Results 91 to 105 of 282
Thread: "Χειρότερα ραντεβού"
-
11-02-2010, 22:58 #91
Originally posted by Absolut
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί άμα βγουν δύο παιδιά 20 χρονών φοιτητές που δε δουλεύουν ας πούμε , να πρέπει να κεράσει ο άντρας.
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί σου αξίζουν συγχαρητήρια άμα κερνάς με τα λεφτά που στα έχουν δώσει οι γονείς χαρτζηλίκι.
- 11-02-2010, 22:58 #92
Originally posted by Adzik
Originally posted by hornet
Originally posted by missing_mile
Παιδιά, θέλετε να πούμε τι είναι το χειρότερο που μπορεί να μας συμβεί σε ένα ραντεβού; Τι είναι αυτό που μας ενοχλεί; Εγώ νομίζω ότι είναι οι τσιγγούνηδες άνδρες, που δεν κερνάνε. Μου έχει τύχει τρεις φορές κ το θεωρώ πολύ γυφτιά. Σας έχει τύχει κ εσας?
αλλο στο πρωτο ραντεβου..και αλλο το συναιχεια...
οπως αλλο ευγενεια...και αλλο συνηθεια...
εξαλου αν το δεις λογικα οι αντρες βγαζουν περισσοτερα χρηματα απο τις γυναικες..αν και αυτος δεν ειναι ο λογος...που θελουμε να φερονται οι αντρες με τροπους...
11-02-2010, 23:01 #93
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Οταν δεν φτανει τα ορια της εκμεταλλευσης τοτε γιατι να μην κερνας την κοπελα. Στην τελικη εμενα μου δινει ικανοποιηση οταν γινεται αυτο.
11-02-2010, 23:04 #94
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί άμα βγουν δύο παιδιά 20 χρονών φοιτητές που δε δουλεύουν ας πούμε , να πρέπει να κεράσει ο άντρας.
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί σου αξίζουν συγχαρητήρια άμα κερνάς με τα λεφτά που στα έχουν δώσει οι γονείς χαρτζηλίκι.
Και γενικότερα άμα θέλουμε ισότητα , νομίζω ότι πρέπει σιγά σιγά να αναθεωρηθεί και η ιδέα του κεράσματος στα ραντεβού.
Το χειρότερο ραντεβού για μένα ήταν όταν η τύπισσα έδειχνε ξεκάθαρα ότι βαριέται (κι εγώ βαριόμουν αλλά προσπαθούσα τουλάχιστον να βρω κάποια δίοδο επικοινωνίας) , αλλά το χειρότερο ήταν πως έπαιζε το μάτι της με τρόπο άκομψο....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
11-02-2010, 23:05 #95
[/quote]
και που ξερω εγω οτι μια γυναικα πχ παει μαζι μου σινεμα μονο και μονο επιδη με θεωρει το κοροιδο που πληρωνει.ο κοσμος εχει γεμισει με τετοιες γυναικες [/quote]
Εξαρτάται από το τι γυναίκες ψάχνεις να βρεις. Αυτές οι γυναίκες φαίνονται κ το δείχνουν. Εγώ δεν είμαι κ ούτε ήμουν ποτέ έτσι, άρα θα υπάρχουν κ άλλες που δεν κοιτάνε τη τσέπη αλλά τον άνθρωπο.
Κ πίστεψε με, μια γυναίκα τέτοια όπως λες, δεν θα θέλει να πάει σινεμά αλλά πολλά περισότερα.
11-02-2010, 23:17 #96
Originally posted by hornet
και που ξερω εγω οτι μια γυναικα πχ παει μαζι μου σινεμα μονο και μονο επιδη με θεωρει το κοροιδο που πληρωνει.ο κοσμος εχει γεμισει με τετοιες γυναικες
Εξάλλου το αν πράγματι σε εκμεταλλεύεται κάποιος είναι κάτι που μπορεί εύκολα να φανεί με την κοινή λογική. Μερικές φορές όμως μας βασανίζουν οι ανασφάλειες και όχι οι άλλοι. Άλλες πάλι φορές, κάποιες δικές μας αυταπάτες και ανάγκες μας κάνουν να μην βλέπουμε καθόλου την προφανή εκμετάλλευση.
11-02-2010, 23:32 #97
Και επί του θέματος...χειρότερο ραντεβού είναι οποιοδήποτε με στήνουν. Δεν μπορώ τις μεγάλες αργοπορίες ή τις ακυρώσεις τελευταία στιγμή - εννοείται βέβαια ότι είναι ανθρώπινο να συμβεί κάτι απρόβλεπτο. Θυμάμαι κάποιον που είχαμε ραντεβού στο κέντρο κατά τις 10. Μέχρι τις 11 έκοβα βόλτες γιατί \'σε λίγο\' έφτανε...ε στο τέλος έφυγα και με πήρε τηλ κανα μισάωρο αργότερα να ρωτήσει πού είμαι και να διαμαρτυρηθεί γιατί δεν τον περίμενα....δεν έφταιγε είπε, απλά είχε ξυπνήσει αργά από τον απογευματινό ύπνο.....αααααα!!
11-02-2010, 23:34 #98
Originally posted by marina38
Εξάλλου το αν πράγματι σε εκμεταλλεύεται κάποιος είναι κάτι που μπορεί εύκολα να φανεί με την κοινή λογική. Μερικές φορές όμως μας βασανίζουν οι ανασφάλειες και όχι οι άλλοι. Άλλες πάλι φορές, κάποιες δικές μας αυταπάτες και ανάγκες μας κάνουν να μην βλέπουμε καθόλου την προφανή εκμετάλλευση.
11-02-2010, 23:37 #99
Και επί του θέματος...χειρότερο ραντεβού είναι οποιοδήποτε με στήνουν. Δεν μπορώ τις μεγάλες αργοπορίες ή τις ακυρώσεις τελευταία στιγμή - εννοείται βέβαια ότι είναι ανθρώπινο να συμβεί κάτι απρόβλεπτο. Θυμάμαι κάποιον που είχαμε ραντεβού στο κέντρο κατά τις 10. Μέχρι τις 11 έκοβα βόλτες γιατί \'σε λίγο\' έφτανε...ε στο τέλος έφυγα και με πήρε τηλ κανα μισάωρο αργότερα να ρωτήσει πού είμαι και να διαμαρτυρηθεί γιατί δεν τον περίμενα....δεν έφταιγε είπε, απλά είχε ξυπνήσει αργά από τον απογευματινό ύπνο.....αααααα!!
11-02-2010, 23:47 #100
11-02-2010, 23:48 #101
Και η ένσταση μου αφορά κυρίως άτομα που δεν είναι οικονομικά ανεξάρτητα.Φοιτητοκαταστά� �εις που μπορεί να τη βγάζουν με 10-15 ευρώ τη βδομάδα , από πού κι ως πού να πληρώσει ο άντρας ; Ή άμα είναι κανένα πλουσιοκόριτσο με \"χαρτζηλίκι\" 1000 ευρώ το μήνα γιατί να περιμένει τον άντρα να κεράσει ; Νομίζω ότι το θέμα είναι κατάλοιπο από τα παλιά χρόνια που η γυναίκα δεν εργαζόταν.
Από την άλλη διαφωνώ και εκνευρίζομαι με τη νοοτροπία που υπάρχει σε πολύ κόσμο που όταν \"δεν έχει\" θέλει να το κρύψει ή ακόμα και να θέλει να δείξει ότι \"έχει\" (χρήμα φυσικά).Βάζουν πάνω από όλα το φαίνεσθαι και τι θα πουν οι άλλοι.Το \"υποχρεωτικό\" κέρασμα ταιριάζει με αυτή τη νοοτροπία.
11-02-2010, 23:49 #102
Χα χα! Ήταν υπναράς δηλαδή. Μικρό το κακό, ευτιχώς δεν ήταν σαν τα δικά μου ραντεβού.
11-02-2010, 23:59 #103
Επί του κεράσματος, θυμάμαι κοπελιά η οποία ήθελε σώνει και καλά να κεράσει. Δεν άκουγε τίποτα.
Όταν σηκώθηκε να παει WC φώναξα τη σερβιτόρα και πλήρωσα (φυσικα).
Έγινε έξω φρενών και με απείλησε ότι δεν θα ξαναβγεί μαζί μου εάν το ξαναέκανα.
Οκ, δεν το ξαναέκανα. Την άλλη φορά ήταν μισα-μισα.
:D
Παραδόξως, χειρότερο ραντεβού δεν θυμάμαι... με τον ένα ή άλλο τρόπο καλά περνάγαμε.
Ένα ήταν όταν είχε πιάσει γλωσσοδέτης την κοπελιά και δεν έβγαζε μιλιά. Εκεί ήταν δύσκολη η επικοινωνία αλλά ήταν πολύ γλυκιά.
12-02-2010, 00:00 #104
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να δείξει κανείς το ενδιαφέρον και πιστεύω ότι αυτό μπορεί να φανεί από άλλα πράγματα καλύτερα.
Και η ένσταση μου αφορά κυρίως άτομα που δεν είναι οικονομικά ανεξάρτητα.Φοιτητοκαταστά� �εις που μπορεί να τη βγάζουν με 10-15 ευρώ τη βδομάδα , από πού κι ως πού να πληρώσει ο άντρας ; Ή άμα είναι κανένα πλουσιοκόριτσο με \"χαρτζηλίκι\" 1000 ευρώ το μήνα γιατί να περιμένει τον άντρα να κεράσει ; Νομίζω ότι το θέμα είναι κατάλοιπο από τα παλιά χρόνια που η γυναίκα δεν εργαζόταν.
Από την άλλη διαφωνώ και εκνευρίζομαι με τη νοοτροπία που υπάρχει σε πολύ κόσμο που όταν \"δεν έχει\" θέλει να το κρύψει ή ακόμα και να θέλει να δείξει ότι \"έχει\" (χρήμα φυσικά).Βάζουν πάνω από όλα το φαίνεσθαι και τι θα πουν οι άλλοι.Το \"υποχρεωτικό\" κέρασμα ταιριάζει με αυτή τη νοοτροπία.
12-02-2010, 00:01 #105
Originally posted by Adzik
Και γενικότερα άμα θέλουμε ισότητα , νομίζω ότι πρέπει σιγά σιγά να αναθεωρηθεί και η ιδέα του κεράσματος στα ραντεβού.
Το χειρότερο ραντεβού για μένα ήταν όταν η τύπισσα έδειχνε ξεκάθαρα ότι βαριέται (κι εγώ βαριόμουν αλλά προσπαθούσα τουλάχιστον να βρω κάποια δίοδο επικοινωνίας) , αλλά το χειρότερο ήταν πως έπαιζε το μάτι της με τρόπο άκομψο.
Γίνεται ψεύτικη και ψυχαναγκαστική χειρονομία όταν θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ από τη γυναίκα.Είμαι σίγουρος ότι σε πολλά κεράσματα ο άντρας σκέφτεται από μέσα του \"ε τι να κάνουμε πρέπει να πληρώσουμε κιόλας , αν θέλουμε να προχωρήσει το πράμα\".Σας αρέσει αυτό ; Και είστε σίγουρες ότι το καταλαβαίνετε όταν γίνεται ; Ή δε σας νοιάζουν οι βαθύτερες προθέσεις ;
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση