"Χειρότερα ραντεβού" - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 19 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 282
    Banned
    Originally posted by krino

δεν ειναι θεμα ανεξαρτησιας,
    αλλα θεμα σεβασμου προς τον ανθρωπο που εχεις διπλα σου.
    Ακριβως επειδη το να στερηθεις πχ 5 η 10 ευρω ειναι αστειο ποσο, με το να δειξεις οτι ΔΕΝ θες να το στερησεις απο τον αλλο, του δειχνεις οτι τον θεωρεις ισο προς ισο.

Επειδη λοιπον παιζουμε με τις λεξεις,
    μονο η τσιγγουνια δεν κρυβεται πισω απο ολο αυτο,
    ειναι σαφως κατι πιο βαθυ.

Για αυτο ας μην βαφτιζουμε το κρεας ψαρι.
    Ναι ΟΚ, γι\' αυτό είπα προηγουμένως ότι δεν μου αρέσει να θεωρείται αυτονόητο πως αφού βγαίνεις με έναν άντρα θα πληρώσει. Αλλά το βρίσκω αστείο να καθόμαστε να διαφωνούμε, αν εκείνος θέλει να κεράσει, και δεν πιστεύω πως εκείνη τη στιγμή είναι οπωσδήποτε θέμα σεβασμού, ισότητας κλπ.

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    Ένα θέμα με τα πρώτα ραντεβού,είναι αυτό που ανέφερε κάποιο μέλος,μάλλον ο φίλτατος Boltseed,είθισται να σερβίρουμε μία ωραιοποιημένη μας εικόνα,να περνάμε ώρες στα μπάνια με τις λακ και τα αποσμητικά,τα ρόλλευ και τις αποτριχώσεις,που αν το καλοσκεφτείς πηγάζουν από ανασφάλειες.Με έχει απασχολήσει το θέμα,ίσως θα έπρεπε να είμαστε πιο γήινοι και πολύ απλούστεροι,δίχως να κουβαλάμε τόσες κοινωνικές επιταγές απέναντι στις αρχές του κάθε πράγματος.Νομίζω πως υπάρχουν γυναίκες ιδιαίτερα που το ραντεβού σημαίνει ατέλειωτη-χρονοβόρα-αιματηρή-at all costs-διαδικασία,σχεδόν καταναγκαστική για να δει ο άλλος τι,μία εκδοχή σου που όταν θα ξαναβγείτε και θα είσαι κουρασμένη,με πρησμένα μάτια,φυσικό,όχι κόκαλο μαλλί και ρούχα χαλαρά και απλά,σε απομυθοποιεί με τη μία.Συμβαίνουν και τέτοια.:P
    Κακά τα ψέμματα όλες μας το κάνουμε. Ήμαστε εγκλωβισμένες στα στερεότυπα, κ λογικό είναι όταν ο άλλος σε δει στη τρίχα να νομίσει πως είσαι αυτό κ όχι εκείνο που είσαι στη πραγματικότητα, στη καθημερινότητα σου. Είναι αγχωτικό κ πολύ καταπιεστικό να ζεις έτσι.

Banned
    η τσιγγουνια πολλες φορες γυρναει μπουμερανγκ. θυμηθηκα και τον Σκρουτζ της Ντισνευ. μονο που στην προκειμενη ο Σκρουτζ λατρευε μια δεκαρα περισσοτερο και απο ολα τα υπολοιπα του πλουτη.

προσωπικα μου αρεσει η ισοτητα στο κερασμα. ετσι για να λεμε και την γνωμη μας!

Banned
    Originally posted by missing_mile
    Απλά μου αρέσουν οι έξω καρδιά άνθρωποι, αυτοί που κερνάνε γιατί το γουστάρουν κ όχι για υποχθόνιους σκοπούς. Με την ίδια λογική έχω κεράσει κι εγώ κάποιον σε πρώτο ραντεβού. Πλήρωσα τα ποτά κ του πήρα κ τσιγάρα, γιατί αυτό μου έβγαλε αυτός ο άνθρωπος, έτσι ένιωσα. Αν ήταν μίζερος θα με χάλαγε πολύ. Αυτό που θέλω να πω, είναι πως έτσι όπως είμαι εγώ, έτσι θέλω να είναι κ άλλος απέναντι μου. Δεν μου αρέσουν οι μιζέριες κ οι τσιγγουνιές γενικότερα.
    Άλλο να έχεις οικονομικές δυσκολίες, κι άλλο να είσαι τσιγγούνης.

λοιπον προσεξε περιπτωση,
    καποτε ειχα μια σχεση που ηταν περιπου αυτης της αποψης.
    Ειχαμε παρομοιους μισθους, αλλα αυτη απο τροπο ζωης καμια σχεση.
    Αν εβγαζε 1000 ξοδευε 2000.
    Και παρε λουσα, και παρε ρουχα και παρε ντουλαπες με παπουτσια κλπ κλπ....
    Χρεωνονταν καρτες αβερτα, δανεια οτι μπορεις να φανταστεις.
    Χωρισα αφου επαθα μια σχετικη οικονομικη καταστροφη.
    Μεχρι να ξεχρεωσω και εγω τις δικες μου καρτες εφτυσα αιμα.

Σημερα αμα δεν κοβει το ματι σου για να αποφευγεις τις κακοτοπιες την εβαψες....

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    να περνάμε ώρες στα μπάνια με τις λακ και τα αποσμητικά,τα ρόλλευ και τις αποτριχώσεις,που αν το καλοσκεφτείς πηγάζουν από ανασφάλειες.
    σημειωτικη πανοπλια, τι τα θες...
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    Originally posted by marina38

Παράδειγμα, ο άντρας μου. Δεν υπήρχε περίπτωση στις πρώτες μας εξόδους να μην κεράσει. Του ήταν αδιανόητο να γίνει διαφορετικά. Η πλάκα είναι πως αμέσως μετά τη συγκατοίκηση μου είπε πως προτιμά να διαχειρίζομαι εγώ το κοινό ταμείο και έτσι πλέον κάθε φορά που βγαίνουμε μοιάζει σαν να πληρώνω εγώ, ενώ βέβαια δεν είναι έτσι.

Κλασικος αντρας...
    :P:P:P:P

Αλλα ειτε ετσι ειτε αλλιως,
    τιποτα απο ολες τις ενδεχωμενες παραλλαγες εξασφαλιζει ποιοτητα ανθρωπων.

Και επειδη η συντροφος μου, ειχε αυτη την αποψη και αυτο δεν λεει τιποτα.
    Απλα μου αρεσε σαν κινηση οπως το εθεσε, και μου ηταν πρωτογνωρο.
    Συνηθως συναντουσα γυναικες που αμα δεν πληρωνες την ταριφα γνωριμιας του καφε, στραβομουτσουνιαζαν.....

Επειδη ειμαι εγω πιο περιεργος,
    στραβομουτσουνιαζα χειροτερα και τις εστελνα στο καλο.
    τωρα αν μου βγηκε σε καλο η οχι, αυτο θα το μαθουν οι σταχτες μου.

Για μενα ειναι απλα ζητημα αρχων αρα και απαραβιαστο.
    Χεχε...κλασικότατος! Μαστορεύει κιόλας ενώ εγώ μαγειρεύω, χαχα! (by the way, επειδή ήθελα να ανταποδώσω τα κεράσματα, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τη θεσπέσια μαγιερική μου...:)

Κρατάω αυτό, ότι καμιά από τις ενδεχόμενες παραλλαγές δεν εξασφαλιζει ποιότητα ανθρώπων.

Senior Member
    ολοι μας θέλουμε την αυτονομία μας
    Οταν νοίκιασα το πρώτο μου σπιτι ,εδινα 70.000 ενοικιο.Επαιρνα το μήνα 140000.Δυσκολευόμουν πολύ.Τύχαινε μέρα να μην εχω για τσιγάρα.Εκείνο το διάστημα γνώρισα τον αντρα μου.Βγηκαμε μια δυο τρεις,ηθελε καθε μερα να βρεθούμε,αλλα εμενα δεν με επαιρνε..κι αρχιζα να την κανω σιγα σιγα.
    Πέρασε λίγος καιρός και μου εστειλε λουλουδια στο σπίτι.Με λίγα λόγια ήθελε να μάθει τι συνέβη.
    Δεν ήθελα να του πω γιατι αυτοματα θα τον εβαζα στη γνωστη διαδικασία και δεν το ηθελα,ομως επειδή τον ειχα ερωτευτει του εξήγησα.Ετσι αρχίσαμε να περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι παρόλο που ηθελε να βγαινουμε ασυστολα και να πληρώνει αυτός.

Senior Member

Δεν χρειάζετε να ήσαστε τόσο προκαταλημένοι κύριοι,
    είπα απλώς ότι μου κακοφαίνεται. Έχω κεράσει πολλές φορές φίλους μου που είχαν οικονομικές δυσκολίες, όπως προείπα, απλώς θέλω ο άλλος να είναι ειλικρινής από την αρχή!

εγω δεν ειμαι προκατειλημενος,
    απλα εσυ οπως προτιμας να κερασει ο αντρας,
    εγω με γυναικα που εχει τετοιες αποψεις,
    και καθομαστε πρωτη φορα σε ενα τραπεζι,
    δεν την κερναω ουτε τα σπορακια που εφερε ο μπαρμαν.

Δεν σε κρινω, αλλα μην με κρινεις και εσυ.
    Πολυ απλα μεινε με τους ομοιους σου.
    Εγώ δεν σε έκρινα, εσύ συγχίζεσαι κ φαίνεται από τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς: Μείνε με τους ομοίους σου.
    Ποιούς ομοίους μου; Οι άνθρωποι δεν χωρίζονται σε κατηγορίες, εσύ είσαι καλός κ εσύ είσαι κακός γιατί έχεις άλλη άποψη από εμένα. Εδώ εκφράζουμε τις απόψεις μας, δεν χωριζόμαστε σε κατηγορίες. Τέλος πάντων αστό επειδή δεν βγαίνει άκρη.

Banned

Αλλά το βρίσκω αστείο να καθόμαστε να διαφωνούμε, αν εκείνος θέλει να κεράσει, και δεν πιστεύω πως εκείνη τη στιγμή είναι οπωσδήποτε θέμα σεβασμού, ισότητας κλπ.

Νομιζω οτι ειναι ευκολο να διακρινεις ποιος ειναι σε ποια φαση.

Απο την αλλη καταλαβαινω οτι ενας κοσμος εχει μεγαλωσει με προτυπα περασμενων δεκαετιων και τα κουβαλανε στην πλατη τους ακομα και σημερα, νεοι ανθρωποι δηλαδη.

Θες η ανασφαλεια, θες η συνηθεια η οτι αλλο.

Καποτε ομως η κοινωνια μας πρεπει να παρει μπροστα.
    Κακο δεν θα της κανει.

Οποτε ας παψουν τα ανθρωπινα φυλα να ασχολουνται με τετοιες κατινιες, και ας ζησουν χωρις τετοιες διαδικασιες που μονο εγκλωβισμους σε τυπολατριες φερνουν.

Banned

Μαστορεύει κιόλας ενώ εγώ μαγειρεύω, χαχα!

ετσι ακριβως!
    εγω μονο κινεζικο κανω καλο και μεχρι εκει.....

Senior Member
    Α, κ πριν συμφώνησες για αυτό που έγραψα περί φασισμού,
    όμως κρίνεις κάποιον που δεν ξέρεις απλά από ένα γελοίο θέμα.

Banned

Αλλά το βρίσκω αστείο να καθόμαστε να διαφωνούμε, αν εκείνος θέλει να κεράσει, και δεν πιστεύω πως εκείνη τη στιγμή είναι οπωσδήποτε θέμα σεβασμού, ισότητας κλπ.

Νομιζω οτι ειναι ευκολο να διακρινεις ποιος ειναι σε ποια φαση.

Απο την αλλη καταλαβαινω οτι ενας κοσμος εχει μεγαλωσει με προτυπα περασμενων δεκαετιων και τα κουβαλανε στην πλατη τους ακομα και σημερα, νεοι ανθρωποι δηλαδη.

Θες η ανασφαλεια, θες η συνηθεια η οτι αλλο.

Καποτε ομως η κοινωνια μας πρεπει να παρει μπροστα.
    Κακο δεν θα της κανει.

Οποτε ας παψουν τα ανθρωπινα φυλα να ασχολουνται με τετοιες κατινιες, και ας ζησουν χωρις τετοιες διαδικασιες που μονο εγκλωβισμους σε τυπολατριες φερνουν.
    Τυπολατρείες ε? Εχμ...χαρακτηριστικό παράδειγμα: όταν πρόκειται να βγούμε με φίλους που ξέρουμε ότι είναι παλαιών αρχών ή με γονείς, τότε κρατά ο άντρας μου τα χρήματα, ώστε να μη χρειαστεί να του τα δώσω...κάτω από το τραπέζι :)

Banned

Εγώ δεν σε έκρινα, εσύ συγχίζεσαι κ φαίνεται από τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς: Μείνε με τους ομοίους σου.

αν μεινεις στο φορουμ,
    θα δεις οτι σπανιως συγχιζομαι.
    Γιατι σε ενοχλησε αυτο που ειπα?
    Δεν ειναι πραγματικοτητα?

Ποιούς ομοίους μου; Οι άνθρωποι δεν χωρίζονται σε κατηγορίες,

σαφως και χωριζονται και μαλιστα οχι σε μια η δυο, αλλα πενηντα δυο.

εσύ είσαι καλός κ εσύ είσαι κακός γιατί έχεις άλλη άποψη από εμένα.

δεν χαρακτηρισα κανενα ουτε κακο, ουτε καλο.
    Απλα διαφορετικο, και επειδη υπαρχει διαφορετικοτητα ειπα μεινε με τους ομοιους σου.

Εδώ εκφράζουμε τις απόψεις μας, δεν χωριζόμαστε σε κατηγορίες.

τι ειναι αυτο παλι καινουριο?
    Επειδη εκφραζουμε τις αποψεις μας, δεν γινεται να διαφωνουμε? η να εχουμε αλλη οπτικη?

Τέλος πάντων αστό επειδή δεν βγαίνει άκρη.

δεν επιασα κατι, εκει που ειναι, εκει παρεμεινε.

Banned

Τυπολατρείες ε? Εχμ...χαρακτηριστικό παράδειγμα: όταν πρόκειται να βγούμε με φίλους που ξέρουμε ότι είναι παλαιών αρχών ή με γονείς, τότε κρατά ο άντρας μου τα χρήματα, ώστε να μη χρειαστεί να του τα δώσω...κάτω από το τραπέζι :)

γκρρρρ ναι μου εχει και εμενα, να μου πασαρει λεφτα κατω απο το τραπεζι για να φανει λεει οτι πληρωνω εγω....
    Τωρα αυτα δεν τα καταλαβαινω, αλλα θα σου πω οτι βαριεμαι κυριολεκτικα να ανοιξω συζητηση....
    Αμα εχω κοπανησει και καμποσα ποτα (ενεκα μη οδηγησης) λεω λιγα - κανω πολλα.

:D

Senior Member
    Eγω ετσι και αλλιως οποτε βγαινω θελω να εχω αρκετα χρηματα πανω μου.. ποτε δεν ξερεις τι θα συναντησεις. Και οταν ερθει ο λογαριασμος του καφε θα βγαλω να πληρωσω τα δικα μου, τωρα αν ο αλλος θελει να κερασει αλλο θεμα. Αλλα θελω να δειξω οτι ειμαι ιση του ή οτι δεν περιμενω ενα κερασμα απο αυτον.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Page 10 of 19 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast