Eιμαι αλκοολικη - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 81
    Senior Member
    Γεια σου Θοδωρή, ελπίζω να είσαι καλά! Ναι, για τα... ταχύρρυθμα μιλάω με τις κονόμες και τα φάρμακα. Μιλάω για την παραμύθα που μεταμφιέζει την αποτοξίνωση σε απεξάρτηση, δεν αναφέρομαι σε κάτι σαν το \'18 άνω\'. Απλά στη δική μου ιδιοσυγκρασία, δε συνάδει η προσπάθεια με τον εγκλεισμό. Ό,τι είναι καλύτερο για τον καθένα βέβαια. Καλή συνέχεια και σε σένα!

:)

Senior Member
    Originally posted by Alobar
    Γεια σου Θοδωρή, ελπίζω να είσαι καλά! Ναι, για τα... ταχύρρυθμα μιλάω με τις κονόμες και τα φάρμακα. Μιλάω για την παραμύθα που μεταμφιέζει την αποτοξίνωση σε απεξάρτηση, δεν αναφέρομαι σε κάτι σαν το \'18 άνω\'. Απλά στη δική μου ιδιοσυγκρασία, δε συνάδει η προσπάθεια με τον εγκλεισμό. Ό,τι είναι καλύτερο για τον καθένα βέβαια. Καλή συνέχεια και σε σένα!

:)
    ΟΚ . και γω ευχομαι το ιδιο και για εσε...!:)
    Nα ξερεις απο την στιγμη που το αποφασιζει καποιος οικιοθελως δεν ειναι εγκλησμος(μ ιλω για την εσωκλειστη φαση του 18)
    Σιγουρα στην αρχη οταν μπαινεις την πρωτη μερα σου φαινετε καπως...ομως την δευτερη τριτη τα πραγματα ειναι τελιως διαφορετικα οταν ξερεις οτι αυτο που αποφασησες εσυ το εχουν αποφασησει και αλλα 40 παιδια και θα ειστε μαζι στο ιδιο \"Σπιτι\" για 7 μηνες...και ξεκινας και κανεις και \"σχεσεις\" θεραπευτικες ....τοτε τα πραματα περνουν αλλη τροπη πιο θετικη...
    Σαφως και δεν ηταν ονειρο μου τοτε να ειμαι 7 μηνες εσωκλειστος...χωρις επικοινωνια με το εξω...

ΟΤαν ομως συνηδητοποιησα οτι εκει αυτη η δευτερη φαση η εσοκλειστη που υπαρχει ειναι η ποιο σημαντικη διοτι γινετε ουσιαστικη δουλεια μετον ιδιο σου τον ΕΑΥΤΟ.
    ΟΤαν ζωντας σε ενα σπιτι με παιδια που αγωνιζομασταν για το ιδιο πραγμα...για τον ιδιο σκοπο που φτσαμε μεσα σε 7 μηνες να ερθουμε τοσο κοντα ,βγαζοντας ο καθενας τα εσοψυχα του της προσωπικες του αληθειες ,ανακαλυπτοτνας μερα με την μερα ο καθε ενας το μεσα του τον ιδιο του τον εαυτο ......ηταν σαν να γνωριζομασταν Χρονια........

Mono εκγλισμος δεν ηταν και ..καταλαβα οτι αξιζε .

και ΑΞΙΖΕΙ..

Με εκτιμηση κ Σεβασμο Θοδωρης

;))
    Η Ζωη ειναι ονειρο και το Ονειρο μπορει να γινει Ζωη!

Senior Member
    Λυπαμαι πραγματικα bell που το θεμα αυτο που εσυ ανοιξες κατεληξε περιεργα.....\"αναθεμα\"
    Μην χαθεις .
    Ανοιξε καποιο αλλο θεμα οπως εσυ ειπες οποτε εσυ το κρινεις..
    Το διαδυκτιο ειναι ενας \"μικροκοσμος\" της \"πραγματικοτητας\" του εξω μεγαλοκοσμου....

Οπως εξω υπαρχουν διαφορετικοι ανθρωποι και απανθρωποι και ολων των λογιων οψεις και αποψεις
    ετσι και εδω....

Ειπαμε ομως αποψη εχουνε ολοι αλλα και κ..λο εχουνε ολοι :))
    Tα λεμε...!
    με εκτιμηση Θοδωρης
    Η Ζωη ειναι ονειρο και το Ονειρο μπορει να γινει Ζωη!

Senior Member
    Αν κατάλαβα καλά ο ζεφον λέει ότι ο μη αξιολύπητος και ο μη αδύναμος είναι αυτός ο οποίος θα καταφέρει να πιει ένα ποτό όντας πρώην αλκοολικός.
    Δεν κατάλαβα την συλλογιστική του όμως. Δηλαδή λέει ότι χωρίς ποτό δεν θα μπορείς να κάνεις πράγματα οπότε πιες ειναι καλύτερο;
    Απλώς δεν κατάλαβα τι θέλει να πει.
    Η απεξαρτητοιποιήσου σε σημείο που δεν θα πειράζει να πιεις ενα ποτο;
    Ειμαι βλακας δεν το καταλαβα.

Senior Member
    ειπε οτι θα εισαι δυνατη και αν μη τι αλλο αξιολυπυτη οταν υα πας σε ενα μπαρ χωρις να φοβασαι να πιεις για να δειξεις χαρακτηρα {λες και ειναι κατι σαν τεςτ } γιατι οταν καποιος εχει αγνοια σε ορισμενα θεματα ,θεωρει τον εαυτοτου σοφο και παντογνωστη και ειδικο. ..... θα πω κατι ειμαι σε αποχη εδω και 20 μερες ..εε ναι φοβαμαι να βγω ακομα.Αλλα οταν θα βγω θα ξερω οτι θα τι βγαλω με γαλα αν εχουν, αλιλιως θα το φερω απο το σπιτι,

Senior Member
    εδω ολοκληρος οδυσσεας ζητησε να τον δεσουνε στο καταρτι για να μην τον παρουνε οι σειρηνες δεν επιτρεπεται και σε μας λιγη αδυναμια;

(α εξαλλου εχω εδω και καιρο παψει να αξιολογω τον κοσμο ετσι δυνατος/αδυναμος)

Senior Member
    Den μπορεις να αξιολογεις ετσι τους ανθρωπους ,γιατι ετσι δεινεις αλλοθι στον εαυτο σου

Senior Member
    ... Αλέξανδρε δε τον αφήνεις τον Ζέφον στην κοσμάρα του λέω εγώ;... μαλακίες είπε, δε θα το κάνουμε και ζήτημα τώρα... είμαι σε διάθεση \'γουέστερν\' βοηθάτε συνοδοιπόροι συφορουμισταί...

:P

http://www.youtube.com/watch?v=1hYV-JSjpyU&feature=related

Senior Member
    [quote]Originally posted by alexandros3
    εδω ολοκληρος οδυσσεας ζητησε να τον δεσουνε στο καταρτι για να μην τον παρουνε οι σειρηνες δεν επιτρεπεται και σε μας λιγη αδυναμια;

αυτος ηταν ανδρας και μεγαλος ερωτυλος απο οτι θυμαμαι ,,,ολοκληρο επος για παρτυ του ,οχι δεν επιτρεπεται

Senior Member
    προεκυψε αυτο στη πορεια, την ωραια ελενη ειχαν παει να σωσουνε

Senior Member
    πααμε western :D

http://www.youtube.com/watch?v=ShOiHPrwtHk

Senior Member
    Tι εχω παθει σημερα εχω μπερδεψει τα θεματα ελπιζω να ειναι το σωστο ....εγω με ινδιανους..http://www.youtube.com/watch?v=ygNuRpwZqRU

Senior Member
    ... μισό να ξεσκονίσω τα... σπιρούνια μου...

(... αμάν ρε παιδί, δε μπορώ να αφήνω ίχνη πίσω μου...)

:P

Senior Member
    εμεις οι ινδιανοι τα ανακαλυπτουμε ολα ..οχι δεν μπορεις θα σε βρουμε.ιχνιλατες

Senior Member
    Originally posted by bell
    Tι εχω παθει σημερα εχω μπερδεψει τα θεματα ελπιζω να ειναι το σωστο ....εγω με ινδιανους..http://www.youtube.com/watch?v=ygNuRpwZqRU
    to ξανα ακουσα τωρα το κομματι για μενα πολυ δυνατο,και για αυτο στο αφιερωνω μπας και αλλαξοπιστισης

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast