Results 31 to 45 of 47
Thread: 4 xronia meta
-
13-02-2010, 17:12 #31
Originally posted by interappted
η αλλαγη του γιατρου σημαινε οτι δεν ξαναπηγα σε κανεναν γιατρο για ψυχοθεραπεια πια..δεν μιλουσα πια αλλα μου εγραφαν τα φαρμακα απλα
αυτο ηταν το κακο οτι σταματησα να κανω ψυχοθεραπεια
σταματησα να μιλαω με τους γιατρους κ πιστευα οτι δεν χρειαζοταν πια να μιλησω..απλα να παρω τα φαρμακα..κι ομως η ψυχοθεραπεια ειναι αυτη που με βοηθουσε κι οχι τα φαρμακα!
απλωσ νομιζεσ πωσ μπορεισ να τα κρατασ μεσα σου και να ειναι ολα καλα...
τωρα ομωσ ηρθε ο καιροσ να αρχησεισ να μειλασ παλι... ...και για οσο χρειαστει.... θα δεις πως παλι θα βελτιωθουν πολυ τα πραγματα......
το οτι ξερεις τι φταιει ειναι ειδη το 50%..της λυσησ...:):):):) καλη μου:):):)...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
- 13-02-2010, 17:18 #32
πως εισαι σημερα?:):):):)
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
19-02-2010, 19:15 #33
adzik???den se perimena edw kala!!!kala eisai????egw oxi !
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
19-02-2010, 19:20 #34
Γεια σου inter και απο μενα...τι σε βασανιζει?
Αρχισες παλι ψυχοθεραπεια?[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
19-02-2010, 19:22 #35
inter,
καλώς ήρθες κ πάλι:)...
διαβαζω τι γραφεις. προσωπικα πιστευω πώς τις δυσκολιες σου, τοτε τις αντιμετωπιζες. Με καποιο τροπο αποτελεσματικο. Αυτες τις μερες, αυτον τον καιρο μαλλον οχι. Ισως πια σημερα να μην αρκει ο τροπος που στο παρελθον αντιμετωπιζες αυτα που αντιμετωπισες.
Μπορει τώρα να χρειαζεσαι εξτρα δυναμεις κ αλλες ενισχυσεις. Αν παρατηρησεις τις τοτε συνθηκες και τις τωρα, οπως κ τα τοτε βοηθηματα σου κ τα τωρινα, μπορει να βγαλεις μια ακρη. Ηδη εντοπισες το θεμα της ψυχοθεραπειας. Μπορει στην πορεια να βρεις κι αλλα...
Γραφεις κατι που για μενα - και για την δικη μου πορεια- ειναι σημαντικοτατο. \"υποτιμησα την διαταραχη μου\", κι εγω τα ελαττωματα μου, ιντερ. Πιστευω ομως πώς οταν συνειδητοποιουμε τον ογκο που καταλαμβανουν στη ζωη μας, μπορει και να την αφησουμε να μας φερθει καλυτερα:)well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
19-02-2010, 19:27 #36
Originally posted by keep_walking
Γεια σου inter και απο μενα...τι σε βασανιζει?
Αρχισες παλι ψυχοθεραπεια?
εσυ??well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
19-02-2010, 19:33 #37
Εγω ειμαι καλα θα ελεγα...πολυ καλυτερα απο οτι παλιοτερα.
Ακομα περνω τα φαρμακα μου, επαγγελματικα υπαρχει πολλη ανασφαλεια ,εχω αναλαβει αρκετουτσικες υποχρεωσεις, αλλα σε γιενικες γραμμες καλα...οχι το χαλι που ειχα παλιοτερα.
Πηγα να κνω και εγω ψυχοθεραπεια εκανα τρεις συνεδριες,αλλα δεν το αντεχα οικονμικα λογω αβεβαιοτητας στο χωρο εργασιας.
Κουραγιο inter, αν αυξησες και τα φαρμακα τοτε πρεπει να περασεις ενα σταδιο προσαρμογης...και μην υποτιμας την καλη παρεα εκτος απο τους ψυχ. να μιλατε για διαφορα θεματα.
Γιατι αργει τοσο το ραντεβου?[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
19-02-2010, 19:38 #38
ευχαριστω για το ενδιαφερον για το γιο μου
ειναι καλα κ προσπαθει να μου σταθει βλεποντας με να χανομαι
για τα παλια μελη ευχαριστω ολους σας βρηκα ξανα νιωθω ηδη οτι δεν ειμαι μονη..
για την ερωτηση σε τι με βοηθαει η ψυχοθεραπεια η απαντηση ειναι οτι δυναμωνει τη φωνη της λογικης μου αποδυναμονοντας το συναισθημα
alexandre,krino..adzik ,keep...anwnimi.. sofia
μου λειψατε παντα ησασταν σε ενα μερος του μυαλου μου κ ευχομουν να ειστε καλα..
κ ευχαριστω κι οσους δεν ηξερα..σας ευχαριστω πολυ!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
19-02-2010, 19:44 #39
Originally posted by keep_walking
Εγω ειμαι καλα θα ελεγα...πολυ καλυτερα απο οτι παλιοτερα.
Ακομα περνω τα φαρμακα μου, επαγγελματικα υπαρχει πολλη ανασφαλεια ,εχω αναλαβει αρκετουτσικες υποχρεωσεις, αλλα σε γιενικες γραμμες καλα...οχι το χαλι που ειχα παλιοτερα.
Πηγα να κνω και εγω ψυχοθεραπεια εκανα τρεις συνεδριες,αλλα δεν το αντεχα οικονμικα λογω αβεβαιοτητας στο χωρο εργασιας.
Κουραγιο inter, αν αυξησες και τα φαρμακα τοτε πρεπει να περασεις ενα σταδιο προσαρμογης...και μην υποτιμας την καλη παρεα εκτος απο τους ψυχ. να μιλατε για διαφορα θεματα.
Γιατι αργει τοσο το ραντεβου?
ξερεις κι εγω επισης δεν δουλευω κ παω σε δημοσια παραρτηματα να το πω??κεντρα ψυχικης υγειας που ανηκουν στο ΨΝΘ κ εκει παλι ευχαριστω λεω απλα μεχρι να μπω στο προγραμμα να ξανακανω τα τεστ φτου κι απο την αρχη βλεπεις καινουργιος γιατρος..well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
19-02-2010, 20:21 #40
για την ερωτηση σε τι με βοηθαει η ψυχοθεραπεια η απαντηση ειναι οτι δυναμωνει τη φωνη της λογικης μου αποδυναμονοντας το συναισθημα
μου λειψατε παντα ησασταν σε ενα μερος του μυαλου μου κ ευχομουν να ειστε καλα..
κ ευχαριστω κι οσους δεν ηξερα..σας ευχαριστω πολυ!
19-02-2010, 20:30 #41
Originally posted by alexandros3
κ ευχαριστω κι οσους δεν ηξερα..σας ευχαριστω πολυ!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
20-02-2010, 16:34 #42
paidia paleuwww nomizw parapanw apo oso mporw!
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
20-02-2010, 16:44 #43
inter, υπαρχουν κοντα σου ανθρωποι που μπορουν να σε στηριξουν ?
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
20-02-2010, 17:20 #44
paidia paleuwww nomizw parapanw apo oso mporw!
\'\'μακαρι να ειμαι καλυτερα σε μερικες μερες μακαρι να το ξαναπαλεψω\'\'
Δική σου φράση πριν 10 μέρες περίπου:)
Αλλά χάιδεψέ τον και λίγο τον εαυτό σου,μην τον πιέζεις υπέρμετρα,πάνω από όσο αντέχει και κλατάρεις,γνώμη μου πάντα.
Πάντως θετικά τα νέα σου,φιλιά:) και καλή συνέχεια.
25-02-2010, 00:27 #45
εχω κανει πολλεσ συνεδρειες εκτακτες νιωθω τη δυναμη μου να εξαντλειται..κ παρακαλαω να μην κκλαταρω μονο κ μονο για το παιδι μου..για μενα δεν με νοιαζει πια καθολου προσπαθω μαλλον απο το μητρικο ενστικτο κ τιποτε αλλο καποιος γιατρος μου συστησε να νοσηλευτω ...δεν θα το κανω δεν εχω αλλα περιθορια..αλλα δεν εχω δικαιωμα να πικρνω κι αλλο το παιδι μου
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....