Results 31 to 33 of 33
Thread: Ο ΞΥΛΟΚΟΠΟΣ
-
15-04-2010, 11:21 #31
panos-kreta ,
θαυμάζω το κουράγιο σου, να είσαι πάντα έτσι δυνατός, να μας δίνεις και μας κουράγιο να συνεχίζουμε τον αγώνα μας....
- 15-04-2010, 14:18 #32
Originally posted by panos-Kreta
Σ ευχαριστω για το ενδιαφερον σου Σοφια .
Νοιωθω σαν συναισθηματικο α.μ.ε.α - χωρις το παιδι μου - και το παλευω οπως μπορω.
Θα ειναι μεγαλη ανακουφηση για μενα αν καποιος/α στο φορουμ αυτο ,βοηθηθει λιγο ,\"παρει\" κατι , απο τα λεγομενα μου που στηριζονται στην φρικτη εμπειρια της απωλειας του γυιου μου.
Θα μου εδινε χαρα αν καποιος/α , προστατευει τον εαυτο του/της , η καποιον αγαπημενο του , αναλογιζομενος/η τον χαμο του .
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ . ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ -ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ . ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ.
λυπάμαι που νιωθεις ετσι...αλλα αναρωτιεμαι πώς γινεται να νιωθεις τουλάχιστον για τωρα διαφορετικα, αφου η απωλεια ειναι νωπη ακομα.
Με συγκινει που παρα τον δικο σου πονο, δινεις δυναμη και θελεις να εμπνευσεις κ να διοχετευεσεις μεσω της δικης σου οδυνηρης πραγματικοτητας αλλους πασχοντες κ συγγενεις τους.
Μπορεις οντως να βοηθησεις.
Καλη δυναμη κ ελπιζω αν εχεις την διαθεση να εκφραζεσαι με πολλους τροπους που σε καλυπτουν κ μας βοηθουν να μαθαινουμε κ να νιωθουμε.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
19-04-2010, 10:13 #33
Δες τε αυτο το site http://psyche.gr/psyaffirm.htm
ισως σας φανει χρησιμο ..................
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....