Χώρισε η Μενεγάκη τα μάθατε; - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 121 to 126 of 126
    Senior Member
    Originally posted by Mariah

Σε λιγο θα κανουμε και παιδια βαση προδιαγραφων.

Μακάρι να γίνονταν αυτό, αλλά δεν γίνεται να πάρει

Senior Member
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    Ολγα ειπα απλα την αποψη μου συμφωνα με αυτα που εχω γνωρισει. Αν δεν μπορεις να δεχτεις την αντιθετη γνωμη και θες να επιβληθεις τοτε λυπαμαι αλλα δεν ειναι δικο μου προβλημα. Δεν περιμενω και ουτε με ενδιαφερει το αν συμφωνησω μαζι σου ή οχι και λεω μονο αυτο που νιωθω εγω σωστο χωρις να περιμενω να το αποδεχτεις
    οταν θα εχεις την χαρα να αποκτησεις ευτυχισμενη ερωτικη σχεση με καποια η καποιες, θα δεις οτι θα σε ενδιαφερει πολυ λιγοτερο η κριτικη σχεσεων που δεν σε αφορουν και θα καταλαβεις οτι τα στεγανα που εχεις στο μυαλο σου για τις διαφορες ανθρωπων που περνανε καλα μαζι,απλα δεν ισχυουν

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    οταν θα εχεις την χαρα να αποκτησεις ευτυχισμενη ερωτικη σχεση με καποια η καποιες, θα δεις οτι θα σε ενδιαφερει πολυ λιγοτερο η κριτικη σχεσεων που δεν σε αφορουν
    Οπως εκανες εσυ μολις τωρα δηλαδη; :P
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    οταν θα εχεις την χαρα να αποκτησεις ευτυχισμενη ερωτικη σχεση με καποια η καποιες, θα δεις οτι θα σε ενδιαφερει πολυ λιγοτερο η κριτικη σχεσεων που δεν σε αφορουν
    Οπως εκανες εσυ μολις τωρα δηλαδη; :P
    ναι, ετσι ακριβως

Senior Member
    Χαχαχαχα Petran !!!

Εγω θελω ενα ξανθο γαλανοματικο μωρο χωρις καμια φυσικη ή νοητικη αναπηρια.. αμα βρειτε κανενα στειλτε μου πμ
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Αναφερομαι σε διαφορες ηλικιας 10 χρονια και πανω. Παντως γενικα δεν θεωρω φυσιολογικη μια σχεση με πανω απο 5 χρονια διαφορας αλλα εκει σιγουρα ισχυει το περι ορεξεως. Οταν παμε ομως σε 10 χρονια συν, ε τοτε κατι συμβαινει και ισως ενας ψυχολογος θα μπορουσε να μας εξηγησει καλυτερα τι ειναι αυτο.
    ... λέξεις όπως \'σωστό, λάθος, ιδανικό, φυσιολογικό\' και η λίστα είναι ατελείωτη, τελικά για μένα αποδεικνύονται εκτός από άτοπες, ταυτόχρονα και άχρηστες εφόσον η αξία τους έχει τελικά να κάνει με το κατά πόσο αισθάνεται κανείς καλά μέσα του με κάθε μια απ\' αυτές τις έννοιες... εν ολίγοις η αλήθεια μας είναι πάντα μια, αλλά διαφορετική για τον καθένα. Εγώ σίγουρα δε θέλω να κρίνω και να προβώ σε χαρακτηρισμούς για κάθε σχέση που υφίσταται ανάμεσα σε δυο ανθρώπους, μιας και αυτό που την \'κρίνει\' τελικά είναι το ίδιο το αποτέλεσμα της εκάστοτε σχέσης. Μου επιτρέπεται όμως να θεωρώ αστείο, μιας και ανέφερα την προσωπική μου εμπειρία, το ότι μου χρειάζεται ένας... ψυχολόγος για να μου εξηγήσει - και μάλιστα καλύτερα - τί ακριβώς;... το ότι καθόμουν μια μέρα στο τότε στέκι μου (μπαράκι) και την ώρα που έγραφα, με πλησίασε ένας τύπος 22 χρόνων - που επίσης είναι γραφιάς - με ρώτησε αν ήθελα να του δείξω τί γράφω, γνωριστήκαμε και έκτοτε ξεκίνησε ανάμεσά μας μια ερωτική σχέση και σήμερα έχει εξελιχθεί σε φιλαράκι μου και μάλιστα πολύ καλό;... πού ακριβώς μου χρειάζεται ο ειδικός σε όλο αυτό που λέγεται απλά συνάντηση δυο ανθρώπων, επικοινωνία και έρωτας;... σόρυ αλλά δεν είμαι απ\' τους ανθρώπους που θα έκαναν πλούσιο έναν ειδικό, μόνο και μόνο επειδή αποφάσισα να χαρακτηρίσω \'πρόβλημα\' ένα απ\' τα πιο απλά πράγματα που μπορεί να μας συμβεί... κι ο έρωτας ειδικά είναι απ\' αυτά που \'συμβαίνουν\'. Ακόμη κι αν δε τον επιδιώκεις, επιθυμείς ή προσπαθείς να του κρυφτείς. Τόσο απλά.

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789