Results 16 to 23 of 23
Thread: ΕΚΔΙΚΗΣΗ
-
05-02-2010, 00:51 #16
Λοιπον μπορειτε να το googlερετε τον ορο αντιψυχιατρικη να μαθετε πολλα.Αν και ο Γρηβας που πηγαινα μου ειπε πως αυτο δεν ηταν αντιψυχιατρικη
- 05-02-2010, 00:53 #17
Κρινεις ποτε αξιζει να παθει καποιος κατι κακο συμφωνα με τις πραξεις του απεναντι σου?Τι γινεται ομως οταν κ οι αλλοι σκεφτονται το ιδιο,δικαζουν κ καταδικαζουν συμφωνα με τα δικα τους μετρα τα οποια μπορει να απευθυνονται κ σε σενα?
Συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι πρεπει να παιρνουμε την ζωη μας στα χερια μας κ να μην περιμενουμε τιποτα απο κανενα.Να αγωνιζομαστε για την ζωη μας κ να μην παραδινομαστε στα χερια κανενος
05-02-2010, 00:53 #18
Εχω ενημερωθει για την αντιψυχιατρικη σε γενικες γραμμες...ριζοσπαστικες λυσεις σε πολλα θεματα που αφορουν την ψυχιατρικη.
Πατανε συνηθως σε εγκληματα που γινονται στο ονομα της ψυχιατρικης και πανε στα ακρα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
05-02-2010, 09:49 #19
Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως όλα στη ζωή μπορεί κάποιος να τα αποδίδει στο \"χάρη σ\'αυτούς\",τότε εσύ τι ρόλο παίζεις στη ζωή σου Skiaxtro,είσαι θεατής της;Aυτό που εννοώ είναι το εξής,το ζήτημα για μένα είναι πως ρίχνοντας πάντα και παντού το φταίξιμο στους άλλους για την έκβαση των προσωπικών μας,των επαγγελματικών μας,των ερωτικών μας,πέφτουμε σε μία ωραιότατη παγίδα να μας θεωρούμε θύματα,άρα αβοήθητα πλάσματα που κάποιοι κακοί τα εκμεταλλεύτηκαν.Γιατί να με θεωρώ θύμα και να παραμένω σε σκέψεις που με θυματοποιούν περαιτέρω.Σκέψου πάνω στις δικές σου ευθύνες,τι έκανες ή δεν έκανες που άφησε χώρο να επεμβαίνουν άλλοι στη ζωή σου;
Kαι κάτι άλλο.Η καλύτερη εκδίκηση είναι το χιούμορ.Είναι θετική,αποφορτίζει,μειώνει τα παρατράγουδα,μας κάνει να αισθανόμαστε καλά.Καταλαβαίνω πως το βασάνισμα των άλλων όταν νιώθω θύμα παίζει καλά,αλλά παίζει ακόμη καλύτερα να με αγαπώ τόσο που κανέναν μαλέα δε θα άφηνα να με πάει στα κάτεργα της φυλακής.Της φυλακής τα σίδερα λολ."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
05-02-2010, 13:56 #20
Θα σε βοηθήσει να σκεφτείς πως οι γονείς σου,συγκεκριμένα η μητέρα σου,δεν είχαν γνώση αρκετή πάνω στο τι αντιμετώπιζες προφανώς και δεν έκαναν κάτι εσκεμμένα,απλά δεν είχαν όλες τις πληροφορίες που θα έπρεπε να είχαν πάνω στη σχιζοφρένεια.Μπορείς να συζητήσεις μαζί τους για το τι αντιμετωπίζεις,ώστε από δω και στο εξής να ξέρουν.:)
Εξάλλου,το ίδιο το γεγονός πως τώρα έχεις βρει έναν πληροφορημένο γιατρό,κατάλληλο για σένα,που τον εμπιστεύεσαι,δείχνει πως μπορείς αυτές σου τις σκέψεις να τις λες σ\'εκείνον και να συζητάτε ελεύθερα γι αυτές."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
11-02-2010, 15:07 #21
κοιτα εγω πιστευω οτι οι γονεις σου θελανε το καλυτερο για εσενα και σε στειλανε στους εναλλακτικους.
μακαρι να ειχα προσπαθησει και εγω στην αρχη κατι τετοιο και τωρα δε θα τραβιομουνα με τοσα φαρμακα.
τωρα βγηκε μια ερευνα που λεει οτι το ιχθυελαιο προλαμβανει την εμφανιση της ψυχωσης ,χωρις αντιψυχωτικα !
οσο για το εαν θα του κανεις κατι κακο ,τωρα πια το θεωρω αφελες αφου το εχεις φανερωσει στο ιντερνετ
και ως γνωστον το ιντερνετ παρακολουθειται και αρα θα μπεις φυλακη.
και στη φυλακη θα γινεις ακομα χειροτερα και θα ευχεσαι να μην σκεφτοσουνα αυτες τις βλακειες.
ασε που δινεις και κακο ονομα σε εμας τους υπολοιπους ψυχωτικους !!!
18-02-2010, 18:30 #22
skiaxtro στειλε μ u2u να μιλησουμε εχω σχεδον παρομοιες σκεψεις.ειχες ποτε περιεργα συναισθηματα στην θεα του αιματος η στην αισθηση του κοψιματος του δερματος?κυριαρχουσε συνεχεια κ επιμονα στο μυαλο σ η φοβια η η ιδεα πως θα μαχαιρωσεις καποιον χωρις να το θελεις?μικρος οταν νευριαζες με κατι δαγκωνες η εσκιζες πραγματα με τα δοντια η γρατζουναγες τα χερια σου μεχρι να βγει αιμα για να το δεις?>
07-05-2010, 15:05 #23
koyragiooo
kouragiooo
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή