Results 1 to 10 of 10
Thread: ΖΗΛΕΙΑ!!!!!ΣΟΣ!!!
-
04-02-2010, 03:15 #1
ΖΗΛΕΙΑ!!!!!ΣΟΣ!!!
Γεια σας παιδια!!!
και συγχαρητηρια για το ωραιο φορουμ σας!!!!
πραγματικα θα ηθελα να συζητησω μαζι σας κατι το οποιο με
απασχολει αρκετα!!!
ζηλευω πολυ το αγορι μου και εκεινος το ιδιο...
παρολο που εχω αυτοπεπειθηση,τα εχω καλα με τον εαυτο μου δηλαδη,ζηλευω πολυ και δεν θελω να κοιταει καμια αλλη!!!!!
μεχρι ενος σημειου μου φαινοταν φυσιολογικο,
αλλα τωρα αρχιζω να σκεφτομαι πως η τοση ζηλεια
ειναι ενδειξη κτητικοτητας απεναντι του.
και το οτι ειμαστε τοσο κοντα δεν μου δινει το δικαιωμα
να ειμαι οσο εγωιστρια ωστε να μη θελω να του τραβαει καμια
αλλη την προσοχη...
προσπαθω να αυξησω την αυτοπεπειθηση μου
να θυμησω στον εαυτο μου πως δεν εχω να ζηλεψω κατι,
αλλα παρολα αυτα συνεχιζω να το εχω...
χωρις να του το δειχνω φυσικα.
πως μπορω να σταματησω να εχω αυτη τη ζηλεια?
που πλεον πιστευω πως ειναι ανασφαλεια...
ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!!!
- 04-02-2010, 12:29 #2
Τι πιστεύεις πως σε απειλεί εάν ο σύντροφός σου \"κοιτάει\" κάποιαν άλλη;
To ότι κάποια εποχή είμαστε με έναν άνθρωπο,δε σημαίνει πως του αφαιρούνται κάποιες από τις αισθήσεις του,όραση εν προκειμένω,ούτε πως κουμαντάρουμε το είναι του.Αυτές οι πεποιθήσεις βασίζονται σε ανασφάλειες και κακώς νοούμενες κτήσεις,δηλαδή στο μυαλό μου δεσμός ίσον δεσμά.
Αυτό καταπιέζει όμως και θα φέρει τριγμούς,πιέζω τον άλλο να κάνει αυτό που εγώ επιτάσσω,να μην κοιτάει,να μην ορέγεται με λίγα λόγια θέλω άλλα θηλυκά.Και γιατί φοβάμαι την όρεξη,γιατί σκέφτομαι πως όρεξη ίσον επιθυμία κι εγώ θέλω να είμαι η μοναδική του επιθυμία,να ορέγεται μόνο εμένα.Μπαίνοντας σε μία σχέση δεν υπογράφω κανένα συμβόλαιο,γιατί ο άνθρωπος δεν είναι οικόπεδο στη Λούτσα,ούτε μου ανήκει ο σύντροφός μου.Ο φόβος μου για τη δική μου έλλειψη,είναι που δημιουργεί τα σύνδρομα αποκλειστικότητας,άρα εάν αλλάξω το σκεπτικό,μπορώ να καταπολεμήσω το φόβο.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
04-02-2010, 16:35 #3
καταρχας ευχαριστω για την απαντηση!!
θα ηθελα να τονισω κατι για να μην παρεξηγηθουν καποια πραγματα:)
ποτε δεν του εχω κανει σκηνη η\' του εχω απαγορευσει να κοιταει.ισα ισα που το εχω συζητησει μαζι του και του εχω πει πως ειναι απολυτα φυσιολογικο να κοιταμε,αλλωστε ανθρωποι ειμαστε και μας αρεσει το ωραιο.
φυσικα δεν θα ανεχομουν το προκλητικο κοιταγμα μπροστα μου,οπως και εγω δεν θα κοιτουσα προκλητικα καποιον μπροστα του.
αυτο δηλ για την καταπιεση προς τον αλλον δεν ισχυει,σε καμια περιπτωση.
το θεμα ειναι πως εγω νιωθω πως τρελαινομαι στην ιδεα οτι εκεινου μπορει να του αρεσει καποια αλλη,και δεν εννοω απλα να πει \'\'ωραια κοπελα\'\',αλλα κατι περισσοτερο.
αλλωστε κι εγω κοιταω προς θεου,θαυμαζω το ωραιο.
αλλα μεχρι εκει.
το θεμα ειναι πως εκεινη την στιγμη νιωθω αυτο το ασχημο συναισθημα...και θελω να το καταπολεμησω...
αλλα πως μπορω να το κανω αυτο?
04-02-2010, 17:03 #4
έστω ότι αυτός κοιτάει κάποια άλλη, και έστω ότι αυτό σημαίνει ότι του αρέσει κάποια άλλη παρα πολύ. Έστω ότι αυτό συμβαίνει. Τι σημαίνει αυτό για σένα? Μπορείς να το αναλύσεις λίγο περισσότερο? Θα μπορούσες αυτές τις σκέψεις να τις αντικαταστήσεις με κάποιες άλλες, οι οποίες πολύ πιθανόν να μη σου δημιουργούν έντονα συναισθήματα ζήλιας?
04-02-2010, 17:20 #5
μμμ...αυτο για μενα θα σημαινει πως δεν ειναι ειλικρινης
σε αυτα που μου λεει.απο την στιγμη που μου λεει
πως δεν εχει ματια για αλλη και πως δεν κοιταει(και προς θεου ποτε επειδη του εχω πει εγω κατι,απο μονος του)
αν ανακαλυψω κατι τετοιο θα σκεφτω πως με δουλευει
και χωρις να εχει λογο!αφου ποτε δεν του εχω απαγορευσει κατι...σας φωτισα ε??!!
05-02-2010, 10:04 #6
Αν δεν είμαι ανασφαλής,τότε για ποιο λόγο θα με διαβεβαίωνε κάποιος πως δεν \"έχει μάτια γι άλλη\";Δε χρειάζεται να πω απαγορεύεται σε κάποιον για να νιώσει πως τα δικά μου απαγορεύεται μου είναι σημαντικά,μπορεί να το καταλάβει με χίλιους τρόπους και από ένα σωρό θέματα.Γιατί επίσης συνδέεις την ειλικρίνεια με το να κοιτάω τους ανθρώπους γύρω μου;
Θέλεις να παίξεις λίγο με τους φόβους σου;Tην επόμενη φορά που θα βγείτε και δεις μία πολύ όμορφη γυναίκα,γύρνα και πες του κοίτα πόσο όμορφη γυναίκα είναι αυτή.Το να παραδεχόμαστε την ομορφιά των άλλων δεν μας απειλεί σε τίποτε,αντίθετα μας πάει μπροστά.Θα δείξεις πως δε φοβάσαι κανένα θηλυκό,δε νιώθεις τα άλλα θηλυκά γύρω σου ως ανταγωνίστριες αλλά σαν φυσικές παρουσίες απλά που σε πλαισιώνουν,άρα θα έχεις ρίξει ένα γερό σκαμπίλι στον ίδιο σου τον φόβο,θα έχεις έναν ωραίο άσσο στο μανίκι σου.;)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
07-02-2010, 12:53 #7
παιδια εγω εχω ενα αλλο προβλημα..ο συντροφος μου που ειμαστε 2 χρονια μαζι δεν λεει να ξεκολλησει απο το msn...τι εννοω??
οτι ανοιγει συνεχεια msn και την βρισκει μαλλον να μιλαει με γκομενες...παλια ειχαμε χωρισει για αρκετο διαστημα για αυτο ,τα ξαναβρηκαμε αλλα συνεχιζει τα ιδια ...εν το μεταξυ μου λεει οτι περναει την ωρα του και μ.......... αλλα για ποσο καιρο εγω ζηλευω πολυ...και το ωραιο ειναι οτι παντα τα ανακαλυπτω :)) θελω να με βοηθησετε να μαθω με τι τροπο θα τον κανω να σταματησει αυτο που με ενοχλει τοσο πολυ...μηπωσ να του κανω και γω τα ιδια να δει πως ειναι???
07-02-2010, 13:06 #8
Originally posted by fridushka
παιδια εγω εχω ενα αλλο προβλημα..ο συντροφος μου που ειμαστε 2 χρονια μαζι δεν λεει να ξεκολλησει απο το msn...τι εννοω??
οτι ανοιγει συνεχεια msn και την βρισκει μαλλον να μιλαει με γκομενες...παλια ειχαμε χωρισει για αρκετο διαστημα για αυτο ,τα ξαναβρηκαμε αλλα συνεχιζει τα ιδια ...εν το μεταξυ μου λεει οτι περναει την ωρα του και μ.......... αλλα για ποσο καιρο εγω ζηλευω πολυ...και το ωραιο ειναι οτι παντα τα ανακαλυπτω :)) θελω να με βοηθησετε να μαθω με τι τροπο θα τον κανω να σταματησει αυτο που με ενοχλει τοσο πολυ...μηπωσ να του κανω και γω τα ιδια να δει πως ειναι???
αυτο ειναι το θεμα της λακιγκερλ
07-02-2010, 13:56 #9
πως το κανω αυτο γτ ειμαι νεο μελος και δεν ξερω πολλα??
07-02-2010, 14:10 #10
fridushka,
πατάς το κουμπί \"new topic\" που υπάρχει στο πάνω δεξιά και στο κάτω δεξιά μέρος αυτής της σελίδας που βρισκόμαστε, ή πατάς το κίτρινο τετραγωνάκι που υπάρχει στην δεξιά μεριά στην αρχική σελίδα του forum, δεξιά από κάθε subforum.
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια