κυνηγος?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22

Thread: κυνηγος?

Senior Member

κυνηγος?

καλησπερα ειμαι 18 και δεν εχω ακομα κανει σεξ,δεν ειμαι ουτε αντικοινωνικος ουτε φοβαμαι τησ γυναικες απλα μερικες φορες με κουραζει το ανχος του αν θα σου απαντηση θετικα,εν ολιγης εχω φοβο αποριψης,τι να κανω ειναι μια κοπελα που μου αρεσει αλλα το βλεπει εντελως φιλικα
    After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind

Senior Member
    Mην εχεις τοσο αγχος.. εισαι πολυ μικρος ακομα, και δεν υπαρχει καποια ηλικια για να αρχισει καποιος να κανει σεξ. Οποτε το αισθανθεις θα το κανεις, οποτε μην αγχωνεσαι :)))
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    η κατασταση σου ειναι οπως η υπογραφη σου,το κραταω μεσα μου και με καταστρεφει δημιουργοντας μου εμμονες

Senior Member
    Δεν ειναι και το τελος του κοσμου ξερεις να μην εχεις κατι με κοπελα μεχρι τωρα. Αν ηρεμησεις θα τα δεις ολα με ενα πιο καθαρο μυαλο και θα ξεαγχωθεις με αυτο το θεμα. Και θα δεις πως μετα ολα θα ερθουν φυσιολογικα :)))
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Dear predator, έχεις ακούσει που λένε πως όσο κυνηγάς κάτι, τόσο πιο μακρυά σου τρέχει Το sex είναι κάτι που \"συμβαίνει\", σαν τον ερωτα, δεν μπορείς να το προγραμματίσεις. Στη ζωή θα δεχτείς περισσότερα όχι από ότι θετικές απαντήσεις, και νομίζω ότι δεν χρειάζεται να φοβάσαι και να αγχώνεσαι για αυτό. Δεν έχουμε μεγάλη διαφορα ηλικίας, οποτε σου το λέω σαν συνομήλικη ότι το sex σε μια σχέση είναι απόλαυση, θα χαρείς, θα γελάσεις, θα παθιαστείς, αλλα και θα πληγωθείς, θα απογοητευτείς και ίσως και να νιώσεις προδομένος και κάποια στιγμή. Αλλα είναι όλα μες τη ζωή, και με κίνδυνο να ακουστώ τελείως χύμα, όσο πιο χαλαρά το δεις το θέμα, τόσο καλύτερα θα περάσεις μέχρι να σου κάτσει.
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    η κοπελα αυτη με βλεπει σαν φιλο εγο τη πρεπει να κανω να προχωρησω και τη πω οτι μου αρεσει η να το βουλοσο οπως παντα.

Senior Member
    πες της αν σε βλεπει φιλικα να παει σε οφθαλμιατρο ;)

Senior Member
    Originally posted by predatorη κοπελα αυτη με βλεπει σαν φιλο εγο τη πρεπει να κανω να προχωρησω και τη πω οτι μου αρεσει η να το βουλοσο οπως παντα.
    Γιατι εχεις φτιαξει μονο 2 επιλογες σε αυτο το θεμα που σε απασχολει? Ξερεις 1 επιλογη ειναι μονοδρομος, 2 επιλογες ειναι διλημα, 3 επιλογες και ανω ειναι... πραγματικες επιλογες.

Ας πουμε πχ δεν υπαρχει η επιλογη να προχωρησεις αλλιως χωρις να της πεις οτι σου αρεσει?

Γιατι βαζεις εμποδια ο ιδιος στο θεμα σου? ;)

Senior Member
    Σου το εχει πει οτι σε βλέπει σαν φίλο?Δηλαδη στο εχει ξεκαθαρίσει ή το εχεις συμπεράνει εσυ?

Banned
    Originally posted by Mariah

Οποτε το αισθανθεις θα το κανεις, οποτε μην αγχωνεσαι :)))

και αμα το αισθανθει να το κανει,
    αλλα δεν βρισκει, τοτε τι κανει??

^_^

Senior Member
    βασικα σαν κλασικος αφηρημενος ξεχασα να ανεφρω οτι ειναι σε σχεση λολ,μιλαμε σαν κολλητοι τπτ παραπανω

Senior Member
    Originally posted by krino
    ^_^

Αγκρ!

Μου κλεψες το emoticon!!

Banned
    ε! τυχαιο ηταν.....

αφου το καταστημα εδω ειναι λιτο, τι να κανεις???

;)

Senior Member
    kamia voitheia?

Senior Member

Page 1 of 2 12 LastLast