Results 46 to 60 of 126
Thread: Χώρισε η Μενεγάκη τα μάθατε;
-
03-02-2010, 00:37 #46
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Προσωπικα ποτε δεν μου αρεσε και σαν γυναικα, πολυ μπογιατισμα για να δειχνει ομορφη, ειναι κοντη κτλ
Μολις την βλεπεις σου πεφτει ε?
φανταζομαι τι δραμα περνας....
ευτυχως που μενετε σε αλλη πολη και δεν θα τυχει να σκονταψετε.
- 03-02-2010, 00:38 #47
Ας μην λέμε και υπερβολές όμορφη είναι και αμπογιάτιστη και απο ύψος 1.70 είναι.Για τα υπόλοιπα άλλο θέμα.και εσύ πια με τις 40άρες τι να λένε οι 50άρες
03-02-2010, 00:44 #48
Την εχω δει απο κοντα στο χωριο μου γιωτα οποτε αστο. Για μενα ηταν μια συμπαθητικη κοπελα που απλα δειχνει ωραια στην καμερα αυτο και τιποτα παραπανω.
Και δεν ειναι μονο το 40αρα αλλα και τι φημη κουβαλα μια τετοια 40αραΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
03-02-2010, 00:45 #49
Τώρα άμα βάλουμε αν είναι κοντή,έχει παιδιά κ.λ.π. σου βάζω κι εγώ είναι όμορφη για την ηλικία της,έξυπνη(ας το παίζει χαζή),δυναμική,πετυχημένη,π λούσια κ.λ.π. κ.λ.π.
Ευτυχώς ο έρωτας δε βγάζει κατάλογο για να μιλήσουμε σοβαρά.
03-02-2010, 00:49 #50
Εχω δει τρομερα πιο ομορφες 40αρες οποτε το προσπερνω. Τωρα για τα δυναμικη, πετυχημενη κτλ δεν μου λεει κατι γιατι οταν μιλαμε για αληθινο ερωτα αυτα δεν εχουν καμια αξια. Αν ομως τον ερωτα τον μετραμε συμφωνα με την τσεπη ή την δημοσιοτητα τοτε εχει ολο το πακετο για οποιον θελει να τα κονομησει με τον εναν ή τον αλλον τροπο
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
03-02-2010, 00:57 #51
Είναι αξιολύπητη γεγονός.Ολα την κάνουμε βασιλειάδου να τελειώνουμε.Απο φήμη και ότι συνεπάγεται μπορεί να είναι και χειρότερα απο αυτά που λες αλλά απο εμφάνιση άστο καλύτερα δεν μας παιρνει.Και χαζή φυσικά δεν είναι.Το γεγονός είναι ότι όλοι αυτοί δεν έχουν χορτάσει χρήμα,διασκέδαση,κρεπάλες και θέλουν ολο και περισσότερα.Η κοπελιά λέει ότι δεν την πλήρωσαν αυτή την εβδομάδα,άλλος δεν εχει χρήματα για θεραπεία εκεί είναι να χτυπάς το κεφάλι σου και να δείς τι σαπίλα υπάρχει.Ενας βασικός μισθός θα εκανε πολλούς ανθρώπους ευτυχισμένους και δεν δέχτηκε μείωση αποδοχών 100000 ευρώ το μήνα η κυρία.Αυτά είναι τα άσχημα γιατί απο μούρη παραλέει
03-02-2010, 01:06 #52
Τωρα για τα δυναμικη, πετυχημενη κτλ δεν μου λεει κατι γιατι οταν μιλαμε για αληθινο ερωτα αυτα δεν εχουν καμια αξια. Αν ομως τον ερωτα τον μετραμε συμφωνα με την τσεπη ή την δημοσιοτητα τοτε εχει ολο το πακετο για οποιον θελει να τα κονομησει με τον εναν ή τον αλλον τροπο
Δλδ εσύ πιστεύεις πως άμα η μενεγάκη δεν έκανε αυτή τη δουλειά με αποτέλεσμα να πλασσάρει το συγκεκριμένο προφίλ και να έχει τη δημοσιότητα που έχει θα ήταν καταδικασμένη να είναι μόνη από δω και στο εξής?
Λίγο επιφανειακά δεν το βλέπεις το θέμα?
Το να είναι κάποιος με κάποια για τη δημοσιότητα είναι περισσότερο επιφανειακό(όταν μιλάμε για έρωτα)απ\'το να είναι μαζί της επειδή είναι όμορφη,ελεύθερη και ψηλή!!!!!!
03-02-2010, 01:08 #53
Κοιτα σε οτι αφορα το θεμα του μισθου δεν με ενοχλει καθολου απο την στιγμη που τα παιρνει απο ιδιωτη (αρκει βεβαια αυτος ο ιδιωτης να μην κλεβει ή παιρνει λεφτα με διαφορους τροπους απο το κρατος ωστε να πληρωνει την καθε μενεγακη). Για μενα ειναι μαγκια της οσα και αν βγαζει και φυσικα δεν ειναι χαζη.
Παντως το οτι απασχολει τοσο κοσμο ενα τετοιο θεμα ειναι κωμικοτραγικο
arsi σιγουρα θα εβρισκε καποιον αλλα σιγουρα θα ηταν αλλης \'\'κατηγοριας\'\' και αν θες βαζω στοιχημα οτι ο επομενος θα ειναι και μικροτερος της.Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
03-02-2010, 01:10 #54
Originally posted by giwta2
Είναι αξιολύπητη γεγονός.Ολα την κάνουμε βασιλειάδου να τελειώνουμε.
Ο_Ε_Δ κάτι έχεις με τους διάσημους,μην το αρνηθείς:P
03-02-2010, 01:11 #55
Το βρηκες. Εξαλλου για αυτο δεν θελησα ποτε να γινω διασημος γιατι μετα θα επρεπε να κατηγορω ο ιδιος τον εαυτο μου :P
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
03-02-2010, 01:11 #56
Παντως το οτι απασχολει τοσο κοσμο ενα τετοιο θεμα ειναι κωμικοτραγικο
03-02-2010, 01:12 #57
Το βρηκες. Εξαλλου για αυτο δεν θελησα ποτε να γινω διασημος γιατι μετα θα επρεπε να κατηγορω ο ιδιος τον εαυτο μου :P
03-02-2010, 01:15 #58
arsi σιγουρα θα εβρισκε καποιον αλλα σιγουρα θα ηταν αλλης \'\'κατηγοριας\'\' και αν θες βαζω στοιχημα οτι ο επομενος θα ειναι και μικροτερος της.
Εδώ θα συμφωνήσουμε.Πάντως με μεγαλύτερο δεν την βλέπω.
03-02-2010, 01:38 #59
Κοιτα σε οτι αφορα το θεμα του μισθου δεν με ενοχλει καθολου απο την στιγμη που τα παιρνει απο ιδιωτη (αρκει βεβαια αυτος ο ιδιωτης να μην κλεβει ή παιρνει λεφτα με διαφορους τροπους απο το κρατος ωστε να πληρωνει την καθε μενεγακη).
03-02-2010, 01:39 #60
χωρισε η μενεγακη...
τωρα πια η ζωη μας δεν θα ξαναειναι ποτε ιδια. ερχονται δυσκολοι καιροι. Oλοι να χωθουμε πισω στα πυρηνικα υπογεια καταφυγια μας!
*true fact
----------------------------------------
Μενεγακη στον Μεγιστοτεραστιο Sotis Βολανη....
-Ειναι αληθεια οτι καταγεσαι απο... πως να το πω.... τσιγγανικη οικογενεια???
-Θα σου απαντησω και εγω με μια ερωτηση... Ειναι αληθεια οτι ακομα σε παιρνει ο Κυριακου????
Μαυρη οθονη... διακοπη για διαφημισεις... κτλ κτλ
----------------------------------------
*/true fact
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία