Πιστεύω ότι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να σου τύχει είναι ένα παιδί που δεν προσπαθεί ένα παιδί με κακιές παρέες ένα παιδί π - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 93
    Senior Member
    Originally posted by Galin
    Originally posted by lucifer
    iπάρχει και μια παροιμία που λέει: \"το παιδί σου και το γατί σου, όπως τα μάθεις\". κοινώς υπάρχουν και όρια. ανάλογα την περίπτωση και κατά διάκριση πάνε οι ευθύνες. δεν νομίζω ότι υπάρχει γενικός κανόνας σε αυτά τα πράγματα.
    υπάρχει όχι iπάρχει:)
    πράγματι! σε ευχαριστώ, θα το διορθώσω! :)

Senior Member

Senior Member

Junior Member
    Originally posted by krino
    o kaliteros tropos me voula na pathei kapoios aghos kai katathlipsi einai na pashizei na einai teleios se ola! Gnomi mou pali.
    i mallon, ohi akrivos afto. to na midenizei kapoios opoiodipote epipedo epitihias metaksi tou tipota/miden kai tis teliotitos (pou den iparhei ki olas, alla iparhei me tin ennoia oti panta tha sinantisoume kapoion pou tha einai kaliteros apo emas se kati).

sorry gia ta greeklish, alla ehei pesei to site pou kano tis metatropes.

ο καλύτερος τρόπος με βούλα να πάθει κάποιος άγχος και κατάθλιψη είναι να πασχίζει να είναι τελείως σε όλα! Γνώμη μου πάλι.
    η μάλλον, όχι ακριβώς αυτό. το να μηδενίζει κάποιος οποιοδήποτε επίπεδο επιτυχίας μεταξύ του τίποτα/μηδέν και τις τελειότητος (που δεν υπάρχει κι όλας, αλλα υπάρχει με την έννοια ότι πάντα θα συναντήσουμε κάποιον που θα είναι καλύτερος από εμάς σε κάτι).

http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
    ω τι ψαγμένο δεν κατάλαβα τίποτα ....μεταξύ του τίποτα/μηδεν μας εξηγείς;

Senior Member
    συνήθως η διαχείριση κόβει όταν κάποιος βρίζει και προσβάλλει τους άλλους. Για άλλον λόγο δε νομίζω να κόβει.

Junior Member
    συνήθως η διαχείριση κόβει όταν κάποιος βρίζει και προσβάλλει τους άλλους. Για άλλον λόγο δε νομίζω να κόβει.
    στην περίπτωσή μου όμως με προσβάλλαν συνεχόμενα

Senior Member

Senior Member

ω τι ψαγμένο δεν κατάλαβα τίποτα
    πάρε κάποιο βιβλίο για κατάθλιψη να διαβάσεις αν ενδιαφέρεσαι. κυκλοφορούν πολλά στο εμπόριο. νομίζω ότι η διατύπωση μου ήταν σαφής.

επίσης, σε περίπτωση που ενοχλήθηκες επειδή διόρθωσα μια λέξη σου, που την χρησιμοποιούσες λάθος συστηματικά, νομίζω, θα ήταν πιο ωφέλιμο για σένα, αντί να θίγεσαι, να κοιτάς να μαθαίνεις από όπου μπορείς.

Junior Member
    Originally posted by kgana
    πάντως τη προσοχή που αποζητούσες την πήρες..
    δε βαρεθηκες ακόμη?
    κάνει μπαμ οτι σπάς πλάκα.
    αυτό το λές εσυ

Junior Member

ω τι ψαγμένο δεν κατάλαβα τίποτα
    πάρε κάποιο βιβλίο για κατάθλιψη να διαβάσεις αν ενδιαφέρεσαι. κυκλοφορούν πολλά στο εμπόριο. νομίζω ότι η διατύπωση μου ήταν σαφής.

επίσης, σε περίπτωση που ενοχλήθηκες επειδή διόρθωσα μια λέξη σου, που την χρησιμοποιούσες λάθος συστηματικά, νομίζω, θα ήταν πιο ωφέλιμο για σένα, αντί να θίγεσαι, να κοιτάς να μαθαίνεις από όπου μπορείς.
    αυτό προσπάθησα και εγώ η άμοιρη και να τι έγινε

Senior Member
    αυτό που εννοούσα είναι ότι είναι σημαντικό να είναι κανεις ευχαριστημένος και με μέτριες επιδόσεις. επειδή στη ζωή το τέλειο είναι πολλές φορές πολύ δύσκολο, αν κάποιος παραιτηθεί από την προσπάθεια για το μέτριο, θα βρεθεί με το τίποτα και τότε θα έχει πρόβλημα.

Junior Member
    αυτό που εννοούσα είναι ότι είναι σημαντικό να είναι κανεις ευχαριστημένος και με μέτριες επιδόσεις. επειδή στη ζωή το τέλειο είναι πολλές φορές πολύ δύσκολο, αν κάποιος παραιτηθεί από την προσπάθεια για το μέτριο, θα βρεθεί με το τίποτα και τότε θα έχει πρόβλημα.
    οk ευχαριστώ :)

Junior Member
    ΕΓΩ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ

ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

Senior Member
    πάντως δε νομίζω ότι γίνεσαι αγενής. αν θες να μάθεις τι τρέχει με τη διαχείριση, κάνε ένα email στον admin (?), και ρώτα να μάθεις. δε νομίζω να σε έκαναν ban, κάτι άλλο μάλλον συμβαίνει.

Senior Member
    Πολλαπλα προφιλ...ενς λογος μπορει να ειναι αυτος.
    Κακο ιστορικο μπορει να ειναι ο αλλος λογος.Εαν εισαι καποιος που εχει φαει ηδη ban σημαινει οτι εχεις φαει ban και τερμα , οχι αλλαζω ψευδωνυμο και φτου απο την αρχη.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast