ανθρωπος χωρις κατι ενδιαφερον - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 45 of 45
    Senior Member
    Ναι,πολύ μαλακισμένα τα πρώτα ραντεβού,όντως.:P
    Έλα,μην εξιδανικεύουμε,το μυαλό μας δημιουργεί τέτοιες νοσταλγίες που κάνουν και καλά το τώρα να φαντάζει κάπως κατώτερο.Μια χαρά είναι το τώρα μας,καθόλου δεν υστερεί.:)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    οχι οχι...εγω πραγματικα το εννοουσα πως ειναι υπεροχα τα πρωτα ραντεβου...:) λεω να ανοιξω ενα τετοιο θεμα να γελασουμε!
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    λοοολ,καλά,έχει να πέσει γέλιο.:D
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    ζουμπι μην απελπιζεσαι στο χερι σου ειναι η αλλαγη , εκανες ηδη ενα μεγαλο βημα με το να το δεις ;)

ναι Adzik ετσι ειναι, προσωπικα μεταπηδαω απτο ενα θεμα στο αλλο καμια φορα (ισως και η διαθεση μου) και θελω να αισθανομαι οτι θα μακουσει ο αλλος . Ας πουμε θαθελα οι φιλοι μου αν τους μιλησω για ψυχολογια να μην κλεινουν την πορτα αυτοματα, τι να κανω που εχω πολλους προβληματισμους..δεν ψαχνω προβληματα απλα μαρεσει να κατανοω πολλους τομεις.Εγω πχ με ευχαριστηση ακουω για οτιδηποτε θελει να μου μ ιλησει ο αλλος.. πχ εχω μαθει πολλα για αστρολογια τα τελευταια χρονια :P .Επισης επειδη πιστευω οτι αλλαζω πολυ τα τελευταια χρονια και θαθελα να με ακολουθουν οι φιλοι μου πχ θαθελα οταν πω σε ενα φιλο οτι παω για βαθμο σε ενα μαθημα να μη πει ελα μωρε. Θελω να ειμαι ανετος γμτ να μη προσεχω τἶ να λεω, αρκετα το εκανα οσο ζουσα με γονεις

Senior Member
    ταιριαζουμε θελεις να γινουμε φιλοι? :):):):)

xexexex..σοβαρα μιλαω.

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Senior Member
    ποσο εισαι καλε? εγω 25.

Senior Member
    26 λευτερης χαρηκα ;P

Senior Member
    σορυυ..26 σημερα..

Senior Member
    xarika episeis:)

Senior Member
    Εγώ πάλυ δεν καταλαβαίνω αυτά τα στερεότυπα. Δηλαδή όποιος είναι εξωστρεφής είναι ρηχός, επιφανειακός και για την πλάκα και όποιος είναι εσωστρεφής είναι ψαγμένος και πιο βαθύς και τέτοια. Δεν ξέρω κατα πόσο ειπώθηκαν αλλά αυτά είναι χαζομάρες. Έχω περάσει και από τις δύο φάσεις και μπορώ να πω ότι δεν άλλαξε \"το βάθος\" η τα ενδιαφέροντα μου, συνεχίζω να ασχολούμαι και να ψάχνομαι. Απλά πλέον είμαι πιο προσαρμοστικός σε παρέες, δεν το καταναγκάζω έτσι μου βγαίνει. Αυτό δεν πάει να πει ότι δεν ασχολούμαι με και δεν μιλάω για πιο ψαγμένα πράγματα, ίσα ίσα που τώρα που δεν είμαι έφηβος αλλά κάποιας ηλικίας (λολ) πάω σε ποιο μεγάλο και ουσιαστικό βάθος σε σχέση με το δήθεν που πήγαινα όταν ήμουν έφηβος. Αλλά ταυτόχρονα είμαι και πιο εκφραστικός, κάνω χιούμορ,πιο ανεκτικός και λιγότερο επιλεκτικός με άτομα έξω. Προσωπικά το θεωρώ εξέλιξη σε σχέση με τον υπερβολικά εσωστρεφή, ντροπαλό εφηβικό εαυτό μου που νόμιζε ότι ήταν το μοναδικό άτομο στη γη και ένας εξωγήινος. Μέχρι που πήγα εξωτερικό ολομόναχος και έστρωσα λολ. Η υπερβολική εσωστρέφεια και ντροπή δεν είναι τόσο υγιής κατ εμέ (όπως και η υπερβολική εξωστρέφεια).

Senior Member
    εννοειτε πως οχι Πετραν...σαφως και οχι..μηλαμε για τους εξωστρεφεις φραπεδακιδες..που μονο για ..καιρο..και αμαξια ξερουν να λελνα..και αν αλλαξεις θεμα σε κατι ποιο νορμαλ...σε κανουν να νιωθεις παρεισακτος, ηλιθιος..και κατωτερος..και φλωρος...

ακριβως για ατομα που δεν ειναι προσαρμοστικα στις συζητησεις..

Senior Member
    Originally posted by PETRAN
    Η υπερβολική εσωστρέφεια και ντροπή δεν είναι τόσο υγιής κατ εμέ (όπως και η υπερβολική εξωστρέφεια).
    Η υπερβολική οτιδήποτε δεν είναι υγιής κατά τη γνώμη μου.

Και σε ποιον δεν έχει συμβεί κατά καιρούς να μην μπορεί να κάτσει μονος σπίτι και να θέλει συνεχεια να βγαίνει με όλη την παρέα και να περνάει καλά, χωρίς ψαγμένες συζητήσεις επί σημαντικών θεμάτων... και αργότερα να θέλει να μαζευτεί με 1-2 καλους φίλους διπλα στο τζάκι και να φιλοσοφήσει τη ζωή :)
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Junior Member
    Ξέρεις, εγώ βλέπω ακριβώς το αντίθετο. Ίσως επειδή έτσι αισθάνομαι εγώ η ίσως επειδή είναι κάτι που έχω συζητήσει και έχω ακούσει από πολλούς.

Μερικές φορες δεν θέλεις να βγείς και να έχεις επαφές με άτομα ξένοιαστα, ξεκούραστα και ανέμελα γιατί εσύ ο ίδιος δεν αισθάνεσαι ικανός να παραμερίσεις τα προβλήματα σου και να απολαύσεις την παρέα τους η δεν πιστεύεις ότι είσαι άξιος μιας δόσης ευτυχίας. Επίσης -και αυτό έκανα εγώ για πολύ καιρό- νομίζεις ότι κάποιος άνθρωπος \"normal\" δεν θα σε δεχτεί με τα ελαττώματα σου, οποτε ψάχνεις ενδόμυχα κάποιον εξίσου \"προβληματικό\" με εσένα ώστε να αισθάνεσαι ισορροπία, να συγχωρήσετε ο ένας τον άλλο, να παραβλέψετε ο κάθε ένας τα προβλήματα του αλλου και να μην αισθάνεσαι υπόχρεος, όπως μπορεί να αισθανόσουν με κάποιον που ο ίδιος δεν έχει προβλήματα να μοιραστεί μαζί σου και ακούει μονο εσένα να μιλάς για τα δικά σου.

Ακριβώς αυτό συμβαίνει και σε μένα !
    Τα άτομα που χαμογελούν και απολαμβάνουν τη ζωή με τρομάζουν. Ως φίλους επιλέγω συνήθως ομοίους μου, άτομα
    με ψυχολογικά προβλήματα. Ως συντρόφους όμως, ενώ με τρομάζει πάρα πολύ η απόρριψη, πάντα καταφέρνω να επιλέξω
    το άτομο που για κάποιον λόγο θα με απορρίψει. Έπειτα μπορώ άνετα να γράφω \'\'ποιήματα\'\' απελπισίας, εγκατάλειψης και προδοσίας για έρωτες χαμένους. Γενικά παρατηρώ ότι εξαρτώμαι πολύ από την γνώμη των άλλων και αυτό είναι βέβαια ένδειξη χαμηλής αυτοεκτίμησης. Όταν με απορρίψουν
    κολλάω περισσότερο. Λες και μου αρέσει να ζω στον κόσμο της θλίψης. ( να σημειωθεί ότι μεγάλωσα χωρίς πατέρα και η μητέρα
    μου απουσίαζε για μεγάλα χρονικά διαστήματα με αποτέλεσμα να αισθάνομαι εγκαταλελειμένη)

Γιατί επιμένω βλακωδώς σε κάτι που έχει τελειώσει
    και σε άτομα που συνεχώς με απορρίπτουν ή με μειώνουν
    και είναι δυνατόν να αλλάξει αυτό?
    θα ήθελα τη συμβουλή σας

Senior Member
    Κατερίνα,καλά έκανες και έγραψες ό,τι σε προβληματίζει.Πάντως προτείνω να ανοίξεις ένα δικό σου θέμα,για να πάρεις και διάφορες απαντήσεις,έτσι θα έχεις την ευκαιρία να ψάξεις πολύ περισσότερα και να συζητήσεις ό,τι σε απασχολεί πιο στοχευμένα.Κάντο και τα λέμε εκεί,ε.:)
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by Boltseed
    Εχεις δικιο σε αυτο που λες , και πρεπει να ξερεις στηριζεται στο οτι το καλυτερο ταιρι για εμας (καλυτερο απο αποψη του ποσο θα συμπαθησει ο ενας τον αλλο) θα ηταν καποιος 100% σαν εμας.Γιατι γινεται αυτο? Μα απλουστατα , ειμαστε \"ερωτευμενοι\" με αυτο το ατομο το οποιο περναμε 24 ωρες την ημερα μαζι του.

Βλεπεις ζευγαρια τα οποια λες οτι ειναι τοσο αντιθετα μεταξυ τους, αυτος βλεπει αθλητικα ενω αυτη ειναι φιλολογος, αυτος παει σε μπαρ, αυτη παει σε ησυχα μερη , και αναρωτιεσαι την ωρα που βαζεις ενα \"και τα ετερωνυμα ελκονται τελικα\".

Ετερωνυμα?
    Ναι, ετερωνυμα σε καποια -->Επιφανειακα<-- πραγματα (οπως μορφες διασκεδασης) , ομονυμα ομως και σε καποια αλλα πιο βαθια πραγματα (οπως ενταση παθους στις μορφες διασκεδασης τους) , και οταν τα ομονυμα ειναι περισσοτερα τοτε εχουμε ελξη.

.
    Οπως και να εχει ομως , σκεψου το και αλλιως, γνωριζεις 2 ατομα, ο ενας εχει 3 χομπυ ιδια καθως ειναι και απο την ιδια πολη με εσενα, και ο αλλος ειναι ασχετος χομπυακα με εσενα απο το τρεχα γυρευε μερος. Ποιος απο τους 2 θα σου κεντρισει πιο ευκολα σε πρωτο σταδιο την προσοχη αν οχι αυτος που σου μοιαζει?
    .

Ειναι πολυ σημαντικο να κατανοησουμε το ποσο σημαντικη ειναι αυτη η λογικη του καθρεφτη - ελξης , η οποια συνανταται σε οτι επιπεδο θελεις, απο το να γνωρισεις καποιον που να φοραει την ιδια μαρκα ρουχα με εσενα μεχρι καποιον που να εχει ιδιες αγαπημενες λεξεις με εσενα,καποιον που να περπαταει περιπου οπως εσυ,να σηκωνει το τηλεφωνο του οπως εσυ,να γελαει οπως εσυ,να....να...να... οπως εσυ γενικα. Οσα πιο πολλα στοιχεια ειναι ιδια τοσο το πιθανοτερο ειναι να εχουμε ελξη μεταξυ των 2 χαρακτηρων.
    Αχ τι ενδιαφέροντα αυτά που γράφεις boldseed!
    κ στο θέμα του φόρτε μου,τους καθρέφτες.
    Ολόκληρο κεφάλαιο....
    Πάντως εν ολίγοις παρατηρώντας τις σχέσεις μας και ειδικά τις πιο κοντινές μπορούμε να μάθουμε πολλά πράγματα για τον εαυτό μας τελικά.

Το κλασικό \'δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι\',μάλλον δε βγήκε τυχαία;)

Page 3 of 3 FirstFirst 123