Results 16 to 30 of 123
-
11-02-2010, 12:48 #16
σκατά!
Αααα! Όσο για το τι κάνω στη ζωή μου. Αν πέρασα χθες το μάθημα που έδωσα τελειωνω την πτυχιακή μου κ θα έχω πτυχίο. δεν μου λέει βέβαια τίποτα αυτό.
Δουλεια δεν έχω, είχα μέχρι τον Ιούλιο κ είχα πάρει λίγο τα πάνω μου, μετά πήρα πόδι κ προσπάθησα αλλά έτρωγα μονίμως και τρώω μονίμως άκυρο....
Μίλησα λίγο με τον αδερφό μου, του είπα πως ο μπαμπάς δεν έφτιαξε την \"τέλεια οικογενεια\" που παρουσιάζει... Του είπα πως έχω θέμα με τη κατάθλιψη και πως φρόντισε και ο καλός μας μπαμπας για αυτο.... Περιμένω απάντηση...
αυτά πάνω κάτω....
περιμένω απάντηση και από τον πρώην και με πιάνει κρύος ιδρώτας... για το δακρύβρεχτο μήνυμα που ηχογράφησα και ήταν μέσα από τη ψυχή μου... να μην πεταχτεί στα σκουπίδια!
- 11-02-2010, 18:02 #17
Αυτοκαταστρέφομαι...
Σήμερα ξύπνησα νιώθοντας πάλι χάλια. Θα πήγαινα στο γυναικολόγο γιατί έχω ενοχλήσεις μετά τις ξεπέτες που έκανα για \"επιβεβαίωση\"...
Περπατούσα στο δρόμο κ ζαλιζόμουν, ήταν σαν να βλέπα μπροστά μου ταινία. Σήμερα είναι το τέλος σκεφτόμουν και πως δεν αντέχω άλλο και έκλαιγα σιωπηλά ... Το ίδιο και έξω από το ιατρείο. Θα πήγαινα στην παραλία και θα προσπαθούσα να μου βάλω ένα τέλος... Έκλαιγα πάλι σιωπηλά!
Μετά μπήκα μέσα όλο τρόμο. Πφφφ, φοβόμουν πολύ, άντε τώρα να έξηγησω.. Κολπίτιδα έπαθα μου είπε... Και εγώ χέστηκα από το φόβο... Άρχισα να ζεστενομαι , να ζαλίζομαι... να τρέμω... κρύος ιδρώτας! Ουπς η κοιλια μου ποναει ακόμη και τώρα από την τρομάρα που πήρα
ΖΑλίζομαι...
Ειμαι σκατα
μίλησα στον αδερφο μου , με πήρε τηλέφωνο και καθόταν η μάνα μου και κοίταζε με κακία κ με κηνυγούσε να δει τι θα πω...
11-02-2010, 18:39 #18
ελα ,ντοναλντ
ολοι κάνουμε πράγματα απο αντίδραση και εχουμε μετανιώσει ...ειδες οτι δεν σε βοηθησε αυτός ο τρόπος και τωρα εχεις μάθει.
Αυτό που εχεις δεν ειναι σοβαρό απο οσο ξέρω.
Μην εισαι τοσο αυστηρή με τον εαυτο σου,δεν χάθηκε ο κόσμος.
Με τον αδερφό σου ολα καλά?θα τα πειτε απο κοντα?Ασε τη μαμα σου στην κατασκοπεία της!!
11-02-2010, 20:16 #19
Ναι θα τα πούμε απο κοντά μόλις πάω στη Ρόδο!!!! αυτό είναι καλό!
Βέβαια έρχεται κ μου βάζει φιτίλια η μάνα μου και τέτοια... και αγχόνομαι!
11-02-2010, 21:26 #20
Κουράστηκα να κλαίω για σήμερα ... πονάει και το στομάχι μου από όλα αυτά...
Ίσως πάω για ύπνο, δεν ξέρω...
Αλλά αυτό που κάθομαι και περιμένω πότε και αν θα μου απαντήσει ο πρώην είναι ψυχοφθόρο. Κάτι σαν εξάρτηση... σκατά
11-02-2010, 23:11 #21
εννοείται κάθεσαι και ασχολείσαι με έναν που δεν σε εκτιμάει!!!Βασίκα όμως να ξέρεις οτι όλο αυτό ξεκινάει απο εσένα γιατί δεν σεβεσαι εσύ τον εαυτο σου!!!Αυτός είναι ένας τύπος τυχαίος,αν σε πλησίαζε κάποιος όμως τώρα είμαι βέβαιη ότι θα ξεκόλαγες και αυτό γιατί θες να βασίζεσαι πάντα κάπου!!!Δώσε την ενέργεια σου κάπου αλλού θα ανέβεις!!
12-02-2010, 11:04 #22
Τώρα μπήκα να δω αν μου είχε γράψει κάτι και διαπίστωσα πως με έκανε delete ακόμη και από τους \"φίλους\" του στο facebook...
H μαλακία είναι πως ξύπνησα με κόμπο στο στομάχι και εδώ και τρεις μέρες μόνη μου αγωνία ήταν \"αν μου έχει γράψει κάτι\"...
Απλά για εκείνον είμαι ένα τίποτα...
δυστυχως...
12-02-2010, 11:35 #23
Μεγάλη καταστροφή που σε έσβησε κάποιος από το facebook.Εσύ δίνεις την έννοια της καταστροφής σε κάθε γεγονός.Άλλος δε θα έδινε μία,καταλαβαίνεις τη διαφορά;
Μέσα σου η απόρριψη από αυτό το άτομο,πονάει,γιατί σε απέρριπταν μία ζωή,έτσι ένιωθες και το φοβάσαι στην ενήλικη ζωή σου.
Γράφεις πως είσαι ένα τίποτε γι αυτόν.Μα,είσαι ένα τίποτε για σένα,από εκεί ξεκινάει το ζήτημα κι εκεί τελειώνει.Αν με θεωρώ τίποτα,τότε μου φέρομαι έτσι και \"μαθαίνω\",δίχως να το αναγνωρίζω,και στους γύρω μου να μη με σέβονται και να μη με εκτιμούν.
Η λύση είναι να δουλέψεις το θέμα της αυτοπεποίθησης,της απόκτησης μίας ικανοποιητικής αυτοιδέας με έναν καλό,καταξιώμενο ψυχολόγο,πεπειραμένο ίσως σε θέματα κακοποίησης.Η ίδια ψαλιδίζεις τις δυνατότητές σου,αλλά ρίχνεις τις ευθύνες στο παρελθόν.Το παρελθόν πέρασε.Μας πονά όμως.Και η δύναμη που έχει είναι αυτή της επιρροής πάνω μας σήμερα.Στις σχέσεις που κάνουμε που δε μας αξίζουν γιατί εμείς αισθανόμαστε πως δεν τις αξίζουμε,στο σεξ που το χρησιμοποιούμε όχι ως χαρά και μοίρασμα,αλλά ως κυνήγι εξάρτησης και υποχρέωσης,από ελλιπή αυτοπεποίθηση,στο σώμα μας που δεν το αγαπάμε και το μοιράζουμε λες και είναι φτηνό χάμπουργκερ από αλυσίδα fast food.Γιατί άραγε να με σεβαστεί και να με αγαπήσει κάποιος όταν εγώ η ίδια δε με σέβομαι;Moυ το χρώσταγε,είχαμε προηγούμενα και το έχω γράψει σε τεφτέρι;
Ο κόμπος στο στομάχι,το κλάμα,η θλίψη,τι μου λένε,τι ζητάνε να ακούσω,που συστηματικά τους βάζω στο στόμα τους μια γάζα,τι φοβάμαι,τι θέλω,τι ζητάω,τι επιθυμώ να γίνω;
Γιατί βάζω συνέχεια τον εαυτό μου στη θέση αυτού που παρακαλάει και όχι στη θέση ενός που δεν παρακαλάει,γιατί δε φοβάται,γιατί ξέρει την αξία του και οι άλλοι τη σέβονται;"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
12-02-2010, 12:14 #24
[i]Αν με θεωρώ τίποτα,τότε μου φέρομαι έτσι και \"μαθαίνω\",δίχως να το αναγνωρίζω,και στους γύρω μου να μη με σέβονται και να μη με εκτιμούν.
Γιατί άραγε να με σεβαστεί και να με αγαπήσει κάποιος όταν εγώ η ίδια δε με σέβομαι;Moυ το χρώσταγε,είχαμε προηγούμενα και το έχω γράψει σε τεφτέρι;
Θέλω να πω πως δεν φταίω εγώ.
Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να έφταιξα αλλά όχι σε αυτή. Ίσως φταίω τώρα που έφτασαν τα πράγματα στα άκρα...
Όσον αφορά το συγκεκριμένο άνθρωπο εκεί που φταίω είναι που δεν είχα φύγει όταν έπρεπε και άκουγα τα κροκοδείλια δάκρυα πως μ αγαπάει και τα πίστευα γιατί αυτό ήθελα να ακούσω... Και μετά λέω , είναι δυνατόν τώρα μετά από όλα αυτά να μαστε ξένοι; Δεν έμεινε τίποτα από όσα\'άπειρα ζήσαμε μαζί; Και εκεί παρακαλάω-σα μαλάκας ναι...
Για όλα τα άλλα ναι... Όσοι δεν με γνωρίζουν γιατί να με σεβαστούν αμα με βλέπουν έτσι;
12-02-2010, 12:30 #25
donaldgirl,δεν είναι αυτός ο άνθρωπος το κεντρικό σημείο της ζωής σου.Είσαι ΕΣΥ.Εσένα πρέπει να μάθεις να προστατεύεις από καταστάσεις που σε φθείρουν.Εσένα πρέπει να μάθεις να οριοθετείς,να βρεις το χώρο σου στον κόσμο.Να ξέρεις πότε σε τιμωρείς,που δεν έμαθες να το αναγνωρίζεις.Συμπάσχω μαζί σου,έχω περάσει από εκεί που βρίσκεσαι εσύ.Κι εγώ κακοποιημένο παιδί ήμουν.Πέρασα κατάθλιψη,όπου για μήνες αδυνάτιζα,μέρες που έπινα μόνο μισό ποτήρι γάλα κι αυτό το ξέρναγα σα γατί.Νύχτες που δεν κοιμόμουν καθόλου,μέρες που πέρναγα στο κρεβάτι.Όλ\'αυτά τα ξεπέρασα.Είμαι καλά.Γιατί;Γιατί έμαθα να σέβομαι τα μηνύματα που μου έδινε το σώμα μου,το είχα εξαντλήσει,κάποια στιγμή έπεσα απλά για ύπνο και κοιμήθηκα πόσο λες;38 ώρες συνεχόμενα.Τι μου έλεγε το σώμα μου,αυτό που δεν είχα ποτέ μου σκεφτεί.Δε φταις εσύ και άδικα φιλενάδα σε τιμωρείς.Και όσο δε σε αγαπάς,όσο δε φτιάχνεις όσα σε κρατάνε στο παρελθόν,θα σου δίνω τα μηνύματα,γιατί θέλω να ζήσεις.
Donaldgirl,μπορείς!Μπορείς να φτιάξεις ό,τι γουστάρεις στη ζωή σου.Μπορείς να περπατάς στο δρόμο και να σφυρίζεις ανέμελη,μπορείς να κοιτάς γύρω σου τους ανθρώπους και τα πράγματα και να λες,μωρέ η χαζή,κοίτα πόσο όμορφη είναι η ζωή,γιατί δεν το έβλεπα.Δεν το έβλεπα,γιατί δε με άφηναν τα μπαγκάζια μου,τα πετάω ρε,θα ζήσω μια χαρούλα.
Δεν είναι δύσκολο καλέ,θέλει λίγη δουλίτσα,το έκαναν άλλοι πριν από εσένα,θα το κάνεις και συ..."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
12-02-2010, 14:03 #26
dolald, δεν έχω διαβάσει τα μηνύματα, γιατί μου δίνεται η αίσθηση ότι σου αρέσει τόσο πολύ να κλαίγεσαι και να κάνεις το θύμα, που τόση μιζέρια δεν μπορώ να την διαβάζω. Αυτό που θα ήθελα να σου πω, είναι ότι τίποτα δεν αλλάζει από μόνο του αν δεν θέλεις και εσύ. Για να το θέσω πιο χαριτωμένα, υπάρχει ένα ανέκδοτο από τη σειρά τον ανεκδότων με τις λάμπες, αν κάποιοι θυμούνται:
-πόσοι ψυχολόγοι χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα?
-ένας αρκεί, αλλα πρέπει να θέλει και η λάμπα.
12-02-2010, 14:09 #27
lucifer,γιατί τόση αυστηρότητα;Κλαιγόμαστε δεν κλαιγόμαστε,όλοι χρειαζόμαστε μία αγκαλιά,ένα αξίζεις,προχώρα.Ας μη γινόμαστε κι εμείς ένα από αυτά τα πρόσωπα που εύκολα ο πόνος του άλλου δε μας αγγίζει,γιατί δεν τον βιώνουμε εμείς,οπότε τον πετάμε στην άκρη,βάζοντάς του την ταμπελίτσα\"θυματάκι\".
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
12-02-2010, 14:21 #28
Originally posted by RainAndWind
lucifer,γιατί τόση αυστηρότητα;Κλαιγόμαστε δεν κλαιγόμαστε,όλοι χρειαζόμαστε μία αγκαλιά,ένα αξίζεις,προχώρα.Ας μη γινόμαστε κι εμείς ένα από αυτά τα πρόσωπα που εύκολα ο πόνος του άλλου δε μας αγγίζει,γιατί δεν τον βιώνουμε εμείς,οπότε τον πετάμε στην άκρη,βάζοντάς του την ταμπελίτσα\"θυματάκι\".
12-02-2010, 14:26 #29
Go on donaldgirl,μπορείς σου λέω!
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
12-02-2010, 14:29 #30
Originally posted by RainAndWind
μία αγκαλιά,ένα αξίζεις,προχώρα.
δεν ξερω αν βοηθαει τελικα,
ολο αυτο το αγκαλιαδικο και το προχωραδικο....
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία