Results 46 to 60 of 88
-
05-02-2010, 02:34 #46
Winston_man Νομιζω ειναι σεβαστη η Επιλογη σου να θες να εισαι ηλιθιος
......αλλα το Παρακανες....!!!!!!!
Μπαινει ενα παιδι και μας ζηταει βοηθεια διοτι θελει να βγει απο την εξαρτηση και συ μπαινεις.......
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ θΡΑΣΟς του λες ΑΥΤΕς ΤΗς ΗΛΙΘΙΟΤΙΤΕς
ΕΑΝ ΕΣΥ ΘΕς ΝΑ ΜΗΝΕΙς ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΙΝΕ....
ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙΣ ΟΜΩς ΚΑΙ ΑΛΛΟΥς στο να μεινουν ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ και αυτοι ΗΛΙΘΙΟΙ............
ΝΤΡΟΠΗ σου τιποτα αλλο..
ΥΓ Παρεπιπτοντος μαθε τι σημαινει η λεξη ΑΛΗΘΕΙΑ -ΑΛΗΘΙΝΟς
και τι σημαινει η λεξη ΗΛΙΘΙΟςΗ Ζωη ειναι ονειρο και το Ονειρο μπορει να γινει Ζωη!
- 05-02-2010, 02:36 #47
Originally posted by 8odwris
Μπαινει ενα παιδι και μας ζηταει βοηθεια διοτι θελει να βγει απο την εξαρτηση και συ μπαινεις.......
ΝΤΡΟΠΗ σου τιποτα αλλο..
και τι σημαινει η λεξη ΗΛΙΘΙΟς
05-02-2010, 02:42 #48
ΝΤΡΟΠΗ σου τιποτα αλλο..
Μάθημα ξένων γλωσσών? Μπα...Δεν έχεις καμια ελπίδα.
05-02-2010, 02:46 #49
Originally posted by Winston_man
ΝΤΡΟΠΗ σου τιποτα αλλο..
Δεν σε εβρησα......αν αυτο νομισες.....
Διοτι και οι δυο λεξεις που ειπα να ψαξεις κατι σημαινουν.......
βεβαια χρησιμοποιειτε απο τους ποιο πολλους ως βρισια
ΠΑρτο οπως θες...
Η λιθιος =αυτος που ξεχναει... που ειναι αφηρημενος..... απο την Λεξη :ληθη
και Α ληθινος =αυτος που ποτε δεν Ξεχνα ...
..................................................Η Ζωη ειναι ονειρο και το Ονειρο μπορει να γινει Ζωη!
05-02-2010, 02:52 #50
επειδη βαριεμαι να γραφω ανοιξε Μπαμπινιωτη και δες τι σημαινει η λεξη ηλιθιος. Καμια σχεση με αυτα που γραφεις παντως... Καληνυχτα
05-02-2010, 06:16 #51
παιδια μολις ηρθα απο τη δουλεια το τελευτεο μυνημα που εγραψα εγω πραγματικα ειναι οτι σημερα εινα τσικνοπεμτη και δουλευω στις 7 τα οιπολοιπα τα εγραψε η αδερφη μου μερικα ειναι αληθεια αλλα ειναι ομως τρομερες ανακριβιες μπορειτε να με αναγνωρισετε απο τον τροπο που γραφω και δε με νοιαζει ουτε τι εκανε ο μπεκαμ ουτε η μενεγακη η αδερφη ηταν στο site εκανε chat και χρισημοπιουσε το ονομα salin.οταν ειδα να γραφει ενα θεμα οτι το χειροτερο πραγμα για εναν γονειο ειναι ενα παιδι ναρκωμανεις θεωρησα οτι το εκανε για μενα και ετσι πηρα το θαρος να μπω και εγω.δεν μου αρεσει που τη βγαζω στη σημαια αλλα επρεπε να το κανω γιατι δεν με σεβαστηκε.
05-02-2010, 06:21 #52
α και αυτο το προτεινετε λυσεις για να ξεμπλεξω ου εγραψε πως διαγραφεται? δεν μου αρεσει με κανει να φενομαι σα ζητιανος αυτη τη στιγμη νοιωθω πολυ κουρασμενος παω για υπνο καληνυχτα
05-02-2010, 09:59 #53
Γιατι να κοψεις τα ναρκωτικα? Εγω ψαχνω να βρω και δεν βρισκω πουθενα... :( Και συ που τα χεις θες να τα κοψεις? Δεν σαρεσουν τα ταξιδια σε αλλους κοσμους και πραγματικοτητες? Δεν θες να ξεφυγεις απο την ανιαρη καθημερινοτητα και να τηλεμεταφερθεις σε αλλες διαστασεις οπου θα εισαι Βασιλιας? Ναι ξερω ειναι ψευτικα ολα αυτα αλλα οπως λεει και το λαικο ασμα \"Ψαχνω το παραμυθι μου γιατι η αλήθεια καιει...\"
winston,
υπαρχουν μερικα ταξιδια που το εισιτήριο ειναι χωρις επιστροφη.
Η κανναβης δεν εχει καμια σχεση με την ηρωινη η και με αλλες χημικες ουσιες.
Αυτο που εγραψες,
\"Ψαχνω το παραμυθι μου γιατι η αλήθεια καιει...\"
ειναι μια μεγαλη αληθεια, ομως πρεπει να γνωριζεις τι ακριβως θελεις να κανεις και για το παραμυθι και για την αληθεια.
Αν θες ταξιδι με επιστροφη προσεχεις καποια πραγματα.
Αν θες ταξιδι χωρις επιστροφη παλι προσεχεις καποια αλλα.
Τελος αν θες ολικη προσγειωση παλι κανεις αλλα.
Σε καθε περιπτωση ομως,
πρεπει να ξερεις και τι θες να κανεις αλλα και πως θα το κανεις.
05-02-2010, 10:08 #54
Εγώ δε θα ήθελα να γίνω βασίλισσα σε κανένα παραμύθι πάντως.Τι λέτε,εδώ τους ξεφορτωθήκαμε στην πραγματικότητα,θα φτιάξω και φαντασιακά μαζί τους,λολ.
Winston,όλο σείχηδες και βασιλιάδες σε τραβάνε,από πού πηγάζει αυτή η ανάγκη για παντοδυναμία λες;"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
05-02-2010, 10:19 #55
Originally posted by RainAndWind
Winston,όλο σείχηδες και βασιλιάδες σε τραβάνε,από πού πηγάζει αυτή η ανάγκη για παντοδυναμία λες;
απο την αδυναμια του εαυτου μας.
05-02-2010, 11:19 #56
επειδη βαριεμαι να γραφω ανοιξε Μπαμπινιωτη και δες τι σημαινει η λεξη ηλιθιος. Καμια σχεση με αυτα που γραφεις παντως... Καληνυχτα
Επειδη βαριεσε λοιπον να ψαξεις να σου πω οτι η πραγματικη σημασια των λεξεων ειναι εκεινη που σου δωσα...........Η Ζωη ειναι ονειρο και το Ονειρο μπορει να γινει Ζωη!
05-02-2010, 11:36 #57
Originally posted by yiannis
α και αυτο το προτεινετε λυσεις για να ξεμπλεξω ου εγραψε πως διαγραφεται? δεν μου αρεσει με κανει να φενομαι σα ζητιανος αυτη τη στιγμη νοιωθω πολυ κουρασμενος παω για υπνο καληνυχτα
και αν ναι .......πες μας τι ακριβως εχεις γραψει εσυ.......και τι ζητας εσυ.........Η Ζωη ειναι ονειρο και το Ονειρο μπορει να γινει Ζωη!
05-02-2010, 12:39 #58
Tι σε κανει φιλε μου να πυστευεις οτι ο Μπαμπινιωτης τα ξερει ολα? και οτι ειναι το σημα κατατεθεν? στην σημασια της καθε λεξης??
Επειδη βαριεσε λοιπον να ψαξεις να σου πω οτι η πραγματικη σημασια των λεξεων ειναι εκεινη που σου δωσα...........
05-02-2010, 12:48 #59
Originally posted by RainAndWind
Winston,όλο σείχηδες και βασιλιάδες σε τραβάνε,από πού πηγάζει αυτή η ανάγκη για παντοδυναμία λες;
Δεν με τραβανε ολοι οι βασιλιαδες, σειχηδες κτλ. Αλλα αυτοι των Αραβικων χωρων. π.χ Σαουδικη Αραβια, Καταρ, ΗΑΕ, μπαχρειν κτλ κτλ αντε και ισοβιοι Προεδροι του στυλ Σανταμ Χουσειν. Με τραβαει η απολυτη εξουσια που εχουν. Η εξουσια ζωης και θανατου που εχουν στους υπηκοους τους. Με τραβαει το οτι με το ετσι θελω μπορουν να πιασουν καποιον που δεν τους αρεσει η φατσα του και να τον πεταξουν στα λιονταρια οπως εκανε ο Ουνται Χουσειν σε εναν ερωτικο του αντιζηλο την εποχη της παντοδυναμιας του πατερα του. Το οτι εχουν τη δυνατοτητα να εκφρασουν τα πιο αγρια ενστικτα τους. Το οτι γαμαν και δερνουν και τους λενε και ευχαριστω. Το οτι εχουν παλατια, αμαξια, δικο τους χαρεμι, σωματοφυλακες, λεφτα, υπηρετες κτλ κτλ.
Αν μπορουσα θα σου εδειχνα τι σημαινει απολυτη εξουσια πανω στον αλλο αγαπητη φιλη... Αλλα εισαι τυχερη μιας και ζουμε στην Ελλαδα και εγω ειμαι ενας απλος πολιτης οπως και συ... Ισως στην αλλη ζωη αν υπάρχει βεβαια.-
05-02-2010, 13:18 #60
Μεγάλη μαγκιά να σε φοβούνται...ε;
Οι πλέον φοβικοί χρησιμοποιούν το φόβο για εξουσία και καθόλου δεν τους σέβομαι.Το δύσκολο δεν είναι να το βουλώνουνε οι άλλοι μπροστά μου ξέρεις,όταν κρατάω ένα όπλο,ούτε να τρέμουν μπρος στα μούσκουλά μου.Το δύσκολο-και γι αυτό επιθυμητό από σκεπτόμενα άτομα-είναι να μπορώ να μην εξαρτώμαι από το φόβο για να πετύχω πράγματα,να με σέβονται χωρίς την ανάγκη επιβολής.Αυτή είναι αληθινή δύναμη.Το μυαλό μου.Και όσοι το χρησιμοποιούν ικανά,ξεχωρίζουν ακριβώς από την ποιότητα των θέλω τους και τη διαχείριση των μπορώ τους.
Ό,τι μπορείς να αποδείξεις καλύτερα κάντο για σένα,γιατί μόνο όταν αποδεικνύει ο καθένας στον εαυτό του έχουν αξία τα συμπεράσματα."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή