πιστευετε οτι ειναι σωστο να λεει παντα καποιος την αληθεια - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 64
    Senior Member
    [quote]Originally posted by krino
    Originally posted by claire
    αν έχεις δέκα χρόνια σχέση πχ και μια φορά κάνεις το \"λαθος\" και κερατώσεις τον άλλο.

δεν υπαρχει λαθος σε κατι τετοιο.
    Ειναι πολυ φυσικο να σου συμβει η να του συμβει.
    Εαν εχεις μαθει να λειτουργεις με αλυσιδες, εκει ακριβως ειναι το λαθος.

ναι ρε πουλάκι μου, έβαλα τα \"-\" γι αυτό το λόγο. δεν το θεωρούν όλοι λάθος. ήθελα να πιάσω όλο το κοινό.

α, επίσης για το αν ξέρω πόσοι με έχουν κερατώσει. ε, είμαι 28 και δεν έχω κάνει ποτέ σχέση. :P

Senior Member
    παιδια μολις εκανα αποσυνδεση και μετα ξανασυνδεθηκα πληκτρολογωντας το ονομα και το κωδικο αυτο δεν ενοειτε

Senior Member
    Originally posted by hornet
    παιδια μολις εκανα αποσυνδεση και μετα ξανασυνδεθηκα πληκτρολογωντας το ονομα και το κωδικο αυτο δεν ενοειτε
    naiiii! αυτό να κάνεις, κάθε φορά που θα βγαίνεις. πρώτα log out, έτσι ώστε κανείς άλλος να μην μπορεί να συνδεθεί με το δικό σου username.

Senior Member
    ναι, άντε bravo! :)

καληνύχτα από μένα!

Banned
    Originally posted by claire

α, επίσης για το αν ξέρω πόσοι με έχουν κερατώσει. ε, είμαι 28 και δεν έχω κάνει ποτέ σχέση. :P
    οκ εισαι ασφαλης τοτε μην ανησυχεις.
    Να παραμεινεις ετσι.

:P:P
    :cool:

Senior Member
    Η αλήθεια είναι υποκειμενική αλλά και αντικειμενική.
    Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις το ίδιο.
    Στην ερώτηση πόσα φεγγάρια έχει η γη η απάντηση είναι μία και μόνο μία.
    Στην ερώτηση ποια είναι η καλύτερη ομάδα ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, ο καθένας θα σου δώσει την δική του απάντηση με βάση τα δικά του κριτήρια.

Ανάλογα με την ερώτηση έχεις και την απάντηση.

Και φυσικά όλα αυτά στα μέτρα του υπαρκτού, ορατού και κατανοητού από τις αισθήσεις μας κόσμου.

Εάν ρωτήσεις κάποιον φυσικό επιστήμονα πόσα εκατοστά είναι ένα μέτρο, τότε θα σε ρωτήσει με τι ταχύτητα τρέχει αυτό το μέτρο, και ανάλογα θα σου απαντήσει. Ανάλογα με την ταχύτητα χρόνος και μήκος μεταβάλλονται.

Senior Member
    Πάντως,καθώς απόλυτες αλήθειες και ψέματα δεν υπάρχουν,καλό θα είναι να κρατάμε αυτό στο νου μας,για να μην κυνηγάμε ουτοπίες και δημιουργούμε μπελάδες σε μας τους ίδιους.Σπάνια συμβαίνει να συμφωνήσουμε σε τέτοιους πανανθρώπινους και καλά ορισμούς,το παρατηρούμε και σ\'αυτό το thread,περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    για να αποκωδικοποιησεις την αληθεια θα πρεπει να την κατηγοριοποιήσεις κατα περιπτωση.
    Ετσι εχουμε αληθειες που μας κανουν και αληθειες που δεν μας κανουν.
    Αληθειες που ειναι αποδεκτες και αλλες που δεν ειναι.

Καποιες απο αυτες ειναι ανακοινωσιμες και αλλες οχι.
    Ολες αληθειες βεβαια....
    Ποιες να κρατησεις και ποιες να αφησεις?
    Πολυ μπερδεμα ρε παιδιμ....

;)

Banned
    Ας πιάσουμε πρώτα το αν λέμε αλήθεια στον εαυτό μας και μετά βλέπουμε και για τους άλλους...:)

Senior Member
    Αχ ρε Μαρίνα,τι είπες τώρα.Σοφή κουβέντα,είναι το δυσκολότερο να πεις στον εαυτό σου την αλήθεια.Και το βασικότερο πάντα και γι αυτό και το πλέον ζόρικο.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    εγώ πάντως με τους άλλους έχω μεγαλύτερο πρόβλημα από ότι με τον εαυτό μου. με τον εαυτό μου, εντάξει θα τα βρούμε.

Με τους άλλους (κάποιες φορές) μου έρχονται χοντρές αγένειες και έχω κάποιο πρόβλημα να εκφραστώ. Ένα πράγμα που πάθαινα παλιά (και προσπαθώ κάπως να το διορθώσω), είναι πως με κάποια άτομα που μου κάνανε ένα κλικ αντιπάθειας μου ερχόντουσαν διάφορα χαριτωμένα αλλα τελικά δεν έλεγα τίποτα (μην τσακωθώ κιόλας), και τελικά κατέληγα να με συμπαθούνε δυσανάλογα, να μου κάνουνε προτάσεις να βγούμε, να με στολίζουνε στα κοπλιμέντα! βοήθεια!! (με 2-3 άτομα μου έχει συμβεί, αλλά πολλές φορές με αυτά τα άτομα).
    τελικά κάποια στιγμή τους ξέρασα τον αληθινό μου εαυτό και δεν το πήρανε και πολύ ψύχραιμα!
    από αυτό κατάλαβα ότι κάποιοι το παίρνουν πολύ άσχημα το να τους πεις άσχημα πράγματα για τον εαυτό τους. λες και εγώ ήμουνα η θεία δίκη.
    επίσης ότι η σιωπή είναι μια μορφή κοροϊδίας, δηλαδή κι εγώ από τη μεριά μου ήταν σαν να τους κορόιδευα, αφού δεν τους το έδειχνα όταν ενοχλιομουνα. αυτοί νομίζανε ότι εγώ τους συμπαθούσα, σιγά μη διαβάζανε τα ραδιοκύματα του κρανίου μου :P
    η σιωπή ο μπαλαντέρ της τράπουλας, αφήνει τον άλλο να καταλάβει ότι τον βολεύει, πολύ κακό πράγμα τελικά αυτή η σιωπή.

Senior Member
    εμενα η σιωπη μου ειναι εχθρικη
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Originally posted by oboro
    εμενα η σιωπη μου ειναι εχθρικη
    η δική μου ειναι αγενής.

Senior Member
    ενα αλλο πραγμα που μου τυχαινει ειναι οτι αλλοι εκτιμουν την ειληκρινεια μου αλλα παντα στο τελος ειμαι εγω που θα ακουσω τα μπινελικια.

Senior Member
    Μα φυσικα - η ειλικρινεια του αλλου ειναι αξιοθαυμαστη, και μπραβο κλπ, μεχρι που αγγιζει εμας τους ιδιους - οποτε ξαφνικα δεν ειναι πλεον καλοδεχουμενη.

Πολλοι θαυμαζουν την ειλικρινεια μοναχα ως αντιδοτο στη δικη στους υποκρισια.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast