Results 16 to 30 of 33
Thread: Ο ΞΥΛΟΚΟΠΟΣ
-
07-02-2010, 13:26 #16
Πραγματικά σας ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές σας, σας νιώθω σύμμαχους στην προσπάθεια που κάνω να ξεφύγω από αυτήν την κατάσταση..
weird, εννοείται δεν παρεξήγησα τα λεγόμενα σου, αντίθετα, με έβαλαν σε σκέψεις. Μακάρι να βγω καλύτερη από αυτό και κυρίως πιο δυνατή...Γιατί όλοι με χαρακτηρίζουν αδύναμη -πλην του φίλου μου- ...
pano-Kreta, μακάρι να χαίρονται που με έχουν. Ώρες ώρες νομίζω ότι τους δημιουργώ όλο προβλήματα, ότι τους έχει κουράσει αυτή μου η κατάσταση. Επειδή είμαι νέο μέλος στο site, από ό,τι μπόρεσα να καταλάβω σας συνέβη κάτι πολύ δυσάρεστο. Σας θαυμάζω που είστε δυνατοί και κοιτάτε μπροστά, μπράβο σας.Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....
- 07-02-2010, 14:16 #17
Originally posted by panos-Kreta
Οραματησου τον εαυτο σου να ειναι απολυτα υγειης.
Συνγκεντρωσε τη προσοχη σου με ολη τη δυναμη της υπαρξης σου σ \'αυτη την εικονα.
Προσευχησου σε οτι πιστευεις να γινει πραγματικοτητα η εικονα αυτη.
Κανε (τεραστια σιγουρα) προσπαθεια να συμπεριφερεσιαι και τελικα να νοιωσεις οτι η νοσος ειναι παρελθον.
Ειμαστε αυτο που σκεπτομαστε οτι ειμαστε.
Να ξερεις οτι η λυπη που προξενεις στο περιβαλλον σου απο τα αποτελεσματα της νοσου ,ειναι ασημαντη μπροστα στη χαρα και την ελπιδα που τους δινεις απο το γεγονος οτι ΣΕ ΕΧΟΥΝ
Μπράβο άλλη μια φορά Πάνο!!!!!!!!
07-02-2010, 16:00 #18
Μεγαλυτερη μου χαρα θα ειναι εστω και ενα παιδι να βοηθηθει ,απο τα γραφομενα εδω .
Η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη βεβαια αλλα υπαρχουν παρα πολλα κοινα χαρακτηριστικα .....
07-02-2010, 16:05 #19
Που ξερεις Πάνο? Μπορει κ να εχει συμβει ηδη, να χει ηδη βοηθηθει καποιος απο οσα εχεις γραψει ή εχουν γραφει γενικοτερα. Κ μονο η δυναμη σου να συνεχισεις τη ζωη σου, βοηθώντας έτσι ειναι αξιοθαυμαστη...
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
07-02-2010, 20:55 #20
Originally posted by chr1986
Πραγματικά σας ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές σας, σας νιώθω σύμμαχους στην προσπάθεια που κάνω να ξεφύγω από αυτήν την κατάσταση..
weird, εννοείται δεν παρεξήγησα τα λεγόμενα σου, αντίθετα, με έβαλαν σε σκέψεις. Μακάρι να βγω καλύτερη από αυτό και κυρίως πιο δυνατή...Γιατί όλοι με χαρακτηρίζουν αδύναμη -πλην του φίλου μου- ...
pano-Kreta, μακάρι να χαίρονται που με έχουν. Ώρες ώρες νομίζω ότι τους δημιουργώ όλο προβλήματα, ότι τους έχει κουράσει αυτή μου η κατάσταση. Επειδή είμαι νέο μέλος στο site, από ό,τι μπόρεσα να καταλάβω σας συνέβη κάτι πολύ δυσάρεστο. Σας θαυμάζω που είστε δυνατοί και κοιτάτε μπροστά, μπράβο σας.
Και σίγουρα, όταν περνούσα κι εγώ την δυσκολία μου, δεν ένιωθα καθόλου δυνατή.
Την δύναμή μου την \"γέννησα\" σιγά σιγα,μέσα απο την αδυναμία μου.
Μπορεί τώρα όλα να σου φαίνονται αδύνατα και μαύρα αλλά σκέψου οτι και άλλοι ήταν στην θέση σου και τα κατάφεραν να βγουν απο αυτό.
Έτσι κι εσύ θα τα καταφέρεις, δυναμώνοντας σιγά σιγά, μέσα απο τον αγώνα που θα δίνεις.
Μην νοιώθεις ενοχές για τους γύρω σου, όλοι κάποτε κουράζουμε αυτούς που αγαπάμε. Δεν γίνεται αλλιώς. Μπορεί άλλοτε να σε χρειαστούν εκείνοι κι εσύ να κάνεις κουράγιο.
Κάτι ξέρει ο φίλος σου.
Να θυμάσαι:
Η δύναμή σου, είναι εκεί, ακόμα κι αν δεν την αισθάνεσαι.
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
07-02-2010, 20:58 #21
Originally posted by panos-Kreta
Μεγαλυτερη μου χαρα θα ειναι εστω και ενα παιδι να βοηθηθει ,απο τα γραφομενα εδω .
Η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη βεβαια αλλα υπαρχουν παρα πολλα κοινα χαρακτηριστικα .....
Αλλά ο καθένας πραγματώνεται με στοιχεία ολότελα ξεχωριστά και διαφορετικά.
Είμαστε τόσο όμοιοι και τόσο ανόμοιοι συνάμα.
Θαυμάζω την δύναμη της ψυχής σου Πάνο.
Κάτι σχετικό είχε πει ο Νίτσε:
Μου αρέσουν οι άνθρωποι που η ψυχή τους είναι βαθύτερη απο τις πληγές τους.
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
07-02-2010, 21:53 #22
Μανενας θαυμασμος κανενα μπραβο κοπελια μου. Θελω η φρικτη απωλεια του γυιου μου , να χρησιμευσει και η μαυρη εμπειρια μου να γινει φως για καποιες πονεμενες ψυχουλες
Και ο γυιος μου θα προσευχεται γαι την ιαση τους , απο εκει ψηλα.
08-02-2010, 10:08 #23
Δεν ξέρω τι να πω μπροστά σε ανθρώπους που αντιμετώπισαν ένα τέτοιο σημάδι και μία τέτοια πληγή,δεν αρκούν τα λόγια καμιά φορά.Σας εύχομαι δύναμη,που την έχετε,και υγεία για να συνεχίσετε να εμπνέετε τα άτομα που σας πλαισιώνουν.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
17-03-2010, 00:03 #24
Καλησπερα κι απο μενα. Εχω πολλους μηνες να γραψω.
Πανο _ Κρετα εχετε δικιο σε αυτα που γραφετε και ειστε αξιοι θαυμασμου για το κουραγιο και την δυναμη σας.
Στην δικη μου περιπτωση νομιζω οτι ειμαι ξυλοκοπος αλλα λιγο διαφορετικος απο αυτον που περιγραφετε. Βλεπω το \" δεντρο \" παιρνω το τσεκουρι και κοπαναω οπως λετε γυρω γυρω. Ετσι οπως πρεπει. Η διαφορα ειναι ομως οτι κραταω το τσεκουρι αναποδα και αντι να πληγωνω το δεντρο πληγωνομαι εγω. Γυρω γυρω....απο παντου...
Και ποναει πολυ...
17-03-2010, 18:27 #25
μαλλον στη δικη σου περιπτωση εισαι το δεντρο...και αλλοι οι ξυλοκοποι....
18-03-2010, 20:57 #26
εννοεις οτι εγω ειμαι το προβλημα και προσπαθουν οι αλλοι να με εξαλειψουν?
18-03-2010, 21:40 #27
ενα δεντρο δεν κοβεται για να εξαλειφθει .... κοβεται για να προσφερει τους καρπους του.
τι γινεται ομως οταν υπαρχει καταχρηση;
14-04-2010, 14:30 #28
Το \"δεντρο\" δεν ειμαστε εμεις ..........
Το \"δεντρο\" ειναι το κακο που νοιωθουμε-που πιστευουμε - οτι μας συμβαινει.
Το \"δεντρο\" ειναι αυτο που μας στερει το ονειρο και μας κλεινει το παραθυρο στην ελπιδα και στο φως.
Τα \"κτυπηματα\" ειναι μονο θετικες κινησεις : Η αγαπη αυτων που μας αγαπουν ,αυτων που εχουν δεσει τη ζωη τους με τη δικη μας ,που η λυπη μας ειναι λυπη μας που η χαρα μας ειναι χαρα τους . Οι θεραπευτες . Οι φιλοι .Τα φαρμακα. και κυριως :
Οι δικη μας προσπαθεια . Η δικη μας τεραστια προσπαθεια...............
Παντα και παντου θα υπαρχει , καποιος η κατι για να μας βοηθησει .
14-04-2010, 16:04 #29
Πάνο,
πώς εισαι? απο οσα γραφεις, φαινεται να σκεφτεσαι πολυ και να επεξεργαζεσαι το παρελθον...σε βοηθαει αυτο με καποιο τροπο?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
15-04-2010, 10:05 #30
Σ ευχαριστω για το ενδιαφερον σου Σοφια .
Νοιωθω σαν συναισθηματικο α.μ.ε.α - χωρις το παιδι μου - και το παλευω οπως μπορω.
Θα ειναι μεγαλη ανακουφηση για μενα αν καποιος/α στο φορουμ αυτο ,βοηθηθει λιγο ,\"παρει\" κατι , απο τα λεγομενα μου που στηριζονται στην φρικτη εμπειρια της απωλειας του γυιου μου.
Θα μου εδινε χαρα αν καποιος/α , προστατευει τον εαυτο του/της , η καποιον αγαπημενο του , αναλογιζομενος/η τον χαμο του .
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ . ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ -ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ . ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ.
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια