ONEIRA
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 2 of 2

Thread: ONEIRA

Junior Member

ONEIRA

teleftaia vlepo poly sixna oneira. den einai aparetita asxima an kai orismenes fores einai kai asxima tou styl vlepo asxima pragmata na simvenoune stin oikogenia mou klp.. alla tis perissoteres fores einai efxarista se simeio pou thelo na koimamai [kai to kano] xoris na xriazomai ypno gia na ziso se afton ton kosmo.. na simioso oti sinithos paliotera den evlepa / ta ksexnaga. afti i katastasi paei kana 2 mino tora.. sas exei tyxei? pou pistevete oti mporei na ofeiletai? episis na simioso oti tis perissoteres fores sta oneira mou den vlepo prosopa, apla "ksero" oti anaferetai ston tade i stin tade

Senior Member
    Βλεπουμε παντα ονειρα το θεμα ειναι κατα ποσο τα θυμομαστε.
    Κατα περιοδους εχω την εντυπωση οτι δεν βλεπω ονειρα γιατι δεν θυμαμαι τιποτα...ουτε καν οτι ονειρευτηκα.
    Αλλες φορες απλως θυμαμαι οτι ονειρευτηκα.
    Και αλλες φορες βλεπω ονειρα που τα θυμαμαι για ολη μου τη ζωη...κυριως αν μιλησω για αυτα.
    Συνηθως τα ονειρα ειναι ευχαριστα...ποσες φορες μας εχει τυχει να βλεπουμε ενα ευχαριστο ονειρο και να χτυπαει το διαολεμενο ξυπνητηρι.............................ο� �ι θελω να συνεχισω να κοιμαμε...αλλα τι να κανεις?
    Αυτα που περιγραφεις μου φαινονται απολυτα φυσιολογικα.
    Τωρα για το αν βλεπεις προσωπα...και εγω σπανια \"βλεπω\" προσωπα ή μαλλον δεν θυμαμαι οτι βλεπω προσωπα.
    Οσο πιο πλουσια μερα ειχες πιστευω τοσο πιο ενδιαφεροντα και τα ονειρα...το εχω νοιωσει και απο την αναποδη...δηλαδη μια μερα ή μια εβδομαδα ενασχολησης σχεδον αποκλειστικα με τον υπολογιστη και το επιπεδο των ονειρων μου πεφτει πολυ....ενα γλεντι...μια ευχαριστη βραδια και εχω εναν \"πλουσιο\" υπνο.
    Ισως ειναι οπως εχω διαβασει καπου σαν ενας σκληρος δισκος που αποθηκευει τις πληροφοριες της ημερας και μετα κανει \"defrag\" κατα το βραδυ δηλαδη τα βαζει ολα σε μια σειρα.
    Ετσι λεω ορισμενα πραγματα δεν ειμαι ειδικος και δεν εχω διαβασει και καποιο επιστημονικο βιβλιο πανω στα ονειρα και την σημασια τους.
    Να εχουμε παντα \"πλουσιο\" υπνο...που υποδηλωνει μια πλουσια ζωη:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]