Results 16 to 30 of 30
Thread: μηνυματα
-
10-02-2010, 16:39 #16
Originally posted by krino
οχι βεβαια, αυτο ελειπε!
Αφου το αισθανθηκες καλως το εκανες.
Απλα σου επισημαινω οτι αλλο το κομματι αντμιν και αλλο το κομματι χρηστες.
ΥΓ......... μην ψαρωνεις και μην ενοχοποίησε, δεν υπαρχει λαθος και σωστο σε οτι κανουμε.
γιατι δεν υπαρχει σωστο και λαθος; παν μετρο αριστον δεν ελεγαν οι αρχαιοι.
- 10-02-2010, 16:40 #17
vince,
μη νιώθεις ότι σε υποτιμάει κανείς από δω, μήπως εσύ το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;
Όσο για το ότι έγραψες αυτό το τόσο ειλικρινές ποστ, το θεωρώ θάρρος που το έκανες δημόσια κάι όχι μέσω του αντμιν.
Και είναι ο ξεχωριστός τρόπος που γράφεις... κάποια μέλη έχουν ένα ξεχωριστό τρόπο γραφής με τους προβληματισμούς του και την προσωπική του φιλοσοφία ο καθένας που τον χαρακτηρίζει, που δείχνει ποιος είναι ανεξάρτητα από το ψευδώνυμο που θα διαλέξει να μπει.
Και δεν ειναι ανάγκη να απολογείσαι σε κανένα από τα μέλη για αυτή σου την κίνηση. Παρά μόνο να δεις γιατί το έκανες, αν το να το ψάξεις το θεωρείς ωφέλιμο.
Σου εύχομαι να είσαι καλά. Και να δίνεις το καλύτερο στον εαυτό σου.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
10-02-2010, 16:45 #18
ευχαριστω ανωνυμη.
10-02-2010, 16:53 #19
καποιες φορες αναρτω τα μηνυματα μου να τα δειτε για λιγα λεπτα και μετα τα τροποποιω ωστε να μεινει το ζουμι. το βρισκω ασχημο που εχω τετοια εξαρτηση απο το ιντερνετ και διαβαζω πως δεν ειμαι ο μονος και αποτι φαινεται και σε αλλα μηνυματα σε αλλα σαμπφορουμς του σαιτ. συνεχιζω με αυτο που λεω.
10-02-2010, 17:26 #20
Αν επεσες vince...τοτε ετοιμασου για μαχη...σηκω πιο δυνατος γιατι θα το χρειαστεις.Δεν ξερω εσυ μενεις Αθηνα, εγω μενω σε μια μικρη επαρχιακη πολη αλλα ακομα πληρωνω την πτωση του καλοκαιριου...του στυλ παω σε καφετερια και καθομαι στο μπαρ..μεσα ειμαι εγω και ενα αλλο παιδι που καθεται στα τραπεζακια, καταθλιπτκος ή κατι αυτος τελος παντων, τον ξερω, μπαινει μια παρεα και πεταγεται ο αρχιμαλακας και λεει στον σερβιτορο τι εγινε ολοι οι τρελλοι εδω μαζευτηκαν?
Φυσικα δεν το ειπε πολυ δυνατα αλλα αρκετα δυνατα ωσε να το ακουσω,δεν ξερω αν ο αλλος στο τραπεζι ακουσε τιποτα.
Λοιπον καθε πτωση vince θα πρεπει να πληρωνεις το τιμημα αρκει να εισαι δυνατος προς την σωστη κατευθυνση και να μην αφησεις να αλλοιωθει το ειναι σου, εγω ακομα βραζω μετα απο αυτο, οχι για τον μαλακα αλλα γιατι με επηρεασε.
Το φορουμ ειμαστε αγνωστοι μεταξυ αγνωστων αλλα υπαρχει και ενα δεσιμο και ειμαστε ας το πουμε πιο ψαγμενοι σε τετοια θεματα,ειναι καλο που υπαρχει.
Το ποσο θα πληρωσω την πτωση του καλοκαιριου δεν ξερω γιατι ημουν εξασφαλισμενος απο αποψη δουλειας τοσο καιρο αλλα τοσα αλλαξαν τα κολπα και πρεπει να κινηθω στην κοινωνια.
Ειναι αδικο φυσικα καποιος με την φημη του \"τρελλου\" να δωσει μεγαλυτερο αγωνα απο τους αλλους αλλα ετσι δουλευει το πραγμα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
10-02-2010, 17:33 #21
vince,
μη κοιτάς τι κάνουν άλλοι σε αυτό το φόρουμ.
Το αν είμαι εξαρτημένος ή όχι από το φόρουμ, δε θα με βοηθήσει το να σκέφτομαι ότι υπάρχουν κι άλλοι στην ίδια θέση αλλά θα με βοηθήσει το να καταλάβω το γιατί και χωρίς να με κατηγορώ/μαστιγώνω, να το αλλάξω, αν αυτό με ενοχλεί.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
10-02-2010, 17:37 #22
Originally posted by anwnimi
Όσο για το ότι έγραψες αυτό το τόσο ειλικρινές ποστ, το θεωρώ θάρρος που το έκανες δημόσια κάι όχι μέσω του αντμιν.
Μην το μπερδευεις,
αλλο το ενα και αλλο το αλλο.
10-02-2010, 17:38 #23
Originally posted by Oneiroplasmenos
καποιες φορες αναρτω τα μηνυματα μου να τα δειτε για λιγα λεπτα και μετα τα τροποποιω ωστε να μεινει το ζουμι. το βρισκω ασχημο που εχω τετοια εξαρτηση απο το ιντερνετ και διαβαζω πως δεν ειμαι ο μονος και αποτι φαινεται και σε αλλα μηνυματα σε αλλα σαμπφορουμς του σαιτ. συνεχιζω με αυτο που λεω.
αυτο το πισω - μπρος που βαζεις ειναι ενα θεμα.
Βρισκει εφαρμογη και στην ιδια μας την ζωη, μονο που η ζωη εχει ενα μειονεκτημα, δεν εχει edit.
10-02-2010, 17:40 #24
δεν εχει edit[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
10-02-2010, 17:41 #25
Μην το μπερδευεις,
αλλο το ενα και αλλο το αλλο.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
10-02-2010, 17:42 #26
Βρισκει εφαρμογη και στην ιδια μας την ζωη, μονο που η ζωη εχει ενα μειονεκτημα, δεν εχει edit.
Και ευτυχώς που δεν έχει. Δεν είναι μειονέκτημα. Είναι διαφορά.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
10-02-2010, 18:04 #27
Μην το μπερδευεις,
αλλο το ενα και αλλο το αλλο.
Μα δεν μπερδεψα κατι.....
τουλαχιστον ετσι νομιζω.
10-02-2010, 18:05 #28
Και ευτυχώς που δεν έχει. Δεν είναι μειονέκτημα. Είναι διαφορά.
μειονεκτημα το λες εσυ,
αλλος (για δικους του λογους) θα το προτιμουσε.
;)
10-02-2010, 18:57 #29
αδυνατω να συννενοηθω με τον παραπανω κυριο που συστηθηκε ανθρωπος ανευ ψυχικης διαταραχης και δηλωνει δημοπσιως πως δεν υπαρχει σωστο και λαθος.
δευτερον, ανωνυμη ευχαριστω και παλι, τα λογια σου δειχνουν υποστηρικτηκο ανθρωπο και ευχομαι να εχεις και εσυ ανθρωπους που να σε βοηθανε και στην πραγματικη σου ζωη.
κεεπ, το παραδειγμα σου ειναι τρανταχτο και θα ευχομουν τετιου ειδους φαινομενα να μην αποτελουσαν τον κανονα. δεν συμβααινει παντα ετσι γιατι δεν μπορεις να τους βαλεις ολους τους ανθρωπους στο ιδιο καλουπι αλλα συμφωνω πως αν οι ανθρωποι δεν ειχαν παουερ στραγκλς δεν θα ειχαν κανεναν σκοπο στη ζωη τους. θα ηταν ολα μια απλη βαση δεδεομενων κατι το οποιο δεν συμβαινει στην πραγματικοτητα. αυτα προς το παρον.
*παουερ στραγκλς δηλαδη το αναφαιρετο δικαιωμα στην αμφιβολια πως τα παντα εξουσιαζονται με τον ενα η τον αλλο τροπο.
10-02-2010, 19:00 #30
αδυνατω να συννενοηθω με τον παραπανω κυριο που συστηθηκε ανθρωπος ανευ ψυχικης διαταραχης και δηλωνει δημοπσιως πως δεν υπαρχει σωστο και λαθος.
δεκτον.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία