Όλο και χειρότερα... Καμία ελπίδα... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 123
    Senior Member
    Originally posted by donald_girl
    Εξακολουθώ να κάνω βλακείες- να παρακαλάω...
    Και πονάει το στομάχι μου, είμαι σφιγμένη και μου έρχεται συνεχώς να κάνω εμετό
    το ξερω αυτο που περιγραφεις...εγω τρεμω οταν το παθαινω..

ξεκουραση και ζεστασια χρειαζεσαι...φωναξε εναν φιλο για αγκαλια.θα βοηθησει.
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Banned
    Originally posted by lucifer
    Ό,τι δε μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς;
    epipleon, iparhei kai o mazohismos, episis iparhei to kollima me tis prosopikes pepoithiseis pou borei na einai toso ishiro, pou halali ta 1000 psihosomatika vasana.

apo oti katalavaino esena sou pligothike toso poli to ego sou pou se horise o allos kai ohi esi afton, pou aksizei na pathaineis ta 1000 psihosomatika kai na prospatheis me oti tehnasma katevasei i klava sou, psihologiko ekviasmo i o,ti allo, na anatrepseis aftin tin katastasi.

kali epitihia stis prospatheies sou kai sto kinigi tou proin sou.
    eite to pisteveis eite ohi, tha sinehiseis na zeis kai horis afton. O horismos den skotonei.

Episis, nai, opos poli sosta paratirises, pragmati theoro oti iparhei mia arnitiki sishetisi metaksi katathlipsis kai drastiriotitas. Hairomai an esi apoteleis ekseresi kai diapsevdeis to stereotipo mou. Sou efhomai panta na eisai drastiria kai dimiourgiki kai na boreis na ekfrazeis mesa apo ta dimiourgimata sou tin diki sou monadiki kai prosopiki eterotita.

PS: (greekilish dioti o ipologistis mou pali den katevazei tis selides tou greeklish translator)

Επιπλέον, υπάρχει και ο μαζοχισμός, επίσης υπάρχει το κόλλημα με τις προσωπικές πεποιθήσεις που Βόρειο να είναι τόσο ισχυρό, που χαλάλι τα 1000 ψυχοσωματικά βάσανά. από ότι καταλαβαίνω εσένα σου πληγώθηκε τόσο πόλι το εγώ σου που σε χορισε ο άλλος και όχι εσύ αυτόν, που αξίζει να παθαινεις τα 1000 ψυχοσωματικά και να προσπαθείς με ότι τέχνασμα κατεβάσει η γκλάβα σου, ψυχολογικό εκβιασμό η ο, τι άλλο, να ανατρεψεις αφτιν την κατάστασή. καλή επιτίμια στις προσπάθειές σου και στο κυνήγι του προιν σου. είτε το πιστεύεις είτε όχι, θα συνεχίσεις να ζεις και Βόρις αυτόν. Ο χορισμος δεν σκοτώνει. Επίσης, ναι, όπως πόλι σωστά παρατήρησες, πράγματι θεωρό ότι υπάρχει Μία αρνητική συσχέτισή μετάξι κατάθλιψις και δραστηριότητάς. Χαίρομαι αν εσύ αποτελεις εξεύρεσή και διαψευδεις το στερεότυπο μου. Σου εύχομαι πάλα να είσαι δραστήρια και δημιουργική και να βορεις να εκφράζεις μέσα από τα δημιουργήματά σου την δίκη σου μοναδική και προσωπική ετερότητα. Ψ: ( γρεεκιλιση διότι ο υπολογιστής μου πάλι δεν κατεβάζει τις σελίδες του greeklish τρανσλατορ)

Senior Member
    Originally posted by Adzik
    Ό,τι δε μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς;
    εγω λεω οχι..παντα διαφωνουσα με αυτο...τι βλακεια..xexexex

Ντοναλντ μου..αντικαταθλιπτικα πηρες ποτε?
    3 χρόνια παίρνω. Μετά την κρισάρα τον τελευταίο μήνα διπλή δόση. Με έπιανε το ένα παλιά, τώρα... σα να πίνω νερακι! Ούτε η 2πλη δόση δε με σώζει

Senior Member
    Πάντως κακά τα ψέματα η επικοινωνία μαζί του με ηρεμεί... Σαν ένα ναρκομανή που μόλις πήρε τη δόση του και ηρεμεί...
    Δεν ξέρω σκέφτομαι ρε παιδιά πως παρά τα όποια ψυχολογικά μου βγήκαν ή ό,τι.... Και ό,τι και αν είναι αυτός ο άνθρωπος- διαφορετικός πολύ και ναι άδικοσ μαζί μου και παλιά και τώρα,νιώθω βαθιά αγάπη για εκείνον. Και σκέφτηκα πως ναι, όσο και να θέλω μέσα μου να τον αγκαλιάσω και να τον φιλήσω, αν τελικά συναντηθούμε δεν θα το κάνω γιατί δεν θα διακινδυνεψω το ενδεχόμενο να μην τον ξαναδω μετά....

Senior Member

To περίεργο είναι πως είμαι πολύ ήρεμη!

Οι καλές προθέσεις δεν πιάνουν πάντα τόπο...
    Του είχα στείλει ένα sms το πρωί και έφτασε η αναφορά το βράδυ,όταν ήταν με τη νέα του σχέση. Εντωμεταξύ τη μισή μέρα σήμερα μιλούσαμε στο msn... Ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνό με απόκρυψή. Απαντάω
    -Παρακαλώ;!
    -Άκου να σου πω! Μη μου ξαναστείλεις μήνυμα,μη με ξαναπάρεις τηλέφωνο, βγάλε με από το msn και το facebook και...
    -Αυτό το χα στείλει το πρωί...
    -Ακούς τι σου λέω; ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ!

και μου το κλείνει στα μούτρα...

Βέβαια όταν είχε μπει η άλλη ανάμεσα μας ποτέ δεν με υπερασπίστηκε έτσι... Αλλά ας μην πω για το πριν ...

Το περίεργο είναι πως είμαι πολύ ήρεμη. Νηφάλια! Και απορώ με τον εαυτό μου.

Senior Member
    απο οτι φενεται μειναμε οι 2 μας οι αλλοι πηγαν βολτα.θα σε παριγορουσα αλλα απο ερωτικα θεματα δε σκαμπαζω και πολλα.

Senior Member
    καλέ εγώ απορώ με την ηρεμία μου!
    βρε παιδιά μηπως έχω πυρετό;
    είμαι καλά;

Senior Member
    βαλε θερμομετρο!! :P

Senior Member
    λες; lol

Senior Member
    ειδες εκπληξεις που εχει η ζωη; λολ!!

Senior Member
    Σήμερα έχω σφίξιμο και άγχος, αλλά θα την παλέψω!
    Πολύ ταλαιπωρία...
    Βασικά αυτό που θέλω τώρα είναι να βγω από την ταλαιπωρία, τα άλλα
    -το να σκεφτώ κλπ και να καταλάβω- ίσως έρθει σιγά σιγά....

Senior Member
    Με πονάει που έχασα 3 χρόνια έτσι άδικα... Και έχασα κομμάτια του εαυτού μου... Πολλά. Σταμάτησα να ακούω και να γράφω μουσική, σταμάτησα να διασκεδάζω με φίλες γιατί πλέον δεν είχα... Σταμάτησα όλα εκείνα που αγαπούσα αλλά δεν το κατάλαβα, νόμιζα πως δεν είχε σχέση με αυτό και πως αυτός ήταν ο άνθρωπος μου...
    Κάνω flash back αποστασιοποιημένα- χωρις να έχω πια το \"σ αγαπάω ιδέα σου είναι και μέσα στο μυαλό όλα, δεν ισχύει πως δεν νοιάζομαι για σενα\"- και παρατηρώ πως δεν υπήρξε περίοδος αυτής της σχέσης που να μην ένιωσα πολύ πόνο, τον οποίο έδιωχνα και δικαιολογούσα κάθε φορά που άκουγα δικαιολογίες. Και έλεγα επίσης, εντάξει, έχω το πρόβλημα οπότε μάλλον δεν έιναι έτσι όπως τα βλέπω, εγω είμαι υπερβολική...

Senior Member
    \"Σαν ένα ναρκομανή που μόλις πήρε τη δόση του και ηρεμεί... \"

ετσι ακριβως ειναι, καμια φορα περιμενουμε τα παντα απο μια πηγη ( ενα ναρκωτικο εναν ανθρωπο) , και οτι αισθηματα μας προκαλει, τα βλεπουμε παντου και ενισχυμενα. Δλδ αμα μας προκαλεσει πονο τοτε μαλλον παντου θα βλεπουμε πονο. ισως θα βοηθουσε να δεις οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι η σχεση μου ή ενας φιλος και οχι τα παντα.Ή να βρεις κ αλλου πηγες για να ικανοποιησεις τις αναγκες σου. Ειναι εξαρτηση κ μια εξαρτηση δεν ειναι ποτε υγιεινη .
    Δεν εχω διαβασει ολα τα ποστ σου οποτε μπορει να σε πιανω τελειως αλλα εχω πολλες εμπειριες με ..εναποθεση ολων των αναγκων μου σε μια και μονο πηγη για πολλα χρονια.. εχει λογο που γινεται αυτο. κυριως γιατι δε μπορω να προσφερω εγω σε μενα οτι εχω αναγκη κ μοιραια βασιζομαι σε αλλους ή αλλες (ουσιες)

και μην ανησυχεις για τα χαμενα χρονια , μπορεις να υπερκαλυψεις οτι εχασες αυτα τα χρονια yes we can !

Senior Member
    Αισθάνομαι πολύ περίεργα. Είχα πάντα τις τάσεις και την προδιάθεση να γαντζώνομαι για να κερδίσω ευτυχία -θεωρητικά οτι θα έφτιαχνα κάτι μοναδικό τάχα μου και δήθεν... Μια μεγάλη ψευδαίσθηση. Και έτσι λοιπόν παρέδωσα την ανεξαρτησία μου και τον εαυτό μου πλήρως σε έναν ξένο νομίζοντας πως αυτός ήταν ο ένας που αναζητούσα. Σύντομα το μυαλό κατάλαβε πως όχι δεν είναι έτσι, αλλά είπαμε δεν ήθελα να το πιστέψω! Και έτσι απλά ζούσα παρασιτώντας και παρακαλώντας, δυστυχισμένη απόλυτα, ευτυχισμένη για λίγα λεπτά όταν με τάιζα την ψευδαίσθηση... Δεν έκανα τίποτα άλλο. Κοιμόμουν και ξυπνούσα και μόνο εκείνος με ένοιαζε. Βέβαια ούτε στοργή ούτε αγάπη έπαιρνα! Παρά μόνο με υποτιμούσε. Το αντικειμενικά είσαι μέτρια της τρίτης εβδομάδας κατέληξε στο είσαι μπάζο του 2ου χρόνου και στα πρόσφατα αποτελέσματα.... Ήμουν απλά ένα βολικό και διαθέσιμο παιχνιδακί που θα το πετούσε μόλις έβρισκε κάτι άλλο.
    Λίγους μήνες πριν τον γνωρίσω είχα κάνει την περιβόητη απόπειρα αυτοκτονίας, και νόμιζα - ήλπιζα πως μετά θα ζούσα κάτι καλό...Όχι μόνο αυτό δεν έγινε, αλλά χώθηκα σε έναν ακόμη εφιάλτη και έχασα ακόμη και τα λίγα κομμάτια του εαυτού μου που γνώριζα! Δεν το καταλάβαινα όμως...
    Εφιάλτης,δεν την παλεύω άλλο! Θέλω τόσο πολύ να ξεφύγω! Πάλι μου ήρθαν δάκρυα... Να γινόταν ένα θαύμα και να γίνοντουσαν όλα καλά στη ζωή μου ξαφνικά , και να μην ένιωθα άλλο τόση απόγνωση, άγχος,πόνο. Αδιέξοδο! Να μπορούσα να ξυπνήσω μια μέρα και να είναι όλα αλλιώς! Έτσι, ένα θαυμα! Σαν ένα μαγικό γιατρικό που θα απλωθεί επάνω στις πληγές μου και θα μου δώσει ανακούφιση.
    Και η μαλακία είναι πως ξέρω πως δεν μου άξιζε όλο αυτό. Είμαι εντάξει άτομο, και μπορώ να δώσω πολλά σε μια σχέση, φιλία ή οτιδήποτε. Αξίζω ρε πούστη μου! Δεν είμαι για τα σκουπίδια! Αλλά δεν παίρνω πίσω ό,τι αξίζω,μόνο τα σκατά... Τα σκατά του κάθε μαλάκα! Ούτε μου αξίζει όλη αυτή η μοναξιά - η απόγνωση και ο πόνος!
    Θέλω να σωθώ από όλα αυτά, δεν ξέρω όμως αν θα γίνει και πόσο χρόνο χρειάζεται. Σίγουρα ξέρω πως δεν αντέχω άλλο! Είναι άδικο ρε! Πολύ άδικο !
    Και τώρα πολλά δάκρυα! Πολύ κλάμα, έχει γίνει το πληκτρολόγιο λίμνη!

Senior Member
    το θαυμα δε θα γινει μονο, δεν γινεται να κοψεις δρομο φοβαμαι. Θα το κανεις μονη σου , θα παρεις τον μακρυ δρομο και θα απολαυσεις τις συγκινισεις της διαδρομης και το αποτελεσμα σιγουρα θα σε ανταμειψει , θα εισαι πολυ περηφανη για τον εαυτο σου και την προσπαθεια σου. Βεβαια ηδη πρεπει να αισθανεσαι ετσι, κανεις μια πολυ μεγαλη προσπαθεια. Σε καταλαβαινω απολυτα πως ειναι να απο-γαντζωνεσαι απο καπου..πρεπει να τροφοδοτησεις εσυ τον εαυτο σου ομως και αυτο θα σου ανοιξει νεους δρομους, πιο ισοτιμες σχεσεις και πιο πραγματικες! αξιζει! οπως αξιζεις και συ , μπραβο σου που το βλεπεις !

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast