συμπονια για την μητερα μου
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Banned

συμπονια για την μητερα μου

τον τελ καιρο που ειναι καλυτερα η μητερα μου ηρθε παλι πιο κοντα μου.το κακο ειναι οτι τον τελ μηνα κανω περιεργες σκεψεις οτι γερναει ειναι 55 μονο περιπου πχ οτι την χανω και ολα αυτα τα ωραια..δεν ξερω σκεφτομαι πως θα ναι οταν δνε θα την εχω κοντα τι μ συμβαινε?

Senior Member
    Sunset μου αντι να σκέφτεσαι πως θα είναι όταν δε θα την έχεις κοντά σου, πως σου φαίνεται να επικοινωνείς όσο περισσότερο μαζί της τώρα που μπορείς;
    Γιατί όσο και να σκέφτεσαι το ζοφερό μέλλον, δε θα αλλάξει τίποτα καλή μου, δεν μπορείς να αλλάξεις τη ροή των πραγμάτων. Μόνο το τώρα μπορείς να αλλάξεις...
    Αυτές οι σκέψεις, μπορούν να σε ωφελήσουν, στο να ζεις περισσότερο το παρόν με τη μαμά σου και όσους αγαπάς...
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Originally posted by sunset
    το κακο ειναι οτι τον τελ μηνα κανω περιεργες σκεψεις οτι γερναει ειναι 55 μονο περιπου
    Γιατί θεωρείς αυτές τις σκέψεις \"περίεργες\"; Φυσιολογικές είναι. Άσχετα αν δεν σου αρέσουν. Όταν οδηγώ σκέφτομαι ότι μπορεί να μου συμβεί ένα ατύχημα. Το να θεωρώ ότι είναι αδύνατο να μου συμβεί ατύχημα θα ήταν το περίεργο.

Senior Member
    Η τυχόν απώλειά της σε φοβίζει.Τι συνεπάγεται για σένα ο θάνατος;Σε τι θα μείνεις αβοήθητη,είσαι ενήλικας,δεν εξαρτάσαι από τη μητέρα σου πια.Ίσως έτσι εκφράζεται μία σχέση εξάρτησης,ίσως-πιθανότερο-φόβος για το θάνατο.Δούλεψε στο να συμφιλιωθείς με την ιδέα του θανάτου ως κομμάτι της ζωής,φυσιολογικό και δεμένο με την ίδια μας την πορεία.Απομυθοποίησέ τον,παρατήρησε κατέγραψε στο νου σου τις σκέψεις τις δεμένες με τον θάνατο και \"παίξε\"μαζί τους.Μην αποφεύγεις,καλά κάνεις και μιλάς γι αυτούς τους φόβους.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Άρχισα ν΄αγριεύομαι βρε παιδιά.Γιατί κοριστάκι μου να σκέφτεσαι έτσι; έχει η γυναίκα ζωή μπροστά της.Απο τώρα καλή ψυχή;