"Χειρότερα ραντεβού" - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 19 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 282
    Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    Όσον αφορά το κέρασμα πάντως,πάντα ήθελα το μισό μισό,ήθελα να νιώθω ανεξάρτητη.Συγγνώμη,αλλά αρκετές φορές διαπίστωσα πως το κέρασμα συνεπαγόταν στο μυαλό του κάθε καμένου σε πλέρωσα άρα θα σου πιάσω και τον κώλο και δε μου άρεσαν ποτέ τέτοια συμπεράσματα,οπότε το ξεκαθάριζα εξαρχής.Ίσα κι όμοια.
    Σωστή άποψη! Απλώς κάτι τέτοιο σε προκαταβάλει λίγο από την αρχή, κ νομίζω πως αν το σκεφτόμουν αυτό θα προτιμούσα να μην πάω καν στο ραντεβού. Ότι δηλαδή ο άλλος έχει τέτοιο σκοπό από την αρχή με χαλάει. Πάντως, έτσι έχεις κ το κεφάλι σου ήσυχο.

Banned
    Originally posted by hornet
    Originally posted by krino
    Originally posted by missing_mile

Είναι απλά θέμα τακτ κ τίποτα παραπάνω. Όπως πούμε εσένα δεν θα σου άρεσε μια κοπέλα που φαίρεται σαν νταλικέρης, έτσι κ μια κοπέλα θέλει ο άντρας να τη κεράσει. Δεν είναι θέμα οικονομικό, δείχνει ενδιαφέρον! Στη πορεία, που υπάρχει περισότερη οικειότητα τα κανονίζουν ανάλογα. Για πρώτη φορά όμως καλό είναι να τη κεράσει. Κ πίστεψε με δεν έχω κανένα κόλημα που το λέω, είμαι πολύ free τύπος κ δεν κοιτάω τον άλλο στη τσέπη. Αλλά το συγκεκριμένο θέμα με ενοχλεί... Όπως κ όλες τις γυναίκες του κόσμου φαντάζομαι.
    Το πρωτο ραντεβου με την συντροφο μου το ειχαμε σε ενα μπαρακι.
    Ηπιαμε τα ποτα μας και οταν ηρθε η ωρα να πληρωσουμε, μου ξεκαθαρισε οτι ο καθενας θα πληρωνε τα δικα του.
    Ηταν πολυ κρισιμο αυτο, γιατι αν συναντουσα αποψεις σαν τις δικες σου, θα χαιρετιομαστε και δεν θα υπηρχε δευτερο.

Βεβαια στην συνεχεια οπως λες τα κανονιζει ο καθενας οπως συμφωνησει, αλλα η πρωτη εντυπωση λεει πολλα.

Σαφως και υπαρχουν αντρες που επιμενουν να κερασουν αυτοι.
    Οπως υπαρχουν και γυναικες που εχουν την αποψη σου.
    Επισης σαφως υπαρχουν (μαλλον λιγες) εξαιρεσεις.
    Για αυτο καποιοι ανθρωποι κουμπωνουν με συγκεκριμενους ανθρωπους και οχι με αλλους.

Απλα τα πραγματα.
    πολυ ωριμη σκεψη ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται

40 χωρις τις αργιες και τα ΣΚ....
    :cool:

Banned

Έλα ντε, αυτό ακριβώς συμβαίνει. Χαρακτηρίζουν χωρίς να γνωρίζουν, κ αυτό δείχνει άγνοια. Είναι άσχημο κ φασιστικό να κρίνεις τόσο εύκολα τους άλλους, κ δεν οδηγεί πουθενά.

ταμαμ....
    ελπιζω να το εχεις και οδηγο σου αυτο.

Member
    [quote]Originally posted by missing_mile
    Originally posted by Absolut
    Είναι όμορφη χειρονομία , όπως και κάθε κέρασμα , αν αυτός που το κάνει το νιώθει και το επιλέγει ελεύθερα.
    Γίνεται ψεύτικη και ψυχαναγκαστική χειρονομία όταν θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ από τη γυναίκα.Είμαι σίγουρος ότι σε πολλά κεράσματα ο άντρας σκέφτεται από μέσα του \"ε τι να κάνουμε πρέπει να πληρώσουμε κιόλας , αν θέλουμε να προχωρήσει το πράμα\".Σας αρέσει αυτό ; Και είστε σίγουρες ότι το καταλαβαίνετε όταν γίνεται ; Ή δε σας νοιάζουν οι βαθύτερες προθέσεις ;
    Σίγουρα συμβαίνει κ αυτό, όμως αυτό χαρακτηρίζει τους άνδρες, αφού οι ίδιοι το κάνουν για να πάρουν αντάλλαγμα, τότε γιατί παραπονιούνται μετά ότι τους εκμεταλεύονται; Εγώ πάντως, πάντα βγάζω για να πληρώσω, κ αν προθυμοποιηθεί να πληρώσει αυτός έχει καλώς.

Είναι μονόδρομος για να μη φάνε αυτομάτως το Χ.
    Σε τέτοιες περιπτώσεις μπαίνει το γνωστό ψυχολογικό θέμα κατά πόσο αποδέχεσαι κάτι στο οποίο δε συμφωνείς και κατά πόσο επιλέγεις να καταπιέσεις τα θέλω σου και τις αντιλήψεις σου για μία προσδοκία.(όλα αυτά για τις περιπτώσεις του απρόθυμου κεράσματος).

Banned
    Όσον αφορά το κέρασμα πάντως,πάντα ήθελα το μισό μισό,ήθελα να νιώθω ανεξάρτητη.Συγγνώμη,αλλά αρκετές φορές διαπίστωσα πως το κέρασμα συνεπαγόταν στο μυαλό του κάθε καμένου σε πλέρωσα άρα θα σου πιάσω και τον κώλο και δε μου άρεσαν ποτέ τέτοια συμπεράσματα,οπότε το ξεκαθάριζα εξαρχής.Ίσα κι όμοια.
    Να σου πω Rain, παλιά το είχα κι εγώ αυτό, δηλαδή φοβόμουν πως αν δεν πληρώσω θα χάσω την ανεξαρτησία μου. Αλλά στην πορεία χαλάρωσα, ίσως γιατί πια η ανεξαρτησία ήταν ξεκάθαρη μέσα μου και δεν χρειαζόταν να πληρώσω για να την αποδείξω.

Senior Member
    Originally posted by hornet

Είναι απλά θέμα τακτ κ τίποτα παραπάνω. Όπως πούμε εσένα δεν θα σου άρεσε μια κοπέλα που φαίρεται σαν νταλικέρης, έτσι κ μια κοπέλα θέλει ο άντρας να τη κεράσει. Δεν είναι θέμα οικονομικό, δείχνει ενδιαφέρον! Στη πορεία, που υπάρχει περισότερη οικειότητα τα κανονίζουν ανάλογα. Για πρώτη φορά όμως καλό είναι να τη κεράσει. Κ πίστεψε με δεν έχω κανένα κόλημα που το λέω, είμαι πολύ free τύπος κ δεν κοιτάω τον άλλο στη τσέπη. Αλλά το συγκεκριμένο θέμα με ενοχλεί... Όπως κ όλες τις γυναίκες του κόσμου φαντάζομαι.
    Το πρωτο ραντεβου με την συντροφο μου το ειχαμε σε ενα μπαρακι.
    Ηπιαμε τα ποτα μας και οταν ηρθε η ωρα να πληρωσουμε, μου ξεκαθαρισε οτι ο καθενας θα πληρωνε τα δικα του.
    Ηταν πολυ κρισιμο αυτο, γιατι αν συναντουσα αποψεις σαν τις δικες σου, θα χαιρετιομαστε και δεν θα υπηρχε δευτερο.

Βεβαια στην συνεχεια οπως λες τα κανονιζει ο καθενας οπως συμφωνησει, αλλα η πρωτη εντυπωση λεει πολλα.

Οπως υπαρχουν και γυναικες που εχουν την αποψη σου.
    Επισης σαφως υπαρχουν (μαλλον λιγες) εξαιρεσεις.
    Για αυτο καποιοι ανθρωποι κουμπωνουν με συγκεκριμενους ανθρωπους και οχι με αλλους.

Απλα τα πραγματα.
    πολυ ωριμη σκεψη ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται

40 χωρις τις αργιες και τα ΣΚ....
    :cool:
    Δεν χρειάζετε να ήσαστε τόσο προκαταλημένοι κύριοι,
    είπα απλώς ότι μου κακοφαίνεται. Έχω κεράσει πολλές φορές φίλους μου που είχαν οικονομικές δυσκολίες, όπως προείπα, απλώς θέλω ο άλλος να είναι ειλικρινής από την αρχή!

Banned

Είναι μονόδρομος για να μη φάνε αυτομάτως το Χ.
    Σε τέτοιες περιπτώσεις μπαίνει το γνωστό ψυχολογικό θέμα κατά πόσο αποδέχεσαι κάτι στο οποίο δε συμφωνείς και κατά πόσο επιλέγεις να καταπιέσεις τα θέλω σου και τις αντιλήψεις σου για μία προσδοκία.(όλα αυτά για τις περιπτώσεις του απρόθυμου κεράσματος).

μεγαλη απατη, δεν σου λεω τιποτα αλλο!
    αυτες που θα σου ριχουν Χ, ριξε εσυ την υπολοιπη αλφαβητα,
    περισευουν 23 γραμματα.

Να μην καταπιεζεις τιποτα,
    να εχεις αρχες και να τις υπερασπιζεσαι και να τις κανεις σε ολους γνωστο ποιες ειναι αυτες.

Στο καπακι,
    ειτε θα σε σεβονται ειτε θα σε μισουν.
    Και το ενα και το αλλο ειναι μεσα στο παιχνιδι.

Banned

Δεν χρειάζετε να ήσαστε τόσο προκαταλημένοι κύριοι,
    είπα απλώς ότι μου κακοφαίνεται. Έχω κεράσει πολλές φορές φίλους μου που είχαν οικονομικές δυσκολίες, όπως προείπα, απλώς θέλω ο άλλος να είναι ειλικρινής από την αρχή!

εγω δεν ειμαι προκατειλημενος,
    απλα εσυ οπως προτιμας να κερασει ο αντρας,
    εγω με γυναικα που εχει τετοιες αποψεις,
    και καθομαστε πρωτη φορα σε ενα τραπεζι,
    δεν την κερναω ουτε τα σπορακια που εφερε ο μπαρμαν.

Δεν σε κρινω, αλλα μην με κρινεις και εσυ.
    Πολυ απλα μεινε με τους ομοιους σου.

Banned
    Παράδειγμα, ο άντρας μου. Δεν υπήρχε περίπτωση στις πρώτες μας εξόδους να μην κεράσει. Του ήταν αδιανόητο να γίνει διαφορετικά. Η πλάκα είναι πως αμέσως μετά τη συγκατοίκηση μου είπε πως προτιμά να διαχειρίζομαι εγώ το κοινό ταμείο και έτσι πλέον κάθε φορά που βγαίνουμε μοιάζει σαν να πληρώνω εγώ, ενώ βέβαια δεν είναι έτσι.

Banned
    Originally posted by marina38

Να σου πω Rain, παλιά το είχα κι εγώ αυτό, δηλαδή φοβόμουν πως αν δεν πληρώσω θα χάσω την ανεξαρτησία μου. Αλλά στην πορεία χαλάρωσα, ίσως γιατί πια η ανεξαρτησία ήταν ξεκάθαρη μέσα μου και δεν χρειαζόταν να πληρώσω για να την αποδείξω.

δεν ειναι θεμα ανεξαρτησιας,
    αλλα θεμα σεβασμου προς τον ανθρωπο που εχεις διπλα σου.
    Ακριβως επειδη το να στερηθεις πχ 5 η 10 ευρω ειναι αστειο ποσο, με το να δειξεις οτι ΔΕΝ θες να το στερησεις απο τον αλλο, του δειχνεις οτι τον θεωρεις ισο προς ισο.

Επειδη λοιπον παιζουμε με τις λεξεις,
    μονο η τσιγγουνια δεν κρυβεται πισω απο ολο αυτο,
    ειναι σαφως κατι πιο βαθυ.

Για αυτο ας μην βαφτιζουμε το κρεας ψαρι.

Senior Member
    Ένα θέμα με τα πρώτα ραντεβού,είναι αυτό που ανέφερε κάποιο μέλος,μάλλον ο φίλτατος Boltseed,είθισται να σερβίρουμε μία ωραιοποιημένη μας εικόνα,να περνάμε ώρες στα μπάνια με τις λακ και τα αποσμητικά,τα ρόλλευ και τις αποτριχώσεις,που αν το καλοσκεφτείς πηγάζουν από ανασφάλειες.Με έχει απασχολήσει το θέμα,ίσως θα έπρεπε να είμαστε πιο γήινοι και πολύ απλούστεροι,δίχως να κουβαλάμε τόσες κοινωνικές επιταγές απέναντι στις αρχές του κάθε πράγματος.Νομίζω πως υπάρχουν γυναίκες ιδιαίτερα που το ραντεβού σημαίνει ατέλειωτη-χρονοβόρα-αιματηρή-at all costs-διαδικασία,σχεδόν καταναγκαστική για να δει ο άλλος τι,μία εκδοχή σου που όταν θα ξαναβγείτε και θα είσαι κουρασμένη,με πρησμένα μάτια,φυσικό,όχι κόκαλο μαλλί και ρούχα χαλαρά και απλά,σε απομυθοποιεί με τη μία.Συμβαίνουν και τέτοια.:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Απλά μου αρέσουν οι έξω καρδιά άνθρωποι, αυτοί που κερνάνε γιατί το γουστάρουν κ όχι για υποχθόνιους σκοπούς. Με την ίδια λογική έχω κεράσει κι εγώ κάποιον σε πρώτο ραντεβού. Πλήρωσα τα ποτά κ του πήρα κ τσιγάρα, γιατί αυτό μου έβγαλε αυτός ο άνθρωπος, έτσι ένιωσα. Αν ήταν μίζερος θα με χάλαγε πολύ. Αυτό που θέλω να πω, είναι πως έτσι όπως είμαι εγώ, έτσι θέλω να είναι κ άλλος απέναντι μου. Δεν μου αρέσουν οι μιζέριες κ οι τσιγγουνιές γενικότερα.
    Άλλο να έχεις οικονομικές δυσκολίες, κι άλλο να είσαι τσιγγούνης.

Banned
    Originally posted by marina38

Παράδειγμα, ο άντρας μου. Δεν υπήρχε περίπτωση στις πρώτες μας εξόδους να μην κεράσει. Του ήταν αδιανόητο να γίνει διαφορετικά. Η πλάκα είναι πως αμέσως μετά τη συγκατοίκηση μου είπε πως προτιμά να διαχειρίζομαι εγώ το κοινό ταμείο και έτσι πλέον κάθε φορά που βγαίνουμε μοιάζει σαν να πληρώνω εγώ, ενώ βέβαια δεν είναι έτσι.

Κλασικος αντρας...
    :P:P:P:P

Αλλα ειτε ετσι ειτε αλλιως,
    τιποτα απο ολες τις ενδεχωμενες παραλλαγες εξασφαλιζει ποιοτητα ανθρωπων.

Και επειδη η συντροφος μου, ειχε αυτη την αποψη και αυτο δεν λεει τιποτα.
    Απλα μου αρεσε σαν κινηση οπως το εθεσε, και μου ηταν πρωτογνωρο.
    Συνηθως συναντουσα γυναικες που αμα δεν πληρωνες την ταριφα γνωριμιας του καφε, στραβομουτσουνιαζαν.....

Επειδη ειμαι εγω πιο περιεργος,
    στραβομουτσουνιαζα χειροτερα και τις εστελνα στο καλο.
    τωρα αν μου βγηκε σε καλο η οχι, αυτο θα το μαθουν οι σταχτες μου.

Για μενα ειναι απλα ζητημα αρχων αρα και απαραβιαστο.

Banned

είθισται να σερβίρουμε μία ωραιοποιημένη μας εικόνα,να περνάμε ώρες στα μπάνια με τις λακ και τα αποσμητικά,τα ρόλλευ και τις αποτριχώσεις

Λοιπον ολα αυτα τα τσιρκα μου την σπανε ασυστολα,
    αν και η δουλεια μου ειναι πανω σε αυτο το κομματι.

Ισως να εχω επηρρεαστει απο αυτο δεν ξερω.

Senior Member
    Απλά μου αρέσουν οι έξω καρδιά άνθρωποι, αυτοί που κερνάνε γιατί το γουστάρουν κ όχι για υποχθόνιους σκοπούς.
    Αυτη ειναι η ουσια. Κερνας την κοπελα γιατι αυτο σε κανει να νιωθεις ωραια και πιστευεις πως ειναι σωστη και το αξιζει. Ολα τα αλλα για μενα ειναι θεμα μιζεριας
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Page 9 of 19 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast