Τα Πρωτα ραντεβου! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 51
    Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    Όσο περνάνε τα χρόνια οι γυναίκες το βλέπουν πιο ρεαλιστικά,που καθόλου κακό δεν είναι.Γιατί ο ρεαλισμός να θεωρείται ψυχρός;Eγώ με μισό μάτι βλέπω την υπερβολή της εξιδανίκευσης,εκεί είναι που βγαίνουν ένα σωρό παρανοήσεις και γίνονται αχταρμάς προσδοκίες και πραγματικότητα.
    Τέσπα.
    Το δικό μου πρώτο ραντεβού προήλθε στα 13-14,εγώ την έπεσα,σε πάρτυ,σταθερή αξία,λολ.Πρώτον όλα τα αγόρια έκαναν σα παρτσακλά,χαχα και κανένα δε μας ζήταγε να χορέψουμε,ενώ υποκρίνονταν πως δεν υπήρχαμε,καμιά δεκαπενταριά κορίτσια σουλουπωμένα και σενιαρισμένα λες και πηγαίναμε για νυφοπάζαρο(στην ουσία γι αυτό όλοι ήμασταν εκεί,για να χαμουρευτούμε,ουάχχαααα):P
    Είδα κι απόειδα,κανένας δε χόρευε,τα κορίτσια τα είχαμε βάψει μαύρα,στο χείλος της νευρικής κατάπτωσης δηλαδή.Ε,λέω μέσα μου,δεν πάει,πάλι με κανέναν δε θα χορέψω,έβαζε και κάτι ωραία τραγουδάκια,απ\'αυτά που είναι μόνο για χούφτωστη χούφτωστη,οπότε ζήτησα έναν που καιρό είχα στο μάτι για χορό.Μετά του ζήτησα και ραντεβού.Το ραντεβού χάλια,γιατί αυτός παιδί μου δεν είχε γλώσσα,είχε χέλι.Δε μου άρεσε ο τρόπος που φίλαγε.Γενικά το θυμάμαι και γελάω αυτό το ραντεβούζ.:P:D
    αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ αχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχχα.. .. λολολολλολλλ.....

θυμαστε?λολ...στο δημοτικο...που παιζαμε και μπουκαλα...στα παρτυ...πωπω...ενα χρονο περιμεναμε...μεχρι να ερθει αυτη η στιγμη για να φιληθουμε...ετσι φιλησα πρωτη φωρα...λολ..χεχεχεχ.. αχ να παιζαμε και τωρα μπουκαλα ε?...αλλα ημαστε κομπλεξικοι ολοι οι δεσμευμενοι... σιγα μην το αφηνανε ετσι..οι αντρες μασ...αμεσως καβγας θα γινοταν..ενω ισα ισα θα μπορουσε να ανανεωσει αθωα..και νομιμα καθε ψυχουλα ..χεχεχεχ:P:P:P:P:P:P
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    Οι γυναίκες θέλουν έναν τύπο τυχοδιώκτη,αλλά με σταθερή εργασία.Robert Claiborne,ψυχολόγος
    χαχαχα,κάτι τέτοιο δηλαδή;:P:P

οι γυναικες..αλλα και οι αντρες πρεπει πανω απ ολα να ξερουν τι ΔΕΝ θελουν!!!!!!

Αντα.:P

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

ρεινννννννννννν!!! Τι μου θύμισες!!!

Εμείς κάναμε πάρτι, 7.30-11.00 και περιμέναμε πως και πως να χορέψουμε κανένα μπλουζ με τον έρωτα των γυμνασιακών χρόνων.
    Εγώ μετά από εξι μήνες καρδιοχτύπι, ήρθε μια μερα να με παρει απ το σχολειο και να μου δωσει και το λεύκωμα που του ειχα δωσει, (φακ, προδιδω και την ηλικια μου). Αφού περπατήσαμε και είχε νυχτώσει, εγω έτρεμα ολόκληρη και όταν με φίλησε μου έπεσε η τσαντα απ τα χέρια, είχα μείνει άγαλμα και ακόμα και όταν σταμάτησε το φιλί, εγώ είχα μείνει με κλειστά τα μάτια σαν ούφο....:(

Senior Member
    Originally posted by Mariah
    Μαρινα 9 το πρωι? Εγω δεν βγενω τετοια ωρα ουτε αν με πληρωναν :p

Αντιθετα θυμαμαι ενα ραντεβου μου που ξεκινησε πολυ χαλαρα το απογευμα, και τελειοσε την αλλη μερα στις 6 το πρωι να τρωμε πρωινιο στα McDonald στο Συνταγμα. Και επειδη το πρωι δουλευα.. και επεστρεψα σπιτι κατα τις 7 το πρωι, πητα στη δουλεια μου οτι και καλα ημουν αρρωστη και κοιμομουν μετα μεχρι το μεσημερι :)))))))
    πωπω καλα αυτα τα ραντεβου..που κρατανε οοολλη νυχτα..εξω..βολτα..και καταληγετε το πρωι για πρωινο..καπου...5 ωρα...πχ γλυφαδα..η οπου μπορεις να βρεις καποιο μαγαζι να ανοιγει ...και βλεπεις το ξημερωμα μαζι...ειναι ολα τα λεφτα...το κακο ειναι μονο οτι εισαι σαν μαυρο χαλι.. μαλλι πατσαβουρα..και το makeup ..μια μουντζουρα...σχεδον ανυπαρκτο.. χεχεχεχεχ

Senior Member
    εγω καθε φωρα μετα απο πρωτα ραντεβου..οταν με πηγεναν σπιτι (πολυ σημαντικο αυτο ετσι?...το αν σε παει ο αλλος στην πορτα...αν θα βγει απο το αμαξι κλπ..:P)
    ..επεφτα στο κρεβατι και..σκευτομουν παλι ..καρε καρε..οοολο το ραντεβου..τις κινησεις του...τις λεξεις που χρισιμοποιουσε και προσπαθουσα να αποκοδηκοποιησω..τι εννοουσε...χεχεχεχ....αν του αρεσα..ποσο του αρεσα..και τετοια...μικρο σπιτι στο λιβαδι με δυο λογια χεχεχεχεχεχ

....και παντα χαιρομουν παρα πολυ...οταν μου εστελναν το ιδιο βραδυ ..μηνυμα για καληνυχτα...

Senior Member
    ενα ασ το πουμε πρωτο ραντεβου πολυ αστειο που θυμαμαι.. ηταν βασικα και η γνωριμια μασ ..

..με εφερε στην παρεα για καφε ενας φιλος ο οποιος ο καιμενος προσδοκουσε να τον προσεξω..και για κακη του τυχη εφερε και 2 φιλους του..ο ενας απο τους 2 ηταν ΚΟΥΚΛΟΣ....1.90 μακρυ μαλλι...τελειο χαμογελο..σακακι με λευκο φανελακι απο μεσα...θεος..

οταν τον ειδα..επαθα ταμπλας...θυμαμαι ειπα μεσα μου..ΧΡΙΣΤΕΕΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΘΕΟΟΣ ειναι αυτος (χωρις φυσικα να δειξω το παραμικρο).....και αμεσωσ μετα σκευτηκα...\'\'καλα δεν εχω καμια ελπιδα δεν υπαρχει καμιιιιιιιιιιιια περιπτωση να ενδιαφερθει...\'\' οποτε χαλαρωσα εντελως και ημουν τρομερα ανετη..και αστεια...λες και τον ηξερα απο χθες...

κατι που φυσικα του εκανε τρομερη ενυπωση...σου λεει...πολυ ανετη ειναι αυτη...πως γινεται?

εντωμεταξυ ..μετα τον καφε πηγαμε ολοι σε ενα κλαμπακι...και να βαραει η μουσικη...και να μην ακουμε τι λεει ο ενας στον αλλον..και να γκαριζουμε...

άλλα ελεγα.. άλλα καταλαβαινε...αλλα μου ελεγε αλλα καταλαβαινα εγω...σε καποια φαση...αρχισα να τον πειραζω...και του δειχνω με νοηματα... την κοιλια του..(ετσι οπως ειχε κατσει ηταν λες και ειχε λιγη κοιλιτσα) ..και του δειχνω..πρεπει να κολυμπησεις πολυ ...το καλοκαιρι...

ξαφνιαστηκε αυτος..σου λεει..ατσα η κοντουλα... )(1.56 εγω) ..μου την λεει κι ολας...

αργοτερα...κατι τον ρωτησα..αλλο ακουσε και με την απαντηση που μου εδωσε εγω παρεξυγηθηκα..οπωτε ειπα\'\'μα καλα..τι βλακασ..μμμμ...σιγααα\'\'
    (χεχεχεχεχε) ...και τον εφτυσα(μετφορικα)...

..ε...και τελικα στο τελος της βραδιας μου ζητησε το τηλεφωνο μου εγω δεν ηθελα να του το δωσω ...(εχοντας παρεξυγηθει απο πριν) ..επεμενε ομως..οποτε σκευτηκα να του το πω πολυ πολυ γρηγορα..κατι η βιασυνη..κατι ο θορυβος..λεω...δεν θα ακουσει καλα..και θα τον ξεφορτοθω...
    του το ειπα...οοοσο πιο γρηγορα μπορουσα...και εφυγα..εεε..

μετα απο 5 λεπτα...να σου το μηνυμα...ηταν και τυχερος..χεχεχεχ

μειναμε 1 χρονο μαζι... οταν το ιδιο βραδυ με πηρε τηλεφωνο να μου μιλησει...εγω σχεδον τον εβρησα..λεγοντας του...πωε τολμαει να μου λεει τετοια...που μου ειπε στο κλαμπ και ποιος νομιζει οτι ειναι κλπ...εε τελικα...λυθηκε η παρεξυγηση....και εγεινε 2ρο ραντεβου...
    :P

Senior Member
    οπως επισεις..ενα αλλο σκηνικο..εχει τυχει να βγω πρωτο ραντεβου.. να εχουν παει οοολα υπεροχα..να υπαρχει τρελη ερωτικη ελξη...να μην κρυβωμαστ πισωαπο το δαχτυλο μασ..και την ωρα που ηταν να βγω απο το αμαξι να κανωνισουμε ξανα να βρεθουμε....να πω καληνυχτα και να φυγω.. ..

ανοιγω την πορτα..και ..σιωπη...δεν μου λεει πως θελει να με ξανα δει η κατι παρομοιο...τιποτα ..σιωπη...

μενω ..αφωνη..χαμογελαω...κομπλαρ� �σμενη...λεω καληνυχτα και φευγω...

κανω..10 βηματα...και αγανακτησμενη..επιστρεφω με γρηγορα βηματα πισω..ανοιγω την πορτα και ξαναμπενω μεσα...\'\'για σου\'\' του λεω...\'\'για σου..\'\' μουλεει..
    ...
    \'\'ε δεν αντεξα..επρεπε να ε ρωτησω\'\' λεω...\'\'δεν περασεσ καλα?\'\'
    \'\'υπεεεεροχα\'\' απανταει.... (σιωπη)

..\'\'τοτε?\'\'
    \'\'τοτε τι?\'\' μου λεει...

..δεν θελεις να με ξαναδεισ? ρωταω..
    \'\'θελω πολυ\'\' μου λεει...

\'\'τοτε γιατι δεν μου το ζητησεσ?\'\'
    ...νομιζα πωσ εσυ δεν ηθελες...

..\'\'κι εγω νομισα πως εσυ δεν ηθελες...\'\'

....μα δεν ηταν απιστευτο?..απο μια παρεξυγηση παραλιγω να χαθουμε και να τελειωσει το ολο θεμα εκει..παλι καλα που ειχα τα κοτσια και την περιεργει α να ρωτησω..χεχεχεχε

Senior Member
    αχαχαχα,Θεοφανία,σιγά ρε,η ηλικία και κουραφέξαλα.Είμαστε όσο νιώθουμε,το έχει πει και ο Μπουσκάλια,ο οποίος όταν τον ρωτούσαν την ηλικία του,απαντούσε\"δε σας λέω.Γιατί να σας πω,για να με βάλετε σε κατηγορίες πώς πρέπει να φέρομαι ανάλογα με την ηλικία μου;\".Γαμάτος.:P
    Ναι,απίστευτα γέλια τα πάρτυζ,λολ.Και η Άντα μου θύμισε τη μπουκάλα,χαχααα,φτου,ποτέ δεν έπεφτα σε κάποιον που μου άρεσε,γιατί ρε γμτ την τύχη μου,αχααα:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Ετσι, μην κολαμε στης ηλικιες!
    Στο κατω κατω ενα νουμερο ειναι.

Να πχ εγω δεν εχω κανενα απολυτως θεμα να σας πω οτι τωρα αυτη την στιγμη ειμαι ....γκουχ*γκουχ... χρονών. Να ειδατε? Δεν φοβαμαι! ;)

Senior Member
    αχαχαχχαα,άντε ρε σεις σήμερα,με έχει πιάσει η κοιλιά μου από το γέλιο!Νά\'στε καλά kiddos!:D
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by Boltseed
    Ετσι, μην κολαμε στης ηλικιες!
    Στο κατω κατω ενα νουμερο ειναι.

Να πχ εγω δεν εχω κανενα απολυτως θεμα να σας πω οτι τωρα αυτη την στιγμη ειμαι ....γκουχ*γκουχ... χρονών. Να ειδατε? Δεν φοβαμαι! ;)
    Δεν σ\' άκουσα γιατί περνούσε ένα μηχανάκι απ\' έξω...επαναλαμβάνεις σε παρακαλώ?

:P

Banned
    Καλά εγώ τι να πω που το nickname προδίδει ηλικία? Τουλάχιστον ελπίζω να μη σκεφτεί κανείς ότι γεννήθηκα το 1938...χαχα...πάντως νιώθω του 1983 το πολύ χεχε...

Senior Member
    Μαρίνα εγώ του 1990 αισθάνομαι.Οταν σκέφτομαι ότι είμαι μισός αιώνας άνθρωπος γυρνάει το μάτι μου.αχ και βαχ

Εγώ πάλι κάθε χρόνο κλείνω τα 23, εδώ και κάτι αιώνες. Και μου λέει μια φίλη μου: \"κοριτσάκι δεν θέλω να σε προσβάλω αλλά μήπως μετά από τόσα χρόνια να έκλεινες τα 25?\"...............χιχιιχιχιχιχιχ!! !!!

Μπουκάλα και Πυθία Ρειν, τα έχω σπουδάσει....:)

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast