Results 1 to 5 of 5
Thread: συμπονια για την μητερα μου
-
03-02-2010, 22:49 #1
συμπονια για την μητερα μου
τον τελ καιρο που ειναι καλυτερα η μητερα μου ηρθε παλι πιο κοντα μου.το κακο ειναι οτι τον τελ μηνα κανω περιεργες σκεψεις οτι γερναει ειναι 55 μονο περιπου πχ οτι την χανω και ολα αυτα τα ωραια..δεν ξερω σκεφτομαι πως θα ναι οταν δνε θα την εχω κοντα τι μ συμβαινε?
- 04-02-2010, 00:32 #2
Sunset μου αντι να σκέφτεσαι πως θα είναι όταν δε θα την έχεις κοντά σου, πως σου φαίνεται να επικοινωνείς όσο περισσότερο μαζί της τώρα που μπορείς;
Γιατί όσο και να σκέφτεσαι το ζοφερό μέλλον, δε θα αλλάξει τίποτα καλή μου, δεν μπορείς να αλλάξεις τη ροή των πραγμάτων. Μόνο το τώρα μπορείς να αλλάξεις...
Αυτές οι σκέψεις, μπορούν να σε ωφελήσουν, στο να ζεις περισσότερο το παρόν με τη μαμά σου και όσους αγαπάς...-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
05-02-2010, 04:36 #3
Originally posted by sunset
το κακο ειναι οτι τον τελ μηνα κανω περιεργες σκεψεις οτι γερναει ειναι 55 μονο περιπου
05-02-2010, 09:38 #4
Η τυχόν απώλειά της σε φοβίζει.Τι συνεπάγεται για σένα ο θάνατος;Σε τι θα μείνεις αβοήθητη,είσαι ενήλικας,δεν εξαρτάσαι από τη μητέρα σου πια.Ίσως έτσι εκφράζεται μία σχέση εξάρτησης,ίσως-πιθανότερο-φόβος για το θάνατο.Δούλεψε στο να συμφιλιωθείς με την ιδέα του θανάτου ως κομμάτι της ζωής,φυσιολογικό και δεμένο με την ίδια μας την πορεία.Απομυθοποίησέ τον,παρατήρησε κατέγραψε στο νου σου τις σκέψεις τις δεμένες με τον θάνατο και \"παίξε\"μαζί τους.Μην αποφεύγεις,καλά κάνεις και μιλάς γι αυτούς τους φόβους.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
05-02-2010, 22:00 #5
Άρχισα ν΄αγριεύομαι βρε παιδιά.Γιατί κοριστάκι μου να σκέφτεσαι έτσι; έχει η γυναίκα ζωή μπροστά της.Απο τώρα καλή ψυχή;
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή