Eιμαι αλκοολικη - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 81
    Junior Member
    Originally posted by olgaki82
    πραγματικα ο αξιολυπητος εισαι εσυ και δεν θα μπω στη διαδικασια να σχολιασω τις μαλακιες σου γιατι δεν με ενδιαφερουν τετοιου ειδους κομπλεξικοι ανθρωποι οπως εσυ.
    Και με αυτό αποδεικνύεις πως έχω άδικο και εσύ δίκιο? ούτε μορφωμένη πρέπει να είσαι και ούτε πολύ ξύπνια, είδες πόσα μαθαίνω για σένα σιγά σιγά. Σταμάτα της άμυνες και κάτσε συλλογίσου για σένα, κρίνε τον εαυτό σου σωστά και σταμάτα να ζεις στο όνειρο που έχεις πλάσει.

εκτος απο μαλακας εισαι και απληροφορητος εντελως.τα στερητικα συμπτωματα απο το αλκοολ πολλες φορες οδηγουν σε θανατο
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    ... πας καλά;... στερεί απ\' τον εαυτό της τα \'πάντα\' επειδή δε πίνει πια;... και είσαι εσύ σε θέση να της πεις τί θα δουλέψει και τί όχι, λες και την ξέρεις κι από χτες;... πρόσεχε τις ορολογίες σου. Δεν υπάρχει \'εσωτερική απεξάρτηση\' ρε φίλε, υπάρχει η αποτοξίνωση και η απεξάρτηση. Αναφέρεσαι σε \'κλειστά\' προγράμματα όπου έτσι κι αλλιώς δε γίνεται απεξάρτηση παρά μόνο σωματική αποτοξίνωση. Έλεος! Εσύ καλέ δεν έχεις καν καταλάβει τί κάνει το αλκοόλ στον εγκέφαλο. Αν ξαναπιεί κανείς, υπάρχει κίνδυνος να \'επαναενεργοποιηθεί\' ο εθισμός σαν αυτόματος μηχανισμός, καταλαβαίνεις τί λέμε; Προσωπικά τρόμαξα απ\' τη... σκληράδα σου, τί να σου πω...

βρε δεν πας στον αγυριστο που θα που μεις τι ειμαι και τι οχι?
    σε λυπαμαι πραγματικα
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Junior Member
    Originally posted by olgaki82
    εκτος απο μαλακας εισαι και απληροφορητος εντελως.τα στερητικα συμπτωματα απο το αλκοολ πολλες φορες οδηγουν σε θανατο
    Ξέρεις τι χρήση πρέπει να έχεις κάνει για να το πάθεις αυτό, δεν ήσουν ο thompson hunter μια απλή μπεκρού ήσουν, τώρα τι? θα μου διαβάζεις τις ενέργειες που ποστάρει η wikipedia ή θα συνεχίσεις να με βρίζεις επειδή απλά δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις την αλήθεια με επιχειρήματα.

οχι απλα θα σε γραψω.δε μιλαω με κατι ανθρωπακια του λογου σου.λεγε οτι θες.
    για το μονο που στεναχωριεμια ειναι που γαμησες κυριολεκτικα το θεμα της κοπελας

Junior Member
    Originally posted by Alobar
    ... πας καλά;... στερεί απ\' τον εαυτό της τα \'πάντα\' επειδή δε πίνει πια;... και είσαι εσύ σε θέση να της πεις τί θα δουλέψει και τί όχι, λες και την ξέρεις κι από χτες;... πρόσεχε τις ορολογίες σου. Δεν υπάρχει \'εσωτερική απεξάρτηση\' ρε φίλε, υπάρχει η αποτοξίνωση και η απεξάρτηση. αναφέρεσαι σε \'κλειστά\' προγράμματα όπου έτσι κι αλλιώς δε γίνεται απεξάρτηση παρά μόνο σωματική αποτοξίνωση. Έλεος! Εσύ καλέ δεν έχεις καν καταλάβει τί κάνει το αλκοόλ στον εγκέφαλο. Αν ξαναπιεί κανείς, υπάρχει κίνδυνος να \'επαναενεργοποιηθεί\' ο εθισμός σαν αυτόματος μηχανισμός, καταλαβαίνεις τί λέμε; Προσωπικά τρόμαξα απ\' τη... σκληράδα σου, τί να σου πω...
    Τα πάντα, εννοώ κάθε ουσία που ήταν εθισμένη, απλά μιλούσα γενικά να πιάσω όλους τους εθισμούς. Σταμάτα να κολλάς σε λέξεις και να βρίσκεις τρύπες που εξηγούνται αυτονόητα.
    Ναι σόρι για τις ιατρικές ορολογίες, αλλά βγαίνει νοηματικά αυτό που θέλω να πω.
    Όσο για αυτό που λες στο να \"επαναενεργοποιηθεί\" ο εθισμός γίνετε μόνο ψυχοσωματικά και νερό να πιεις και σου πούνε πως είναι αλκοόλ μπορείς ψυχοσωματικά να εθιστείς πάλι.

Senior Member
    ... κάτσε και γράψε επειχειρήματα σε μένα που πίνω ελεγχόμενα πιτσιρίκο, και άσε τις σκληράδες. Τον \'αυτόματο μηχανισμό\' τον έχεις υπόψη σου στα 18; Ή μήπως θά \'θελες να ξέρεις πώς είναι να λειτουργείς χωρίς νερό με 22 μπύρες την ημέρα;...

Junior Member
    ... κάτσε και γράψε επειχειρήματα σε μένα που πίνω ελεγχόμενα πιτσιρίκο, και άσε τις σκληράδες. Τον \'αυτόματο μηχανισμό\' τον έχεις υπόψη σου στα 18; Ή μήπως θά \'θελες να ξέρεις πώς είναι να λειτουργείς χωρίς νερό με 22 μπύρες την ημέρα;...
    Μα γιατί με κρίνεις αφού δεν με ξέρεις, μόλις με γνώρισες? Οι ηλίθιοι κανόνες σου δουλεύουν και vice versa. Ναι η ηλικία πάντα θα σου είναι επιχείρημα, πες κάτι πέρα από αυτό.

Senior Member
    \'... Τα πάντα, εννοώ κάθε ουσία που ήταν εθισμένη, απλά μιλούσα γενικά να πιάσω όλους τους εθισμούς. Σταμάτα να κολλάς σε λέξεις και να βρίσκεις τρύπες που εξηγούνται αυτονόητα.
    Ναι σόρι για τις ιατρικές ορολογίες, αλλά βγαίνει νοηματικά αυτό που θέλω να πω.
    Όσο για αυτό που λες στο να \"επαναενεργοποιηθεί\" ο εθισμός γίνετε μόνο ψυχοσωματικά και νερό να πιεις και σου πούνε πως είναι αλκοόλ μπορείς ψυχοσωματικά να εθιστείς πάλι...\'

... δε μιλάμε \'γενικά\' για τους εθισμούς. Ξεκόλλα, ο κάθε ένας είναι διαφορετικός, αλλά ακόμη και κοινός να είναι για κάποιους βιώνεται ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ για τον καθένα. Μια χαρά \'κολλάω\' στις λέξεις, γιατί οι λάθος λέξεις, δίνουν λάθος αποτέλεσμα φίλε... αν μου δώσουνε νερό και μου πούνε ότι πίνω μπύρες, θα τα πάρω τα πόδια μου. Αν μου δώσουνε μπύρες όμως, δε θα τα πάρω. Γκέγκε επιτέλους;...

Senior Member
    ... κι όταν πάς σε σόου για... μένταλιστ, φώναξέ με για να δούμε αν μπορείς να με χειριστείς και να ελέγξεις τον εγκέφαλό μου... άϊντε...

Junior Member
    \'... Τα πάντα, εννοώ κάθε ουσία που ήταν εθισμένη, απλά μιλούσα γενικά να πιάσω όλους τους εθισμούς. Σταμάτα να κολλάς σε λέξεις και να βρίσκεις τρύπες που εξηγούνται αυτονόητα.
    Όσο για αυτό που λες στο να \"επαναενεργοποιηθεί\" ο εθισμός γίνετε μόνο ψυχοσωματικά και νερό να πιεις και σου πούνε πως είναι αλκοόλ μπορείς ψυχοσωματικά να εθιστείς πάλι...\'

... δε μιλάμε \'γενικά\' για τους εθισμούς. Ξεκόλλα, ο κάθε ένας είναι διαφορετικός, αλλά ακόμη και κοινός να είναι για κάποιους βιώνεται ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ για τον καθένα. Μια χαρά \'κολλάω\' στις λέξεις, γιατί οι λάθος λέξεις, δίνουν λάθος αποτέλεσμα φίλε... αν μου δώσουνε νερό και μου πούνε ότι πίνω μπύρες, θα τα πάρω τα πόδια μου. Αν μου δώσουνε μπύρες όμως, δε θα τα πάρω. Γκέγκε επιτέλους;...
    Α ξέρεις ένα φαινόμενο, κάτσε πως το έλεγαν, είναι τόσο γνωστό, το ξέρουν όλοι στις μέρες μας, νομίζω μου έρχεται είναι και όνομα μια μπάντας, Α ΝΑΙ placebo phenomenon.
    Οι λέξεις δεν έχουν λάθος αποτέλεσμα οι πράξεις έχουν.
    Ψυχοσωματικά, ψάξτω στο λεξικό ή στο ίντερνετ.

Junior Member
    ... κι όταν πάς σε σόου για... μένταλιστ, φώναξέ με για να δούμε αν μπορείς να με χειριστείς και να ελέγξεις τον εγκέφαλό μου... άϊντε...
    Τώρα νομίζω ξέρω γιατί δεν σου απάντησα στο θέμα μου..

Senior Member
    ... υπάρχει κι ένα άλλο \'φαινόμενο\'... είναι γνωστό ανά τους αιώνες και δε συγκρίνεται με τους εθισμούς... είναι αυτό της μαλακίας στον εγκέφαλο... πολύ καλά έκανες και δε μου απάντησες στο θρεντ σου...

Junior Member
    Σε εσένα τώρα πρέπει να πω τα επιχειρήματα μου? Τεσπα, βαρέθηκα να σε βλέπω να προσπαθείς να μου την πεις, όταν έχεις να πεις κάτι για το θέμα αυτό έλα πες το.

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast