θέλω να χωρίσω
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Senior Member
    Γιατι εμενα μου φαινεται για αλλο ενα ποστ απο τον \"προτασακια\" που σκοπο εχει μονο να τραβηξει προσοχη?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Και επιβεβαιωθηκα μαλλον.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Καλα κανω εκκληση στον NikosD. αν οντως εχω δικιο μεσω αυτου του ποστ και οχι u2u γιατι δεν υπαρχει κατι ουσιαστικα να αναφερω αν μπορει να κανει κατι πλεον για αυτο το φαινομενο...και ετσι τουλαχιστον για την πλακα το παρακατω...

Respectful members of the human race:

The level of trolls that has infested the e-psychology forum has reached a critical level. To address this grave threat, I propose that administrative rights be granted to \"Lycanthrope\" in order that he may ban abrasive posters at will.

All current forum members with more than 50 posts will automatically be given unconditional lifetime amnesty....including xxxxxxx (OK, it pained me a little, but he\'s OUR troll and I think we\'ve grown attached).

Peace through superior internet firepower.

Sincerely,

Senior Member
    Εσβησε και το αρχικο ποστ...να δωσω μια περιληψη...στην ουσια να το δωσω ολοκληρο....

\"παντρευτηκα τον αντρα μου μονο για τα λεφτα ,εχω τρια παιδια αλλα ο αντρας μου ειναι ufo και αδιαφορος και μου σπαει τα νευρα μονο που τον βλεπω.Θελω να χωρισω.\"

Αυτο αντε να εχασα καμμια 10 λεξεις.

Πολυ επικινδυνο θα ελεγα γιατι μπορει να μπει καποιος αλλος και να μην δωσουμε την δεουσα προσοχη

Senior Member
    Το προβλημα ειναι μεγαλυτερο απο οτι νομιζα...

Keep, νομιζω οτι πρεπει να εισηγηθουμε στο Συμβουλιο των Ισορροπιστων της Ανθρωποτητας μια προσωρινη παυση της προαιωνιας Ανακωχης μεταξυ των δυναμεων του Καλου και του Κακου, μεχρι να αντιμετωπιστει η κριση.

Υ.Γ. iberis, ειχες δικιο. Τα σεβη μου. Παω να αυτοτιμωρηθω για τη δυσπιστια μου.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Το καλο ειναι οτι το τρολ αυτο κανει μπαμ απο χιλιομετρα παντα ^_^

*
    μεχρι στιγμης πιο \"πειστικο\" story του (αρχικα εστω), ειναι αυτο που παριστανει τον τοξικομανη.
    Μια μερα πρεπει να φτιαξουμε thread με τις καλυτερες/χειροτερες top 10 ιστοριες του. Αν ζηταει προσοχη οντως, τοτε θα του την καρα-δωσουμε εκει κιολας :D

-
    heh just kidding

Senior Member
    Δεν υπαρχει κανας δικηγορος βρε παιδια να αναλαβει το διαζυγιο? :p
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    ...επειδή η περιέργεια είναι κακός σύμβουλος και έχω περάσει κάμποσο καιρό εκτος forum, θα μου πείτε και εμενα ποιο trollιδιο είναι αυτό?
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    Σε καταλαβαίνω απόλυτα, είναι πολύ δύσκολο να βγεις από έναν γάμο, ειδικά όταν υπάρχουν κ παιδιά. Έσυ δουλεύεις, έχεις οικογένεια που θα σε υποστηρίξει αν χωρίσεις;

Νομίζω ντις πως πήρες άμεσα την απάντηση.............:)

Banned
    τωρα θα ερθει η μινα και θα φιληθείτε σταυρωτα ε?

δεν ξερω αν το προσεξατε, αλλα σημερα ειμαστε μια ευχαριστη ατμοσφαιρα... ειμαστε.