Πιστεύω ότι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να σου τύχει είναι ένα παιδί που δεν προσπαθεί ένα παιδί με κακιές παρέες ένα παιδί π - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 93
    Senior Member

Junior Member
    Originally posted by Remedy
    Originally posted by Galin
    .....επίσης πάλι με έκοψε η διαχείριση ή μόλις φτάνω τα 140 μυνήματα αυτομάτως κόβομαι είμαι η σαλιν...
    κι ακομα να το πιασεις το υπονοουμενο?
    δηλαδή τι κάνω;

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    .....επίσης πάλι με έκοψε η διαχείριση ή μόλις φτάνω τα 140 μυνήματα αυτομάτως κόβομαι είμαι η σαλιν...
    κι ακομα να το πιασεις το υπονοουμενο?
    δηλαδή τι κάνω;
    να μη ξαναμπαινεις οταν τρως μπαν,απλα...

Senior Member
    Όχι Palin

Junior Member
    και γιατί τρώω μπαν

Senior Member
    Originally posted by salin
    επίσης γνώριζω πολλά αδέλφια που ταλαιπωρούνται εξαιτίας των αδελφών τους και μάνες που τρελάθηκαν επειδή είχαν τέτοια παιδιά βλαμμενα κατα την άποψη μου

θα συμφωνήσω εδώ μαζί σου, πως πραγματικά υπάρχουν βλαμμένα παιδιά!

ρεμ (πού τα βρίσκεις αυτά :D) , ο χίτλερ δεν έλεγε απλά, αλλά κατάφερε να αφανίσει τόσες ψυχές...
    τι άλλο θα ακούσω θεέ μου...
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Originally posted by arktos
    ....ναρκωτικά που έχει κακιές παρέες και που έχει χαμηλές επιδόσεις στο σχολείο ένα παιδί δύσκολο που δεν μπορείς να του επιβληθείς ένα παιδί αντηρησίας ένα παιδί που μόνο στενοχώρια δίνει και καμιά χαρά στην οικογένειά του. Είναι πραγματικά ότι χειρότερο για μια μάνα και για την οικογένεια γενικότερα καθώς και για τα αδέλφια του.
    ενώ ας πούμε αν έχει κάνει φόνο το παιδί της όλα εντάξει, ε?
    όταν εννοείς φόνο να σκότωνε έναν ή καμιά δεκαριΑ;

έχει σημασία λες?

Senior Member
    και γιατί τρώω μπαν
    ολο αποριες εισαι βρε γκαλιν.
    βρες και κατι μονη σου...

Junior Member
    επίσης έχω να πω ότι προκειται για φαρουμ ψυχολογίας και ο τρόπος αυτός δεν είναι καθόλου σωστός να φέρνετε τον άλλον σε δύσκολη θέση

Senior Member
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΑΙΣΤΑΝΘΩ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
    ΑΚΟΛΟΥΘΕΊΤΕ ΌΤΑΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ

συγγνώμη αλλά με ρώτησες κάτι και σου απάντησα.
    σε έκανα να αισθανθείς άσχημα?

Senior Member
    Originally posted by weird

Κατά κάποιον τρόπο, το να έχουν οι γονείς ένα τέτοιο παιδί δεν είναι κι ότι καλύτερο γι αυτούς. Είναι ένα παιδί που χρειάζεται πολλή προσοχή και αγάπη ( προφανώς λόγω του οτι δεν το μεγάλωσαν έτσι και τα στερήθηκε αυτά) αλλά και σωστό τρόπο.

Ετσι είναι το χειρότερο να τύχει αυτό σε γονείς που είναι ανίκανοι πρώτα απο όλα να αγαπήσουν και δεύτερον, να διαπαιδαγωγήσουν.

Είναι τραγικό να γίνονται γονείς άνθρωποι που είναι ανάξιοι της ευθύνης αυτής.

Αλλά ακόμα και τα χειρότερα λάθη τους, μπορεί το παιδί αν θέλει, να τα ξεπεράσει.

Πάντως το να γίνει κάποιος ναρκωμανής δεν σημαίνει ότι δεν πείρε αγάπη από τους γονείς του (πάντα). Εκτώς του ότι η υπερβολική προσοχή και αγάπη (\"με πνίγει με την αγάπη\" που λένε) μπορεί επίσης να αποβεί αρνητική παράμετρος, τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ ποιο πολύπλοκα. Κάποια πράγματα τυχαίνουν (όπου
    τύχη\"= πολλοί βιοψυχοκοινωνικοί παραγόντες που δρουν παράλληλα και απρόβλεπτα). Δεν φταίνε για όλα οι γονείς. Και ούτε πάντα μπορούν πάντα να κάνουν κάτι γι\'αυτό. Μπορείς να δεις \"κακούς\" γονείς να κάνουν πολύ λειτουργικά και άξια παιδιά και το αντίθετο. Και μπορείς να δεις αδέρφια να \"βγαίνουν\" πολύ διαφορετικά. Μας αρέσει να αποδίδουμε απλές γραμμικές αιτίες ότι πάντα κάποιος/κάτι φταίει, ότι δηλαδή υπάρχει κάποιος \"υπαίτιος\" (π.χ. μετά από ένα δυστύχημα οι άνθρωποι τείνουν να κατηγορήσουν τον οδηγό μιας νταλίκας και όχι τις συνθήκες του δρόμου η/και άλλους παράγοντες. Κάτι που είναι γνωστό στην κοινωνική ψυχολογία ως το \"καθολικό λάθος απόδοσης\") ενώ τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ ποιο σύνθετα. Για εμένα πριν κατηγορήσει κάποιος τους γονείς (κάτι που μπορεί να τους στιγματήσει χωρίς λόγο) η τον οποιοδήποτε, να προσπαθήσει να δει τα πράγματα ποιο σφαιρικά.

Junior Member
    Originally posted by PETRAN
    Originally posted by weird

Κατά κάποιον τρόπο, το να έχουν οι γονείς ένα τέτοιο παιδί δεν είναι κι ότι καλύτερο γι αυτούς. Είναι ένα παιδί που χρειάζεται πολλή προσοχή και αγάπη ( προφανώς λόγω του οτι δεν το μεγάλωσαν έτσι και τα στερήθηκε αυτά) αλλά και σωστό τρόπο.

Ετσι είναι το χειρότερο να τύχει αυτό σε γονείς που είναι ανίκανοι πρώτα απο όλα να αγαπήσουν και δεύτερον, να διαπαιδαγωγήσουν.

Είναι τραγικό να γίνονται γονείς άνθρωποι που είναι ανάξιοι της ευθύνης αυτής.

Αλλά ακόμα και τα χειρότερα λάθη τους, μπορεί το παιδί αν θέλει, να τα ξεπεράσει.

Πάντως το να γίνει κάποιος ναρκωμανής δεν σημαίνει ότι δεν πείρε αγάπη από τους γονείς του (πάντα). Εκτώς του ότι η υπερβολική προσοχή και αγάπη (\"με πνίγει με την αγάπη\" που λένε) μπορεί επίσης να αποβεί αρνητική παράμετρος, τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ ποιο πολύπλοκα. Κάποια πράγματα τυχαίνουν (όπου
    τύχη\"= πολλοί βιοψυχοκοινωνικοί παραγόντες που δρουν παράλληλα και απρόβλεπτα). Δεν φταίνε για όλα οι γονείς. Και ούτε πάντα μπορούν πάντα να κάνουν κάτι γι\'αυτό. Μπορείς να δεις \"κακούς\" γονείς να κάνουν πολύ λειτουργικά και άξια παιδιά και το αντίθετο. Και μπορείς να δεις αδέρφια να \"βγαίνουν\" πολύ διαφορετικά. Μας αρέσει να αποδίδουμε απλές γραμμικές αιτίες ότι πάντα κάποιος/κάτι φταίει, ότι δηλαδή υπάρχει κάποιος \"υπαίτιος\" (π.χ. μετά από ένα δυστύχημα οι άνθρωποι τείνουν να κατηγορήσουν τον οδηγό μιας νταλίκας και όχι τις συνθήκες του δρόμου η/και άλλους παράγοντες. Κάτι που είναι γνωστό στην κοινωνική ψυχολογία ως το \"καθολικό λάθος απόδοσης\") ενώ τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ ποιο σύνθετα. Για εμένα πριν κατηγορήσει κάποιος τους γονείς (κάτι που μπορεί να τους στιγματήσει χωρίς λόγο) η τον οποιοδήποτε, να προσπαθήσει να δει τα πράγματα ποιο σφαιρικά.
    Αυτό ήθελα να πω και εγώ PETRAN αλλά σε αυτό το φάρουν έχουμε συνήθησει να ρίχνουμε όλο το βάρος στους γονείς οι γονείς οι βασανιστές οι γονείς που κακοποιούν οι γονείς οι γονείς κλπ Τόλμησα να πω μια αντίθετη άποψη από την εμπειρία μου που οι γονείς ήταν μια χαρά και το παιδί τους έμπλεξε συμβαίνει το έχουμε δει, οι υπερπροστατευτικοί γονείς με την πολύ αγάπη τους οδηγούν τα παιδιά σε \"κακούς \" δρόμους.

Junior Member
    Originally posted by John11
    ναι αλλά δεν ξέρετε και την παροιμία από ρόδο βγαίνει αγκάθι και από αγκάθι ρόδο;
    εγώ ξέρω γονείς που κάναν τα πάντα για το παιδί τους και όμως αυτό έμπλεξε
    Παρατηρώ ότι ανοίγεις θέματα, που φαίνεται να σε ενδιφέρουν μόνο επιφανειακά. Γιατί αυτό;
    επίσης παρατηρώ ότι τροποποιείς τα μυνήματά σου

και επίσης παρατηρώ ότι σε ενόχλησαν κάποια θέματα που άνοιξα

και παρατηρώ ότι εγώ τώρα θα πρέπει να σου δώσω εξηγήσεις

μεγάλη η χάρη σου

Junior Member
    Originally posted by John11
    ναι αλλά δεν ξέρετε και την παροιμία από ρόδο βγαίνει αγκάθι και από αγκάθι ρόδο;
    εγώ ξέρω γονείς που κάναν τα πάντα για το παιδί τους και όμως αυτό έμπλεξε
    Παρατηρώ ότι ανοίγεις θέματα, που φαίνεται να σε ενδιφέρουν μόνο επιφανειακά. Γιατί αυτό; Aφού κάποια στιγμή αναρωτήθηκα μήπως είσαι από το forum και προσπαθείς να το \"ανεβάσεις\". Αλλά μετά παρακολουθώντας απαντήσεις σου δεν φαίνεται κάτι τέτοιο.
    Χρειαζόμαστε να λύσουμε προβλήματα, όχι να κάνουμε κουτσομπολιό.
    και εγώ παρατηρώ οτι παρατηρείς!!!!
    Επίσης έχεις και μεγάλη φαντασία
    και βγάζεις και αυθέρετα συμπεράσματα
    ποιο θέμα μου δηλαδή το θεώρησες \" κοτσομπολιό\";
    Αυτό με την Μενεγάκη;
    Γιατί πειράζει σε ένα φόρουμ ψυχολογίας να κάνουμε και λίγο χαβαλέ για να γελάσουμε;

Senior Member
    forum, όχι farum! :)

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast