Results 16 to 30 of 64
-
10-02-2010, 22:14 #16
ειναι τοσο απλο οσο και δυσκολο. αλλα η αντικειμενικη αληθεια ειναι παντοτε απλη.
πχ
πως σε λενε φιλε;
Γιαννης
τι δουλεια κανεις γιαννης;
κρεοπωλης
Στην περιπτωση που τον γιαννη δεν το λενε γιαννη και δεν ειναι κρεωπωλης τοτε απλα λεει ψεματα.
αλλο πχ
τι ειναι πραγματικοτητα γιαννης;
χαχα
αν ο γιαννης απαντησει με χαχα σημαινει οτι δεν ξερει αρα λεει την αληθεια. αν ο γιαννης ελεγε ναι ξερω τι ειναι η πραγματικοτητα τοτε οσο και να προσπαθουσε να την εξηγησει μαλλον θα κατεληγε στην δικη του πραγματικοτητα και οχι σε αυτο που λεμε πραγματικοτητα.
- 10-02-2010, 23:30 #17
κι αν ο άλλος δεν μπορεί να αντέξει την αλήθεια?
πχ σε μια σχέση, αν κερατώσεις και το μετανιώσεις και ξέρεις ότι ήταν κάτι άσχετο με τη σχέση σου,κατά τη γνώμη μου καλύτερα είναι να μην το πεις. εγώ δεν θα ήθελα να ξέρω. νομίζω εδω το είχα διαβάσει, αλλά μερικές φορές με το ψέμα προστατέυουμε αυτόν που έχουμε απεναντί μας... φυσικά δεν μιλάω για περιπτώσεις που ο άλλος σε κάνει ρόμπα πίσω από την πλάτη σου σε τρίτους και σε σένα λέει τα αντίθετα!
10-02-2010, 23:50 #18
πάντως και η σιωπή, αντί αλήθειας δεν είναι πάντα καλή λύση. πολλές φορες ο άλλος δεν καταλαβαίνει καθόλου τι κρύβεται πίσω από τη σιωπή, και συνεχίζει το χαβά του.
Αν είναι κάποιο θέμα που δεν με αφορά, μπορώ να μην πω τίποτα. Αλλά αν με αφορά, θα πρέπει να περιμένω την ευγενική καλοσύνη του άλλου ποτε θα καταλάβει ότι με ενοχλεί να πάρει τον κώλο του?
11-02-2010, 00:14 #19
ακουστε να δειτε εγω ξεκινησα να γραφω 1ο θεμα με ψευδωνυμο yiannis το προβλημα μου με τη χριση ναρκωτικων.μπαινει η αδερφη χρισιμοποιώντας το ψευδονυμο μου τα κανει ολα π.......α το φορουμ με πεταει εξω και αλλαζω ψευδωνυμο.αυτο το εγραψα για να διευκρινισω τα πραγματα γιατι εμενα δεν μου αρεσουν οι πολαπλες ταυτοτητες και θεωρω τουλαχιστον ανανδρο για εναν ανθρωπο να κριβεται πισω απο τον υπολογιστη του επιδη εχει τη δυνατοτητα να το κανει.αυτη ειναι η αληθεια μου.
11-02-2010, 00:16 #20
και επίσης, και αυτό με τα προσχήματα και τους καλούς τρόπους που βρίσκουμε μια δικαιολογία και αντί να του πούμε του άλλου κατάμουτρα \"δε σε γουστάρω να σε κάνω παρέα, δε σε πάω\" του λέμε, \"αχ δε μπορώ πνίγομαι στη δουλειά/ είμαι πολύ κουρασμένη/ έχω κανονίσει\", δεν αυτοαναιρείται μέσα από την πολύ επανάληψη? Δηλαδή, όλοι δεν το ξέρουν ότι σημαίνει και \"δε σε πάω\" για να κάνουν την αποκωδικοποίηση?
11-02-2010, 00:35 #21
@hornet:
αποφασίστε εσύ και η αδελφή σου τι ακριβώς θέλετε από το forum, γιατί πολλά άτομα πιστεύουν ότι ουσιαστικά είστε ένα άτομο το οποίο μας δουλεύει κανονικότατα.
επίσης εμφανιστήκανε κι άλλα περίεργα περιστατικά, από έφηβες με ακράτεια και έφηβες που η μαμά τους δεν τις άφηνε να παίζουν ξιφασκία έως μια τύπισσα που ήθελε να χωρίσει απόψε. προφανώς και δεν ισχυρίζομαι ότι για όλα είστε εσείς υπεύθυνοι, απλά σου εξηγώ γιατί υπάρχει μια κάποια καχυποψία από τα τακτικά μέλη του forum.
11-02-2010, 00:36 #22
Originally posted by claire
πχ σε μια σχέση, αν κερατώσεις και το μετανιώσεις και ξέρεις ότι ήταν κάτι άσχετο με τη σχέση σου,κατά τη γνώμη μου καλύτερα είναι να μην το πεις. εγώ δεν θα ήθελα να ξέρω. νομίζω εδω το είχα διαβάσει, αλλά μερικές φορές με το ψέμα προστατέυουμε αυτόν που έχουμε απεναντί μας... φυσικά δεν μιλάω για περιπτώσεις που ο άλλος σε κάνει ρόμπα πίσω από την πλάτη σου σε τρίτους και σε σένα λέει τα αντίθετα!
Τιποτα δεν προστευτεις,
εκτος ισως απο την αληθεια που εσυ θες να βλεπεις.
Χτιζοντας μικροκοσμους, αυτο δεν σημαινει οτι χτιζονται αληθειες.
Αν σε κερατωσουν ειναι fact.
Και σαν τετοιο δεν εξαφανιζεται επειδη εσυ δεν θες να το μαθεις.
Το μαθαινεις και τραβας τα ζορια σου και αν θες πορευεσαι με αυτα και αν πρεπει το ξεπερνας.
11-02-2010, 00:38 #23
τι μπορω να κανω να πω η να γραψω για να με πιστεψετε.
11-02-2010, 00:40 #24
Originally posted by krino
Τιποτα δεν προστευτεις,
εκτος ισως απο την αληθεια που εσυ θες να βλεπεις.
Χτιζοντας μικροκοσμους, αυτο δεν σημαινει οτι χτιζονται αληθειες.
Αν σε κερατωσουν ειναι fact.
Και σαν τετοιο δεν εξαφανιζεται επειδη εσυ δεν θες να το μαθεις.
Το μαθαινεις και τραβας τα ζορια σου και αν θες πορευεσαι με αυτα και αν πρεπει το ξεπερνας.
νομίζω πως αυτό τελικά με την προστασία το διάβασα σε ένα βιβλίο του μουρακάμι!
11-02-2010, 00:43 #25
από εκεί και πέρα εμένα σε τι θα με ωφελήσει αν το μάθω? απλά θα πληγωθώ. να μου λείπει.
Γιατι προεξοφλεις οτι ειναι κακο να πληγωθεις?
(σε σχεση με το θεμα που συζηταμε παντα)
11-02-2010, 00:45 #26
ειδικά στην περίπτωση που αναφέρω πιο πάνω, το θεωρώ μαλακία να πληγωθει ο ένας ή ο αλλος. τσαμπα φθορά να στο πω κι έτσι.
11-02-2010, 00:51 #27
murakami, τι μου θύμισες...
χαρούκι murakami? είχα δει ένα θεατρικό του κάποτε, το after the quake...
@ claire:
αν θα μάθεις γιατί αναγκαστικά θα πληγωθείς? στο χέρι σου δεν είναι πόσο θα πληγωθείς? αυτό συνδέεται κάπως με έναν προβληματισμό που έχω σχετικά με το ποιος πληγώνει ποιον στις διαπροσωπικές σχέσεις, όταν γίνεται μια σύγκρουση. ίσως μια μέρα ανοίξω ένα νέο topic, γιατί δεν έχω δει κάποιο παρόμοιο στο βαθμό που έχω σκαλίσει το forum.
11-02-2010, 00:53 #28
Originally posted by lucifer
murakami, τι μου θύμισες...
χαρούκι murakami? είχα δει ένα θεατρικό του κάποτε, το after the quake...
@ claire:
αν θα μάθεις γιατί αναγκαστικά θα πληγωθείς? στο χέρι σου δεν είναι πόσο θα πληγωθείς? αυτό συνδέεται κάπως με έναν προβληματισμό που έχω σχετικά με το ποιος πληγώνει ποιον στις διαπροσωπικές σχέσεις, όταν γίνεται μια σύγκρουση. ίσως μια μέρα ανοίξω ένα νέο topic, γιατί δεν έχω δει κάποιο παρόμοιο στο βαθμό που έχω σκαλίσει το forum.
προσωπικά έχω την τάση (λολ!) να πληγωνομαι, οπότε ας είμαι στον κόσμο μου σε κάποια θέματα, το προτιμώ!
να ανοίξεις το τόπικ , θα έχει ενδιαφέρον πιστεύω :)
11-02-2010, 00:55 #29
ειδικά στην περίπτωση που αναφέρω πιο πάνω, το θεωρώ μαλακία να πληγωθει ο ένας ή ο αλλος. τσαμπα φθορά να στο πω κι έτσι.
με συγχωρεις αλλα αν πληγωθεις,
το προβλημα ειναι δικο σου, απο οποια πλευρα και αν το πιασεις.
Βλεπεις τελικα οι σχεσεις καταληγουν συμβασεις οπου πανω απο ολα προσπαθουμε να προφυλαξουμε τον εαυτο μας.
Πανω απο ολα αυτος, να μην πληγωθει.....
11-02-2010, 01:01 #30
Originally posted by hornet
τι μπορω να κανω να πω η να γραψω για να με πιστεψετε.
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή