Results 31 to 45 of 45
-
12-02-2010, 18:30 #31
τον \"κακο\" μου εαυτο καθως και οτι απροσμενα ασχημο
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
- 12-02-2010, 20:59 #32
Τους διχασμένους μου εαυτούς:Ρ
Τους αγαπάω και τους δύο, τους μισώ και τους δύο. Θέλω να τους μονοιάσω.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
12-02-2010, 21:16 #33
Αμάν Κιπ εχω κάνει ατή τη σκέψη και αγριεύτηκα που το διάβασα.Εκτός τις αρρώστειες ναι παιδιά οι σεισμοί σε σημείο να φοβάμαι μην πάθω συγκοπή.
12-02-2010, 23:44 #34
Originally posted by PETRAN
Originally posted by Adzik
pote mhn les se kanenan to xeiroteroys soy foboys..
γιατί?
ισωσ το λεω αυτο γιατι ημουν παντα ατομο που παντα μπορουσε να απαντησει σε οοολες τισ ερωτησεισ..ακομη και στις πιο προσωπικες...ακομη ετσι ειμαι...
αλλα οταν καποτε ειχα πει τους τοτε μεγαλητερους μου φοβουσ...υστερα απο καιρο..ηθελημενα απο το αλλο ατομο χρισημοποιηθηκαν εναντιον μου..για να με πονεσουν..να με διαλυσουν... χωρισ να μου αξιζει..μονο και μονο επειδη εκεινοσ ειχε την γνωση αυτου του φοβου..και ειπε\'\'αφου εχω αυτη την πληροφορια..γιατι να μην την χρισημοποιησω..δεν ειναι και δυσκολο..\'\'
και επειδη δεν μασ αξιζει να μασ κακοποιουν οι αλλοι με τουσ φοβουσ μασ...
δεν πρεπει να δινουμε αυτη την δυνατοτητα σε κανεναν...
οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο...ειναι καθαρη αμυνα......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
12-02-2010, 23:48 #35
Originally posted by hornet
Originally posted by giwta2
pote mhn les se kanenan to xeiroteroys soy foboys..
Εξήγησέ το μας σε παρακαλώ.Νιώθω ότι επειδή έχω πάθει πολλά απο αυτά που φοβάμαι και φυσικά μιλώ για του φόβους μου κάνε μια προσπάθεια να το καταλάβω.Μήπως ότι φοβάσαι το προκαλείς με το να το λές;
ξερω ζω σε εναν ροζ κοσμο ε?
σορρυ κι ολασ που αργησα να απαντησω..απλωσ δεν ειχα κοιταξει το μηνυμα αυτο το θρεντ δηλαδη..και παλι σορρυ......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
12-02-2010, 23:49 #36
Originally posted by impossible
Ειναι πολλοι οι φοβοι μου τωρα τελευταια αλλα νομιζω ο μεγαλυτερος ειναι να μεινω μονος στη ζωη και να μην εχω καποιον να μου δωσει εστω ενα ποτηρι νερο σε μια δυσκολη στιγμη. Αυτη η σκεψη με βασανιζει συνεχως....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
12-02-2010, 23:56 #37
αυτο παντως που ξερω ειναι οτι ενα ανθρωπος που φοβαται δεν ειναι απαραιτητα δειλος.ο φοβος ειναι αγαπη για την ζωη.το θεμα ειναι πως τον διαχειριζομαστε.
13-02-2010, 00:02 #38
ισωσ απο τους μεγαλητερουσ...χμ.μ..
το να τρελαθω..να χασω τα λογικα μου..και να μην με πιστευουν..
..φοβαμαι μην βγαλω ψωριαση παλι και δεν φυγει...αλλα να φυγουν ολοι απο διπλα μου γι αυτο τον λογο...να με σιχενονται..να μην με ξανα αγγιξει κανεισ..
φοβαμαι μην περασουν χρονια και μετα να μετανιωνω πως δεν εζησα την ζωη που πραγματικα ηθελα..και πλεον λογο πχ εμφανισησ... υποχρεωσεων δεν θα μπορω να κανω.. (αν και πιστευω πωσ τελικα οοοοοοοοοοολα αυτα που θελω ..να ζησω θα τα ζησω καποια στιγμη τελικα..)
ισωσ ακομη φοβαμαι πως ισωσ το παιδακι μου να μην με θελει...εγω εχω νιωσει πωσ δεν θελω την μαμα μου...σαφως ειμαι πολυ διαφορετικη μαμα ...αλλα δεν θα το αντεχα..
κατι πολυ χαζο..αλλα φοβαμαι μην γινω ασχημη και δεν αρεσω σε κανεναν.
φοβαμαι μην γινω κακοσ ανθρωποσ.αν γινω ποτε θα αυτοκτονισω.(θα κανω το παν να μην πλησιασω καν να γινω κακοσ ανθρωποσ.)...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
13-02-2010, 00:11 #39
ισωσ απο τους μεγαλητερουσ...χμ.μ..
το να τρελαθω..να χασω τα λογικα μου..και να μην με πιστευουν..
..φοβαμαι μην βγαλω ψωριαση παλι και δεν φυγει...αλλα να φυγουν ολοι απο διπλα μου γι αυτο τον λογο...να με σιχενονται..να μην με ξανα αγγιξει κανεισ..
φοβαμαι μην περασουν χρονια και μετα να μετανιωνω πως δεν εζησα την ζωη που πραγματικα ηθελα..και πλεον λογο πχ εμφανισησ... υποχρεωσεων δεν θα μπορω να κανω.. (αν και πιστευω πωσ τελικα οοοοοοοοοοολα αυτα που θελω ..να ζησω θα τα ζησω καποια στιγμη τελικα..)
ισωσ ακομη φοβαμαι πως ισωσ το παιδακι μου να μην με θελει...εγω εχω νιωσει πωσ δεν θελω την μαμα μου...σαφως ειμαι πολυ διαφορετικη μαμα ...αλλα δεν θα το αντεχα..
κατι πολυ χαζο..αλλα φοβαμαι μην γινω ασχημη και δεν αρεσω σε κανεναν.
φοβαμαι μην γινω κακοσ ανθρωποσ.αν γινω ποτε θα αυτοκτονισω.(θα κανω το παν να μην πλησιασω καν να γινω κακοσ ανθρωποσ.)
13-02-2010, 00:19 #40
..δεν ξερω πραγματικα αν τα φοβαμαι..ανοισυχω..και ναι παλευω..με τη παρακιμρη λεπτομερια..να μην βρω αυτα που \'\'φοβαμαι\'\' να μην τα βρω στην ζωη μου.
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
13-02-2010, 00:21 #41
test
[flash=425x344]http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?action=attachment&tid=5938& pid=158939[/flash][COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
13-02-2010, 00:30 #42
τωρα που τα ειδα γραμμενα νομιζω τελικα πωσ ο μεγαλητεροσ φοβοσ μου ειναι η απολυτη απορριψη.
13-02-2010, 00:30 #43
κιπακο δεν φαινεται τιποτα..
13-02-2010, 00:34 #44
Δεν θελω να πώ δημόσια. Οχι οτι ειναι κατι το \"φοβερο\" απλα δεν θελω.
13-02-2010, 00:46 #45
Originally posted by Winston_man
Δεν θελω να πώ δημόσια. Οχι οτι ειναι κατι το \"φοβερο\" απλα δεν θελω.
Τί να αποφεύγετε αν πάσχετε ή έχετε προϊστορία με ΓΑΔ και...
15-06-2025, 01:41 in Κρίση πανικού, Διαταραχή Πανικού, Αγοραφοβία