Results 16 to 30 of 126
Thread: Χώρισε η Μενεγάκη τα μάθατε;
-
02-02-2010, 21:55 #16
Originally posted by PETRAN
Originally posted by Θεοφανία
Η ζωη είναι άδικη....τι θα κάνει η γυναίκα τώρα, φτωχή, άσχημη, χωρίς στον ήλιο μοίρα, με τρία παιδιά ξυπόλυτα στους δρόμους, χάνοντας από δίπλα της, τη μναδική της αγάπη?
Τεσπα, για οποιον δεν κατάλαβε, η Μενεγάκη απέδειξε για άλλη μια φορά πως είναι πανούργα. Έκανε άλλη μια κίνηση ματ και ανέτρεψε όλο το σκηνικό.
Θεοφανία αυτά που υπονοείς πρέπει να είναι συγκλονιστικά! Τι θα γίνει τώρα!?
Δεν θα της μειωθει το συμβόλαιο τον Ιούνη λόγω νούμερων. Θα μείνει δηλαδή στο ένα εκ το χρόνο.
Ανατριχιάζω και μόνο που το σκέφτομαι Πετραν. Ήταν απ τα θέματα που με ταλάνιζαν.
- 02-02-2010, 21:55 #17
Originally posted by anwnimi
Originally posted by salin
Χώρισε η Μενεγάκη τα μάθατε;
Τι είναι αυτο που ξεχνάμε;...
Ξεχνάμε ότι όλα είναι χάλια στην ζωή μου ότι δεν έχω σχέση, οτι η δουλειά μου είναι με σύμβαση και πολλά πολλά άλλα
02-02-2010, 21:57 #18
α για σου, αnwnimi!!! λίγο γέλιο στην ζωή μας κάνει πάντα καλό και λίγο......κουτσομπολιό ίσως;
Με το να ασχολούμαστε μανιωδώς όμως με τις ζωές των άλλων κάτι ξεχνάμε, κάτι προσπαθούμε να ξεχάσουμε; Τι να είναι αυτό αραγε;;-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
02-02-2010, 21:58 #19
Η ζωη είναι άδικη....τι θα κάνει η γυναίκα τώρα, φτωχή, άσχημη, χωρίς στον ήλιο μοίρα, με τρία παιδιά ξυπόλυτα στους δρόμους, χάνοντας από δίπλα της, τη μναδική της αγάπη?
Τεσπα, για οποιον δεν κατάλαβε, η Μενεγάκη απέδειξε για άλλη μια φορά πως είναι πανούργα. Έκανε άλλη μια κίνηση ματ και ανέτρεψε όλο το σκηνικό.
Δεν θα της μειωθει το συμβόλαιο τον Ιούνη λόγω νούμερων. Θα μείνει δηλαδή στο ένα εκ το χρόνο.
Ανατριχιάζω και μόνο που το σκέφτομαι Πετραν. Ήταν απ τα θέματα που με ταλάνιζαν.
Δηλαδή προκάλεσε τον χωρισμό για όλο αυτό? Η εκμεταλεύτηκε τον χωρισμό?Θα επιταχύνει την αργή μου ιντερνετ σύνδεση?
02-02-2010, 21:58 #20
Originally posted by Winston_man
02-02-2010, 21:59 #21
εγώ που δεν βλέπω τηλεόραση δεν θα είχα πάρει χαμπάρι για το πόσο μεγάλο θέμα έχει γίνει, αν δεν άκουγα να το κουβεντιάζουν καποια άτομα στο γυμναστήριο....
02-02-2010, 22:00 #22
Originally posted by anwnimi
α για σου, αnwnimi!!! λίγο γέλιο στην ζωή μας κάνει πάντα καλό και λίγο......κουτσομπολιό ίσως;
Με το να ασχολούμαστε μανιωδώς όμως με τις ζωές των άλλων κάτι ξεχνάμε, κάτι προσπαθούμε να ξεχάσουμε; Τι να είναι αυτό αραγε;;
\"Οι ζωές των άλλων\" ήταν πολύ καλή ταινία σε παρακαλώ
02-02-2010, 22:24 #23
Δεν το περίμενα πάντως από αυτήν.
02-02-2010, 22:24 #24
Δηλαδή προκάλεσε τον χωρισμό για όλο αυτό? Η εκμεταλεύτηκε τον χωρισμό?Θα επιταχύνει την αργή μου ιντερνετ σύνδεση?
Πλάκα-πλάκα, όσο ηλίθιο και αν ειναι αυτό το θέμα βγάζει πολλά συμπεράσματα όχι μόνο για την κοινωνία αλλά και για τους ανθρωπους.
02-02-2010, 22:28 #25
Προσωπικα εγω θα το θεσω σαν θεμα στην επομενη συνεδρεια .......ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩς ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΩ ΤΟΥς ΠΕΛΑΤΕς ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ :D:D
02-02-2010, 22:31 #26
Χα!Έτσι εξηγούνται όλα.....
Είχα δει ένα όνειρο....
Περπατούσα αμέριμνη σε μία ζούγκλα μέχρι που είδα από μακριά ένα πούμα να μου χαμογελάει....αναρωτήθηκα αν το είχα ξανασυναντήσει άλλη φορά στη ζωή μου ή απλά μου έκανε καμάκι...έκανα να αλλάξω δρόμο (που λέει ο λόγος, αφού οι ζούγκλες δεν έχουν δρόμους) και πετάχτηκε μπροστά μου ένας παπαγάλος...\"που πας?\" μου λέει. \"Λογαριασμό θα σου δώσω?\", του απάντησα εκνευρισμένη. \"Δεν τα \'μαθες? συνέχισε αυτός απτόητος...\"να μάθω τί?....μίλα φτερωτό ουράνιο τόξο!!\", τον πρόσταξα με εμφανή περιέργεια....
Ο παπαγάλος συγκλονισμένος, αγνόησε την αγένειά μου και με τρεμάμενη φωνή αναφώνησε \"Χώρισε το Ελενάκι!\"... με το που τελείωσε την φράση του αυτή, με μιας όλα τα πουλιά της ζούγκλας σηκώθηκαν και πέταξαν προς τον ουρανό επαναλαμβάνοντας την ίδια φράση...\"Χώρισε το Ελενάκι!\", \"Χώρισε το Ελενάκι!\" !!!
Κάπου εκεί ξύπνησα ....
02-02-2010, 22:39 #27
Πλάκα-πλάκα, όσο ηλίθιο και αν ειναι αυτό το θέμα βγάζει πολλά συμπεράσματα όχι μόνο για την κοινωνία αλλά και για τους ανθρωπους.
Βγάζει τα γνωστά συμπεράσματα ότι όλα γίνονται για την φήμη και το χρήμα (resources) και ότι αν είσαι άντρας θα προσπαθήσεις να τα διατηρήσεις/ξανα-κερδίσεις μέσω της οργής/πολέμου (άλλωστε το συναίσθημα της οργής δημιουργείται όταν \"μπλοκάρεται ένας στόχος\") αν είσαι γυναίκα μέσω της λύπης , μετατρέποντας τον εαυτό σου από θήτη σε θύμα ώστε να σου δείξουν την μεγάλύτερη συμπόνια, οπότε και την μεγαλύτερη προσοχή και υποστήριξη. Αν και στην σημερινή εποχή δεν παίζει μάλλον τόσο ρόλο το φύλο όσο ότι όλοι γενικά χρησιμοποιούν ότι μέσο μπορούν.
02-02-2010, 22:41 #28
Τόσα λεφτά, τόση δόξα δεν χόρτασε θέλει και άλλα;
02-02-2010, 22:42 #29
ποια ειναι αυτη?
02-02-2010, 22:45 #30
Ναι, αλλά βγάζει και άλλα συμπεράσματα: τι πουλάει στον κόσμο? Τι πρότυπα δημιουργούνται μέσα απ\' την τηλεόραση και τη δυστυχία των ανθρώπων?
Πχ. Το θέμα συζητήθηκε από τις κουτσομπολίστικες εκπομπές, μέχρι μαγειρικής και πολιτικές απ το πρωί μέχρι το βράδυ.
Αυτό σημαίνει πως πουλάει πολύ. Κάπου άκουσα πως άδειασαν οι λαικές αγορές αυτές τις δυο μέρες γιατί ο κόσμος κάθισε σπίτι να δει τι γίνεται. Αυτό δεν είναι σημάδι των καιρών, αλλά της κουλτούρας μας.
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία