Χώρισε η Μενεγάκη τα μάθατε; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 126
    Senior Member
    Originally posted by iberis
    Χα!Έτσι εξηγούνται όλα.....

Είχα δει ένα όνειρο....
    Περπατούσα αμέριμνη σε μία ζούγκλα μέχρι που είδα από μακριά ένα πούμα να μου χαμογελάει....αναρωτήθηκα αν το είχα ξανασυναντήσει άλλη φορά στη ζωή μου ή απλά μου έκανε καμάκι...έκανα να αλλάξω δρόμο (που λέει ο λόγος, αφού οι ζούγκλες δεν έχουν δρόμους) και πετάχτηκε μπροστά μου ένας παπαγάλος...\"που πας?\" μου λέει. \"Λογαριασμό θα σου δώσω?\", του απάντησα εκνευρισμένη. \"Δεν τα \'μαθες? συνέχισε αυτός απτόητος...\"να μάθω τί?....μίλα φτερωτό ουράνιο τόξο!!\", τον πρόσταξα με εμφανή περιέργεια....
    Ο παπαγάλος συγκλονισμένος, αγνόησε την αγένειά μου και με τρεμάμενη φωνή αναφώνησε \"Χώρισε το Ελενάκι!\" ... με το που τελείωσε την φράση του αυτή, με μιας όλα τα πουλιά της ζούγκλας σηκώθηκαν και πέταξαν προς τον ουρανό επαναλαμβάνοντας την ίδια φράση...\"Χώρισε το Ελενάκι!\", \"Χώρισε το Ελενάκι!\" !!!

Κάπου εκεί ξύπνησα ....

Αχ τι ωραίο όνειρο iberis! Και εμένα όταν με πειραν τηλέφωνο από τα κεντρικά του στρατού για να μου πουν τα άσχημα νέα με το λενάκι, έβλεπα ένα όνειρο με ροζ φλαμενγκος και εγώ λέει ήμουν ψάρι και μου λέγαν \" απολύεσαι κωλόψαρο! Τέρμα η αγγαρεία! 5 και σήμερα! Λέ-λέ\" και μετά πετούσαν τα λε-λε-δόνια στον ουρανό, τα πουλιά που πετάνε όταν φεύγουν οι φαντάροι!

Αχ συγκινήθηκα, μακάρι να ονειρευτώ κάτι παρόμοιο και σήμερα. Η έστω την scarlet johansson να μου λέει \"έλα στην παρέα μου φαντάρε\" χιχι

Senior Member
    Θα τραβήξω τις πλεξούδες μου.μόνη και αυτή σαν κι εμένα.Τι κακό την βρήκε.Να έπαιρνα για μια μέρα την στενοχώρια της.

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Πχ. Το θέμα συζητήθηκε από τις κουτσομπολίστικες εκπομπές, μέχρι μαγειρικής και πολιτικές απ το πρωί μέχρι το βράδυ.
    Ως και σε φόρουμ ψυχολογίας..:P

Senior Member
    Ποιος χαζος, περα απο αυτους που θελουν την δημοσιοτητα θα εμπλεκε με μια ζωντοχηρα 40+ με 3 παιδια; (αν δεν κανω λαθος στο νουμερο )
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    εδώ γελάμε;

Senior Member
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    Ποιος χαζος, περα απο αυτους που θελουν την δημοσιοτητα θα εμπλεκε με μια ζωντοχηρα 40+ με 3 παιδια; (αν δεν κανω λαθος στο νουμερο )
    Αν αυτή η ζωντοχήρα είναι η μενεγάκη σίγουρα πολλοί.αμέτρητοι,τι πολλοί!

Senior Member
    Καλα τι γινεται;;αυτο το θεμα πρεπει να ειναι σκετη γρουσουζια,μου κοπηκε κ μενα το νετ κ μπηκα απο αλλου να καταθεσω την αγανακτηση μου!!
    :ΡΡΡ
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    κι εγώ ρε παιδιά, είχα γράψει μια απάντηση και κόπηκε το νετ!

φτου, βαριέμαι να ξαναγράψω, τα παν άλλοι (και καλύτερα)!

Senior Member
    δεν κόπηκε το ίντερνετ. για λίγο είχε πέσει το σάιτ....

Senior Member
    Υπαρχει διαφορα?:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by claire
    Όχι εμένα δεν μου άνοιγε καμία άλλη σελίδα
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    παιδια χωισε η Μενεγακη???????Αληθεια????γιαυ� �ο μου κοπηκε η ορεξη??

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Υπαρχει διαφορα?:P

e naiiiiiii!

Member
    Αιντε .........και σας εφεξε .......... παλικαρια μου..........μονο μονομαχιες δεν θελω...... οποιος εχει καλη καρδια $$$$$$$$$$$$ θα τον παρει ειναι καλο κοριτσι απο σπιτι (στα βορεια καπου το εχει)..τρεχτε!!!!!

Senior Member
    Originally posted by Arsi
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    Αν αυτή η ζωντοχήρα είναι η μενεγάκη σίγουρα πολλοί.αμέτρητοι,τι πολλοί!
    Eκτος της δημοσιοτητας υπαρχει αλλος λογος; Προσωπικα ποτε δεν μου αρεσε και σαν γυναικα, πολυ μπογιατισμα για να δειχνει ομορφη, ειναι κοντη κτλ και ειδικα τωρα που σαρανταρισε και φυσικα γνωριζοντας το παρελθον της απορω αν μπορει καποιος να την ερωτευτει αληθινα οχι μονο την συγκεκριμενη αλλα οποιαδηποτε εχει ζησει μια αναλογη ζωη
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast