Τα Πρωτα ραντεβου! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 51
    Senior Member
    Originally posted by krino
    Συνδυασμοι υπαρχουν απειροι.
    Απο κει και περα, τι εντυπωση σου δινει ενας τυπος που σου λεει, οτι εχω να δουλεψω ενα χρονο γιατι δεν βρισκω κατι να με εκφραζει?

για να μην ξεφευγει το μυαλο μας,
    ενα επιπεδο λεει οτι ειμαι αυτονομος - στεκομαι στα ποδια μου - κανω την ζωη μου και ενα αλλο ειναι οτι πρεπει να εχω λεφτα με την σεσουλα για να ειμαι καποιος.

Η δικη μου κριση βασιζεται στο πρωτο δεδομενο,
    δεν μιλησα καθολου λοιπον για ΚΑΛΗ δουλεια.
    Μιλησα για ανθρωπους που ειναι αυτονομοι και ανεξαρτητοι.
    Με προβληματα η χωρις, αδιαφορο.

Για να εκπεμπεις δυναμισμο πρεπει a priori να μην εχεις εξαρτησεις τοσο σοβαρες ωστε να σε κρατουν πισω στην ζωη σου.
    Έχεις πολύ δίκιο Κρίνο...το λέω ως παθούσα και πλέον θέλω να πιστεύω μαθούσα....
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Θα συμφωνησω με τον Krino εδω. Αμα οι γυναικες κυνηγαγαν μονο τα χρηματα, τοτε με το βιωτικο επιπεδο της χωρας μας ολοι μπακουρια θα ημασταν :d

Senior Member
    Οι γυναίκες θέλουν έναν τύπο τυχοδιώκτη,αλλά με σταθερή εργασία.Robert Claiborne,ψυχολόγος
    χαχαχα,κάτι τέτοιο δηλαδή;:P:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    οι γυναικες ξερουν τι θελουν οταν το θελουν.

Κρινο

(ετσι πε του, του κυριο Κλαιρμπον.....)

Banned
    Originally posted by RainAndWind
    Οι γυναίκες θέλουν έναν τύπο τυχοδιώκτη,αλλά με σταθερή εργασία.Robert Claiborne,ψυχολόγος
    χαχαχα,κάτι τέτοιο δηλαδή;:P:P
    χαχα, εγώ πάλι θέλω να έχω η ίδια σταθερή εργασία, ώστε να μπορώ να απολαύσω τον έρωτα με έναν τυχοδιώκτη!

Banned
    Ως προς τα πρώτα ραντεβού...θυμάμαι μια εμπειρία αντίστοιχη με τις ανώνυμης, που ενώ όλα ήταν καλούτσικα έως ψιλοαδιάφορα, μετά το πρώτο φιλί και τα...αστράκια, άλλαξε το σκηνικό.

Με τον άντρα μου, ήταν ένα πρωτότυπο πρώτο ραντεβού γιατί ξεκίνησε στις...9 το πρωί (με το σκεπτικό να μη χάσω και τη μέρα μου αν δεν πήγαινε καλά...φανταστείτε απογοητεύσεις που είχα φάει εκείνη την εποχή), αλλά τελικά κράτησε ως αργάααα το βράδυ!

Όσο για το πιο ενδιαφέρον πρώτο ραντεβού, ήταν πολύ παράδοξο για να το περιγράψω εδώ, αλλά χαρακτηριστικό του ήταν πως με την πρώτη ματιά...ήξερα! (πως θα μπλέξω άσχημα...χιχι)

Senior Member
    Originally posted by anwnimi
    Originally posted by Αφωτεινή
    Δεν βλέπω κακό το να είσαι χύμα...Αντιθέτως μάλιστα.
    Αυτο που εννοούσα για το καλάμι,ειναι πως είχα δεδομένες τις προτάσεις ,δεν πιεζόμουν ,εκανα οπως έπρεπε να κάνω ,απλά γιατι ειχα τη δυνατότητα.Με λίγα λόγια αυτό μου εβγαινε ΚΑΙ επειδή ημουν \"ψωνάρα\"..
    Φυσικά όταν έχεις επιλογές σημαίνει ότι είσαι ελκυστική οπότε και η αυτοπεποίθησή σου μεγαλώνει...αυτό δε συμβαίνει βέβαια σε όλους όσον αφορά τη σχέση αυτοπεποίθησης με την ελκυστικότητα.
    Επομένως πίστευες στον εαυτό σου και αυτό δε σου δημιουργούσε ιδιαίτερο άγχος στα ραντεβού. Δεν το βλέπω κακό καλη μου, απεναντίας. Γιατί δηλαδή χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου τότε ως ψωνάρα;...
    Αχ βρε Ανώνυμη..ακου που σου λέω..τα χεις δει αυτα τα φαντασμένα κοριτσάκια που περπατούν σαν να τους ανήκει ο κόσμος?
    Ενα τετοιο ημουν και εγώ,που μετρούσε τον εαυτό του με τις \"κατακτήσεις\".

Ενα πρώτο ραντεβου..Εγω 16 ,εχω κάνει κοπάνα απο τα αγγλικά και έχω ραντεβού με εναν τρισάθλιο μαλλιά (μου αρεσαν μονο οι μεταλλαδες ),ετσι για χαβαλέ,ελα ομως που ο πατέρας μου με παρακολουθούσε(το εκανε πολυ συχνά,ακομα απορω πως εκανα τοσα με τετοια τρομοκρατια)και μου εμφανίζεται ξαφνικά ,να ανεβαίνει το πατάρι.Κρυφτηκα κατω απο το τραπέζι και αυτος μου ελεγε ερχεται!ερχεται! κοντεψα να παθω συγκοπή..

Senior Member
    Μαρινα 9 το πρωι? Εγω δεν βγενω τετοια ωρα ουτε αν με πληρωναν :p

Αντιθετα θυμαμαι ενα ραντεβου μου που ξεκινησε πολυ χαλαρα το απογευμα, και τελειοσε την αλλη μερα στις 6 το πρωι να τρωμε πρωινιο στα McDonald στο Συνταγμα. Και επειδη το πρωι δουλευα.. και επεστρεψα σπιτι κατα τις 7 το πρωι, πητα στη δουλεια μου οτι και καλα ημουν αρρωστη και κοιμομουν μετα μεχρι το μεσημερι :)))))))
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Banned
    Originally posted by Mariah
    Μαρινα 9 το πρωι? Εγω δεν βγενω τετοια ωρα ουτε αν με πληρωναν :p
    Χαχα, καταλαβαίνω τι λες αλλά υπήρχε...υπερπροσφορά εκείνη την εποχή (so many men so little time...) οπότε ήθελα να βάλω κι άλλα ραντεβού αργότερα (εκεί, παρά τις απογοητεύσεις εγώ επέμενα!). Έπειτα, εκείνος γιατί νομίζεις ότι συμφώνησε να βρεθούμε τέτοια ώρα? Είχε κι αυτός κάτι άλλα υποψήφια ραντεβού στο καρνέ για απόγευμα! :)

Σήμερα είναι πολύ διασκεδαστικό όταν θυμόμαστε αυτό το πρώτο μας - ολοήμερο τελικά - ραντεβού. Το δικό μου κινητό χτυπούσε ασταμάτητα την ώρα που πίναμε καφέ (λογικό με τόσους στην αναμονή) και από την πλευρά του κάποια στιγμή το απόγευμα \'πετάχτηκε\' σε μια \'δουλειά\' για καμιά ωρίτσα (στην πραγματικότητα συνάντησε και ξαπόστειλε στα γρήγορα με δικαιολογίες μια άλλη) και επέστρεψε....για τα καλά!

Senior Member
    Ωραιες εποχες ε? :)))

Τωρα που σκεφτομαι να βγω για ραντεβου, οτι πρεπει να ετοιμαστω, να φτιαχτω , να βρω τι να βαλω, με πιανει μια βαρεμαρα που προτιμω να μενω σπιτι :p
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    Οσο περνανε τα χρονια καθε νεο πρωτο ραντεβου που κανουμε γινεται πιο ψυχρο και αυτο δεν μου αρεσει :(.

Υ.Γ. Χρονια σου πολλα
    αληθεια????εγω μαλλον πιο θερμα θα ελεγα.χεχεχεχ...ευχαριστω πολυυυ!!
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Originally posted by anwnimi
    Αυτό που μου έχει μείνει στη μνήμη ήταν ένα ραντεβού όταν ήμουν πιο μικρή που ενώ γνώριζα λίγο καιρό τον συγκεκριμένο άνθρωπο και δεν μου έκανε μέχρι τότε και ιδιαίτερο κλικ, όταν το ραντεβού τελείωνε και με γύρισε σπίτι, χωρίς να το περιμένω με αρπάζει και με φιλάει...:) Ε μετά από αυτό είδα αστράκια! Και κόλλησα μαζί του:)
    σωστος ο μαγκας..χεχεχεχχ

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Senior Member
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    Mπα γιατι δεν εχει να κανει με μενα. Απλα οσο περνανε τα χρονια οι γυναικες τα βλεπουν ολα πιο ψυχρα (λειτουργουν περισσοτερο με τον εγκεφαλο οπως ειναι αποδεδειγμενο :) ). Να εχει καλη δουλεια ο αλλος, ενα αμαξακι κτλ. Αν υπαρχουν αυτα μετα κοιτανε και το συναισθηματικο κομματι
    αα..εμενα με νιαζε παντα να υπαρχει επικοινωνια και να γελαμε πολυ...μαζι.. για αρχη.. :P

Senior Member
    Πριν απο λιγο καιρο σε πρωτο ραντεβου καθισαμε μαζι απο τις 9 το βραδακι ως τις 3 τα ξημερωματα και την επομενη μερα καταλαβε οτι δεν ειμαι αυτο που θελει :D
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Πιστεύω πως το πρώτο ραντεβού μένει αξέχαστο έτσι και αλλιώς αν θες πολύ τον άλλο. Είναι απ τα πράγματα που θυμάσαι μετά με κάθε λεπτομέρεια από την αρχή μέχρι το τέλος, ακόμη και αν δεν έκανες τίποτε το συγκλονιστικό ή περίεργο.
    Το συναίσθημα είναι αυτό που καθορίζει το πόσο σημαντικό και αναλοίωτο θα μείνει στο μυαλό σου....

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast