Χώρισε η Μενεγάκη τα μάθατε; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 126
    Banned
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα

Προσωπικα ποτε δεν μου αρεσε και σαν γυναικα, πολυ μπογιατισμα για να δειχνει ομορφη, ειναι κοντη κτλ

Μολις την βλεπεις σου πεφτει ε?
    φανταζομαι τι δραμα περνας....

ευτυχως που μενετε σε αλλη πολη και δεν θα τυχει να σκονταψετε.

Senior Member
    Ας μην λέμε και υπερβολές όμορφη είναι και αμπογιάτιστη και απο ύψος 1.70 είναι.Για τα υπόλοιπα άλλο θέμα.και εσύ πια με τις 40άρες τι να λένε οι 50άρες

Senior Member
    Την εχω δει απο κοντα στο χωριο μου γιωτα οποτε αστο. Για μενα ηταν μια συμπαθητικη κοπελα που απλα δειχνει ωραια στην καμερα αυτο και τιποτα παραπανω.
    Και δεν ειναι μονο το 40αρα αλλα και τι φημη κουβαλα μια τετοια 40αρα
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Τώρα άμα βάλουμε αν είναι κοντή,έχει παιδιά κ.λ.π. σου βάζω κι εγώ είναι όμορφη για την ηλικία της,έξυπνη(ας το παίζει χαζή),δυναμική,πετυχημένη,π λούσια κ.λ.π. κ.λ.π.

Ευτυχώς ο έρωτας δε βγάζει κατάλογο για να μιλήσουμε σοβαρά.

Senior Member
    Εχω δει τρομερα πιο ομορφες 40αρες οποτε το προσπερνω. Τωρα για τα δυναμικη, πετυχημενη κτλ δεν μου λεει κατι γιατι οταν μιλαμε για αληθινο ερωτα αυτα δεν εχουν καμια αξια. Αν ομως τον ερωτα τον μετραμε συμφωνα με την τσεπη ή την δημοσιοτητα τοτε εχει ολο το πακετο για οποιον θελει να τα κονομησει με τον εναν ή τον αλλον τροπο
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Senior Member
    Είναι αξιολύπητη γεγονός.Ολα την κάνουμε βασιλειάδου να τελειώνουμε.Απο φήμη και ότι συνεπάγεται μπορεί να είναι και χειρότερα απο αυτά που λες αλλά απο εμφάνιση άστο καλύτερα δεν μας παιρνει.Και χαζή φυσικά δεν είναι.Το γεγονός είναι ότι όλοι αυτοί δεν έχουν χορτάσει χρήμα,διασκέδαση,κρεπάλες και θέλουν ολο και περισσότερα.Η κοπελιά λέει ότι δεν την πλήρωσαν αυτή την εβδομάδα,άλλος δεν εχει χρήματα για θεραπεία εκεί είναι να χτυπάς το κεφάλι σου και να δείς τι σαπίλα υπάρχει.Ενας βασικός μισθός θα εκανε πολλούς ανθρώπους ευτυχισμένους και δεν δέχτηκε μείωση αποδοχών 100000 ευρώ το μήνα η κυρία.Αυτά είναι τα άσχημα γιατί απο μούρη παραλέει

Senior Member
    Τωρα για τα δυναμικη, πετυχημενη κτλ δεν μου λεει κατι γιατι οταν μιλαμε για αληθινο ερωτα αυτα δεν εχουν καμια αξια. Αν ομως τον ερωτα τον μετραμε συμφωνα με την τσεπη ή την δημοσιοτητα τοτε εχει ολο το πακετο για οποιον θελει να τα κονομησει με τον εναν ή τον αλλον τροπο
    Αυτό ακριβώς είπα κι εγώ ο έρωτας δεν βγάζει κατάλογο ούτε για τα θετικά ούτε για τα αρνητικά.

Δλδ εσύ πιστεύεις πως άμα η μενεγάκη δεν έκανε αυτή τη δουλειά με αποτέλεσμα να πλασσάρει το συγκεκριμένο προφίλ και να έχει τη δημοσιότητα που έχει θα ήταν καταδικασμένη να είναι μόνη από δω και στο εξής?

Λίγο επιφανειακά δεν το βλέπεις το θέμα?
    Το να είναι κάποιος με κάποια για τη δημοσιότητα είναι περισσότερο επιφανειακό(όταν μιλάμε για έρωτα)απ\'το να είναι μαζί της επειδή είναι όμορφη,ελεύθερη και ψηλή!!!!!!

Senior Member
    Κοιτα σε οτι αφορα το θεμα του μισθου δεν με ενοχλει καθολου απο την στιγμη που τα παιρνει απο ιδιωτη (αρκει βεβαια αυτος ο ιδιωτης να μην κλεβει ή παιρνει λεφτα με διαφορους τροπους απο το κρατος ωστε να πληρωνει την καθε μενεγακη). Για μενα ειναι μαγκια της οσα και αν βγαζει και φυσικα δεν ειναι χαζη.
    Παντως το οτι απασχολει τοσο κοσμο ενα τετοιο θεμα ειναι κωμικοτραγικο

arsi σιγουρα θα εβρισκε καποιον αλλα σιγουρα θα ηταν αλλης \'\'κατηγοριας\'\' και αν θες βαζω στοιχημα οτι ο επομενος θα ειναι και μικροτερος της.

Senior Member
    Originally posted by giwta2
    Είναι αξιολύπητη γεγονός.Ολα την κάνουμε βασιλειάδου να τελειώνουμε.
    Μου θυμίζει την κουβέντα για τον ρουβά....
    Ο_Ε_Δ κάτι έχεις με τους διάσημους,μην το αρνηθείς:P

Senior Member
    Το βρηκες. Εξαλλου για αυτο δεν θελησα ποτε να γινω διασημος γιατι μετα θα επρεπε να κατηγορω ο ιδιος τον εαυτο μου :P

Senior Member
    Παντως το οτι απασχολει τοσο κοσμο ενα τετοιο θεμα ειναι κωμικοτραγικο
    Αυτό είναι αλήθεια.

Senior Member
    Το βρηκες. Εξαλλου για αυτο δεν θελησα ποτε να γινω διασημος γιατι μετα θα επρεπε να κατηγορω ο ιδιος τον εαυτο μου :P
    :P:P:P καλό....

Senior Member
    arsi σιγουρα θα εβρισκε καποιον αλλα σιγουρα θα ηταν αλλης \'\'κατηγοριας\'\' και αν θες βαζω στοιχημα οτι ο επομενος θα ειναι και μικροτερος της.

Εδώ θα συμφωνήσουμε.Πάντως με μεγαλύτερο δεν την βλέπω.

Senior Member
    Κοιτα σε οτι αφορα το θεμα του μισθου δεν με ενοχλει καθολου απο την στιγμη που τα παιρνει απο ιδιωτη (αρκει βεβαια αυτος ο ιδιωτης να μην κλεβει ή παιρνει λεφτα με διαφορους τροπους απο το κρατος ωστε να πληρωνει την καθε μενεγακη).
    δεν τα παίρνει από ιδιώτη, από του καταναλωτές τα παίρνει ουσιαστικά. απλά μετακυλείται το ποιος την πληρώνει. τα παίρνει από το κανάλι, το οποίο τα παίρνει από τις διαφημιστικές εταιρείες, οι οποίες τα παίρνουν από τις εταιρείες που παράγουν καταναλωτικά προϊόντα, οι οποίες μέσα στο κόστος παραγωγής των προϊόντων τους χρεώνουν και τα έξοδα διαφήμισης. συνεπώς έμμεσα παίρνει πολύ λίγα χρήματα (μερικά cents ας πούμε) από τον κάθε ένα που κάθεται και την βλέπει. αλλά την βλέπουν τόσοι πολλοί...

Senior Member
    χωρισε η μενεγακη...

τωρα πια η ζωη μας δεν θα ξαναειναι ποτε ιδια. ερχονται δυσκολοι καιροι. Oλοι να χωθουμε πισω στα πυρηνικα υπογεια καταφυγια μας!

*true fact
    ----------------------------------------
    Μενεγακη στον Μεγιστοτεραστιο Sotis Βολανη....
    -Ειναι αληθεια οτι καταγεσαι απο... πως να το πω.... τσιγγανικη οικογενεια???
    -Θα σου απαντησω και εγω με μια ερωτηση... Ειναι αληθεια οτι ακομα σε παιρνει ο Κυριακου????
    Μαυρη οθονη... διακοπη για διαφημισεις... κτλ κτλ
    ----------------------------------------
    */true fact

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast