικών προιόντων,εκδιώχθηκαν ουσιαστικά οι μικροαγρότες από την καλλιέργεια και δημιουργήθηκε το ρεύμα της αστυφιλίας;
Ένα παράδειγμα μόνο είναι η Αιτή για το πόσο οι μεγαλοκαρχαρίες ορίζουν μέσω δικών τους συμφερόντων τη μοίρα των φτωχότερων λαών,οδηγώντας τους από απληστία στις σκληρότερες περιοχές της δυστυχίας.
Ο τζάμπα τουρισμός θ\'ανθίσει,ο σεξοτουρισμός επίσης,ο πάντα βασισμένος στην εξαθλίωση,θα βγάλει πάλι το σάπιο του κεφάλι να δαγκώσει,ένας διαρκής κύκλος δακρύων,πόνου και υποθηκευμένου μέλλοντος."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
02-02-2010, 13:06 #6
αμα δεις οτι η αμερικη \"προσφερθηκε\" να βοηθησει,
βαζοντας πορτα στους υπολοιπους που ηθελαν να μετεχουν στην ανοικοδομηση....
Ετσι και στο ιρακ εδω και μια δεκαετια το ανοικοδομουν.
Ο σεξοτουρισμος ειναι μια πτυχη αλλα οχι η μοναδικη.
Θα υπαρξουν εταιριες που εκει που δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα,
με το σεισμο θα κονομησουν αρκετα.
Το θεμα ειναι να μην σου κατσει η στραβη,
απαξ και σου εκατσε, στο μνημα σου θα κτισουν πολλοι και θα πιουν στην \"υγεια\" σου.
02-02-2010, 13:09 #7
Ναι,γνωρίζω και για το Ιράκ.Αχ η ανοικοδόμηση.Αφού σου γκρέμισα τα πάντα,ας σε πατήσω κι από πάνω,ρουφώντας σου και την τελευταία σταγόνα αίματος.Να σε κάψω Γιάννη μου να σ\'αλείψω λάδι.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
02-02-2010, 13:16 #8
καπως ετσι,
εχουμε και παγκοσμια κριση, οι κατασκευαστικες δεν πανε καλα,
καπως πρεπει να βγει το ψωμακι.
Βεβαιως επειδη δεν φτανει για ολους, η φυση θα τα βολεψει να φτασουν.
02-02-2010, 17:56 #9
Originally posted by RainAndWind
Τα παιδιά της Αιτής.Τα πεινασμένα,διψασμένα,ορφαν ά παιδιά.Τα χτυπημένα,φοβισμένα και βορά στα θυμικά εγκλημάτων ελεημοσύνης.
Η ιδανική σακούλα για το ξεφόρτωμα των ενοχών και της αρρώστιας του δυτικού πολιτισμού.
Ο σάκκος όπου παιδόφιλοι,ελεήμονες ενοχικοί λευκοί και σαλτιμπάγκοι της ευκαιρικής ευαισθησίας,θα χώσουν το χεράκι τους για να αποδείξουν για άλλη μία φορά πόσο κοντά βρισκόμαστε στα ένστικτα,παρόλο που το αρνιόμαστε με σθένος.
Άκουσα το τραγικό από γονιό θρησκόληπτο και ελαφρώς φασιστοειδές μεταλλαγμένο,λολ,πως επιθυμεί να υιοθετήσει ένα παιδί από την Αιτή.Αλλά ψηφίζει κόμμα ξενοφοβικό.Ωιμέ της ευαισθησίας μας,αλί και τρισαλί για τον προσηλυτισμό στην ευκαιριακή σωτηρία των ψυχών,λολ.
Είμαι κυνική ε;Kαλά κάνω.Τουλάχιστον o κυνισμός δε θα με οδηγούσε στο να ξεριζώσω ένα παιδί από την κουλτούρα του,εκμεταλλευόμενη τη φρίκη της πραγματικότητας μίας τεράστιας φυσικής καταστροφής για να το φέρω σε μία ξενοφοβική,ρατσιστική χώρα,να το ξεριζώσω από τον τόπο του,για να γεμίσω δικά μου κενά και να πάρω το σχωροχάρτι μου.Φτηνές τακτικές εξιλέωσης...Πολύ φτηνές,πολύ \"διακριτικά\"για άλλους,για μένα εξώφθαλμα εμπίπτουσες στο καθαρματικό μας πρότυπο ελέους και αλληλοβοήθειας.
ΟΥΣΤ.
Αν είχες παιδιά θα τους έδινες ποτέ σου λόγο να μισούν? Αν αυτό συνέβαινε ποιον θα κατηγορούσες. Μέχρι και τα λιοντάρια αγαπάνε τα παιδιά τους, θα το θεωρούσα πολύ ακραίο να βαπτίζουμε με βάση εικονικών στοιχείων ότι μας συμφέρει. Καλό είναι να μάθουμε πρώτα τι είναι καλό για όλους.
02-02-2010, 18:06 #10
Originally posted by VinceX
ΟΥΣΤ.
Αν είχες παιδιά θα τους έδινες ποτέ σου λόγο να μισούν? Αν αυτό συνέβαινε ποιον θα κατηγορούσες. Μέχρι και τα λιοντάρια αγαπάνε τα παιδιά τους, θα το θεωρούσα πολύ ακραίο να βαπτίζουμε με βάση εικονικών στοιχείων ότι μας συμφέρει. Καλό είναι να μάθουμε πρώτα τι είναι καλό για όλους.
Τι είναι καλό για όλους?????
Τι πιστεύεις εσύ.....??????
02-02-2010, 18:09 #11
Εδώ ο Άνθιμος,πρωτοστάτης του επιλεκτικού χριστιανικού ελέους,δεν επιθυμεί την ενσωμάτωση παιδιών γεννημένων από \"ξένους\"στον κοινωνικό ιστό,δεν θέλει να έχουν την περισπούδαστη,τιμημένη,ξεχ ωριστή,μεγαλόπνοη ελληνική ιθαγένεια,ούτε ίσα δικαιώματα με τα τροφαντά ελληνόπουλα.Πόση μεγαλοψυχία ρε γμτ,δεν αντέχω τόση.:P
Συμφωνώ knoulp,όταν σε κάθε κανάλι βλέπεις κι έναν ελληναρά πρώην κομμάντο να στα πρήζει με τους φόβους του που προβάλει πάνω σε ομάδες,όταν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης δίνουν χώρο σε μισαλλοδοξίες και ρήτορες εχθρότητας,τότε κάτι πρέπει να διδασκόμαστε,κάτι πρέπει να τροποποιήσουμε.Ντροπή μας για την τόση μας υποκρισία.
Ντροπή και για τον \"πολιτισμό\"μας και για μας που γινόμαστε απλοί θεατές σε τέτοιους θεατρινισμούς και σκετς ποιος αγαπά περσότερο τη χώρα του.Εσύ ρε,πάρε ένα λουκουμά τώρα.:P
Θα σου πρότεινα να απαιτήσεις να μιλήσουν και να προσφέρουν όσοι επιδεικτικά έβλεπαν την πόρτα κλειστή σε κάθε τους βήμα. Στην προκειμένη δεν μιλώ καν για μετανάστες οι οποίοι είναι σε ομάδες ούτως η άλλως. Αλλά βέβαια ποιος μας πταίει , πάντα φταίνε οι άλλοι (όποιοι και αν είναι αυτοί), οι βελζεβούληδες, ο διάολος και το κακό το μάτι (σε αυτή τη χώρα)!
02-02-2010, 18:10 #12
Originally posted by knoulp
Originally posted by VinceX
ΟΥΣΤ.
Τι είναι καλό για όλους?????
Τι πιστεύεις εσύ.....??????
02-02-2010, 18:18 #13
Το μήνυμα είναι καθαρά ανθρωπιστικό και δεν έχει να κάνει με τις οποιεσδήποτε πολιτικές η μη πεποιθήσεις του καθενός εξ ημών.
Φυσικά και ο φασισμός είναι μια πολιτική τοποθέτηση μέσα στα πλαίσια της δημοκρατίας. Μη αποδεκτή όμως μέσα στα ανθρωπιστικά πλαίσια.
Το καλό και το κακό έχουν τόσες παραλλαγές σε αυτή την ζωή, όσες και οι ανθρώπινες ψυχές.
Εάν δεχθούμε την ζωή σαν το υπέρτατο αγαθό, τότε ίσως μπορέσουμε να δώσουμε έναν ορισμό στο τι είναι εν μέρη καλό.
02-02-2010, 19:13 #14
προφανώς και συμφωνώ ότι κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κάποιους άλλους και έχω την εντύπωση ότι αυτό γινότανε πάντα. και η αρχαία αθήνα δεν ξεζούμιζε το κοινό ταμείο της δήλου? (ή δε θυμάμαι καλά από το λύκειο) οι ρωμαίοι και οι βυζαντινοί κάποιους δεν θα ξεζούμιζαν? οι άγγλοι αποικιοκράτες στην αφρική?
anyway...
το ερώτημα μου είναι:
δηλαδή θα ήταν καλύτερα αν η δύση καθότανε στα αβγά της και δεν έστελνε καμία βοήθεια στην Αιτή?
02-02-2010, 19:48 #15
Originally posted by lucifer
προφανώς και συμφωνώ ότι κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κάποιους άλλους και έχω την εντύπωση ότι αυτό γινότανε πάντα. και η αρχαία αθήνα δεν ξεζούμιζε το κοινό ταμείο της δήλου? (ή δε θυμάμαι καλά από το λύκειο) οι ρωμαίοι και οι βυζαντινοί κάποιους δεν θα ξεζούμιζαν? οι άγγλοι αποικιοκράτες στην αφρική?
anyway...
το ερώτημα μου είναι:
δηλαδή θα ήταν καλύτερα αν η δύση καθότανε στα αβγά της και δεν έστελνε καμία βοήθεια στην Αιτή?
Μωρέ βοήθεια να στείλουνε, αλλά αυτό με τους σταρς (αμερικανούς και έλληνες) που υιοθετούν και καλά παιδάκια δεν είναι λίγο \"fucking pretentious\"?
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία